Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Nekem ez a narráció miatt ütötte meg a szemem, hogy mennyivel jobb az ideig szezon Italiano alatt, mint amilyen a tavalyi volt Mottával. Persze most Vincenzo ázsiója magasabban van, mert éppen nyert a kupát, Mottát meg kibaszták a Juvétól, de ha azt nézzük tavaly ő 5. lett egy erősebb bajnokságban, Italiano meg 9. lesz idén.Sok gazdag nagy csapat is gyakran elfogy tavaszra, nem csak egy olyan /hozzájuk képest kicsi/Most nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
Sixo
ahol évre-évre elviszik azokat a playakat/edzőt akik nyomnak egy-két jobb szezont. Nem csak az akarással van ott már gond tavaszra.
Nekik ez a kupa kárpótlás (50 éve semmit sem nyertek már) ez a szurkolóknak most mindent jelent, a tulajdonos meg kényszeredetten mosolyogva ünnepel, mert a többszörös BL pénzek meg nagyon-nagyon fognak hiányozni a büdzséből, még ha ott pofozógépek is voltak
ozibozi
10 hónapja
Sok gazdag nagy csapat is gyakran elfogy tavaszra, nem csak egy olyan /hozzájuk képest kicsi/Most nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
Sixo
ahol évre-évre elviszik azokat a playakat/edzőt akik nyomnak egy-két jobb szezont. Nem csak az akarással van ott már gond tavaszra.
Nekik ez a kupa kárpótlás (50 éve semmit sem nyertek már) ez a szurkolóknak most mindent jelent, a tulajdonos meg kényszeredetten mosolyogva ünnepel, mert a többszörös BL pénzek meg nagyon-nagyon fognak hiányozni a büdzséből, még ha ott pofozógépek is voltak
10 hónapja
Ott még láttam rajtuk hogy próbálkoznak, csak nem jöttek az eredmények.Most nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Most nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
10 hónapja
Bundás Győr👎
JC6 (Mr. Miele)

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 hónapja
Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Egyrészt az MTK 9-ig jutott el pont 100 évvel ezelőtt, másrészt (hiányosak az emlékeim) az a politikai közeg szerintem nem nekik kedvezett.7 bajnoki cím egymás után, az MTK-nak és az Újpestnek sikerült ez egyszerHasonló politikai közegben.
Kampman
szaba
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
10 hónapja
Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.
10 hónapja
Nem, random akartak egy vasárnapi meccset és ez jött ki. Simán elfért volna péntekre, a Paks meg zárónak.Vajon milyen megfontolással raktak be még egy tét nélküli ZTE - Szpari meccset a végére?gondolom azzal számoltak, hogy kiesési rangadó lesz.
Kampman
Kenny
Ugye a forduló programja a héten állt össze.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Vajon milyen megfontolással raktak be még egy tét nélküli ZTE - Szpari meccset a végére?gondolom azzal számoltak, hogy kiesési rangadó lesz.
Kampman
10 hónapja
Vajon milyen megfontolással raktak be még egy tét nélküli ZTE - Szpari meccset a végére?
10 hónapja
Nagy Zsolt negyedikBöde-Bárány-Jurina a top3Böde gólkirály lett 😀Szentséges szűzanyám.
Kenny
Nem őt bántom ezzel, de ez brutális.
Kampman
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Böde-Bárány-Jurina a top3Böde gólkirály lett 😀Szentséges szűzanyám.
Kenny
Kampman
10 hónapja
Böde gólkirály lett 😀Szentséges szűzanyám.
Kenny
10 hónapja
Vajon Kubatov mennyire lesz szerény az interjúknál?az egész éves teljesítmény alapján annak kéne lennie.... de ismerjük már szóval biztos nagy lesz a pofája
Kenny
10 hónapja
Bundás Győr
10 hónapja
Hátha lesz Sunderland till I die új évad 😎szívesenközben a Sheffield gyorsan elintézi a SunderlandetSzép munka😊
Löfli
ozibozi
Löfli
10 hónapja
Buszos parádé kellene, amit a major sportok bajnokai csinálnak, Kálvária téren, Népszínház utcán meg ilyeneken keresztül.A Grupi parkolojaban lesz "unneples" 0.30-tol, kemeny 30 perces program van kiirva.Elnök úr fehér lovon érkezik a Könyves Kálmán körút felől, kezében a trófeával.Remélem élőben közvetítik a Groupamás ünneplést is.m1-en vegig live.
Kampman
Kenny
Kampman
Stez
10 hónapja
A Grupi parkolojaban lesz "unneples" 0.30-tol, kemeny 30 perces program van kiirva.Elnök úr fehér lovon érkezik a Könyves Kálmán körút felől, kezében a trófeával.Remélem élőben közvetítik a Groupamás ünneplést is.m1-en vegig live.
Kampman
Kenny
Kampman
10 hónapja
Elnök úr fehér lovon érkezik a Könyves Kálmán körút felől, kezében a trófeával.Remélem élőben közvetítik a Groupamás ünneplést is.m1-en vegig live.
Kampman
Kenny
10 hónapja
Remélem élőben közvetítik a Groupamás ünneplést is.m1-en vegig live.
Kampman