Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Tóth Milan nem okos volt sárgát ott csinálni
ozibozi
Az, hogy totálisan fölösleges volt, finom megfogalmazás.
8 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Tóth Milan nem okos volt sárgát ott csinálni,
A kapus meg konkrétan egy idióta.

Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Ma jött el a napja
Vettem egy Vasas sálat a büfében
zacknorb
Jött is a gól!
8 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Soroksáron lakom, tehát hajrá Vasas!
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Ma jött el a napja
Vettem egy Vasas sálat a büfében

Poloska vagyok.
8 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Megvan valakinek, hogy az Osasuna és a Kecsó mely szabályzat, mely paragrafusa alapján óvott?
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
8 hónapja
YoungZeeZee 9 405
 m4sport.hu/magyar-foci/labdarugas/cikk/2025/03/31/a-kecskemet-megovta-a-debrecen-ellen-elveszitett-bajnokijat/
zacknorb
na van amit atvesznek az elit ligaokbol legalabb a kiskapukat,
8 hónapja
 m4sport.hu/magyar-foci/labdarugas/cikk/2025/03/31/a-kecskemet-megovta-a-debrecen-ellen-elveszitett-bajnokijat/

Poloska vagyok.
8 hónapja
YoungZeeZee 9 405
 www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2025/03/sergio-ramos-a-21-szazad-legeredmenyesebb-vedoje

A 21. század legeredményesebb védőjátékosa 140 góljával a spanyolok világ- és Európa-bajnoka, Sergio Ramos az IFFHS hétfőn közzétett, 2001. január 1. és 2024. december 31. közötti időszakot felölelő listája szerint, amelyen két magyar hátvéd is szerepel: Juhász Roland a 18., Vanczák Vilmos a 67. helyen.
ozibozi
nekem ezzel a megfogalmazassal van bajom
A 21. század a 2001. január 1-jétől 2100. december 31-éig tart.
8 hónapja
 www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2025/03/sergio-ramos-a-21-szazad-legeredmenyesebb-vedoje

A 21. század legeredményesebb védőjátékosa 140 góljával a spanyolok világ- és Európa-bajnoka, Sergio Ramos az IFFHS hétfőn közzétett, 2001. január 1. és 2024. december 31. közötti időszakot felölelő listája szerint, amelyen két magyar hátvéd is szerepel: Juhász Roland a 18., Vanczák Vilmos a 67. helyen.

8 hónapja
YoungZeeZee 9 405
nincs egy magyar egy 36 eves jpan helyett? ne basssz mar

www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/03/vilagbajnoksagon-szereplo-kapust-szerzodtetett-a-debrecen-hivatalos
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Kozben Maltan (pontosabban Gozon) zajlik az elet. Mosta-Zabbar rangado volt Gozon, es hatalmas meccs volt, a tavaly feljuto Zabbar sokaig vezetett, de ket 90. perc utani gollal a Mosta megforditotta a meccset es nyert.
Itt del-amerikai rendszeru a bajnoksag, van oszi meg tavaszi bajnoksag, also-felsohazakkal, es ha nyer a Zabbar akkor felsohazba jutnak (es vszeg megmenekulnek a kiesestol, bar nem teljesen ertem ezt a lebonyolitasi rendszert, a vegso bajnokot sem igazan ertem). lefujas utan szep kis bunyo is lett belole ... vajon hazafele a kompon mar kibekultek a fiuk?

sport.timesofmalta.com/2025/03/30/watch-mfa-to-launch-investigation-into-skirmishes-at-the-end-of-mosta-zabbar-sp-match/
csebi
ezeket a del-amerikai rendszereket en se ertem, braziliaban ezt az allamit vegkepppp nem
YoungZeeZee
vmi fura elszamolas van a vegen. a bajnoki cimet neztem meg, es asszem ugy van, ha ket kulon elso helyezett van a vegen akkor ok nyomnak talan egy oda-visszavago dontot egymas kozott. de nem teljesen egyertelmu nekem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja

Poloska vagyok.
8 hónapja
YoungZeeZee 9 405
Kozben Maltan (pontosabban Gozon) zajlik az elet. Mosta-Zabbar rangado volt Gozon, es hatalmas meccs volt, a tavaly feljuto Zabbar sokaig vezetett, de ket 90. perc utani gollal a Mosta megforditotta a meccset es nyert.
Itt del-amerikai rendszeru a bajnoksag, van oszi meg tavaszi bajnoksag, also-felsohazakkal, es ha nyer a Zabbar akkor felsohazba jutnak (es vszeg megmenekulnek a kiesestol, bar nem teljesen ertem ezt a lebonyolitasi rendszert, a vegso bajnokot sem igazan ertem). lefujas utan szep kis bunyo is lett belole ... vajon hazafele a kompon mar kibekultek a fiuk?

sport.timesofmalta.com/2025/03/30/watch-mfa-to-launch-investigation-into-skirmishes-at-the-end-of-mosta-zabbar-sp-match/
csebi
ezeket a del-amerikai rendszereket en se ertem, braziliaban ezt az allamit vegkepppp nem
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
A cseheknél meg MOL kupa van
-most látom
ozibozi
szlovenia
"OTP banka to remain proud sponsor of Maribor FC for another four years"
YoungZeeZee
Ebben amúgy semmi meglepő nincs, hiszen az OTP banka egy szlovén bank, aminek az OTP Csoport a tulajdonosa. Ezt úgy kell elképzelni mint, hogy a K&H is szponzorál magyar sporteseményeket/csapatokat, hiszen egy magyar bank, annak ellenére is, hogy a belga KBC Csoport a tulajdonosa.
Jughead
Nincs ebben semmi kivetnivaló, regionális nagy cégek, csak most jött szembe az Info
ozibozi
nekem sincs ezzel bajom.tudon h mukodik ez.
YoungZeeZee
Arra akartam ezzel célozni, hogy az OTP banka egy szlovén cég, viszont Csehországban a MOL, mint a magyar cég szponzorál, így a két szponzoráció más.

Szerkesztette: Jughead
8 hónapja
YoungZeeZee 9 405
-most látom
ozibozi
szlovenia
YoungZeeZee
Ebben amúgy semmi meglepő nincs, hiszen az OTP banka egy szlovén bank, aminek az OTP Csoport a tulajdonosa. Ezt úgy kell elképzelni mint, hogy a K&H is szponzorál magyar sporteseményeket/csapatokat, hiszen egy magyar bank, annak ellenére is, hogy a belga KBC Csoport a tulajdonosa.
Jughead
Nincs ebben semmi kivetnivaló, regionális nagy cégek, csak most jött szembe az Info
ozibozi
nekem sincs ezzel bajom.tudon h mukodik ez.
8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Micsoda nap gyerekek, most értem haza.
2 éve létrehoztunk egy kis falusi csapatot, de nincs pályánk, csak a szomszédban, 3 km-re.
Tavaly 4. lett a csapat az első idényben, most pedig vezetjük a bajnokságot. Ma megvertük a másodikat 4:3-ra, gigászi meccsen.. de a legnagyobb dolog utána történt: van egy beteg kislány a faluban és műtétre gyűjtenek neki, nem sokan, mert a szülők nem szeretik a rivaldafényt.. na de ma! Ma volt a legalacsonyabb osztályban (megye 4😃) játszó csapatunk meccsén a legtöbb néző, több mint 100 és 250.000 Ft-ot gyűjtöttünk illetve dobtunk össze mi, játékosok a kislánynak.
Olyan csodálatos érzés, mindjárt sírok!
Puszipá
8 hónapja
 www.facebook.com/share/p/16GjPC81t1/?mibextid=wwXIfr

Egy újabb gyöngyszem/lementett üzenetek/
most Pető edző támadt húszéves kommentelőre, aki megírta, hogy a fiacskája csatak részegen bulizik folyamatosan meccsek előtt.

8 hónapja
-most látom
ozibozi
szlovenia
YoungZeeZee
Jughead

8 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
-most látom
ozibozi
szlovenia
YoungZeeZee

Szerkesztette: Jughead
8 hónapja
-most látom
ozibozi
szlovenia
YoungZeeZee
OM Monarchia strikes back!

8 hónapja
YoungZeeZee 9 405
-most látom
ozibozi
szlovenia
8 hónapja
YoungZeeZee 9 405
Low Zsolt eddig 1/1 - anno a MAN UTD-t legyozte a Bayern padjan.
OLLEEEE