Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
2-1re győzött az arsenal és 3-1re elbúcsúztatta az arsenalt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Valahol szörnyű, hogy milyen csapatok játsszák az idei BL döntőt, csúnya lesz amit mondok, de hogy nem a 2 legjobb az fix!Általában nem azok szokták játszani a döntőt, de nem is ez a lebonyolíiás lényege.
NB2
Poloska vagyok.
10 hónapja
Valahol szörnyű, hogy milyen csapatok játsszák az idei BL döntőt, csúnya lesz amit mondok, de hogy nem a 2 legjobb az fix!
10 hónapja
Hat igen Kvarachelia leviszi a sarokbaA Kaukázusban ezt tanítják. Ennél már csak a kefírt csinálják jobban.
Blevi
10 hónapja
Hat igen Kvarachelia leviszi a sarokba
10 hónapja
Saka nem okos.Ha Iktriad lennék az mondanám nézd meg a bőrszínét, de én ugye nem vagyok rasszista így nem mondom.
warr_b
10 hónapja
Nagyjából már idomult a közeghez.Azt hittem a Tóth Milán nagy spíler. Múltkor láttam talán az Ajka ellen ott jól kente.Vasasból bárki bármekkorát0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Szilveszter Ferenc bármikor
Sixo
ozibozi
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Azok a Bologna-Napoli indulatok nagyon kijöttek most. Gondolom olaszul szidták egymást, nehogy értse a bíró,
10 hónapja
Saka nem okos.

10 hónapja
Azt hittem a Tóth Milán nagy spíler. Múltkor láttam talán az Ajka ellen ott jól kente.Vasasból bárki bármekkorát0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Szilveszter Ferenc bármikor
Sixo
ozibozi
warr_b
10 hónapja
Vasasból bárki bármekkorát0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Szilveszter Ferenc bármikor
Sixo
ozibozi

10 hónapja
0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.nem pont tegnap volt?
Sixo
Negritis, a vajda
Az 0.53as volt, nagyon messze ettől.0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Tegnap láttunk eric garcia say hello 🤦🥹
Sixo
dande2
10 hónapja
0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Ha nem ő kéne elokeszitsen, induljon, érkezzen és befejezzen egyszerre ezeket jobban oldana meg. A favágók körülötte bazi nagy alibit nyomnak előre
Sixo
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=jtemNUJXyXcAnyámmal élek babettával járok és macskám van és nem is legyek kemény?keméyn vagy csoki?Mindig igazam van.Nah akkor legveszélyesebb eredményigazad lesz? 😊
warr_b
NB2
warr_b
Negritis, a vajda
Sixo
10 hónapja
0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Szilveszter Ferenc bármikor
Sixo
10 hónapja
Anyámmal élek babettával járok és macskám van és nem is legyek kemény?keméyn vagy csoki?Mindig igazam van.Nah akkor legveszélyesebb eredményigazad lesz? 😊
warr_b
NB2
warr_b
Negritis, a vajda
10 hónapja
0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Tegnap láttunk eric garcia say hello 🤦🥹
Sixo
10 hónapja
0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.nem pont tegnap volt?
Sixo
10 hónapja
0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.
10 hónapja
keméyn vagy csoki?Mindig igazam van.Nah akkor legveszélyesebb eredményigazad lesz? 😊
warr_b
NB2
warr_b
10 hónapja
Ja csak előtte meg a 16 között retek nagy mákkal mentek tovább a portugál 3.(?) Portón, Taremi tartotta bent őket, csak akkor még Portugáliában játszott.1 meccsen semelyik olasz csapatot nem lehet lebecsülni. A top Cityt is majdnem megfogtak a döntőbenInter könnyen verhető, még a Juvenak is ment, meg a Milan is vagy 3szor picsázta el őket idén, oszt hanyadikok, 9?Mekkora sztori lenne, hogy lelépett a fék és egyből BL-t nyer a PSG. Tudom rosszmájúság, de nagyon adnám.az a baj hogy nem Angol csapat jön a döntőben 😊
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
FLZOLI
10 hónapja
Saka te balfasz, csukafejesről még nem hallottál?

10 hónapja
Saka lábában maradt a gól!
10 hónapja
Intert simán elgyepálják szerintemMekkora sztori lenne, hogy lelépett a fék és egyből BL-t nyer a PSG. Tudom rosszmájúság, de nagyon adnám.az a baj hogy nem Angol csapat jön a döntőben 😊
Sixo
Negritis, a vajda