NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
A levegő nincs meg hozzáEz a Salah olyan buta mint a seggnem nagyon tudunk kontrázni mer nincs meg a football iq hozzá
JC6 (Mr. Miele)
mané, bobby, hendo nagyon hiányzik
Negritis, a vajda
9 hónapja
imádom Nunezt de ő se túl okos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Chat spammeli, hogy Mo Salad xDhálisten nekem nincs most chat 😀
Sixo
9 hónapja
Ez a Salah olyan buta mint a seggnem nagyon tudunk kontrázni mer nincs meg a football iq hozzá
JC6 (Mr. Miele)
mané, bobby, hendo nagyon hiányzik
9 hónapja
Salah homorított, ez nem bünti
9 hónapja
Ez a Salah olyan buta mint a segg
9 hónapja
ezért mondom a 2 hónapot 😊Ha csak a meccsek miatt, április 8 érné meg, mert május 7 az elődöntő visszavágó.úgy gondoltam hogy kb jövő hét kedden 😊Elég csak áprilisra, abban bennevan a negyed meg az elődöntő, döntő meg lesz TVben.Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda
zacknorb
mondjuk ha ma kiesik a pool akkor lehet később
9 hónapja
Tovább mehetne itt mind2, a Dortmund vagy a Villa párharcból meg mind2 ki lehetne zárni.
9 hónapja
Egyik csapat sem erdekel engem, csak most miutan az odavagon a PSG ugy jatszott, ahogy, aztan lattam, hogy hosszabbitasra all a parharc, megneztem volna az utolso fel orat. Amugy kb meg a donto sem erdekel, annyira nem hozott lazba ez a mezony most.Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
9 hónapja
Ha csak a meccsek miatt, április 8 érné meg, mert május 7 az elődöntő visszavágó.úgy gondoltam hogy kb jövő hét kedden 😊Elég csak áprilisra, abban bennevan a negyed meg az elődöntő, döntő meg lesz TVben.Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
9 hónapja
úgy gondoltam hogy kb jövő hét kedden 😊Elég csak áprilisra, abban bennevan a negyed meg az elődöntő, döntő meg lesz TVben.Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
zacknorb
9 hónapja
Most éppen az van, hogy friss regisztráltként két hét ingyen vanCsak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
9 hónapja
Elég csak áprilisra, abban bennevan a negyed meg az elődöntő, döntő meg lesz TVben.Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
9 hónapja
Egy előfizetést egyszerre 2 külön IP címről is engednek még nézni.Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
Negritis, a vajda
9 hónapja
Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
9 hónapja
Baszki megneztem volna rugni.
9 hónapja
Úgy kell sokszor kikönyörögni, mert maguktólNekem adták a one előfizuhoz plDehogy. Ennyi penzert megvettek, kereskedelmi adokent alap, hogy perkaltatnak erte, hogy valamit visszaszedjenek.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Szerintem még a döntő is ott lesz.
Kampman
Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.
Stez
shawnka
Elfelejtik az e-mail t küldeni,
9 hónapja
Nekem adták a one előfizuhoz plDehogy. Ennyi penzert megvettek, kereskedelmi adokent alap, hogy perkaltatnak erte, hogy valamit visszaszedjenek.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.
Stez
9 hónapja
Szerencsere Slot annyira kifacsar mindenkit, hogy azert tartanek a torokok elleni NL-osztalyozotol, megis milyen formaban lesz. Foleg most egy 120 perces meccs, majd hetvegen megint 90 perces meccs utan.
9 hónapja
Ez innen már vakszerencse lesz bármelyiknek
9 hónapja
Szerinted alap. Amúgy egyre kevésbé az.De az eleg alap egy atlag haztartasban, bl-tol fuggetlenul is van = ingyen blMiért adna ingyen?Egy informatorom szerint amugy oriasi buko eddig. Sporttv nyerte a legtobbet ezzel hogy ingyen ad bl meccset.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
JéBé
Ugyanúgy licitálni kellett és fizetni a B csomagért is.
Plusz a kábelTV sincs ingyen.
zacknorb
JéBé
Poloska vagyok.