Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 998
en azt varnam el h a nagy nevek legyenek impactok.
szoboszlai vagy kerkez, de vicc, hogy kerkeznel egy nagy zsolt jobb, veszelyesebb.
szoboszlai sem tudja ugy a vallara venni a csapatot ahogy egy kisebb csapat nagyobb jatekosa tudja.

de lehet hulye vagyok 😀
YoungZeeZee
Ki a nagy nev?

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
szoboszlai vagy kerkez, de vicc, hogy kerkeznel egy nagy zsolt jobb, veszelyesebb.
szoboszlai sem tudja ugy a vallara venni a csapatot ahogy egy kisebb csapat nagyobb jatekosa tudja.

de lehet hulye vagyok 😀
YoungZeeZee
Csak hazaáruló és magyar gyülölő

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Vegig megvolt a hit!!!! "Mi a tanulsag? Nem tudom."

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Én boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta.
Meg a mérkőzés addig tart, amíg mi nyerünk.
Ennyi.

9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Azért 6 gólos elvesztett párharc után akár még magasabb szinten is, de Nemszoktak tapsikolni a szurkolók a meccs végén, jelezve hogy minden rendben.
ozibozi
Ünneplik, hogy ennyire szoros volt.
9 hónapja
Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…
Nekem csak egy kérdésem van: milyen VB-t akarunk mi??
JC6 (Mr. Miele)
Ha zebrák lehetnek Magyarországon szabad állattartásban, akkor miért ne jöhetne össze a vb-döntő is akár? Mindig ez a kishitűség, csak akarni kell, jó erősen!
r.baggio
Mi a baj a zebrakkal? Az Orban csalad regi Felcsuti vadasz dinasztia.

9 hónapja
YoungZeeZee 9 404

de lehet hulye vagyok 😀
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjak
Stez
Tehát kikapunk.
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
Köhh 😀
Bálesz
Jogos, mea culpa. Az odavagon nem szamoltam a meltdownnal, most meg a minusz agysejttel rendelkezo Fiola brainfart huzasaval, ami utan egybol szet is estunk. 😀
Stez
Vigasztaljon a tény, hogy van egy olyan játékosunk, aki mindig képes meglepni.
Bálesz
Igazabol Colts-fankent mar megtanultuk, hogy mindig van lejjebb, szoval en basztam el. 😀

9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Azért 6 gólos elvesztett párharc után akár még magasabb szinten is, de Nemszoktak tapsikolni a szurkolók a meccs végén, jelezve hogy minden rendben.

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…
JC6 (Mr. Miele)
Ha zebrák lehetnek Magyarországon szabad állattartásban, akkor miért ne jöhetne össze a vb-döntő is akár? Mindig ez a kishitűség, csak akarni kell, jó erősen!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ha masra nem is arra jo volt ez a ket meccs, hogy ilyen Fiolakat soha ne hivjon meg tobbet.
Kenny
Megfogja mert kiskedvence....

Draft

9 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
ha masra nem is arra jo volt ez a ket meccs, hogy ilyen Fiolakat soha ne hivjon meg tobbet.
Kenny
Hold my 🍺
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Nem kell ezt a magyar focit eroltetni. Rengeteg mas sport van ahol sikeresnek lehet lenni.

9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Ahol 100 csapat lesz

Draft

9 hónapja
Ahogy írtam ezen a 2 meccsen minden mákot visszavett fortuna amit adott a nagy sorozatban a csapatnak....
B csoport és akkor mi van menni kell és visszajutni....jönnek szeptembertől a VB selejtezők....este kiderül,hogy Dánia vagy Portugália lesz a negyedik a kvartettben.
Remélem azért nem fogyunk el....
Valahogy így ki lehet kapni és jókor jött,hogy magas paciról le....

Draft

9 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjak
Stez
Tehát kikapunk.
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
Köhh 😀
Bálesz
Jogos, mea culpa. Az odavagon nem szamoltam a meltdownnal, most meg a minusz agysejttel rendelkezo Fiola brainfart huzasaval, ami utan egybol szet is estunk. 😀
Stez
Vigasztaljon a tény, hogy van egy olyan játékosunk, aki mindig képes meglepni.

9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
A legnagyobb vereséget 1541-ben szenvedtük el a Törököktől, Pista! 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
1526.
nagylaza, főpohárnok
Budát 1541-ben vették be (meg ma)
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Tudom, de a "nagy vereség" Mohács volt. (Bár: újabban történészek vitatják, valóban sorsdöntőnek nevezhető-e.) Buda bevételekor nem volt komoly ütközet, csellel foglalták el a várat. Na, de ez mind semmi a 0:3-hoz (1:6-hoz) képest.🙂
9 hónapja
Rossitól megkérdezném: Szia bátyus, helyzet?
9 hónapja
Stez
Tehát kikapunk.
Bálesz
Köhh 😀
Bálesz
Stez
Ezt szóról-szóra írd meg majd a meccselemzésedben!
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
9 hónapja
Enekelgetunk meg egyet. Kivonultak a falu bolondjai.

9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
Tehát kikapunk.
Bálesz
Köhh 😀
Bálesz

9 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nincs itt baj, tapsol mindenki...

9 hónapja
CB-sek mi a faszt mutogatnak?
Kenny
IQ betyár banda

Draft