Soccer
42 feliratkozó
10 hónapja
Mert erre nem számítottak, így meglepetten nem tudják mi tévő legyenek.Trükkösen engedjük, hogy a Tiszakécske a Fáy utcában beszorítson minket az utolsó percekben.A kifárasztásos taktika tökéletesen működött. A szakma csak VasaS Darának hívja ezt.Igaz még némi csiszolására szorul!
ozibozi
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
-
Minden a terv szerint-
10 hónapja
Hentes g.cik. RászolgáltakLépjünk lassan azért túl a Honvéd - Csákváron. 😀
shagi0206
10 hónapja
Mondjuk Gordon becsúszása nekem full ugyanaz volt mint amit Gravenbech csinált

10 hónapja
Hentes g.cik. Rászolgáltak
10 hónapja
Gordon, aki egy amugy egy okos focista, ilyen eszetlen dolgot csinaljon. Sima pirosHa bíró megfogja az elején a meccset..
Stez
10 hónapja
Ez a Kécske egy megye 2-es csapat kb. VIicc
10 hónapja
Trükkösen engedjük, hogy a Tiszakécske a Fáy utcában beszorítson minket az utolsó percekben.A kifárasztásos taktika tökéletesen működött. A szakma csak VasaS Darának hívja ezt.Igaz még némi csiszolására szorul!
ozibozi
ozibozi
10 hónapja
Gordon, aki egy amugy egy okos focista, ilyen eszetlen dolgot csinaljon. Sima piros
10 hónapja
Ez bizony piros kell legyen
10 hónapja
Ez piros
10 hónapja
A kifárasztásos taktika tökéletesen működött. A szakma csak VasaS Darának hívja ezt.Igaz még némi csiszolására szorul!
ozibozi
10 hónapja
B+, ezt már bent láttam. Még az hiányzott volna.
10 hónapja
A kifárasztásos taktika tökéletesen működött. A szakma csak VasaS Darának hívja ezt.
10 hónapja
Milyen labda volt salahtól
10 hónapja
Megtették mögöttem a Vasast, 1 perc és tizi
10 hónapja
Maximum vészmegoldáskéntLeoni?Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
Konaté dupla vagy semmi. Viszinr elég lenne a biztos megoldásokat választania.
slowmotion
Stez
10 hónapja
Leoni?Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
slowmotion
10 hónapja
Fú de egy alattomos sunyi geci lövés volt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Apró gólokkal kell őket megzavarni
10 hónapja
Jinxtriad Strikes Again.Szóval azt mondod ma akkor lesz Pool gól, mint amikor Szalah passzol Szobónak? 😀Szobo majdnem gól....igaz önA legjobb egység idáig a védelem, vagyis az egyetlen.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
ozibozi
iktriad
10 hónapja
Hát ez nem volt benne tébéhá
10 hónapja
Nem, Ramsey, Willock es Miley is ott van. Kpn eleg vastagok.Amugy jo ez a Newcastle, en birom. Jol ossze lett rakva, meg ha nem is fog nyerni, siman BL-csapat, es amugy jobb is eddig.Ha beindul a BL sztem ezt nem fogjak birni. 4-3-3-at tolnak es a 3 kozeppalyas posztra konkretan 3 emberuk van, nem?
Stez
Duff
10 hónapja
Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez