Soccer

42 feliratkozó

11 hónapja
YoungZeeZee 9 886
 sloveniatimes.com/44401/sesko-goes-to-man-united-in-biggest-transfer-in-slovenian-history
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 608 — Whoops, looks like something went wrong.
Abszolut ertem, hogy ebben az orszagban mindenki rinyal, meg furdoskurva es rosszat mondani nem szabad senkire sem, meg motivalni kell... De az, hogy egy Radenkovic nekiall eloadast nyomni 5-0 utan, mert a masodik felidoben annyira mar nem voltak szarok, mikozben amugy az MTK nem akart atmenni sem a sajat terfelen... Meg Szabo is dicserget mindent es mindenkit, amikor a Fradi azt csinalt, amit akart.. nem ertem. Van, amikor motivalni kell es van, amikor azert a realitassal sem artana foglalkozni.

Szerkesztette: Stez

11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 863
Núnez to Al Hilal, hivatalos.
Nagyon sajnálom hogy nem vált be, de azért így is rengeteg szép emléket hagyott hátra.

Ezzel már 200 millió felett a bevételi oldalon is a csapat, de a kurva anyánkat amiért szórjuk a pénzt. ☺️

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 513 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Cissét simán ki lehetett volna állítani....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
NSO:

Keresd a hibát:

Dibusz végzett el egy kirúgást, Cissé kézzel nyúlt a guruló labda felé. 11-es lesz?

😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Szegeny pali, ezert is neki kell elvinnie a balhet.

11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 320
NSO:

Keresd a hibát:

Dibusz végzett el egy kirúgást, Cissé kézzel nyúlt a guruló labda felé. 11-es lesz?

😆😆
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 916 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Ezmiez xdd
11 hónapja
Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.
Stez
Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
De gyűjtse csak az önbizalmat Gruber, aztán a BL-ben is jöjjön pár gól!
Sinisa
Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.

11 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 219 — Gràcies Pep!
Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.
Stez
Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
De gyűjtse csak az önbizalmat Gruber, aztán a BL-ben is jöjjön pár gól!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
11 hónapja

11 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
fel eve mondom, hogy ez a ket Molnar gyerek kurvajo. Rossi mester tudod mi a dolgod.
Behivni Gazdagot helyettuk.
Kenny
És pedig Ádin csak tavasszal robbant be, pont amikor Gruber megsérült. Jó a srác, de bőven fejlődnie kell védekezésben.
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 936 — LIGHTS OUT!
KAK vs Mauritania
Tanzánia vs Magyagaszkár

De meg lesznek szopatva a tanzánok.
Sixo
Biztos?
warr_b
Lényeg, hogy Razafimahatana betalált, Rafanomezantsoa assistot adott és jól játszott Randrianantenaina, Ramandimbisoa és persze nagy kedvenced Rado Rabemanantsoa.

11 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 151 — Illegális gyakorló
Igen, a perc alapú az másik. Az a nemzetközi meccseken is számít, kétszeres szorzóval.

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 916 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
szunetben johet Szabo Szili meg Madarasz m, gyujtsuk a perceket
Kenny
Percek nem számítanak, hiába hozol fel most 8 magyart, minden meccsen az 5-nek kell meglenni.
Nomac
akkor nincs mar fiatalszabaly a kiemelt akademiaknak?
Kenny
Magyarszabály, a fiatalt nem tudom, előző héten én is azt hittem hogy percek alapján van az 5 magyaros szabály, de nem, minden meccsen külön be kell tartani.
Nomac
De ez nem az, hanem a másik, ami sokkal több pénz.
11 hónapja
Nomac New England Patriots 4 597 — balazs.t85@gmail.com
Kenny
Percek nem számítanak, hiába hozol fel most 8 magyart, minden meccsen az 5-nek kell meglenni.
Nomac
Kenny
Magyarszabály, a fiatalt nem tudom, előző héten én is azt hittem hogy percek alapján van az 5 magyaros szabály, de nem, minden meccsen külön be kell tartani.
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 320
Szabó-medzsik eddig nem nagyon jön ki nyiregyen
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 719 — Omar's Coming Yo!
Kenny
Nomac

11 hónapja
Nomac New England Patriots 4 597 — balazs.t85@gmail.com
Kenny
11 hónapja

11 hónapja
Mondjuk az tuti, hogy Gruber nem kapott volna lehetőséget, ha nem lenne ez a magyar szabály idén. Neki örülök, hogy eddig sikeres az idei szezonja
Toto21
MTKban lenne csere.
11 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 743
milyen erdekes, Gruber jatszott fel evet az MTK-ban, visszajott megkapta az eselyt es el vele. De hozzuk csak az ausztral szelsoket Tomikam.
Kenny
kell neki egy csapat a magyar kupa mérkőzésekre is!
11 hónapja
milyen erdekes, Gruber jatszott fel evet az MTK-ban, visszajott megkapta az eselyt es el vele. De hozzuk csak az ausztral szelsoket Tomikam.

11 hónapja
Mondjuk az tuti, hogy Gruber nem kapott volna lehetőséget, ha nem lenne ez a magyar szabály idén. Neki örülök, hogy eddig sikeres az idei szezonja
11 hónapja
Arzani és Sevikyan idáig nagy hatással volta a Fradi játékára... Megérte elhozni és visszahozni őket 😀

Szerkesztette: Toto21
11 hónapja
fel eve mondom, hogy ez a ket Molnar gyerek kurvajo. Rossi mester tudod mi a dolgod.
Behivni Gazdagot helyettuk.