Soccer

41 feliratkozó

több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Gól, nem gól, akkor is, ember legyen a talpán, aki ott ezt, élőben, kikockázás nélkül megmondja. Még talán a "felszabadító" Real játékos sem tudta volna őszintén, hogy benn volt-e...
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Szerintem egyértelmű. Ha még a kamera jobbra fordulna, hogy vonalban legyen, látszódna az egész labda, mivel ugye egyre kevesebbet takar ki belőle a kapufa, (akkor takarna egyre többet, ha balra forogna a kép), ami egyértelműen jelzi a gólt.
De ha valakinek ez sem elég, akkor nézze meg a videót 0:22-nél kb, amikor belülről mutatják ultraközelről, hogy kirúgja a labdát Albiol. Ott látszik, hogy hátulról nekirúgja a kapufának.
Ami viszont a legegyértelműbb, hogy az egész gólvonal látszik, egy kicsit sem takar ki belőle a labda. (Hacsak nincs a labdán egy 1-2 centis nyúlvány, ami pont befér arra a pár centis részére a vonalnak, amit kitakar a kapufa...)fetomy
Nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=r8w7r8pHVmE
0:50 környékén látszik, hogy egyszer sem ment át a gólvonalon teljes terjedelemmel a labda. Egyébként simán nekirúghatja a labda oldalát a kapufának akkor is, ha az eleje még a gólvonalon van. Ezt az érvet nem nagyon értettem.

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Szerintem egyértelmű. Ha még a kamera jobbra fordulna, hogy vonalban legyen, látszódna az egész labda, mivel ugye egyre kevesebbet takar ki belőle a kapufa, (akkor takarna egyre többet, ha balra forogna a kép), ami egyértelműen jelzi a gólt.
De ha valakinek ez sem elég, akkor nézze meg a videót 0:22-nél kb, amikor belülről mutatják ultraközelről, hogy kirúgja a labdát Albiol. Ott látszik, hogy hátulról nekirúgja a kapufának.
Ami viszont a legegyértelműbb, hogy az egész gólvonal látszik, egy kicsit sem takar ki belőle a labda. (Hacsak nincs a labdán egy 1-2 centis nyúlvány, ami pont befér arra a pár centis részére a vonalnak, amit kitakar a kapufa...)
több mint 15 éve
maximilien 214 — #5
A sevillai gól szabályos volt...JC6
valószínű

szerk:
http://www.youtube.com/watch?v=METbCdcceR4maximilien
Természetesen egy rm drukker nem ismeri el. Minek is? Szarok én a real-ra, 0-1 vagy 1-1 kit érdekel? Csak izgalmasabb lett volna. Biztos még mindig fáj a 0-5. Ez van.

Egyébként a belinkelt videót állítsd meg 0:28. Ott a válasz.
Gól.

SzavaszJC6
kapufa ebből a szögből kitakarja,de a kapuban lévő kamerából tisztán kivehető hogy nem volt gól.
a személyeskedésből meg kinőttem cirka 10 éve,lassan időszerű lenne neked is. bár tisztában vagyok vele,hogy a tiniknél vagy az nso-n ez a bevett szokás,de akkor ezt tartsd meg ott,köszi 😊

http://twitter.com/bencsics05
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
valószínű

szerk:
http://www.youtube.com/watch?v=METbCdcceR4maximilien
Természetesen egy rm drukker nem ismeri el. Minek is? Szarok én a real-ra, 0-1 vagy 1-1 kit érdekel? Csak izgalmasabb lett volna. Biztos még mindig fáj a 0-5. Ez van.

Egyébként a belinkelt videót állítsd meg 0:28. Ott a válasz.
Gól.

Szavasz
több mint 15 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
(Meireles majdnem luftja a gólvonalon... huhhh...)kristóf17
Hagyd már. Okosan sípcsonttal. Úgy akarta. 😊Mikey
Pantsil is úgy akarta, majdnem összejött neki 😀

több mint 15 éve
maximilien 214 — #5
valószínű

szerk:
http://www.youtube.com/watch?v=METbCdcceR4

http://twitter.com/bencsics05
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Feczesin az Ascoli-hoz került kölcsönbe.

Öregem, ez a srác bejárja egész Italy-t...
több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 094
(Meireles majdnem luftja a gólvonalon... huhhh...)kristóf17
Hagyd már. Okosan sípcsonttal. Úgy akarta. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Winning streak bazmeg!!

Azért a vége izzadós volt, de a lényeg a W. Jövünk fel mint a talajvíz. 😀

Pantsil 😂Mikey
Pantsil ma szerencsétlen volt, utána meg bolond. Vert a szívem a végén, de ez így volt helyes. (Meireles majdnem luftja a gólvonalon... huhhh...)
több mint 15 éve
Winning streak bazmeg!!

Azért a vége izzadós volt, de a lényeg a W. Jövünk fel mint a talajvíz. 😀

Pantsil 😂

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A sevillai gól szabályos volt...
több mint 15 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
Ehhe, ilyen elcseszett öngólt a finn-magyar óta nem láttam 😀
Nem baj, vezet a Pool, maradjon is így 😊

több mint 15 éve
Jól van, alakul ez.
A vezetés is meglenne, ha a partjelző nem lenne gyökér.
Irányítjuk a meccset, voltak helyzetek, Meireles nagyon jó ma is, és minimális hibaszámmal játszunk.
Poulsen játéka is tetszik. Egymás után már a harmadik meccsen.
Ennek a meccsnek is meg kell lennie.

több mint 15 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Benzema again :cool:

több mint 15 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 810
Az első játékrész után én már beletörődtem a vereségbe, de amit a második félidőben összehoztak... Ferguson zseni, Giggsy-t imádom, Chicharito újfent bizonyította, mekkora igazolás volt, de ezeket talán kár is leírni. Hatalmas győzelem volt! :cool:

És ne felejtsük el azt se, hogy ennek a köszönhetően a City-t 6 ponttal előzzük meg úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottunk, míg az Arsenallal szemben 5 pont a fór, azonos meccsszám mellett. 😉

A Milan a negyeddöntőt is sikerrel abszolválta az Olasz Kupában, nem is emlékszem, utoljára mikor jutottunk el ilyen "messzire". 😊 Ahhoz képest, hogy mindenki az utóbbi években megszokott hozzáállást és szereplést várta a Coppa Italiában, látszik, hogy Allegri és a csapat mennyire komolyan veszi ezt a sorozatot is. Az elődöntőben a Palermo lesz az ellenfél egy oda-visszavágós párharc keretében, úgyhogy még a döntő sem esélytelen. 😉
több mint 15 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
ha nagyanyámnak fasza lett volna, ő lenne a nagyapám.

(btw, ha 3:0, akkor meg 4:3-ra nyerünk, nem oszt-szoroz)gabtsi
pont hasonlót akartam írni, a végén teljesen érződött hogy annyit rúgunk amennyi a győzelemhez kell.

2.2nél a 84. percben mondtam is bátyámnak hogy a 7-8 perces hosszabítás nem nekünk fog jól jönni mert érezni lehetett hogy még a rendes játékidőben vezetni fognak :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha nagyanyámnak fasza lett volna, ő lenne a nagyapám.

(btw, ha 3:0, akkor meg 4:3-ra nyerünk, nem oszt-szoroz)

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Megint meg lett mentve a United segge egy meg nem adott tizi után 2-0-nál 😊 Persze utána szép a 3 gól, de az elég egyértelmű volt 😊
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 47 637 — Whoops, looks like something went wrong.
Arról volt már szó, hogy Dzeko a Cityben kötött ki?
Azért az egy elég komoly igazolás.
BÁr ugye már hetek óta megvolt

több mint 15 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 626 — C-lver'N'Blacc
Na, szerencsére Rafaelnek nincs nagyobb baja, kis agyrázkódás. Kihagyja a hétvégi kupa meccset természetesen.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 626 — C-lver'N'Blacc
Giggs mekkorát játszott tegnap (is)... Remélem aláír még 1 évre legalább.. Hernandez meg no comment. Hatalmas igazolás volt, megint bizonyította. És lehet rá számítani, MINDÍÍÍÍG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. 😂 Ferguson meg nagyot húzott.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
Ha a Chelsea végül sikeresen leigazolja David Luiz-t, akkor Silva nálunk köthet ki.
Upgrade az biztos, ha olcsón elhozzuk őt is, hatalmas taps a kopasznak!Stez
http://www.youtube.com/watch?v=aFHEteOi0AE 😂 mit találtam 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 47 637 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha a Chelsea végül sikeresen leigazolja David Luiz-t, akkor Alex nálunk köthet ki.
Upgrade az biztos, ha olcsón elhozzuk őt is, hatalmas taps a kopasznak!

több mint 15 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Van Bommel... igyekszem a jó oldalát megvilágítani: ingyé volt 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...