Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Na most jon a kamikaze, vedekezesnel konkretan a Vecsei, Nikitscher paros egyikenek kell visszalepnie hatvednek. Ez jo lesz 😀😀😀DDDDRossi behívta az all out blitzet
Stez
9 hónapja
Na most jon a kamikaze, vedekezesnel konkretan a Vecsei, Nikitscher paros egyikenek kell visszalepnie hatvednek. Ez jo lesz 😀😀😀DDDDVecsei kh-t jatszik Pakson, o lesz az😀
Stez
9 hónapja
Na most jon a kamikaze, vedekezesnel konkretan a Vecsei, Nikitscher paros egyikenek kell visszalepnie hatvednek. Ez jo lesz 😀😀😀DDDD
9 hónapja
A rendes Spursnek is bebaszná, nemhogy a nyuggereknekAz derék:Juvéba simán beférne még ennyi idősen is a sok léhűtő kókler balfasz helyett.
It would be rude not to post this from from Pirlo 😍
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) March 23, 2025
Legend. pic.twitter.com/d3pD60AI8u
Matthew99
Beki
9 hónapja
A törökök fél gőzzel játszanak. Sokáig eszükbe se jutott támadni, amikor pedig eszükbe jutott, a védőink összevissza szaladgáltak, mint pók a falon. Azt se tudták, hol a labda.Guler loveseig a kapunk kornyeken nem jartak. Oke, nem is mentek elore, ergo nem tudhatjuk a valaszt, de siman mi voltunk a jobbak, csak mar megint ok bebasszak, ha odajutnak, a mi oldalunkon meg Gazdag elemelgeti a ziccert, Varga is szar labbal akar befejezni erkezesnel, meg Bolla is megkerulve fut helyzetben a labda fele, hogy nehogy legyen eselye a vedo elott elrugni a labdat vagy cselezni.Jó, hogy írtad. Magamtól én azt hittem volna, hogy akkor csináltak hülyét a védelmünkből, amikor csak akartak.A magyar válogatott nem játszott rosszul????Hat 35 percig siman jobb volt a csapat a torokoknel, csak a torokok okosan folyamatosan elkezdtek tordelni a jatekot, ezaltal barmikor lenduletbe jottunk, meg is szakadt szinte egybol. Konkretan ha nincs Fiola ordas gyokersege, mi iranyitunk es nincs ez a vilagi meltdown.
Huhh remélem akkor sosem látom őket szarul játszani
Negritis, a vajda
Stez
nagylaza, főpohárnok
Stez
9 hónapja
Neked a profilkeped a rosszlanyokrol van? Nagy stil amugy csak kerdezem.Semmi gond nem számít az idegenben lőtt gól, siman gurítunk nègyet ès csak a hosszabbításban esünk ki 😏Nem a filadelfiai sasok jáccanak hé😁
dande2
ThundersNFL a Paraszt
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
Magyar váltó meg Bronzot nyert VB-b
9 hónapja
Az derék:Juvéba simán beférne még ennyi idősen is a sok léhűtő kókler balfasz helyett.
It would be rude not to post this from from Pirlo 😍
Matthew99
9 hónapja
Guler loveseig a kapunk kornyeken nem jartak. Oke, nem is mentek elore, ergo nem tudhatjuk a valaszt, de siman mi voltunk a jobbak, csak mar megint ok bebasszak, ha odajutnak, a mi oldalunkon meg Gazdag elemelgeti a ziccert, Varga is szar labbal akar befejezni erkezesnel, meg Bolla is megkerulve fut helyzetben a labda fele, hogy nehogy legyen eselye a vedo elott elrugni a labdat vagy cselezni.Jó, hogy írtad. Magamtól én azt hittem volna, hogy akkor csináltak hülyét a védelmünkből, amikor csak akartak.A magyar válogatott nem játszott rosszul????Hat 35 percig siman jobb volt a csapat a torokoknel, csak a torokok okosan folyamatosan elkezdtek tordelni a jatekot, ezaltal barmikor lenduletbe jottunk, meg is szakadt szinte egybol. Konkretan ha nincs Fiola ordas gyokersege, mi iranyitunk es nincs ez a vilagi meltdown.
Negritis, a vajda
Stez
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Na, faszom a makettezésbe 😮Összefoglaló alapján:
Re: piros lap: az csak sárga, mert nem volt OGSCO. Pláne, hogy egy liverpooli játékos vezette a labdát, és egy nemsallai-nemszoboszlai magyar várta. Az életben nem lett volna gól. Kék viszont igen, ha lett volna vér a buzi britek pucájában.
Re: miért nem Gulácsi? Azért, mert ősszel lemondott két meccset, és mivel Rossi egy sértődékeny picsa, ezért csak akkor fog játszani, ha Dibusz lesérül.
Re: második gól: Gula leért volna-e? Jobb esélye lett volna, de valszeg nem. De magasabb, hosszabbak a kezei, és néha ennyin múlik a dolog.
9 hónapja
Nem is ertem miert nem a francia elso ligaba jatszo Lajos kezdett.
9 hónapja
Az igazan retegelt sokszinu gondolkodasra utal, hogy valaki valamit kritizal az egybol magyargyulolo 😀 nincs masik megoldas 😀Annyira sötét vagy bmeg mint az éjszaka. Ha berúgja attól még hogy vezettünk volna össze vissza fújkál nem? Szánalmas két bites magyar gyűlölő paraszt vagy mint az itteniek nagyrésze. Annak örülsz a szánalmas életedbeb ha arra verheted magad ha kikapunk te bohóc. Egy román fórumon nincs annyi nyomorult mint itt köztetek. Legalább van egy jó estétek ti senkiháziakMennyit fizettek ennek a neo nácinak a török barlang lakók?Gazdag ziccerét is ő hagyta ki igaz?
Yamal19
ThundersNFL a Paraszt
Yamal19
135 perc alatt kaptunk 5ot es lottunk egyet.ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Topligás fotbalisták, a faszomat má!
9 hónapja
Nem ismerem, de valami csoves kocsma ahogy elnezem.Igazi jampi vagy, akkor a Ziccerbe mész... 😉En a torokokre fogadtam. Ha igy marad elmegyek a Turkizbe unnepelni.Így van, többen majd büntiből még gyrost sem eszünk majd egy 5 napigÉlvezkedjetek büdös romák!Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
Yamal19
bcsarli, Udvari Főkóstoló
FLZOLI
Hendrix
Vitézlő Titoknok tomz
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
Dárdai Bence is off …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Lecserélték!!! Van ilyen?!
9 hónapja
Jó ügynök voltKár lenne érte 😀Annyira sötét vagy bmeg mint az éjszaka. Ha berúgja attól még hogy vezettünk volna össze vissza fújkál nem? Szánalmas két bites magyar gyűlölő paraszt vagy mint az itteniek nagyrésze. Annak örülsz a szánalmas életedbeb ha arra verheted magad ha kikapunk te bohóc. Egy román fórumon nincs annyi nyomorult mint itt köztetek. Legalább van egy jó estétek ti senkiháziakMennyit fizettek ennek a neo nácinak a török barlang lakók?Gazdag ziccerét is ő hagyta ki igaz?
Yamal19
ThundersNFL a Paraszt
Yamal19-án
Vitézlő Titoknok tomz
Bálesz
9 hónapja
Jó, hogy írtad. Magamtól én azt hittem volna, hogy akkor csináltak hülyét a védelmünkből, amikor csak akartak.A magyar válogatott nem játszott rosszul????Hat 35 percig siman jobb volt a csapat a torokoknel, csak a torokok okosan folyamatosan elkezdtek tordelni a jatekot, ezaltal barmikor lenduletbe jottunk, meg is szakadt szinte egybol. Konkretan ha nincs Fiola ordas gyokersege, mi iranyitunk es nincs ez a vilagi meltdown.
Negritis, a vajda
Stez
9 hónapja
Kebabot kérek csicsával. Kebabcsicsa.Kebap tal pedig nagyon jo sok hagymaval!Nekem az mind1A Gyros nem görög cucc?Jó hogy mondod tudom mit rendelek holnapÍgy van, többen majd büntiből még gyrost sem eszünk majd egy 5 napigÉlvezkedjetek büdös romák!Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
Yamal19
FLZOLI
Negritis, a vajda
Toto21
Kebabot nem csipazom
Negritis, a vajda
Toto21
Desszertnek meg Orbitot.
9 hónapja
Igazi jampi vagy, akkor a Ziccerbe mész... 😉En a torokokre fogadtam. Ha igy marad elmegyek a Turkizbe unnepelni.Így van, többen majd büntiből még gyrost sem eszünk majd egy 5 napigÉlvezkedjetek büdös romák!Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
Yamal19
FLZOLI
Hendrix
9 hónapja
Az derék:It would be rude not to post this from from Pirlo 😍

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Semmi gond nem számít az idegenben lőtt gól, siman gurítunk nègyet ès csak a hosszabbításban esünk ki 😏Nem a filadelfiai sasok jáccanak hé😁
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
A magyar válogatott nem játszott rosszul????Hat 35 percig siman jobb volt a csapat a torokoknel, csak a torokok okosan folyamatosan elkezdtek tordelni a jatekot, ezaltal barmikor lenduletbe jottunk, meg is szakadt szinte egybol. Konkretan ha nincs Fiola ordas gyokersege, mi iranyitunk es nincs ez a vilagi meltdown.
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Stez
9 hónapja
En a torokokre fogadtam. Ha igy marad elmegyek a Turkizbe unnepelni.Így van, többen majd büntiből még gyrost sem eszünk majd egy 5 napigÉlvezkedjetek büdös romák!Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
Yamal19
FLZOLI
9 hónapja
Semmi gond nem számít az idegenben lőtt gól, siman gurítunk nègyet ès csak a hosszabbításban esünk ki 😏