Soccer
Official; FIFA confirm Club World Cup winner will receive $125mPersze, ez krva jó, de a hajukra kenhetik, ha októberre lesz plusz 10 sérültjük. Akik komolyan akarják venni az egészet, azoknak már nyáron bővíteni kell a keretet, 10-100 millákat beleölni egy projectbe, ami hanem sikerül,pénzügyileg fájni fog.
zacknorb
Poloska vagyok.
Elfogyott a regimentje?Facen láttam, kommentelt valahova instán és valaki nyomott egy képernyő fotót róla.Szobi nem tudja elengedni:Ezt hol irta?
“1 instagram comment” 1 more than his league starts 😂
Nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Közben Rossi is üzent 😃
JC6 (Mr. Miele)
Mar a meccs utan kozvetlenul jottek a pletykak, hogy ki fogjak baszni es Ancelottit akarjak a valogatott elere. Ha a Real nem nyer legalabb bajnoksagot, szerint Ancelotti le is mond (nyilvan Perez javaslatara) es megy a nyartol a brazilokhoz, bar kivancsi leszek erre, mert ez a valogatott egy kalap fos. Nevre nem allnak szarul, de egyetlen embert nem lehet talalni, aki ugy vezeregyenisege lenne a valogatottnk es kepes lenne a hatara venni. Az ilyen Vinicius-fele bohocok a sormeccseken elegek, de a jobb csapatok ellen sokszor a nevuket sem lehet hallani. Neymartol is agyfaszt kaptam, mert az a pali mindig minden volt, csak nem leader, de o legalabb lovogette a golokat es vele volt valamilyen kepe a csapatnak. Most semmi. Nagy a baj, amikor mar ilyen Ortizok, Fabricio Brunok, Pereirak, Igor Jesusok jatszhatnak.4-1 Messi nélkül, ha nem is a 7-1, de majdnem. Mi ez a brazil kezdő, kapus az Al Nassrből? Dorival Junior sem fogja sokáig húzni ha így folytatja.Argentína-Brazilián a papírforma szerint 4 perc után 1-0Giuliano Simeone nem kis góljával lett 4-1
*12’ után van az már 2-0 is
ozibozi
AGAINST BRAZIL, GIULIANO SIMEONE SCORES HIS FIRST GOAL FOR ARGENTINApic.twitter.com/RZOun27l6J
— Atletico Universe (@atletiuniverse) March 26, 2025
zacknorb
Sixo
Facen láttam, kommentelt valahova instán és valaki nyomott egy képernyő fotót róla.Szobi nem tudja elengedni:Ezt hol irta?
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Közben Rossi is üzent 😃
4-1 Messi nélkül, ha nem is a 7-1, de majdnem. Mi ez a brazil kezdő, kapus az Al Nassrből? Dorival Junior sem fogja sokáig húzni ha így folytatja.Argentína-Brazilián a papírforma szerint 4 perc után 1-0Giuliano Simeone nem kis góljával lett 4-1
ozibozi
AGAINST BRAZIL, GIULIANO SIMEONE SCORES HIS FIRST GOAL FOR ARGENTINApic.twitter.com/RZOun27l6J
zacknorb
SMS Jay Cutler 6-nak.Szobi nem tudja elengedni:Ezt hol irta?
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Szobi nem tudja elengedni:Ezt hol irta?
JC6 (Mr. Miele)
Rodrygo: "You are very bad."
— All About Argentina 🛎🇦🇷 (@AlbicelesteTalk) March 26, 2025
Paredes: "I have 1 World Cup and 2 Copa America's, you have zero." 🥶🥶
pic.twitter.com/M0bVUno5ZB
Down 4-1 to your rivalling nation and Emi Martinez is doing keepy ups on you….
— george (@StokeyyG2) March 26, 2025
My head would be HOT 😭😭😭 pic.twitter.com/fr68WlZilX
Voltak itt történések
Poloska vagyok.
Szobi nem tudja elengedni:nem artana, ha lenne mellette vki aki kezeli a kozossegi mediajat. mert ez igy eleg bajos lesz hosszutavon.
JC6 (Mr. Miele)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Argentína-Brazilián a papírforma szerint 4 perc után 1-0Giuliano Simeone nem kis góljával lett 4-1
ozibozi
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta

Ez a Katar L érdekes dolgokat hozhat:2-2 lett, kucsit napolódott a kérdés. Mármint üzbég szemponzból, Irán ezzel kijutott.
🇺🇿 Uzbekistan will also become the FIRST DEBUTANT at the 2026 FIFA World Cup with a draw against Iran, if UAE lose at North Korea.
— Football Rankings (@FootRankings) March 25, 2025
Félidőben Irán-Üzbegisztán 0-1, kisköcsög Üzbegisztán menni vb.
zacknorb
Következő fordulóban pont az emírekkel játszanak az üzbégek, az mindenképp nézős lesz!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
🇺🇿 Uzbekistan will also become the FIRST DEBUTANT at the 2026 FIFA World Cup with a draw against Iran, if UAE lose at North Korea.
— Football Rankings (@FootRankings) March 25, 2025
Félidőben Irán-Üzbegisztán 0-1, kisköcsög Üzbegisztán menni vb.
Poloska vagyok.

Félidőben az U17 is vezet a hollandok ellen.

Ha a ket kek ugrott be elsonek miert rugjak ujra?
zacknorb

A japánok mindent megtettek a győzelemért a szaúdiak ellen, holott nekik ez már tét nélküli volt, 78-22 volt a javukra a labdabirtoklás és 12-1 a kapuralövés. Kampmanéknak még könnyen meleg lehet a pite, messze vannak a meggyőzőtől. A Dél-Korea-Jordánia hasonló keretek között zajlott (75%-os labdabirtoklás, mondjuk itt a lövések aránya kiegyenlítettebb volt), ez 1-1-es döntetlennel zárult és így még semmi nem dőlt el. Az auszik könnyedén legyőzték Kínát és ezzel lépéselőnybe kerültek, meglepetés lenne, ha nem jutnának ki a VB-re.

Most, hogy nagyjából kidühöngte magát mindenki, kérdés. Kik azok a fiatalok akik a közeljövőben ha jól állnak a csillagok emelhetnek a válogatott szintjén? Vannak most ígéretes fiataljaink külföldön, akik tényleg mutatják jeleit annak, hogy értékesek lehetnek?Akiket a fürkészek majd honosítani tudnak a
Hanni
Következő pár évben.
Ezek a fontos emberek, pár magyar sem árt, de látjuk mennyit érnek valójában a szinten tartáshoz sem biztos hogy elegek.
Szerkesztette: ozibozi