Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Tóth Milan nem okos volt sárgát ott csinálniAz, hogy totálisan fölösleges volt, finom megfogalmazás.
ozibozi
8 hónapja
Ma jött el a napjaJött is a gól!
Vettem egy Vasas sálat a büfében
zacknorb
8 hónapja
Soroksáron lakom, tehát hajrá Vasas!
8 hónapja
Ma jött el a napjaVettem egy Vasas sálat a büfében
Poloska vagyok.
8 hónapja
Megvan valakinek, hogy az Osasuna és a Kecsó mely szabályzat, mely paragrafusa alapján óvott?
8 hónapja
YoungZeeZee
9 405
m4sport.hu/magyar-foci/labdarugas/cikk/2025/03/31/a-kecskemet-megovta-a-debrecen-ellen-elveszitett-bajnokijat/na van amit atvesznek az elit ligaokbol legalabb a kiskapukat,
zacknorb
8 hónapja
YoungZeeZee
9 405
www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2025/03/sergio-ramos-a-21-szazad-legeredmenyesebb-vedojenekem ezzel a megfogalmazassal van bajom
A 21. század legeredményesebb védőjátékosa 140 góljával a spanyolok világ- és Európa-bajnoka, Sergio Ramos az IFFHS hétfőn közzétett, 2001. január 1. és 2024. december 31. közötti időszakot felölelő listája szerint, amelyen két magyar hátvéd is szerepel: Juhász Roland a 18., Vanczák Vilmos a 67. helyen.
ozibozi
A 21. század a 2001. január 1-jétől 2100. december 31-éig tart.
8 hónapja
www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2025/03/sergio-ramos-a-21-szazad-legeredmenyesebb-vedojeA 21. század legeredményesebb védőjátékosa 140 góljával a spanyolok világ- és Európa-bajnoka, Sergio Ramos az IFFHS hétfőn közzétett, 2001. január 1. és 2024. december 31. közötti időszakot felölelő listája szerint, amelyen két magyar hátvéd is szerepel: Juhász Roland a 18., Vanczák Vilmos a 67. helyen.
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
YoungZeeZee
9 405
nincs egy magyar egy 36 eves jpan helyett? ne basssz marwww.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/03/vilagbajnoksagon-szereplo-kapust-szerzodtetett-a-debrecen-hivatalos
8 hónapja
vmi fura elszamolas van a vegen. a bajnoki cimet neztem meg, es asszem ugy van, ha ket kulon elso helyezett van a vegen akkor ok nyomnak talan egy oda-visszavago dontot egymas kozott. de nem teljesen egyertelmu nekem.Kozben Maltan (pontosabban Gozon) zajlik az elet. Mosta-Zabbar rangado volt Gozon, es hatalmas meccs volt, a tavaly feljuto Zabbar sokaig vezetett, de ket 90. perc utani gollal a Mosta megforditotta a meccset es nyert.ezeket a del-amerikai rendszereket en se ertem, braziliaban ezt az allamit vegkepppp nem
Itt del-amerikai rendszeru a bajnoksag, van oszi meg tavaszi bajnoksag, also-felsohazakkal, es ha nyer a Zabbar akkor felsohazba jutnak (es vszeg megmenekulnek a kiesestol, bar nem teljesen ertem ezt a lebonyolitasi rendszert, a vegso bajnokot sem igazan ertem). lefujas utan szep kis bunyo is lett belole ... vajon hazafele a kompon mar kibekultek a fiuk?
sport.timesofmalta.com/2025/03/30/watch-mfa-to-launch-investigation-into-skirmishes-at-the-end-of-mosta-zabbar-sp-match/
csebi
YoungZeeZee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
YoungZeeZee
9 405
Kozben Maltan (pontosabban Gozon) zajlik az elet. Mosta-Zabbar rangado volt Gozon, es hatalmas meccs volt, a tavaly feljuto Zabbar sokaig vezetett, de ket 90. perc utani gollal a Mosta megforditotta a meccset es nyert.ezeket a del-amerikai rendszereket en se ertem, braziliaban ezt az allamit vegkepppp nem
Itt del-amerikai rendszeru a bajnoksag, van oszi meg tavaszi bajnoksag, also-felsohazakkal, es ha nyer a Zabbar akkor felsohazba jutnak (es vszeg megmenekulnek a kiesestol, bar nem teljesen ertem ezt a lebonyolitasi rendszert, a vegso bajnokot sem igazan ertem). lefujas utan szep kis bunyo is lett belole ... vajon hazafele a kompon mar kibekultek a fiuk?
sport.timesofmalta.com/2025/03/30/watch-mfa-to-launch-investigation-into-skirmishes-at-the-end-of-mosta-zabbar-sp-match/
csebi
8 hónapja
Kozben Maltan (pontosabban Gozon) zajlik az elet. Mosta-Zabbar rangado volt Gozon, es hatalmas meccs volt, a tavaly feljuto Zabbar sokaig vezetett, de ket 90. perc utani gollal a Mosta megforditotta a meccset es nyert. Itt del-amerikai rendszeru a bajnoksag, van oszi meg tavaszi bajnoksag, also-felsohazakkal, es ha nyer a Zabbar akkor felsohazba jutnak (es vszeg megmenekulnek a kiesestol, bar nem teljesen ertem ezt a lebonyolitasi rendszert, a vegso bajnokot sem igazan ertem). lefujas utan szep kis bunyo is lett belole ... vajon hazafele a kompon mar kibekultek a fiuk?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Arra akartam ezzel célozni, hogy az OTP banka egy szlovén cég, viszont Csehországban a MOL, mint a magyar cég szponzorál, így a két szponzoráció más.nekem sincs ezzel bajom.tudon h mukodik ez.Nincs ebben semmi kivetnivaló, regionális nagy cégek, csak most jött szembe az InfoEbben amúgy semmi meglepő nincs, hiszen az OTP banka egy szlovén bank, aminek az OTP Csoport a tulajdonosa. Ezt úgy kell elképzelni mint, hogy a K&H is szponzorál magyar sporteseményeket/csapatokat, hiszen egy magyar bank, annak ellenére is, hogy a belga KBC Csoport a tulajdonosa.A cseheknél meg MOL kupa vanszlovenia
-most látom
ozibozi
"OTP banka to remain proud sponsor of Maribor FC for another four years"
YoungZeeZee
Jughead
ozibozi
YoungZeeZee
Szerkesztette: Jughead
8 hónapja
YoungZeeZee
9 405
nekem sincs ezzel bajom.tudon h mukodik ez.Nincs ebben semmi kivetnivaló, regionális nagy cégek, csak most jött szembe az InfoEbben amúgy semmi meglepő nincs, hiszen az OTP banka egy szlovén bank, aminek az OTP Csoport a tulajdonosa. Ezt úgy kell elképzelni mint, hogy a K&H is szponzorál magyar sporteseményeket/csapatokat, hiszen egy magyar bank, annak ellenére is, hogy a belga KBC Csoport a tulajdonosa.A cseheknél meg MOL kupa vanszlovenia
-most látom
ozibozi
YoungZeeZee
Jughead
ozibozi
8 hónapja
Micsoda nap gyerekek, most értem haza.2 éve létrehoztunk egy kis falusi csapatot, de nincs pályánk, csak a szomszédban, 3 km-re.
Tavaly 4. lett a csapat az első idényben, most pedig vezetjük a bajnokságot. Ma megvertük a másodikat 4:3-ra, gigászi meccsen.. de a legnagyobb dolog utána történt: van egy beteg kislány a faluban és műtétre gyűjtenek neki, nem sokan, mert a szülők nem szeretik a rivaldafényt.. na de ma! Ma volt a legalacsonyabb osztályban (megye 4😃) játszó csapatunk meccsén a legtöbb néző, több mint 100 és 250.000 Ft-ot gyűjtöttünk illetve dobtunk össze mi, játékosok a kislánynak.
Olyan csodálatos érzés, mindjárt sírok!
Puszipá
8 hónapja
www.facebook.com/share/p/16GjPC81t1/?mibextid=wwXIfrEgy újabb gyöngyszem/lementett üzenetek/
most Pető edző támadt húszéves kommentelőre, aki megírta, hogy a fiacskája csatak részegen bulizik folyamatosan meccsek előtt.
8 hónapja
Nincs ebben semmi kivetnivaló, regionális nagy cégek, csak most jött szembe az InfoEbben amúgy semmi meglepő nincs, hiszen az OTP banka egy szlovén bank, aminek az OTP Csoport a tulajdonosa. Ezt úgy kell elképzelni mint, hogy a K&H is szponzorál magyar sporteseményeket/csapatokat, hiszen egy magyar bank, annak ellenére is, hogy a belga KBC Csoport a tulajdonosa.A cseheknél meg MOL kupa vanszlovenia
-most látom
ozibozi
YoungZeeZee
Jughead
8 hónapja
Ebben amúgy semmi meglepő nincs, hiszen az OTP banka egy szlovén bank, aminek az OTP Csoport a tulajdonosa. Ezt úgy kell elképzelni mint, hogy a K&H is szponzorál magyar sporteseményeket/csapatokat, hiszen egy magyar bank, annak ellenére is, hogy a belga KBC Csoport a tulajdonosa.A cseheknél meg MOL kupa vanszlovenia
-most látom
ozibozi
YoungZeeZee
Szerkesztette: Jughead
8 hónapja
YoungZeeZee
9 405
A cseheknél meg MOL kupa vanszlovenia
-most látom
ozibozi