Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Na most jon a kamikaze, vedekezesnel konkretan a Vecsei, Nikitscher paros egyikenek kell visszalepnie hatvednek. Ez jo lesz 😀😀😀DDDD
Stez
Rossi behívta az all out blitzet
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Na most jon a kamikaze, vedekezesnel konkretan a Vecsei, Nikitscher paros egyikenek kell visszalepnie hatvednek. Ez jo lesz 😀😀😀DDDD
Stez
Vecsei kh-t jatszik Pakson, o lesz az😀

9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.

9 hónapja
Az derék:

Matthew99
Juvéba simán beférne még ennyi idősen is a sok léhűtő kókler balfasz helyett.
Beki
A rendes Spursnek is bebaszná, nemhogy a nyuggereknek
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
A magyar válogatott nem játszott rosszul????

Huhh remélem akkor sosem látom őket szarul játszani
Negritis, a vajda
Hat 35 percig siman jobb volt a csapat a torokoknel, csak a torokok okosan folyamatosan elkezdtek tordelni a jatekot, ezaltal barmikor lenduletbe jottunk, meg is szakadt szinte egybol. Konkretan ha nincs Fiola ordas gyokersege, mi iranyitunk es nincs ez a vilagi meltdown.
Stez
Jó, hogy írtad. Magamtól én azt hittem volna, hogy akkor csináltak hülyét a védelmünkből, amikor csak akartak.
nagylaza, főpohárnok
Guler loveseig a kapunk kornyeken nem jartak. Oke, nem is mentek elore, ergo nem tudhatjuk a valaszt, de siman mi voltunk a jobbak, csak mar megint ok bebasszak, ha odajutnak, a mi oldalunkon meg Gazdag elemelgeti a ziccert, Varga is szar labbal akar befejezni erkezesnel, meg Bolla is megkerulve fut helyzetben a labda fele, hogy nehogy legyen eselye a vedo elott elrugni a labdat vagy cselezni.
Stez
A törökök fél gőzzel játszanak. Sokáig eszükbe se jutott támadni, amikor pedig eszükbe jutott, a védőink összevissza szaladgáltak, mint pók a falon. Azt se tudták, hol a labda.
9 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 998
Semmi gond nem számít az idegenben lőtt gól, siman gurítunk nègyet ès csak a hosszabbításban esünk ki 😏
dande2
Nem a filadelfiai sasok jáccanak hé😁
ThundersNFL a Paraszt
Neked a profilkeped a rosszlanyokrol van? Nagy stil amugy csak kerdezem.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Magyar váltó meg Bronzot nyert VB-b
9 hónapja
Beki New York Jets 2 069
Az derék:

Matthew99
Juvéba simán beférne még ennyi idősen is a sok léhűtő kókler balfasz helyett.
9 hónapja

Negritis, a vajda
Hat 35 percig siman jobb volt a csapat a torokoknel, csak a torokok okosan folyamatosan elkezdtek tordelni a jatekot, ezaltal barmikor lenduletbe jottunk, meg is szakadt szinte egybol. Konkretan ha nincs Fiola ordas gyokersege, mi iranyitunk es nincs ez a vilagi meltdown.
Stez
Jó, hogy írtad. Magamtól én azt hittem volna, hogy akkor csináltak hülyét a védelmünkből, amikor csak akartak.
nagylaza, főpohárnok
Guler loveseig a kapunk kornyeken nem jartak. Oke, nem is mentek elore, ergo nem tudhatjuk a valaszt, de siman mi voltunk a jobbak, csak mar megint ok bebasszak, ha odajutnak, a mi oldalunkon meg Gazdag elemelgeti a ziccert, Varga is szar labbal akar befejezni erkezesnel, meg Bolla is megkerulve fut helyzetben a labda fele, hogy nehogy legyen eselye a vedo elott elrugni a labdat vagy cselezni.

9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Na, faszom a makettezésbe 😮

Összefoglaló alapján:
Re: piros lap: az csak sárga, mert nem volt OGSCO. Pláne, hogy egy liverpooli játékos vezette a labdát, és egy nemsallai-nemszoboszlai magyar várta. Az életben nem lett volna gól. Kék viszont igen, ha lett volna vér a buzi britek pucájában.

Re: miért nem Gulácsi? Azért, mert ősszel lemondott két meccset, és mivel Rossi egy sértődékeny picsa, ezért csak akkor fog játszani, ha Dibusz lesérül.

Re: második gól: Gula leért volna-e? Jobb esélye lett volna, de valszeg nem. De magasabb, hosszabbak a kezei, és néha ennyin múlik a dolog.
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Nem is ertem miert nem a francia elso ligaba jatszo Lajos kezdett.

9 hónapja
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Mennyit fizettek ennek a neo nácinak a török barlang lakók?
Yamal19
Gazdag ziccerét is ő hagyta ki igaz?
ThundersNFL a Paraszt
Annyira sötét vagy bmeg mint az éjszaka. Ha berúgja attól még hogy vezettünk volna össze vissza fújkál nem? Szánalmas két bites magyar gyűlölő paraszt vagy mint az itteniek nagyrésze. Annak örülsz a szánalmas életedbeb ha arra verheted magad ha kikapunk te bohóc. Egy román fórumon nincs annyi nyomorult mint itt köztetek. Legalább van egy jó estétek ti senkiháziak
Yamal19
Az igazan retegelt sokszinu gondolkodasra utal, hogy valaki valamit kritizal az egybol magyargyulolo 😀 nincs masik megoldas 😀

135 perc alatt kaptunk 5ot es lottunk egyet.ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Topligás fotbalisták, a faszomat má!
9 hónapja
Élvezkedjetek büdös romák!
Yamal19
Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Így van, többen majd büntiből még gyrost sem eszünk majd egy 5 napig
FLZOLI
En a torokokre fogadtam. Ha igy marad elmegyek a Turkizbe unnepelni.
Hendrix
Igazi jampi vagy, akkor a Ziccerbe mész... 😉
Vitézlő Titoknok tomz
Nem ismerem, de valami csoves kocsma ahogy elnezem.

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Dárdai Bence is off …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
Lecserélték!!! Van ilyen?!
9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Mennyit fizettek ennek a neo nácinak a török barlang lakók?
Yamal19
Gazdag ziccerét is ő hagyta ki igaz?
ThundersNFL a Paraszt
Annyira sötét vagy bmeg mint az éjszaka. Ha berúgja attól még hogy vezettünk volna össze vissza fújkál nem? Szánalmas két bites magyar gyűlölő paraszt vagy mint az itteniek nagyrésze. Annak örülsz a szánalmas életedbeb ha arra verheted magad ha kikapunk te bohóc. Egy román fórumon nincs annyi nyomorult mint itt köztetek. Legalább van egy jó estétek ti senkiháziak
Yamal19
-án
Vitézlő Titoknok tomz
Kár lenne érte 😀
Bálesz
Jó ügynök volt
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers

Negritis, a vajda
Stez
9 hónapja
Yamal19
Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
FLZOLI
Jó hogy mondod tudom mit rendelek holnap
Negritis, a vajda
A Gyros nem görög cucc?
Toto21
Nekem az mind1

Kebabot nem csipazom
Negritis, a vajda
Kebap tal pedig nagyon jo sok hagymaval!
Toto21
Kebabot kérek csicsával. Kebabcsicsa.
Desszertnek meg Orbitot.
9 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 598
Yamal19
FLZOLI
Hendrix
Igazi jampi vagy, akkor a Ziccerbe mész... 😉
9 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man
Az derék:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Semmi gond nem számít az idegenben lőtt gól, siman gurítunk nègyet ès csak a hosszabbításban esünk ki 😏
dande2
Nem a filadelfiai sasok jáccanak hé😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja

Negritis, a vajda

Szerkesztette: Stez

9 hónapja
Yamal19
FLZOLI

9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....