NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
De az eleg alap egy atlag haztartasban, bl-tol fuggetlenul is van = ingyen blMiért adna ingyen?Egy informatorom szerint amugy oriasi buko eddig. Sporttv nyerte a legtobbet ezzel hogy ingyen ad bl meccset.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Szerintem még a döntő is ott lesz.
Kampman
JéBé
Ugyanúgy licitálni kellett és fizetni a B csomagért is.
Plusz a kábelTV sincs ingyen.
zacknorb
9 hónapja
Dehogy. Ennyi penzert megvettek, kereskedelmi adokent alap, hogy perkaltatnak erte, hogy valamit visszaszedjenek.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.
9 hónapja
Miért adna ingyen?Egy informatorom szerint amugy oriasi buko eddig. Sporttv nyerte a legtobbet ezzel hogy ingyen ad bl meccset.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
JéBé
Ugyanúgy licitálni kellett és fizetni a B csomagért is.
Plusz a kábelTV sincs ingyen.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Azt mintha tilos lenne, de lehet már az is változottGondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
9 hónapja
Egy informatorom szerint amugy oriasi buko eddig. Sporttv nyerte a legtobbet ezzel hogy ingyen ad bl meccset.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
9 hónapja
Az fix nem, az ki van mondva hogy a nagy RTLen lesz.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
Ha lett volna Fradi, annak is ott kellett volna mennie.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
9 hónapja
Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁
9 hónapja
Akkor lenne csak igazán fájó az FA kupa kiesésMa nekünk nem akar bemenni semmi, pedig nagyon nem kéne egy OT a vasárnapi döntő előtt.Igen latok en is egy tizikkel kihullunk itt aztan mentalisan es fizikalisan faradtan vasarnap is. Pl zsebben szoval gyorsan veget erhet a szezon😀
Mikey
JéBé
9 hónapja
Azt nem láttam, eltakarták az emberek, de gyanúsan lazán fogták, ha ember van nem bírták volna olyan könnyen.Volt is rajta valaki?Arra értem vissza, hogy 6an visznek egy hordágyat a pálya szélén.Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Elsántikált, nem kellett hordágy.
Sixo
Mikey
Sixo
Kampman
9 hónapja
Hát így ki lehet esni mondjuk
9 hónapja
Ma nekünk nem akar bemenni semmi, pedig nagyon nem kéne egy OT a vasárnapi döntő előtt.Igen latok en is egy tizikkel kihullunk itt aztan mentalisan es fizikalisan faradtan vasarnap is. Pl zsebben szoval gyorsan veget erhet a szezon😀
Mikey
9 hónapja
Most már több mint tíz perce tudom folyamatosan nézni úgy, hogy sem a net, sem a stream nem megy el + még hang is van. Ebből arra következtetek: jön a hosszabbítás.
9 hónapja
Volt is rajta valaki?Arra értem vissza, hogy 6an visznek egy hordágyat a pálya szélén.Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Elsántikált, nem kellett hordágy.
Sixo
Mikey
Sixo
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
nunez😆
9 hónapja
Arra értem vissza, hogy 6an visznek egy hordágyat a pálya szélén.Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Elsántikált, nem kellett hordágy.
Sixo
Mikey
9 hónapja
Ma nekünk nem akar bemenni semmi, pedig nagyon nem kéne egy OT a vasárnapi döntő előtt.Lesz még egy gól rendesben
Mikey
9 hónapja
Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Elsántikált, nem kellett hordágy.
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Ma nekünk nem akar bemenni semmi, pedig nagyon nem kéne egy OT a vasárnapi döntő előtt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
A második elmaradt sárga a vendégeknél
9 hónapja
Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Asszem Alexander-Arnold.
Sixo
9 hónapja
Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.TAA, de saját lábon ment le
Sixo
Szerkesztette: slowmotion