Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Csak mondom h az előbb Szalai volt benn a 16osnal szélső támadó pozícióban.En 4-2-3-1-et veszek ki, de erezheto, hogy a csapat harmadanak fejeben kaosz van es nem igazan tudjak, tamadasnal es vedekezesesnel hogy es mikent kene mozogni.Megjegyzem, az is tokeletesen latszik, hogy mi van, amikor a komfortzonabol ki kell lepni kenyszerbol es rendszert kell valtani. Ugye a 3-5-2-bol lett egy 4-2-3-1 a szunetben, azota azt latod, hogy alsohangon harom-negy jatekosunk minden vedekezesnel ossze-vissza futkarozik, de fogalma sincs a valos feladatarol, meg hogy mit kellene csinalnia.Játékosok mozgásai alapján nem is vagyok biztos h ez egy 4-2-3-1 lenne amúgy. Lehet az volt a keres a szünetben de 100% h a játékosok nem ezt tolják gyakorlatban
Azt, amit evek alatt felepitett a stab, jol mukodik, de ahogy egyeb kell, elveszett a csapat.
Stez
csebi
Stez
Ahogy védekezésben, építésnel is Lajos meg Bolla is szélső szárny védő poziban van 3 méterre egymástól …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
En 4-2-3-1-et veszek ki, de erezheto, hogy a csapat harmadanak fejeben kaosz van es nem igazan tudjak, tamadasnal es vedekezesesnel hogy es mikent kene mozogni.Megjegyzem, az is tokeletesen latszik, hogy mi van, amikor a komfortzonabol ki kell lepni kenyszerbol es rendszert kell valtani. Ugye a 3-5-2-bol lett egy 4-2-3-1 a szunetben, azota azt latod, hogy alsohangon harom-negy jatekosunk minden vedekezesnel ossze-vissza futkarozik, de fogalma sincs a valos feladatarol, meg hogy mit kellene csinalnia.Játékosok mozgásai alapján nem is vagyok biztos h ez egy 4-2-3-1 lenne amúgy. Lehet az volt a keres a szünetben de 100% h a játékosok nem ezt tolják gyakorlatban
Azt, amit evek alatt felepitett a stab, jol mukodik, de ahogy egyeb kell, elveszett a csapat.
Stez
csebi
Szerkesztette: Stez
9 hónapja
Legyen így. Bár akkor vmi nívósabb bajnokságban pallérozódjon.atlagon feluli jatekintelligencia, helyezkedes, kivalo eronlet, passzbiztonsag es nem alibizik kozepen.na eleg a buziskodasbol ott kozepen, jojjon Toth Alex.Ez a gyerek amúgy mit bizonyított, azon kívül hogy Fradi?
Kenny
petey
Fonyeremeny lehet a Fradinak es a valogatottnak is hosszutavon.
Kenny
9 hónapja
Azt, amit evek alatt felepitett a stab, jol mukodik, de ahogy egyeb kell, elveszett a csapat.Ki hitte volna, varatlan fordulat.
Stez
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
Fél szemmel nézem a meccset - mondta Jumurdzsák
9 hónapja
Simán csak azért van ez, hogy ha rommá szomorkodja magát a kocsmában akkor tudják hova kell hazavinni 🙂Falurol felmegy a tag aztan kirakja a zaszlot.😂😂😂😂 Minek? Kinek? Kicsit ilyet fideszes bekemenet a vibeja ezeknek a valogatott meccseknek.Kistarkany, Ersekcsanad. Ezek letezo telepulesek?Ezek viszonylag ismert nevek. Nekem Ramocsaháza volt új, rá is kerestem. A Nyírségben van, 1300 lakos.
Hendrix
nagylaza, főpohárnok
Hendrix

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
A fizika törvényei nem érvényesek a Haladásnál, nem hat a gravitáció, hiszen nem csúsztak le a megye3-ba semaz a fizika törvényei szerint haladásMost hogy kikapunk kiesünk valahonnan? Nagyn nem követem.Aból Bbe jutunk 🥳
Tactful Cactus, a poloska
dande2
9 hónapja
Megjegyzem, az is tokeletesen latszik, hogy mi van, amikor a komfortzonabol ki kell lepni kenyszerbol es rendszert kell valtani. Ugye a 3-5-2-bol lett egy 4-2-3-1 a szunetben, azota azt latod, hogy alsohangon harom-negy jatekosunk minden vedekezesnel ossze-vissza futkarozik, de fogalma sincs a valos feladatarol, meg hogy mit kellene csinalnia.Játékosok mozgásai alapján nem is vagyok biztos h ez egy 4-2-3-1 lenne amúgy. Lehet az volt a keres a szünetben de 100% h a játékosok nem ezt tolják gyakorlatban
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Falurol felmegy a tag aztan kirakja a zaszlot.😂😂😂😂 Minek? Kinek? Kicsit ilyet fideszes bekemenet a vibeja ezeknek a valogatott meccseknek.Kistarkany, Ersekcsanad. Ezek letezo telepulesek?Ezek viszonylag ismert nevek. Nekem Ramocsaháza volt új, rá is kerestem. A Nyírségben van, 1300 lakos.
Hendrix
nagylaza, főpohárnok
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
atlagon feluli jatekintelligencia, helyezkedes, kivalo eronlet, passzbiztonsag es nem alibizik kozepen.na eleg a buziskodasbol ott kozepen, jojjon Toth Alex.Ez a gyerek amúgy mit bizonyított, azon kívül hogy Fradi?
Kenny
petey
Fonyeremeny lehet a Fradinak es a valogatottnak is hosszutavon.
9 hónapja
Szerintem azt a narratívát kellene elfelejteni, hogy “35 percig jobbak voltunk.” Abszolút nem igaz, a törökök a saját tervüket megvalósították, mi a miénket nem. Mi igyekeztünk támadni, de igazából helyzetünk is egy darab volt. Ha lövünk egy gólt az első 35 percben, akkor igazolva van, hogy “jobbak voltunk”. Így viszont a törökök számításai jöttek, nekik megfelelően alakult az első 35 perc is, ha sarkos akarok lenni, ők voltak akkor is jobbak.
Szerkesztette: szaba
9 hónapja
Igen, ez egy gyakori mozdulat az ő szakmájában🖕🖕🖕Nem, ő az anyja😀⚘️Neked a profilkeped a rosszlanyokrol van? Nagy stil amugy csak kerdezem.Semmi gond nem számít az idegenben lőtt gól, siman gurítunk nègyet ès csak a hosszabbításban esünk ki 😏Nem a filadelfiai sasok jáccanak hé😁
dande2
ThundersNFL a Paraszt
Hendrix
Willie Parker
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Kiszorította a kezdobol Rommenstna eleg a buziskodasbol ott kozepen, jojjon Toth Alex.Ez a gyerek amúgy mit bizonyított, azon kívül hogy Fradi?
Kenny
petey
9 hónapja
Már Belgiumban nem kezdőAz utolsó emlékem hogy megvették a németek ahol ritka szar volt majd nem játszott és kölcsönadták. Ha ez meghívót ér akkor nem nyekeregnék a sírós Fiola miatt.Szalai Attila mikor játszotta vissza magát a válogatottba?Most.
Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99
9 hónapja
A sebességkülönbség olyan, mint ha Baumgartner Zsótika kóricálna a mai F1-ben
9 hónapja
Megjegyzem, az is tokeletesen latszik, hogy mi van, amikor a komfortzonabol ki kell lepni kenyszerbol es rendszert kell valtani. Ugye a 3-5-2-bol lett egy 4-2-3-1 a szunetben, azota azt latod, hogy alsohangon harom-negy jatekosunk minden vedekezesnel ossze-vissza futkarozik, de fogalma sincs a valos feladatarol, meg hogy mit kellene csinalnia. Azt, amit evek alatt felepitett a stab, jol mukodik, de ahogy egyeb kell, elveszett a csapat.
9 hónapja
az a fizika törvényei szerint haladásMost hogy kikapunk kiesünk valahonnan? Nagyn nem követem.Aból Bbe jutunk 🥳
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Az utolsó emlékem hogy megvették a németek ahol ritka szar volt majd nem játszott és kölcsönadták. Ha ez meghívót ér akkor nem nyekeregnék a sírós Fiola miatt.Szalai Attila mikor játszotta vissza magát a válogatottba?Most.
Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
na eleg a buziskodasbol ott kozepen, jojjon Toth Alex.Ez a gyerek amúgy mit bizonyított, azon kívül hogy Fradi?
Kenny
9 hónapja
Téglárol tégláraMost hogy kikapunk kiesünk valahonnan? Nagyn nem követem.Aból Bbe jutunk 🥳
dande2
9 hónapja
Szerbek meg lehet A csoportban maradnak, vezetnek
9 hónapja
Most hogy kikapunk kiesünk valahonnan? Nagyn nem követem.Aból Bbe jutunk 🥳
9 hónapja
Szalai Attila mikor játszotta vissza magát a válogatottba?amikor Fiola ki.
Matthew99
9 hónapja
Szalai Attila mikor játszotta vissza magát a válogatottba?Most.
Matthew99