Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Engem meggyőztek a tegnapi ismétlés alatt, Rossit valszeg nem 😀Szólna vki Rossinak, hogy Hunyadi jól jönne a védelem közepére a törökök ellen?Tudod mi hiányzik? A szekértábor!!!
Beki
Willie Parker
9 hónapja
Kebap tal pedig nagyon jo sok hagymaval!Nekem az mind1A Gyros nem görög cucc?Jó hogy mondod tudom mit rendelek holnapÍgy van, többen majd büntiből még gyrost sem eszünk majd egy 5 napigÉlvezkedjetek büdös romák!Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
Yamal19
bcsarli, Udvari Főkóstoló
FLZOLI
Negritis, a vajda
Toto21
Kebabot nem csipazom
Negritis, a vajda
9 hónapja
Fú bazmeg neked elgurult a gyógyszer?Annyira sötét vagy bmeg mint az éjszaka. Ha berúgja attól még hogy vezettünk volna össze vissza fújkál nem? Szánalmas két bites magyar gyűlölő paraszt vagy mint az itteniek nagyrésze. Annak örülsz a szánalmas életedbeb ha arra verheted magad ha kikapunk te bohóc. Egy román fórumon nincs annyi nyomorult mint itt köztetek. Legalább van egy jó estétek ti senkiháziakMennyit fizettek ennek a neo nácinak a török barlang lakók?Gazdag ziccerét is ő hagyta ki igaz?
Yamal19
ThundersNFL a Paraszt
Yamal19
A nevet amit használsz jobb lenne letenni mert nagy eséllyel nem akkorra paraszt mint te.....nem vagyok magyar gyülölő....abból lett elegem,hogy volt egy jó sorozat és az ilyen elvakult seggfejek mint te már isteni szintre emelték a csapatot....aki mert esetleg kritizálni az már hazaáruló meg tudja a faszom mi.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Nekem az mind1A Gyros nem görög cucc?Jó hogy mondod tudom mit rendelek holnapÍgy van, többen majd büntiből még gyrost sem eszünk majd egy 5 napigÉlvezkedjetek büdös romák!Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
Yamal19
FLZOLI
Negritis, a vajda
Toto21
Kebabot nem csipazom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Ne szakmázgassál itt amikor verik a válogatottat!! Amúgy de, a kebab 🥙 a törökA Gyros nem görög cucc?Jó hogy mondod tudom mit rendelek holnapÍgy van, többen majd büntiből még gyrost sem eszünk majd egy 5 napigÉlvezkedjetek büdös romák!Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
Yamal19
FLZOLI
Negritis, a vajda
Toto21
9 hónapja
Szólna vki Rossinak, hogy Hunyadi jól jönne a védelem közepére a törökök ellen?Tudod mi hiányzik? A szekértábor!!!
Beki
9 hónapja
JahA magyar válogatott nem játszott rosszul????Meeee senkiházi magyargyűlölő vagy 🤣🤣😅
Huhh remélem akkor sosem látom őket szarul játszani
Negritis, a vajda
Pep71
Dibusz egeteset mindig jó látni
Mondjuk én tiltottam a srácot instant 😊
Szal csak a reakciókbol látom
9 hónapja
A Gyros nem görög cucc?Jó hogy mondod tudom mit rendelek holnapÍgy van, többen majd büntiből még gyrost sem eszünk majd egy 5 napigÉlvezkedjetek büdös romák!Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
Yamal19
FLZOLI
Negritis, a vajda
9 hónapja
Match4 Florida UConnHol?A magyar válogatott nem játszott rosszul????Mar reg NCAA-t nezek. Ott nagyobb izgalmak vannak! 😊
Negritis, a vajda
Toto21
9 hónapja
Jó hogy mondod tudom mit rendelek holnapÍgy van, többen majd büntiből még gyrost sem eszünk majd egy 5 napigÉlvezkedjetek büdös romák!Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
Yamal19
FLZOLI
9 hónapja
Élvezkedjetek büdös romák!Ez már a trollfoci vagy random neres Fb fórum?
Yamal19
9 hónapja
Valószínűleg frusztrált, és valakin le kell vezetni. Ami otthon nem megy, az mehet az interneten.Élvezkedjetek büdös romák!Milyen szellemi nívó....
Yamal19
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Így van, többen majd büntiből még gyrost sem eszünk majd egy 5 napigÉlvezkedjetek büdös romák!Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
Yamal19
9 hónapja
Hol?A magyar válogatott nem játszott rosszul????Mar reg NCAA-t nezek. Ott nagyobb izgalmak vannak! 😊
Negritis, a vajda
Toto21
9 hónapja
Gyere haza, Fiatal!Az baj hogy nem látom ki lenne jobb ki hozna többet mint Rossi...megint jönnek a szűk esztendők.Haza kellene csalni Floridából Tornyibarnabàst, lehet pár dollárért vállalná🙏
dande2
ozibozi
9 hónapja
A magyar válogatott nem játszott rosszul????Mar reg NCAA-t nezek. Ott nagyobb izgalmak vannak! 😊
Negritis, a vajda
9 hónapja
Most ertem haza. Jok a fiuk, stabil a jatek? Nelkuled nevezetu giccses szar ment a meccs elott?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
A magyar válogatott nem játszott rosszul????Meeee senkiházi magyargyűlölő vagy 🤣🤣😅
Negritis, a vajda
9 hónapja
Élvezkedjetek büdös romák!Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
Yamal19
9 hónapja
Na Kasza Tibivel rátettek egy lapáttal, h a második félidőre üresebb legyen a stadion 🤣🤣
9 hónapja
Elég jól megy ennek az országnak, hogy korábbi elnyomók lelki világát rendbe tegyük
9 hónapja
Élvezkedjetek büdös romák!Milyen szellemi nívó....
Yamal19
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018