Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Kevin!!!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Itt rúgni kell, nem dugniItt már csak Dzsudzsák segíthet.Dzsudzsák az új alaptorvenyunk szerint csak este tíz után állhatna be, és 18-as karikaval kellene adni a meccset.
Hol van Gondor?
Willie Parker
somoskovig
9 hónapja
Mondjuk Akaydin lerantasa is megért volna egyet
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Hajdu B-nek ez a kellemetlen nyalakodasa...Nála nagyobb felszopót nem ismerek....
Hendrix
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
És akkor ki csinál youtube videót?mondanam, hogy csereljuk le Vecseit, de valszeg Katat hozna be aki netto emberhatrany.Osváth bejöhetne 😉
Kenny
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Löfli, kakilj már egyet, mert itt szar se történik!bocsi, én march madnesst nézek, az izgi volt
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Agresszív kismalackodásban jobbak vagyunk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Varga ertelmetlen sarga? Ezt nem lattam jonni XDDDDDMinden meccsen összehoz egyet
Stez
9 hónapja
Varga ertelmetlen sarga? Ezt nem lattam jonni XDDDDD
9 hónapja
mondanam, hogy csereljuk le Vecseit, de valszeg Katat hozna be aki netto emberhatrany.Osváth bejöhetne 😉
Kenny
9 hónapja
'A srácok megtettek mindent...'erről mindig a Packers ST ugrik be
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Bocs, de nem vagyok kerítő 😊Dobd át a számát, kérlek.Kérdezd Szijjártót.Miért, buzi?Itt már csak Dzsudzsák segíthet.Dzsudzsák az új alaptorvenyunk szerint csak este tíz után állhatna be, és 18-as karikaval kellene adni a meccset.
Hol van Gondor?
Willie Parker
somoskovig
szaba
somoskovig
szaba
9 hónapja
Löfli, kakilj már egyet, mert itt szar se történik!
9 hónapja
Hajdu B-nek ez a kellemetlen nyalakodasa...Ezért jó az optus sport 4-n nézni
Hendrix
9 hónapja
mondanam, hogy csereljuk le Vecseit, de valszeg Katat hozna be aki netto emberhatrany.
9 hónapja
Dobd át a számát, kérlek.Kérdezd Szijjártót.Miért, buzi?Itt már csak Dzsudzsák segíthet.Dzsudzsák az új alaptorvenyunk szerint csak este tíz után állhatna be, és 18-as karikaval kellene adni a meccset.
Hol van Gondor?
Willie Parker
somoskovig
szaba
somoskovig
9 hónapja
Hajdu B-nek ez a kellemetlen nyalakodasa...
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
Kérdezd Szijjártót.Miért, buzi?Itt már csak Dzsudzsák segíthet.Dzsudzsák az új alaptorvenyunk szerint csak este tíz után állhatna be, és 18-as karikaval kellene adni a meccset.
Hol van Gondor?
Willie Parker
somoskovig
szaba
9 hónapja
Rossi biztos latta a Ted Lasso amszterdami reszet, amikor Lasso kitalalta a totalis futballt. Rossi is kiprobalta sultkrumplival, jonak tunt, szoval kiprobaljuk.Csak mondom h az előbb Szalai volt benn a 16osnal szélső támadó pozícióban.En 4-2-3-1-et veszek ki, de erezheto, hogy a csapat harmadanak fejeben kaosz van es nem igazan tudjak, tamadasnal es vedekezesesnel hogy es mikent kene mozogni.Megjegyzem, az is tokeletesen latszik, hogy mi van, amikor a komfortzonabol ki kell lepni kenyszerbol es rendszert kell valtani. Ugye a 3-5-2-bol lett egy 4-2-3-1 a szunetben, azota azt latod, hogy alsohangon harom-negy jatekosunk minden vedekezesnel ossze-vissza futkarozik, de fogalma sincs a valos feladatarol, meg hogy mit kellene csinalnia.Játékosok mozgásai alapján nem is vagyok biztos h ez egy 4-2-3-1 lenne amúgy. Lehet az volt a keres a szünetben de 100% h a játékosok nem ezt tolják gyakorlatban
Azt, amit evek alatt felepitett a stab, jol mukodik, de ahogy egyeb kell, elveszett a csapat.
Stez
csebi
Stez
Ahogy védekezésben, építésnel is Lajos meg Bolla is szélső szárny védő poziban van 3 méterre egymástól …
csebi
9 hónapja
Miért, buzi?Itt már csak Dzsudzsák segíthet.Dzsudzsák az új alaptorvenyunk szerint csak este tíz után állhatna be, és 18-as karikaval kellene adni a meccset.
Hol van Gondor?
Willie Parker
somoskovig
9 hónapja
Mostmár csak arra kellene figyelni a Kerkeznek meg Szobónak nehogy lesérüljenek
9 hónapja
Itt már csak Dzsudzsák segíthet.Dzsudzsák az új alaptorvenyunk szerint csak este tíz után állhatna be, és 18-as karikaval kellene adni a meccset.
Hol van Gondor?
Willie Parker
9 hónapja
F-18, '87-es Blue Angels festésselNa, faszom a makettezésbe 😮Mit építesz? Fotót!
...
slowmotion
Vitézlő Titoknok tomz
viszont ahogy forgattam, hogy a kerékaknák meg a hajtómű előtti kis szar gyűrű környéki részeket maszkoljam, gondolt egyet a jobb szárny, és szakadárkodni kezdett. még jó, hogy le van festve, ragaszthatom újra, és az illesztést retusálni kell
Szerkesztette: slowmotion
9 hónapja
Fél szemmel nézem a meccset - mondta JumurdzsákFélholdra verik a magyar csapatot.
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Teljesen besavasodom itt a kanapén ettől a látványtól