Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Ez a tizenegyes előtti közjáték valamennyire leképezi a Fradi belső állapotát
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
8 hónapja
Oriasi, Pesic majdnem osszebonyuzott Vargaval, hogy ki rugja a tizit 😀
8 hónapja
Civic nagy zseni.itt ezen el is mehet a bajnoksag siman.
Stez
8 hónapja
Hat kiváncsi leszek. Igazából veszítenivaloja nem nagyon van Lőw-nek, szóval jó döntés szerintem, h bevállalta.Jah, azert vallalta be, mert ezzel nem veszithet.
3 nap múlva a kupában bizonyíthat is a Stuttgart ellen.
rob3r7o
Rose annyira ledolgozta a csapat jatekat es eredmenyeit, hogy Low innentol csak javulast mutathat, raadasul BL-indulat varnak el tole ugy, hogy a tegnapi vereseggel egy pont a hatranyuk az indulast ero poziciotol, de meg a negyedik Mainz is harom pontra van. Mas kerdes, hogy a hetbol kb. harom konnyu meccsuk van, a tobbi mind huzos vagy nehez, ugyhogy azert pda kell tenniuk magukat. Ha feljavulnak, Low egy csodacsavo lesz, ha meg nem, akkor ugyis mindenki Rosera fog mutogatni.
8 hónapja
A németek is lassanTélleg...őt el is felejtettemMikor volt utoljára Ungarise edző Bundásligában?Dardai
ThundersNFL a Paraszt
Stez
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Úgy meg főlegmar kineveztek.Nem én találtam ki, hogy Top candidates,Ezerszer elmondta, hogy nem akar HC lenni.Rose repült, csak úgy 4 hónapot késtek vele...🚨🔴 EXCL | Zsolt #Löw is now one of the top candidates to take over for the dismissed Marco #Rose at RB Leipzig.
Toto21
Löw, long-time assistant to Thomas Tuchel, currently serves as “Head of Soccer Development” at Red Bull.
ozibozi
szaba
Hogy mit mondott az meg kb annyira fontos, mikor azorbán kijelentette sosem fog a kisgazdapárttal legfőképp egy Torgyánnal összeállni, aztán láttuk mi lett😂
Plettenberg írta hogy az lesz
ozibozi
Stez
8 hónapja
Hat kiváncsi leszek. Igazából veszítenivaloja nem nagyon van Lőw-nek, szóval jó döntés szerintem, h bevállalta. 3 nap múlva a kupában bizonyíthat is a Stuttgart ellen.
„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
Télleg...őt el is felejtettemMikor volt utoljára Ungarise edző Bundásligában?Dardai
ThundersNFL a Paraszt
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Mikor volt utoljára Ungarise edző Bundásligában?Dardai
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Mikor volt utoljára Ungarise edző Bundásligában?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
mar kineveztek.Nem én találtam ki, hogy Top candidates,Ezerszer elmondta, hogy nem akar HC lenni.Rose repült, csak úgy 4 hónapot késtek vele...🚨🔴 EXCL | Zsolt #Löw is now one of the top candidates to take over for the dismissed Marco #Rose at RB Leipzig.
Toto21
Löw, long-time assistant to Thomas Tuchel, currently serves as “Head of Soccer Development” at Red Bull.
ozibozi
szaba
Hogy mit mondott az meg kb annyira fontos, mikor azorbán kijelentette sosem fog a kisgazdapárttal legfőképp egy Torgyánnal összeállni, aztán láttuk mi lett😂
ozibozi
8 hónapja
Nem én találtam ki, hogy Top candidates,Ezerszer elmondta, hogy nem akar HC lenni.Rose repült, csak úgy 4 hónapot késtek vele...🚨🔴 EXCL | Zsolt #Löw is now one of the top candidates to take over for the dismissed Marco #Rose at RB Leipzig.
Toto21
ozibozi
szaba
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
lehet hogy év végéig elvállalja, de nem látom hogy ősszel is ő lenne ottEzerszer elmondta, hogy nem akar HC lenni.Rose repült, csak úgy 4 hónapot késtek vele...🚨🔴 EXCL | Zsolt #Löw is now one of the top candidates to take over for the dismissed Marco #Rose at RB Leipzig.
Toto21
ozibozi
szaba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Ezerszer elmondta, hogy nem akar HC lenni.Rose repült, csak úgy 4 hónapot késtek vele...🚨🔴 EXCL | Zsolt #Löw is now one of the top candidates to take over for the dismissed Marco #Rose at RB Leipzig.
Toto21
ozibozi
8 hónapja
Rose repült, csak úgy 4 hónapot késtek vele...🚨🔴 EXCL | Zsolt #Löw is now one of the top candidates to take over for the dismissed Marco #Rose at RB Leipzig.
Toto21
8 hónapja
Rose repült, csak úgy 4 hónapot késtek vele...Jobb később, mint soha.
Toto21
De ja. Mazlija volt, h eddig Klopp védte a segget, de ezt már nem lehetett tovább húzni.
„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
csomagban 100-ért mehetnek Kerkezzel Liverpoolba.kiváncsi vagyok ő hol köt ki, sztem se ő se kerkez nem marad sokáig a helyénNagyon mondják a Realt, de mivel 50 misi a kivásárlási ára, többen rá fognak menni.
www.nytimes.com/athletic/6232044/2025/03/30/dean-huijsen-tactical-profile/
Negritis, a vajda
zacknorb
8 hónapja
kiváncsi vagyok ő hol köt ki, sztem se ő se kerkez nem marad sokáig a helyénNagyon mondják a Realt, de mivel 50 misi a kivásárlási ára, többen rá fognak menni.
www.nytimes.com/athletic/6232044/2025/03/30/dean-huijsen-tactical-profile/
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
8 hónapja
kiváncsi vagyok ő hol köt ki, sztem se ő se kerkez nem marad sokáig a helyénwww.nytimes.com/athletic/6232044/2025/03/30/dean-huijsen-tactical-profile/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Rose repült, csak úgy 4 hónapot késtek vele...
8 hónapja
Ito újra labtores … ilyen nincs. Fel lehet készülni h Eric fucking Deier fog kezdeni az inter ellen (plusz Guerreiro lesz a bal hátvéd).
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Arsenal.Embappé gyorsabban elhomályosította a brazilokat mint gondoltam.Szerintem a 2-3 brazil 1-2 év és nem lesz itt.
+
Kylian Mbappé has now scored 33 goals, as many as Cristiano Ronaldo in his debut season at Real Madrid
ozibozi
Rodrygo nem tud a saját posztján játszani, amit a City vagy a Pool meg fog adni neki, alapból LW.
Vini sosem fog normálisan viselkedni és egy idő után már ez vissza fog ütni, ez a folyamat elkezdődött én azt érzékelem csapaton belül is.
Endrick jó kérdés, de játszania kellene.
Mbappé más szint, kár hogy ilyet sokat várt, hogy jöjjön utólag szerintem már ő is bánja.
KeyG
Lehet én mozgok olyan körökben akik többször mondták ezt, de oda marha jó lenne és kell is nekik minőségjavulás.
Poloska vagyok.