Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
 www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2025/03/szelesi-zoltan-ne-torjenek-palcat-felettunk-akik-nem-lattak-a-meccseinket

Ez az interjú egy gyöngyszem. Annyi sebből vérzik, hogy ki sem tudom őket egyenként emelni illetve nincs elég hely..
Vérlázító.
JC6 (Mr. Miele)
hu bmeg, en azert kiteszek ide egy par dolgot:

"elmúlt években láthattuk, hogy ebben az életkorban még nem feltétlenül állnak olyan fejlettségi szinten a játékosaink, mint más országok hasonló korú labdarúgói."

"Rávilágítottak arra, mennyire fárasztó számukra ezen a szinten futballozni"

" Az első mérkőzésen a játékosaim talán túlzottan is követni akarták a taktikai utasításokat,"
csebi
Taktika😀
Haverom kint volt Izland ellen. Azt mondta hogy megye 1-es szinten van a válogatott.
8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2025/03/szelesi-zoltan-ne-torjenek-palcat-felettunk-akik-nem-lattak-a-meccseinket

Ez az interjú egy gyöngyszem. Annyi sebből vérzik, hogy ki sem tudom őket egyenként emelni illetve nincs elég hely..
Vérlázító.
JC6 (Mr. Miele)

"elmúlt években láthattuk, hogy ebben az életkorban még nem feltétlenül állnak olyan fejlettségi szinten a játékosaink, mint más országok hasonló korú labdarúgói."

" Az első mérkőzésen a játékosaim talán túlzottan is követni akarták a taktikai utasításokat,"
csebi
Ez bizonyára nagyon meglepte őket.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Vérlázító.
JC6 (Mr. Miele)

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 413
Szoboszlainak bekötötték a buksiját.....jó gyorsan
ThundersNFL a Paraszt
Mert jön a baba
JC6 (Mr. Miele)
Ha jön legalább itt szerzett hazai pályán találatot 😁
ThundersNFL a Paraszt
Mondjuk ez a holgyemeny jol megoldotta az eletet. Letagadni sem igazan tudja, hogy aranyaso, jo gyorsan teherbe is esett, innentol neki sok gondja nem lesz penzugyileg.

Mondjuk valahol elkeserito, hogy a mai vilagban mar egy 25 koruli nore ranezel, es rengetegnel egybol kitunik, hogy mar most szarra van toltve a szaja, meg meg van csinaltatva jo par egyeb testresz is. Regen azok nyomtak szet magukat, akik az oregedestol feltek, most meg 20-23 eves noknel az a divat, hogy kacsaszajjal teszik a szepet. 😆
Stez
A Blikk szerint:

"Érdekesség, hogy amióta kiderült, együtt van Szoboszlaival, a közösségi oldalát privátról nyilvánosra állította, így mindenki megcsodálhatja az alakját"

Ó, váó....ja nem..
Willie Parker
Biztos én csinálom rosszul, de nekem az sincs meg, hogy kicsoda-micsoda Szoboszlai menyasszonya (?). Amikor Dominik tesz fel képet Instagramon azt látom, tehát az eljegyzéses képet is láttam, de ennyi. Ennél jobban nem is érdekel a magánélete, vagy hogy mennyire mű a csaj, vagy bármi.
Mikey
na ennyi irogatás után megnéztem. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nem szép a párja. Szerencse mindenkinek más az ízlése. Lehet cserébe nagyon jó háziasszony ( LOL). 😀
8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
ThundersNFL a Paraszt
Mert jön a baba
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt
Mondjuk ez a holgyemeny jol megoldotta az eletet. Letagadni sem igazan tudja, hogy aranyaso, jo gyorsan teherbe is esett, innentol neki sok gondja nem lesz penzugyileg.

Mondjuk valahol elkeserito, hogy a mai vilagban mar egy 25 koruli nore ranezel, es rengetegnel egybol kitunik, hogy mar most szarra van toltve a szaja, meg meg van csinaltatva jo par egyeb testresz is. Regen azok nyomtak szet magukat, akik az oregedestol feltek, most meg 20-23 eves noknel az a divat, hogy kacsaszajjal teszik a szepet. 😆
Stez
A Blikk szerint:

"Érdekesség, hogy amióta kiderült, együtt van Szoboszlaival, a közösségi oldalát privátról nyilvánosra állította, így mindenki megcsodálhatja az alakját"

Ó, váó....ja nem..
Willie Parker
Biztos én csinálom rosszul, de nekem az sincs meg, hogy kicsoda-micsoda Szoboszlai menyasszonya (?). Amikor Dominik tesz fel képet Instagramon azt látom, tehát az eljegyzéses képet is láttam, de ennyi. Ennél jobban nem is érdekel a magánélete, vagy hogy mennyire mű a csaj, vagy bármi.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja

Vérlázító.
8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
kerkez interjú, de nekem semmi extra

www.nytimes.com/athletic/6229619/2025/03/28/milos-kerkez-interview-bournemouth-liverpool-iraola/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
ThundersNFL a Paraszt
Mert jön a baba
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt

Stez
A Blikk szerint:

Ó, váó....ja nem..
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ThundersNFL a Paraszt
Mert jön a baba
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt

Stez
Szerencsére (még) nem kötelező ilyenekkel leállni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Ez csak itt hagyom napindítónak 😂
 index.hu/sport/futball/2025/03/28/labdarugas-futball-bognar-gyorgy-paksi-fc-haraszti-zsolt-edzo-elnok-nbi-magyar-bajnoksag/

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
8 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
ThundersNFL a Paraszt
Mert jön a baba
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt
Stez
Nemám! Egyértelműen rámentek a babaváró + szja mentességre. Szobo még felveszi a munkáshitelt, aztán csak tudnak venni egy szerény házat Csólyospáloson.
dugo93
Gyere haza fiatal? 😊
8 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
ThundersNFL a Paraszt
Mert jön a baba
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt
Stez
Nemám! Egyértelműen rámentek a babaváró + szja mentességre. Szobo még felveszi a munkáshitelt, aztán csak tudnak venni egy szerény házat Csólyospáloson.

8 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Hát én ezt nem tudtam megfejteni? 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Ciki
8 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
ThundersNFL a Paraszt
Mert jön a baba
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt

8 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Transfermarkt rakta ki, geci én falnak megyek ha ez komoly lesz. Nem tudok ettől a Swift szarságtól szabadulni. ( Sorry a stílusért, első indulatból az őszinte )

Taylor Swift could be on Barcelona’s shirt for the next El Clásico 🤯

KeyG
Már NFL-ben sem értettem, de soccerben pláne nem: mi a gond Taylor Swifttel?
Én a számait nem kedvelem, de ez ízlesbéli dolog, nem egzakt, de maga a brand egyértelműen pozitív, semmi károsságáról nem tudok, nem hallottam. Te igen?
Őszentsége Sobri Jóska
Számomra vannak káros hatásai a megjelenésének a sportban. De nem fogom elkezdeni itt a teóriáim.
KeyG
Micsoda?
Én ha belegondolok egy se jut az eszembe, és mint mezszponzor/együttműködő partner bizonyára kevésbbé káros mint egy szaudi pénzmosoda vagy egy online szerencsejátek oldal.
Őszentsége Sobri Jóska
Új nézők bevonzása a cél a Swift névvel. Csak ezzel, hogy hozzá kötik egy csapat mezéhez, befolyásolják is az új nézők szimpátiáját.
KeyG
Akkor most Baldénak szurkolnak vagy nem? 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL a Paraszt
Mert jön a baba
JC6 (Mr. Miele)

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Kik?
Őszentsége Sobri Jóska
a gyíkemberek
Negritis, a vajda
Megölted a bulit.
Őszentsége Sobri Jóska
tudom, de unalmas az áldozat szerepben tetszelgés

8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Kik?
Őszentsége Sobri Jóska
a gyíkemberek
Negritis, a vajda
Megölted a bulit.

8 hónapja
Kik?
Őszentsége Sobri Jóska
a gyíkemberek

8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Transfermarkt rakta ki, geci én falnak megyek ha ez komoly lesz. Nem tudok ettől a Swift szarságtól szabadulni. ( Sorry a stílusért, első indulatból az őszinte )

KeyG
Én a számait nem kedvelem, de ez ízlesbéli dolog, nem egzakt, de maga a brand egyértelműen pozitív, semmi károsságáról nem tudok, nem hallottam. Te igen?
Őszentsége Sobri Jóska
Számomra vannak káros hatásai a megjelenésének a sportban. De nem fogom elkezdeni itt a teóriáim.
KeyG
Micsoda?
Én ha belegondolok egy se jut az eszembe, és mint mezszponzor/együttműködő partner bizonyára kevésbbé káros mint egy szaudi pénzmosoda vagy egy online szerencsejátek oldal.
Őszentsége Sobri Jóska
Új nézők bevonzása a cél a Swift névvel. Csak ezzel, hogy hozzá kötik egy csapat mezéhez, befolyásolják is az új nézők szimpátiáját.
KeyG
Gondolom a 14-30 női korosztályból.
Az miért káros, ha mondjuk egy Barcelona, de akár egy Fradi, Liverpool, Freiburg vagy Roma bevonza ezt a célcsoportot?
Több drukkerük lesz, több eladott merch, ez a haszon, de mi az a kár, ami az így befolyásolt szimpátiából fakad?
Őszentsége Sobri Jóska
Ne olvassa el aki nem hisz a teóriákban

Az, hogy a bevonzás pozitív élményekkel a leghatásosabb és ennek érdekében, olyan csapatokat mint a Chiefs akinek az elmúlt két esztendőben a playoffban semmi keresnivalója nem lett volna, tévedések miatt a csúcsra járatják.
KeyG
Kik?

8 hónapja
ThundersNFL a Paraszt
Mert jön a baba
8 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
 telex.hu/sport/2025/03/27/vizsgalodik-az-uefa-a-real-jatekosok-viselkedese-miatt

😄
warr_b
"Viszont keringenek olyan videók a neten, hogy Mbappé az ágyékát fogdosta örömében, amikor a Real megnyerte a 11-es párbajt."
Mi lett volna, ha Marshawn Lynch lövi be az utolsó büntetőt?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/sport/2025/03/27/vizsgalodik-az-uefa-a-real-jatekosok-viselkedese-miatt

😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 918

KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Micsoda?
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Gondolom a 14-30 női korosztályból.
Az miért káros, ha mondjuk egy Barcelona, de akár egy Fradi, Liverpool, Freiburg vagy Roma bevonza ezt a célcsoportot?
Több drukkerük lesz, több eladott merch, ez a haszon, de mi az a kár, ami az így befolyásolt szimpátiából fakad?
Őszentsége Sobri Jóska
Ne olvassa el aki nem hisz a teóriákban

| Az, hogy a bevonzás pozitív élményekkel a leghatásosabb és ennek érdekében, olyan csapatokat mint a Chiefs akinek az elmúlt két esztendőben a playoffban semmi keresnivalója nem lett volna, tévedések miatt a csúcsra járatják. |

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!