Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
en azt varnam el h a nagy nevek legyenek impactok.Ki a nagy nev?
szoboszlai vagy kerkez, de vicc, hogy kerkeznel egy nagy zsolt jobb, veszelyesebb.
szoboszlai sem tudja ugy a vallara venni a csapatot ahogy egy kisebb csapat nagyobb jatekosa tudja.
de lehet hulye vagyok 😀
YoungZeeZee
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
en azt varnam el h a nagy nevek legyenek impactok.Csak hazaáruló és magyar gyülölő
szoboszlai vagy kerkez, de vicc, hogy kerkeznel egy nagy zsolt jobb, veszelyesebb.
szoboszlai sem tudja ugy a vallara venni a csapatot ahogy egy kisebb csapat nagyobb jatekosa tudja.
de lehet hulye vagyok 😀
YoungZeeZee
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Vegig megvolt a hit!!!! "Mi a tanulsag? Nem tudom."
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
Én boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta. Meg a mérkőzés addig tart, amíg mi nyerünk.
Ennyi.
9 hónapja
Azért 6 gólos elvesztett párharc után akár még magasabb szinten is, de Nemszoktak tapsikolni a szurkolók a meccs végén, jelezve hogy minden rendben.Ünneplik, hogy ennyire szoros volt.
ozibozi
9 hónapja
Mi a baj a zebrakkal? Az Orban csalad regi Felcsuti vadasz dinasztia.Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…Ha zebrák lehetnek Magyarországon szabad állattartásban, akkor miért ne jöhetne össze a vb-döntő is akár? Mindig ez a kishitűség, csak akarni kell, jó erősen!
Nekem csak egy kérdésem van: milyen VB-t akarunk mi??
JC6 (Mr. Miele)
r.baggio
9 hónapja
YoungZeeZee
9 404
en azt varnam el h a nagy nevek legyenek impactok.szoboszlai vagy kerkez, de vicc, hogy kerkeznel egy nagy zsolt jobb, veszelyesebb.
de lehet hulye vagyok 😀
9 hónapja
Igazabol Colts-fankent mar megtanultuk, hogy mindig van lejjebb, szoval en basztam el. 😀Vigasztaljon a tény, hogy van egy olyan játékosunk, aki mindig képes meglepni.Jogos, mea culpa. Az odavagon nem szamoltam a meltdownnal, most meg a minusz agysejttel rendelkezo Fiola brainfart huzasaval, ami utan egybol szet is estunk. 😀Köhh 😀Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
Bálesz
Stez
Bálesz
9 hónapja
Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…Ha zebrák lehetnek Magyarországon szabad állattartásban, akkor miért ne jöhetne össze a vb-döntő is akár? Mindig ez a kishitűség, csak akarni kell, jó erősen!
JC6 (Mr. Miele)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
ha masra nem is arra jo volt ez a ket meccs, hogy ilyen Fiolakat soha ne hivjon meg tobbet.Megfogja mert kiskedvence....
Kenny
Draft

9 hónapja
ha masra nem is arra jo volt ez a ket meccs, hogy ilyen Fiolakat soha ne hivjon meg tobbet.Hold my 🍺
Kenny
9 hónapja
Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…Nem kell ezt a magyar focit eroltetni. Rengeteg mas sport van ahol sikeresnek lehet lenni.
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
ha masra nem is arra jo volt ez a ket meccs, hogy ilyen Fiolakat soha ne hivjon meg tobbet.
9 hónapja
Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…Ahol 100 csapat lesz
JC6 (Mr. Miele)
Draft

9 hónapja
Ahogy írtam ezen a 2 meccsen minden mákot visszavett fortuna amit adott a nagy sorozatban a csapatnak....B csoport és akkor mi van menni kell és visszajutni....jönnek szeptembertől a VB selejtezők....este kiderül,hogy Dánia vagy Portugália lesz a negyedik a kvartettben.
Remélem azért nem fogyunk el....
Valahogy így ki lehet kapni és jókor jött,hogy magas paciról le....
Draft

9 hónapja
Vigasztaljon a tény, hogy van egy olyan játékosunk, aki mindig képes meglepni.Jogos, mea culpa. Az odavagon nem szamoltam a meltdownnal, most meg a minusz agysejttel rendelkezo Fiola brainfart huzasaval, ami utan egybol szet is estunk. 😀Köhh 😀Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
Bálesz
Stez

9 hónapja
Tudom, de a "nagy vereség" Mohács volt. (Bár: újabban történészek vitatják, valóban sorsdöntőnek nevezhető-e.) Buda bevételekor nem volt komoly ütközet, csellel foglalták el a várat. Na, de ez mind semmi a 0:3-hoz (1:6-hoz) képest.🙂Budát 1541-ben vették be (meg ma)A legnagyobb vereséget 1541-ben szenvedtük el a Törököktől, Pista! 😊1526.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
nagylaza, főpohárnok
bcsarli, Udvari Főkóstoló
9 hónapja
Rossitól megkérdezném: Szia bátyus, helyzet?
9 hónapja
Ezt szóról-szóra írd meg majd a meccselemzésedben!Jogos, mea culpa. Az odavagon nem szamoltam a meltdownnal, most meg a minusz agysejttel rendelkezo Fiola brainfart huzasaval, ami utan egybol szet is estunk. 😀Köhh 😀Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez
Bálesz
Bálesz
Stez
9 hónapja
Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…Nekem csak egy kérdésem van: milyen VB-t akarunk mi??
9 hónapja
Enekelgetunk meg egyet. Kivonultak a falu bolondjai.
9 hónapja
Jogos, mea culpa. Az odavagon nem szamoltam a meltdownnal, most meg a minusz agysejttel rendelkezo Fiola brainfart huzasaval, ami utan egybol szet is estunk. 😀Köhh 😀Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez
Bálesz
Bálesz
9 hónapja
Nincs itt baj, tapsol mindenki...
9 hónapja
CB-sek mi a faszt mutogatnak?IQ betyár banda
Kenny
Draft