Soccer
42 feliratkozó
11 hónapja
TAA semmivel sem volt jobb vedo Frimpongnal, megis Robertson evekig assist leader volt TAA mellett es ment fel a balszelen. Ugyhogy erosen ketlem, hogy Frimpong miatt nem engedi fel Slot Kerkezt a masik szelen.Én azt nem értem ez miért jó a Poolnak?? Kiölik a játékából a lényeget, ha behúzták Frimpongot, a túloldalra egy Hato féle bal lábas 3. CB kellett volna, vagy akkor maradjon Robertson, aki ebbe a szerepbe beleszokott már.Kerkez-el minden rendben? Csak sétál hátul és alig meg előreEbben a felállasban ő nem is fog. Ő a 3. védő a két CB melett.
Toto21
Nomac
2 agresszív wingback max akkor reális ha egy 3 fős belső középpálya van fent.
Tony Adams
11 hónapja
Kihagyja....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
CP game set match
Draft

11 hónapja
Baggio te vagy az?
11 hónapja
Szalah kivágta a stadionbú
Draft

11 hónapja
Ezek a kamu befújt 11-esek🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
11 hónapja
Lol. Kommentator: 28db 11-es parbajbol 18-at megnyert es 9-et elveszitett. Az az 1 meg dontetlen lett? 😂Matekbol parszor megbukhatott
11 hónapja
Én azt nem értem ez miért jó a Poolnak?? Kiölik a játékából a lényeget, ha behúzták Frimpongot, a túloldalra egy Hato féle bal lábas 3. CB kellett volna, vagy akkor maradjon Robertson, aki ebbe a szerepbe beleszokott már.Kerkez-el minden rendben? Csak sétál hátul és alig meg előreEbben a felállasban ő nem is fog. Ő a 3. védő a két CB melett.
Toto21
Nomac
2 agresszív wingback max akkor reális ha egy 3 fős belső középpálya van fent.
11 hónapja
Szoboszlainak sem passzolt.2 eve el kellett volna adni.Nekem tetszik, hogy azt erzem, Wirtz es Frimpong egyaltalan nem tiszteli tul Szalaht, nem passzolnak neki folyamatosan es keresik a lehetoseget, igy meg nem ragad le a labda allandoan Szalahnal es megy korbe. Sokoldalubb lesz igy a Liverpool tamadoegysege.Salah eddig nem tényező a meccsen. Lehet kiégett?
Stez
Toto21
JéBé
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
2 eve el kellett volna adni.Nekem tetszik, hogy azt erzem, Wirtz es Frimpong egyaltalan nem tiszteli tul Szalaht, nem passzolnak neki folyamatosan es keresik a lehetoseget, igy meg nem ragad le a labda allandoan Szalahnal es megy korbe. Sokoldalubb lesz igy a Liverpool tamadoegysege.Salah eddig nem tényező a meccsen. Lehet kiégett?
Stez
Toto21
11 hónapja
Na Elliott eldönti.
11 hónapja
Akkor be kell fejezni az alibizèst ès tessèk játszani ..
11 hónapja
Jaj Sarr hogy maradt ilyen üresen, kedves Virgil?
11 hónapja
Szobo lett a csatár, jól látom?
11 hónapja
Ennyi faszságot beszélni, mint ez a mai kommentátor. Nem tudom mit néz, de néha az az érzésem hogy nem ezt a meccset.
11 hónapja
Milyen kapufa? Ez a kommentator vak? Haromszor lassitottaka lest sem látta 😊
Stez
11 hónapja
Nekem tetszik, hogy azt erzem, Wirtz es Frimpong egyaltalan nem tiszteli tul Szalaht, nem passzolnak neki folyamatosan es keresik a lehetoseget, igy meg nem ragad le a labda allandoan Szalahnal es megy korbe. Sokoldalubb lesz igy a Liverpool tamadoegysege.Salah eddig nem tényező a meccsen. Lehet kiégett?
Stez
11 hónapja
Nekem tetszik, hogy azt erzem, Wirtz es Frimpong egyaltalan nem tiszteli tul Szalaht, nem passzolnak neki folyamatosan es keresik a lehetoseget, igy meg nem ragad le a labda allandoan Szalahnal es megy korbe. Sokoldalubb lesz igy a Liverpool tamadoegysege.
11 hónapja
Nagyot ment a Milánban a fiatal román gyerek a Chelsea ellen. 5. percben öngól, 19.ben piros.biztos melege volt és inkább pihenni akart a kondicionált öltözőben. Megértem
Sixo
11 hónapja
Nagyot ment a Milánban a fiatal román gyerek a Chelsea ellen. 5. percben öngól, 19.ben piros.
11 hónapja
Jogos. Oda még kéne, Isak azért jönni fog. Meg leginkább rotálnak. Wirtz ki tud menni balra és akkor Szobi a helyére bemegy pl. Vagy jobbra ki tud menni Szobi vagy Curtis Jones.Én főleg a tamado harmadban keveslem. A most pályán lévők után ahogy nezem van egy tavozo felben levo chiesa, egy tinedzser doak es ennyi. Ez nagyon kevés tobb frontra. 2 3 ember kellene még ide imo.Kicsit vékony ez a pool keret most nem? A padra nézve elferne még a depth, arsenalhoz es cityhez képest bőven.Középhátvéd kéne, minden más posztra legalább 2 jó játékosuk van. Ma többen sérültek, Bradley, Gravenbech, Bajtecic. Joe Gomez.
esanders10
Sixo
esanders10
11 hónapja
Kerkez-el minden rendben? Csak sétál hátul és alig meg előreEbben a felállasban ő nem is fog. Ő a 3. védő a két CB melett.
Toto21
11 hónapja
Kerkez-el minden rendben? Csak sétál hátul és alig meg előre
11 hónapja
Én főleg a tamado harmadban keveslem. A most pályán lévők után ahogy nezem van egy tavozo felben levo chiesa, egy tinedzser doak es ennyi. Ez nagyon kevés tobb frontra. 2 3 ember kellene még ide imo.Kicsit vékony ez a pool keret most nem? A padra nézve elferne még a depth, arsenalhoz es cityhez képest bőven.Középhátvéd kéne, minden más posztra legalább 2 jó játékosuk van. Ma többen sérültek, Bradley, Gravenbech, Bajtecic. Joe Gomez.
esanders10
Sixo