NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Eleve nagy hátrányból is indult, de A BL kieséssel Salah kb bukta a sanszot is,hogy végelszámolásnál komolyan figyelembe vegyék az aranylabdánál, /bármennyi gólt is szerez még/Ezt már rengeteg értelmes ember próbálta cáfolni, én sem gondolom így, de még mindig random újságírók szavaznak.
ozibozi
Amúgy meg hogy indult volna nagy hátrányból, januárig mindenhol egyértelmű frontrunner volt, most a meccs után esett vissza harmadik helyre.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
9 hónapja
Eleve nagy hátrányból is indult, de A BL kieséssel Salah kb bukta a sanszot is,hogy végelszámolásnál komolyan figyelembe vegyék az aranylabdánál, /bármennyi gólt is szerez még/
9 hónapja
Ez nem valid indok egyebkent. Mert a Pool szopta ezt a kort, cserebe folytatta volna az Aston Villaval, mig peldaul egy Bayern kapott egy Leverkusent es folytatja egy Inter ellen, a Real meg a konnyebbnek tuno Atletico utan megy egy Arsenal ellen. Szoval egyreszt, az elcsepelt szoveg mellett, hogy aki veled szembejon, azt kell megverni, amellett azert a Liverpool ha tovabbmegy, nagyjabol a legkonnyebb csapatot kapta volna a nyolc kozott, mig ket rivalis peldaul egymas utan ket eleg huzos ellenfelet is megkap.Ilyen kegyelmi állapot azért ritkán van egy PL csapat életében, hogy a riválisai tökéletesen rottyon vannak, komoly sérüléshullám sincs tavaszra, gyakorlatilag februárra megnyerik a bajnokságot, így a hazai és nemzetközi kupákra koncentrálás nem ment volna a hazai bajnokság rovására.Ki tudja mikor lesz olyan alkalom legközelebb, vagy lesz-e egyáltalán, hogy a lehető legerősebb ellenfelet kapják első helyezettként...
Ki tudja Mikor lesz ilyen alkalom legközelebb, vagy lesz e egyáltalán.
ozibozi
Mikey
Es nem az volt a baj, hogy a PSG verhetetlen volt, hanem az, hogy a Liverpool ket meccsbol nagyjabol masfelben enervaltan jatszott es egyaltalan nem hozta azt a szintet, amit amugy hozott eddig. Es ezt nyugodtan rairhatjatok Slot szamlajara, mert most kezdenek kipukkadni a jatekosok, akiket o honapok ota nem hajlando normalisan rotalni. Elliottok, Jotak ultek vegig az idenyben, olyan jatekosok, akikben rohadt sok van es akik megmutattak, hogy akar 3-4 poszton is kepesek jatszani, ergo Slotnak rohadt jo lehetosegei lettek volna arra, hogy megmozgasson 1-2 poziciojat, ezaltal olyanokat is pihentessen egy-ket hetig, akik amugy kiemelten fontosak, igy peldaul MacAllister vagy epp Szobo. Rojtosra van nyuzva a keret egy olyan gegenpresszinggel, amihez futomennyisegben kb hozza sem szagol Klopp, akinek minden masodik eve erre ment ra, hogy nem volt hajlando rotalni, es elkezdtek sorra serulni a jatekosai.
Csak es kizarolag Slot sara ez a kieses, PSG ide vagy oda. A Liverpool egy honapja fosul jatszik, faradt mindenki es dekoncentralt az egesz csapat. Az az oriasi mazlija Slotnak, hogy eddig birtak, es mellettuk szetesett a City, Arsenal duo is, igy nem kellett aggodni a bajnoksag miatt. Szoboszlai es a csapat fele elfogyott. Ezt igy nem lehet birni.
9 hónapja
Na ez a BL mehetett volna még de hát ez van. Húzzuk be a PL-t, idény elejétől mondtam, hogy 100%-ban oda fókuszálnék, most már muszáj is. (Salah is nyilatkozza mindig, hogy PL idén a fő cél a van a lista tetején).Azért idény előtt, edzőváltás után ha valaki azt mondja, hogy 9(10) fordulóval a vége előtt 15(12) ponttal vezetjük a PL-t, döntőzünk a LigaKupában és keseregni kell egy retekjó PSG elleni kiesés után én aláírom.

Liverpool Fc
9 hónapja
mondjuk ezen a meccsen meg a szerencse nem volt meg 😊Kupagyőzelemért mindegy mikor jön szembe az ellenfél 1/8 vagy 1/4 döntő.Ilyen kegyelmi állapot azért ritkán van egy PL csapat életében, hogy a riválisai tökéletesen rottyon vannak, komoly sérüléshullám sincs tavaszra, gyakorlatilag februárra megnyerik a bajnokságot, így a hazai és nemzetközi kupákra koncentrálás nem ment volna a hazai bajnokság rovására.Ki tudja mikor lesz olyan alkalom legközelebb, vagy lesz-e egyáltalán, hogy a lehető legerősebb ellenfelet kapják első helyezettként...
ozibozi
Mikey
Azért Nem volt megugorhatatlan, mégha erős is volt most a PSG.
A szerencse is megvolt az első meccsen a nagyon erős ellenfél ellen csak otthon kellett volna nem kikapni.
Ki tudja mikor lesz ilyen megint.😕
ozibozi
mer a második félidő végén volt minden
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Kupagyőzelemért mindegy mikor jön szembe az ellenfél 1/8 vagy 1/4 döntő.Ilyen kegyelmi állapot azért ritkán van egy PL csapat életében, hogy a riválisai tökéletesen rottyon vannak, komoly sérüléshullám sincs tavaszra, gyakorlatilag februárra megnyerik a bajnokságot, így a hazai és nemzetközi kupákra koncentrálás nem ment volna a hazai bajnokság rovására.Ki tudja mikor lesz olyan alkalom legközelebb, vagy lesz-e egyáltalán, hogy a lehető legerősebb ellenfelet kapják első helyezettként...
ozibozi
Mikey
Azért Nem volt megugorhatatlan, mégha erős is volt most a PSG.
A szerencse is megvolt az első meccsen a nagyon erős ellenfél ellen csak otthon kellett volna nem kikapni.
Ki tudja mikor lesz ilyen megint.😕
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Ilyen kegyelmi állapot azért ritkán van egy PL csapat életében, hogy a riválisai tökéletesen rottyon vannak, komoly sérüléshullám sincs tavaszra, gyakorlatilag februárra megnyerik a bajnokságot, így a hazai és nemzetközi kupákra koncentrálás nem ment volna a hazai bajnokság rovására.Ki tudja mikor lesz olyan alkalom legközelebb, vagy lesz-e egyáltalán, hogy a lehető legerősebb ellenfelet kapják első helyezettként...
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Ilyen kegyelmi állapot azért ritkán van egy PL csapat életében, hogy a riválisai tökéletesen rottyon vannak, komoly sérüléshullám sincs tavaszra, gyakorlatilag februárra megnyerik a bajnokságot, így a hazai és nemzetközi kupákra koncentrálás nem ment volna a hazai bajnokság rovására. Ki tudja Mikor lesz ilyen alkalom legközelebb, vagy lesz e egyáltalán.
9 hónapja
Jah, a PSG MOST eros volt. Ez a baj, hogy a Liverpool nagyjabol mindig az, a PSG-nel viszont allando felelmem, hogy annyira kepesek hullamzoak lenni, meg iden is sokszor, hogy az egyik heten helyere vernek barkit, a kovetkezon meg kikapnak egy Atleticotol.Mondjuk a bajnoksag meg a ligakupa meglesz, de azert szerintem ez igy blama Slotnak osszessegeben, annyira eros a csapat, hogy wtf, hogy egy PSG igy lejatszotta, es akkor estek ossze, amikor nagyon kellett volna a stabilitas.Mondjuk ez a PSG is bivalyerős, szezon elején lehet nem mondtam volna ezt, de ők a legerősebb csapat szerintem, ráadasul fiatal is a mag, csak Marquinhost kéne elfelejteniük végre. Pl. a két szélsőhátvéd stabilan top1 jelenleg, de fű alatt Neves és Vitinha is kurva nagy tanár ott középen, Kvaradona impact, Dembelr mrg fossa a gólokat, nagyon jól össze lett állítva ez a keret, és még nézni is jó.
Stez
eaglesmcnabb
Nem a Ligue 1-t nezem, mert a PSG vs barki mas egy totalisan mas szint, de a BL-ben nagyon nem kiegyensulyottak.
Adom, hogy tovabbjutottak, de akkor mar a dontoig meg se alljanak, ne pedig kicsapja oket az elso ellenfel, mert akkor kvazi a Pool elleno csodat a seggukbe dughatjak. Amugy is birom Luis Enriquet, ha valaki, o megerdemelne. Pep arnyekaban van allandoan, kozben szerintem egy kulonb szakember.
9 hónapja
Na igen. Nem tudott jót csinálni Slot, ami biztos hogy Szoboszlai kb. a fülén vette már a levegőt.Ha meg előbb kapja le, akkor az a baj.Ok de akkor előbb lépem meg ezt a cserét nem csak az utolsó 15 percre. Így és ekkor meghúzni ezt nem volt túl jó ötlet.Így jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?Mert frissíteni kellett, hátha 120 alatt meglesza meccs.
davemayer
A kényszerű két védőcsere mellett az első hatból már hármat lecserélt Slot, Endót tartogatta, Chiesa nem kap perceket sem, maradt Elliott.
Jones, Gakpo és Nunez friss láb volt, marad Grav, Szoboszlai és Salah.
Elliott meg csak Szoboszlai vagy Salah helyett jöhetett fel.
Annyi változott, hogy az első büntetőt nem Szoboszlai lőtte be, hanem Salah.
slowmotion
csebi
slowmotion
Engem annyira nem zavar a kiesés, a PSG ellen és így ki lehet esni. Az már jobban fog zavarni, ha az OT miatt baromi fáradtan fog a Wembleyben pályára lépni a csapat, és emiatt ki is kap a Newcastle-tól.
Kíváncsian várom, a két sérültnek mennyit kell majd kihagynia. Egyik sem nézett ki túl jól.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
en abban tobb raciot lattam volna. hozok friss embert a 30 percre, hogy megnyerje a meccset. a hosszabbitasok masodik fele iksznel ritkan dolnek el sztem. ott mar minimum egyik csapat nagyon a tiziket varja.Ha meg előbb kapja le, akkor az a baj.Ok de akkor előbb lépem meg ezt a cserét nem csak az utolsó 15 percre. Így és ekkor meghúzni ezt nem volt túl jó ötlet.Így jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?Mert frissíteni kellett, hátha 120 alatt meglesza meccs.
davemayer
A kényszerű két védőcsere mellett az első hatból már hármat lecserélt Slot, Endót tartogatta, Chiesa nem kap perceket sem, maradt Elliott.
slowmotion
csebi
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Ha meg előbb kapja le, akkor az a baj.Ok de akkor előbb lépem meg ezt a cserét nem csak az utolsó 15 percre. Így és ekkor meghúzni ezt nem volt túl jó ötlet.Így jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?Mert frissíteni kellett, hátha 120 alatt meglesza meccs.
davemayer
slowmotion
csebi
9 hónapja
Ok de akkor előbb lépem meg ezt a cserét nem csak az utolsó 15 percre. Így és ekkor meghúzni ezt nem volt túl jó ötlet.Így jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?Mert frissíteni kellett, hátha 120 alatt meglesza meccs.
davemayer
slowmotion
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Múlt héten bejött az Elliott csereNem volt még 15 perc a lábában? Ilyen szituban? Nemár, én ilyenkor tuti nem hoznám le az egyik potenciális 11es rugómat.Így jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?Mert frissíteni kellett, hátha 120 alatt meglesza meccs.
davemayer
slowmotion
davemayer
9 hónapja
Jó kis írás Kerkezről, remélem még nem volt. theanalyst.com/2025/03/milos-kerkez-bournemouth-transfer-battle
9 hónapja
Nem volt még 15 perc a lábában? Ilyen szituban? Nemár, én ilyenkor tuti nem hoznám le az egyik potenciális 11es rugómat.Így jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?Mert frissíteni kellett, hátha 120 alatt meglesza meccs.
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Nem kellett volna megnyerni az alapszakaszt.. amúgy vicc hogy már itt találkozott a 2 legerősebb csapat, miközben volt egy Inter-Feyenoord meg Barca-Benfica..Valakinek mindig fájni fog az éppen aktuális formula.
Lesz Lille - BVB, Arsenal - PSV, Brugge - Villa, vicc kategória..
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Nem kellett volna megnyerni az alapszakaszt.. amúgy vicc hogy már itt találkozott a 2 legerősebb csapat, miközben volt egy Inter-Feyenoord meg Barca-Benfica..Mintha ez amúgy nem jött volna össze az előző rendszerben jópárszor, ha valaki elbassza az őszt és csak csoportmásodik.
Lesz Lille - BVB, Arsenal - PSV, Brugge - Villa, vicc kategória..
JC6 (Mr. Miele)
Volt plusz pihenőd, több pénz, mindig megéri a legjobbnak lenni.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Nem kellett volna megnyerni az alapszakaszt.. amúgy vicc hogy már itt találkozott a 2 legerősebb csapat, miközben volt egy Inter-Feyenoord meg Barca-Benfica..Lesz Lille - BVB, Arsenal - PSV, Brugge - Villa, vicc kategória..
9 hónapja
Most nem a fenszi drága igazolásokra mentek rá, bár igazából iszonyat sok pénz van így is a csapatban.Mondjuk a bajnoksag meg a ligakupa meglesz, de azert szerintem ez igy blama Slotnak osszessegeben, annyira eros a csapat, hogy wtf, hogy egy PSG igy lejatszotta, es akkor estek ossze, amikor nagyon kellett volna a stabilitas.Mondjuk ez a PSG is bivalyerős, szezon elején lehet nem mondtam volna ezt, de ők a legerősebb csapat szerintem, ráadasul fiatal is a mag, csak Marquinhost kéne elfelejteniük végre. Pl. a két szélsőhátvéd stabilan top1 jelenleg, de fű alatt Neves és Vitinha is kurva nagy tanár ott középen, Kvaradona impact, Dembelr mrg fossa a gólokat, nagyon jól össze lett állítva ez a keret, és még nézni is jó.
Stez
eaglesmcnabb
Most nem Mbappé jött 180 millióért, meg Nejmár meg Messzi, hanem kb minden posztra átlag 40-45-ért játékos.
Kivéve a colos olaszt, mert ő ingyen jött, hogy annál több pénzt vihessen haza.
És olyan a keret, hogy a cserepadról is szinte csak felnőtt válogatott tud beszállni. Iszonyat kiegyensúlyozott csapat.
9 hónapja
Így jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?Mert frissíteni kellett, hátha 120 alatt meglesza meccs.
davemayer
9 hónapja
Mondjuk a bajnoksag meg a ligakupa meglesz, de azert szerintem ez igy blama Slotnak osszessegeben, annyira eros a csapat, hogy wtf, hogy egy PSG igy lejatszotta, es akkor estek ossze, amikor nagyon kellett volna a stabilitas.Mondjuk ez a PSG is bivalyerős, szezon elején lehet nem mondtam volna ezt, de ők a legerősebb csapat szerintem, ráadasul fiatal is a mag, csak Marquinhost kéne elfelejteniük végre. Pl. a két szélsőhátvéd stabilan top1 jelenleg, de fű alatt Neves és Vitinha is kurva nagy tanár ott középen, Kvaradona impact, Dembelr mrg fossa a gólokat, nagyon jól össze lett állítva ez a keret, és még nézni is jó.
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Rühellem a tiziket amúgy, nem értem miért nem lehet addig játszani amíg el nem dől. Legalább egy döntőben elhagynám, ott aztán tényleg nincs amire spórolni.Aztán eldőlne egy olyannal mint a 96-os eb, az se jobb hidd el...
eaglesmcnabb
Sztem jó ez így, ott az esély hogy eldöntsd 120 percig, ha nem kockáztatsz akkor meg így jársz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal