Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Fosógalambos totyorgás, meg is érdemelte
Sebii
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ez elég könnyű síppal adott büntető.???
Sixo
Messze nem test mellett volt, irányt is változtatott rajta.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
Saka panenkaval egyenértékűen szar tizi
Poloska vagyok.
10 hónapja
Micsoda bumburnyàk tizi 😄ejj faszom hogy a tv go csúszik
warr_b
10 hónapja
Fosógalambos totyorgás, meg is érdemelte
10 hónapja
Micsoda bumburnyàk tizi 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
ezt a hülyét 😊))
10 hónapja
hát akkor ez kb el is dőlt, ha ez a tizi bemegy
10 hónapja
szép perdítés volt Saka-tól
10 hónapja
Áh, csak lusta vagyok kimenni a hűtőhözrendelj doordasht és add meg nekik a kapu kódot 😊
warr_b
10 hónapja
Áh, csak lusta vagyok kimenni a hűtőhözne légy irigy nem áll jólMa már ne igyál többet 😂Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
'86ban meg '94ben is voltak bajnokok
Negritis, a vajda
shagi0206
főként az azori gyöngyszem pauleta illetve jerome rothen (plusz vikash dorashoo) miatt.
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Arsenal nagyon ráérősen játszik.mintha ők állnának továbbjutásra
Sixo
10 hónapja
Varga zoli szelleme Ginola ellenNegri te vagy az?Robert C castelmi van a castlelel?Newcastleő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
főként az azori gyöngyszem pauleta illetve jerome rothen (plusz vikash dorashoo) miatt.
eaglesmcnabb
peach
Sixo
ozibozi
Sixo
ozibozi
Sixo
10 hónapja
he?Negri te vagy az?Robert C castelmi van a castlelel?Newcastleő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo
ozibozi
Sixo
ozibozi
Sixo
10 hónapja
Negri te vagy az?Robert C castelmi van a castlelel?Newcastleő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo
ozibozi
Sixo
ozibozi
10 hónapja
Martinelli fék ebben a csapatban. Venni kell oda valakit a nyáron, vagy télen kellett volna Kvaradonát elhappolni a PSG elől.
10 hónapja
Raja odamegy felveszi a labdát és előre viszi 10 métert xDnem sietnek
Sixo
10 hónapja
Robert C castelmi van a castlelel?Newcastleő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo
ozibozi
Sixo
10 hónapja
mi van a castlelel?Newcastleő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo
ozibozi
10 hónapja
nemtom mikor lett szurkoló az öreg, de mindig az olaszt emlegettenekem nagyapám még Zola miatt lett Chelsea rajongó? zolat még láttam aktívan nyomni a chelseaben, pedig szvsz egy korosztály vagyunk
Negritis, a vajda
peach