Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.Szerintem elsősorban a többi meccsre gondolt ebben a mondatban, de nem véletlenül akarták már szövetségi kapitányi korszakában is kommunikációs tréningre küldeni az MLSZ-től.
Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?
10 hónapja
Ebből a táblázatból az a durva hogy idegenbeli meccseket nézve 9. hely, 😕www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/merkantil-bank-liga/#/h2n6jR1k/form/overall/15A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
nagylaza, főpohárnok
iktriad
NB2
Otthon 1. lett a Vasas.
mondjuk az OK
Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Az utolsó nyolc forduló:Mezőkövesd Zsóry FC–Vasas FC 3–0
Vasas FC–Aqvital FC Csákvár 3–0
BVSC-Zugló–Vasas FC 2–1
Vasas FC–Gyirmót FC Győr 1–0
Szentlőrinc–Vasas FC 2–1
Vasas FC–Békéscsaba 1912 Előre 3–1
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Vasas FC 0–1
Vasas FC–Budapest Honvéd FC 2-2
Négy győzelem, három vereség(!), egy döntetlen. Édeskevés... A Honvéd elleni sorsdöntő meccsen (hazai pályán) nemcsak győzni nem sikerült, hanem annak is örülhettünk, hogy nem kaptunk ki. Meg nem érdemelt mázli lett volna behúzni a W-t az utolsó másodpercben lőtt (fejelt) góllal, szóval, teljesen jogos, hogy ebbe a szar Nb1-be se férünk be.
De ettől még fájdalmas.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/merkantil-bank-liga/#/h2n6jR1k/form/overall/15A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
nagylaza, főpohárnok
iktriad
10 hónapja
Az egyik legkisebb költségvetés van és a legjobb szakmai munka folyik ott. Remélem 😊Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban.A Szegedben sajna annyira nem tudok hinni mint a Vasasban. De abban biztos vagyok, hogy jövőre is lesz egy Kecsó, Barcika szerű Cindarella sztori. A tippem erre a Kozármisleny.
Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
JC6 (Mr. Miele)
iktriad
10 hónapja
Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban.A Szegedben sajna annyira nem tudok hinni mint a Vasasban. De abban biztos vagyok, hogy jövőre is lesz egy Kecsó, Barcika szerű Cindarella sztori. A tippem erre a Kozármisleny.
Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Az adrenalin csodákra képesamióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményrőlfél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
iktriad
fake.id
10 hónapja
Gyerünk Velence! Ki kell húzni 😀(És jó lenne egy vendég siker is Torinóban)

Liverpool Fc
10 hónapja
Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban. Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
10 hónapja
Utólag is boldog szülinapot! Szerintem még biztos megéled hogy a Steelers egyszer visszajut a Mennyeibe!TegnapVasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
Az élet tényleg azt mondta FÁKKJÚ
zacknorb
iktriad
25 lettem, az SZJA mentesség is elszállt.
Meg amúgy nem is tartom, mert sajna nem úgy alakul.
zacknorb
10 hónapja
BSZ! mondjuk azt nem tudhatod melyik szülinapodra kapod. lehet a 82.-reTegnapVasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
zacknorb
iktriad
zacknorb
10 hónapja
TegnapVasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
zacknorb
iktriad
Poloska vagyok.
10 hónapja
Vasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
zacknorb
10 hónapja
Vasas feljutást kértem szülinapomra.Azt már akkor bemondta nekünk, mikor ezt a balfasz csapatot választottuk...
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Vasas feljutást kértem szülinapomra.Az élet tényleg azt mondta FÁKKJÚ
Poloska vagyok.
10 hónapja
amióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményrőlfél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
iktriad
10 hónapja
fél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
10 hónapja
fél város a pályán Brüsszelben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
És akkor mit mondasz arra, hogy a kieső Tatabánya ellen 0, azaz nulla pontot sikerült begyűjteni?Ott a pont.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Ő meg Pinyő majd lemeccselhetik ezt a Kecsó-Vasas-on az ősszel. Már ha addig mindkettő marad a jelenlegi helyén...Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben. EAzért Gera elég erős jelölt 😄
iktriad
warr_b
10 hónapja
És akkor mit mondasz arra, hogy a kieső Tatabánya ellen 0, azaz nulla pontot sikerült begyűjteni?Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben.Annyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
De volt BVSC idegen, Tatabánya....
zacknorb
iktriad
10 hónapja
Azért Gera elég erős jelölt 😄Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben. EAnnyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
De volt BVSC idegen, Tatabánya....
zacknorb
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"