Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
Tipikus,aki nem velünk az ellenünk...Mintha a Fideszt hallanám,ha valaki kritikus a rendszerrel az ellensége annak.Mivel itt focival foglalkozunk,nem akarom összemosni a kettőt,csupán azért látni hogy a vezér kedvenc sportjáról beszélünk,és áthallanak részletek a politikából.

Amúgy szerintem az hogy most van egy pár jó éve a magyar focinak,igazából becsülendő dolog,és a fantasztikus kategóriába tartozik.Elsősorban ezt annak a 4-5 játékosnak lehet köszönni,akik valamirevaló európai bajnokságokban játszanak.Mert a hazai csapatokban előforduló egy-egy kiemelkedő játékos sajnos még nem elég ahhoz,hogy folyamatosan tartani tudjuk a színvonalat.A magyar NB1 nagyrészt másod- harmadhegedűs külföldi játékosokból áll,a fiatalok sajnos európai szinten sem kiemelkedők,de ha mégis van köztük tehetség,az a magyar élvonalba jutáskor beleszürkül annak közegébe.
Szóval egy szó mint száz,azt gondolom hogy bár szép teljesítmény az is hogy egy darabig az A-osztályban fociztak,de nagyobb ennek a füstje mint a lángja ha az európai elit színvonalhoz hasonlítunk.
Csodálom hogy mondjuk Szoboszlainak ez nem tűnik fel,pont neki aki nem igazán a magyar akadémiai rendszerból lett európai szintű játékos....
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
“SZOBOSZLAI DOMINIK: AKIK AKKOR NEM SZURKOLNAK NEKÜNK, AMIKOR VESZTÉSRE ÁLLUNK, AKKOR SE SZURKOLJANAK, AMIKOR NYERÜNK“
JC6 (Mr. Miele)
jol van o is reszt a Kubatov kommunikacios treningjen.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 998
“SZOBOSZLAI DOMINIK: AKIK AKKOR NEM SZURKOLNAK NEKÜNK, AMIKOR VESZTÉSRE ÁLLUNK, AKKOR SE SZURKOLJANAK, AMIKOR NYERÜNK“
JC6 (Mr. Miele)
Nyerunk? Mit? Neha osszejon egy szerencses eredmeny de amugy vak vezet vilagtalant.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
A csávót a propaganda beválasztja "minden idők focicsapatába" ezért úgy érzi, most már megmondhatja, ki szurkoljon kinek...
A fiam imádja a gurulóst, nézi, követi, olyan mint egy lexikon. Párszor kérdeztem, de a magyar foci nem érdekli. Na az ilyen okos kijelentések biztos segítenek....

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A második gól:
Szoboszlai csúnyán eladja a törökök tizenhatosa előtt....
Török támadó átrobog a komplett pályán majd egy félig meddig rossz passz majd vissza passz és Güler begurítja....ami bosszantó ,hogy a vissza passznál 7! magyar lesi 4 török ellenben,hogy mi van?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
és akkor mi ezekkel a spanyolokkal és hollandokkal akartunk egy csoportban lenni 😊))
közünk nincs ezeknek a focijához
9 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 352
Ferran nem adja le Yamalnak, erre másik oldalt tizi 😁😁
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Most ertem haza a meccsrol. Az hogy ez a parharc 6:1 lett az nem mond semmit. De persze a futball isten.. sokszor lett a vege jobb mint a realiitas. Most mashogy alakult. Kaptunk mar ki kevesbe es volt nagyobb hianyerzetem, ezt most nem ilyen.
JéBé
Azt mondom,hogy a Fortuna amit eddig adott azt most a 2 meccsen masszívan visszavette....
ThundersNFL a Paraszt
Szerintem meg nem. Ok belottek a helyzeteiket, mi faszsagokat csinaltunk es kihagytunk mindent. Ez nem szerencse kerdese. Az szerencse, hogy Szobo kapufaja par centivel ment fole, de ha egy helyzetet nem rugsz be, ala Gazdag, ala Varga fejese az elso meccsen es tarsai, az nem szerencse. Nem kaptunk megpattano lovesbol golt es tarsai, hanem hulyere szopattak olykor.

Ez nalam nem fortuna, ez nalam egyszeruen egy szemmel lathato kulonbseg jatekos es jatekos kozott. Akadtak korabban, amikre azt mondom, igen, jogos, nem volt szerencsenk, de ez a parharc nem az volt. Ha taktikai hibakat vetesz es az ezaltal indokolatlanul kezdo jatekosod gyoker es tizit csinal butasagbol, nem szerencse kerdese. Ez a te hibad eredmenye. Ha eladod a labdat es lekontraznak, nem szerencse, hanem a te hibad eredmenye.

Ez a fortuna dolog Rossi allando maniaja, ha valami nem jon ossze, de nem mindegy, mi es hogyan, miert nem jon ossze.

9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Lamine Yamal! 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
a fél német csapatot kisárgáztam volna időhúzásért
egyszerűen iszonyat dühítő, hogy nem tudnak ezzel mit kezdeni már évtizedek óta
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Most ertem haza a meccsrol. Az hogy ez a parharc 6:1 lett az nem mond semmit. De persze a futball isten.. sokszor lett a vege jobb mint a realiitas. Most mashogy alakult. Kaptunk mar ki kevesbe es volt nagyobb hianyerzetem, ezt most nem ilyen.
JéBé
Azt mondom,hogy a Fortuna amit eddig adott azt most a 2 meccsen masszívan visszavette....

Draft

9 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 722

Szerkesztette: JéBé
9 hónapja
de rohadt jó meccs az összes és 3 OT-ra áll!
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Lukaku kapásból Bomba , nem semmi volt
ozibozi
Lukaku a 3. Is
9 hónapja
fake.id 1 315 — tush push aficionado
JC6 (Mr. Miele)
Elképesztő, nagyon komoly baj van a fejekben.
r.baggio
ahelyett, hogy ezt nyomná xd
 youtube.com/shorts/YMKPDuUqEmI?si=5fKjeLczDO8rMfqC
9 hónapja
Dánok vagy Portugálok vagy mind1

Draft

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Kicsi lelke megsértődött....like Rossi.....

Draft

9 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
JC6 (Mr. Miele)
Elképesztő, nagyon komoly baj van a fejekben.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
ezek a play off meccsek rohadt jok
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Lukaku kapásból Bomba , nem semmi volt
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Közben 3-2

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Beki New York Jets 2 069
na ilyen gólt se láttam még (GER-ITA)
gamerkr
Link?
bcsarli, Udvari Főkóstoló

zacknorb
Am akármekkora védés ez a kapust és a komplett olasz bagázst száműzném hosszú hónapokig a keretből... ez a tipikus esete annak h mindennel foglalkoztak, csak azzal nem amiért a fizetést kapják és a munkájuk lenne... kurva szánalmas.
nyolcan bassza meg NYOLCAN voltak minden egyébbel elfoglalva, mintsem ami a feladatuk lett volna

Szerkesztette: Beki
9 hónapja
Nézem a spanyol - holland meccset, mintha nem is ugyanaz a játék lenne, mint amit a HUN-TUR-on volt.
Vitézlő Titoknok tomz
mert hazaáruló vagy
és lehet menni az ukrán frontra harcolni, te poloskapeti szimpaizáns
(átlagfideszszavazó)
9 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 598
Nézem a spanyol - holland meccset, mintha nem is ugyanaz a játék lenne, mint amit a HUN-TUR-on volt.
9 hónapja
YoungZeeZee 9 404
na ilyen gólt se láttam még (GER-ITA)
gamerkr
Link?
bcsarli, Udvari Főkóstoló

zacknorb
pool - barca a nagy forditasnal volt ilyen