NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
79
12
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
még csak 6 km-rel futottak többet, király, akkor csak egy ember hátrányban vagyunk 😀Jovore mar Xabi lesz Madridban. Ha Perez oda akar kurni, elhozza Wirtzet is.
Édes Istenem remélem jövőre nem ezt a nyuggerfocit kell már nézni
eaglesmcnabb
9 hónapja
még csak 6 km-rel futottak többet, király, akkor csak egy ember hátrányban vagyunk 😀Édes Istenem remélem jövőre nem ezt a nyuggerfocit kell már nézni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Plymouth próbál kapaszkodni az utolsó szalmaszálba 0-2
9 hónapja
elfogadom, nem izgat, ki nyermeg is fogja, csak nem lesz hosszabbítás 😀nem Ancelotti lenne, ha nem szopatna meg magat egy ilyen parositasbanKurva Real, kepes hosszabbitasra baszni a meccset, en meg bent fogok szopni emiatt ejfelig.nem lesz itt hosszabbítás
Stez
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
9 hónapja
Amúgy a kezezes visszanezve sztem tizi voltEzért írtam hogy ez a szabályt ismerve nagyon soso volt, megnézték a VAR szobában, úgy gondolták a mozgásból adódóan nem nagyobbította meg természetellenesen a testfelületét.
csebi
Elhiszem hogy bonyolultan és szubjektívan hangzik, de ez jelenleg a kéz szabály egyik alapja.
Poloska vagyok.
9 hónapja
meg is fogja, csak nem lesz hosszabbítás 😀nem Ancelotti lenne, ha nem szopatna meg magat egy ilyen parositasbanKurva Real, kepes hosszabbitasra baszni a meccset, en meg bent fogok szopni emiatt ejfelig.nem lesz itt hosszabbítás
Stez
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
nem Ancelotti lenne, ha nem szopatna meg magat egy ilyen parositasbanKurva Real, kepes hosszabbitasra baszni a meccset, en meg bent fogok szopni emiatt ejfelig.nem lesz itt hosszabbítás
Stez
eaglesmcnabb
9 hónapja
majd lő a real megint egy les góltKurva Real, kepes hosszabbitasra baszni a meccset, en meg bent fogok szopni emiatt ejfelig.nem lesz itt hosszabbítás
Stez
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Kurva Real, kepes hosszabbitasra baszni a meccset, en meg bent fogok szopni emiatt ejfelig.nem lesz itt hosszabbítás
Stez
9 hónapja
Amúgy a kezezes visszanezve sztem tizi volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Kurva Real, kepes hosszabbitasra baszni a meccset, en meg bent fogok szopni emiatt ejfelig.
9 hónapja
Végre a bíró megelégelte ezt a madridi hentelestSzerintem szimplán csak fizikális a meccs, bár lehet úgy gondolta hogy oké, mostantól fogom meg mert veszélyesek vagytok (mindkét csapat)
csebi
Poloska vagyok.
9 hónapja
Végre a bíró megelégelte ezt a madridi hentelest
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
egyelőre szépen lemeccseli Cholo Ancelottit, helyzetig nem jutunk el. Ennek a 4 ember közé beíveljük az egy szem játékosunknak nem tudom mi értelme van, főleg egy atleti ellen. Az meg külön pikantéria hogy 6000 szögletből idén talán 1 gólunk van, az is valami sokadosztályú csapat ellen a kupában. Akármi lesz a vége, ezt rossz nézni.Én sem értem, miért nem lőnek át. Modric, Valverde. Akkor arra ki kellene lépni, lazulna belül is a védekezés.
eaglesmcnabb
9 hónapja
Rice legyen a következő csatár!Ez a kapus amúgy komoly rezumét rak össze ebben a párharcban.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
egyelőre szépen lemeccseli Cholo Ancelottit, helyzetig nem jutunk el. Ennek a 4 ember közé beíveljük az egy szem játékosunknak nem tudom mi értelme van, főleg egy atleti ellen. Az meg külön pikantéria hogy 6000 szögletből idén talán 1 gólunk van, az is valami sokadosztályú csapat ellen a kupában. Akármi lesz a vége, ezt rossz nézni.
9 hónapja
de láttunk már mindentEbben legalább konzisztencia van
Negritis, a vajda
9 hónapja
A kéz necces, de marha szubjektív ez a mozgásból adódó/következő természetes testhelyzet.inkább nem mint igen
zacknorb
de láttunk már mindent
9 hónapja
Atleticos balBEKK AZT sem tudja milyen nap van ma, nem hogy Vinicius merre van.sok helyzetünk nem lett belőle, szóval a hajára kenheti
ozibozi
9 hónapja
Atleticos balBEKK AZT sem tudja milyen nap van ma, nem hogy Vinicius merre van.Mert az nem is az ő oldala, ő az Atleti jobb oldalát bontja.
ozibozi
A kéz necces, de marha szubjektív ez a mozgásból adódó/következő természetes testhelyzet.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Atleticos balBEKK AZT sem tudja milyen nap van ma, nem hogy Vinicius merre van.mondjuk tekintve hogy vini a jobb oldalon lófrál érthető
ozibozi
9 hónapja
ezeket a kezezéseket nekünk befújták az ellennek idén, lásd lille meccs
9 hónapja
Köszönöm!Sziasztok!Lètezik stream a atm-rma hoz?footybite.to/
Invincible
soccerlive.app/
Negritis, a vajda
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
9 hónapja
Sziasztok!Lètezik stream a atm-rma hoz?footybite.to/
Invincible
soccerlive.app/