Soccer

42 feliratkozó

11 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 608 — Whoops, looks like something went wrong.
Kerkez-el minden rendben? Csak sétál hátul és alig meg előre
Toto21
Ebben a felállasban ő nem is fog. Ő a 3. védő a két CB melett.
Nomac
Én azt nem értem ez miért jó a Poolnak?? Kiölik a játékából a lényeget, ha behúzták Frimpongot, a túloldalra egy Hato féle bal lábas 3. CB kellett volna, vagy akkor maradjon Robertson, aki ebbe a szerepbe beleszokott már.
2 agresszív wingback max akkor reális ha egy 3 fős belső középpálya van fent.
Tony Adams
TAA semmivel sem volt jobb vedo Frimpongnal, megis Robertson evekig assist leader volt TAA mellett es ment fel a balszelen. Ugyhogy erosen ketlem, hogy Frimpong miatt nem engedi fel Slot Kerkezt a masik szelen.

11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 513 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kihagyja....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 513 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
CP game set match

Draft

11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 272 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Baggio te vagy az?
11 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 743
Salah ennyi volt

Szerkesztette: Toto21
11 hónapja
Szalah kivágta a stadionbú

Draft

11 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 691 — Bla, bla, bla
Ezek a kamu befújt 11-esek🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
11 hónapja
Lol. Kommentator: 28db 11-es parbajbol 18-at megnyert es 9-et elveszitett. Az az 1 meg dontetlen lett? 😂

Matekbol parszor megbukhatott
11 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 927 — Colts Fan
Toto21
Nomac
Én azt nem értem ez miért jó a Poolnak?? Kiölik a játékából a lényeget, ha behúzták Frimpongot, a túloldalra egy Hato féle bal lábas 3. CB kellett volna, vagy akkor maradjon Robertson, aki ebbe a szerepbe beleszokott már.
2 agresszív wingback max akkor reális ha egy 3 fős belső középpálya van fent.
11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 863
Nekem tetszik, hogy azt erzem, Wirtz es Frimpong egyaltalan nem tiszteli tul Szalaht, nem passzolnak neki folyamatosan es keresik a lehetoseget, igy meg nem ragad le a labda allandoan Szalahnal es megy korbe. Sokoldalubb lesz igy a Liverpool tamadoegysege.
Stez
Salah eddig nem tényező a meccsen. Lehet kiégett?
Toto21
2 eve el kellett volna adni.
JéBé
Szoboszlainak sem passzolt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 149
Nekem tetszik, hogy azt erzem, Wirtz es Frimpong egyaltalan nem tiszteli tul Szalaht, nem passzolnak neki folyamatosan es keresik a lehetoseget, igy meg nem ragad le a labda allandoan Szalahnal es megy korbe. Sokoldalubb lesz igy a Liverpool tamadoegysege.
Stez
Toto21
2 eve el kellett volna adni.
11 hónapja
Na Elliott eldönti.

11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 461 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor be kell fejezni az alibizèst ès tessèk játszani ..
11 hónapja
Jaj Sarr hogy maradt ilyen üresen, kedves Virgil?

11 hónapja
Nomac New England Patriots 4 597 — balazs.t85@gmail.com
Szobo lett a csatár, jól látom?
11 hónapja
Ennyi faszságot beszélni, mint ez a mai kommentátor. Nem tudom mit néz, de néha az az érzésem hogy nem ezt a meccset.

11 hónapja
NB2 New England Patriots 29 457 — nabege2@yahoo.com
Milyen kapufa? Ez a kommentator vak? Haromszor lassitottak
Stez
a lest sem látta 😊
11 hónapja
Stez
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 608 — Whoops, looks like something went wrong.

11 hónapja
Nagyot ment a Milánban a fiatal román gyerek a Chelsea ellen. 5. percben öngól, 19.ben piros.
Sixo
biztos melege volt és inkább pihenni akart a kondicionált öltözőben. Megértem
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 936 — LIGHTS OUT!
Nagyot ment a Milánban a fiatal román gyerek a Chelsea ellen. 5. percben öngól, 19.ben piros.

11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 936 — LIGHTS OUT!
Kicsit vékony ez a pool keret most nem? A padra nézve elferne még a depth, arsenalhoz es cityhez képest bőven.
esanders10
Középhátvéd kéne, minden más posztra legalább 2 jó játékosuk van. Ma többen sérültek, Bradley, Gravenbech, Bajtecic. Joe Gomez.
Sixo
Én főleg a tamado harmadban keveslem. A most pályán lévők után ahogy nezem van egy tavozo felben levo chiesa, egy tinedzser doak es ennyi. Ez nagyon kevés tobb frontra. 2 3 ember kellene még ide imo.
esanders10
Jogos. Oda még kéne, Isak azért jönni fog. Meg leginkább rotálnak. Wirtz ki tud menni balra és akkor Szobi a helyére bemegy pl. Vagy jobbra ki tud menni Szobi vagy Curtis Jones.

11 hónapja
Nomac New England Patriots 4 597 — balazs.t85@gmail.com
Toto21
11 hónapja
11 hónapja
esanders10 Denver Broncos 1 080
Kicsit vékony ez a pool keret most nem? A padra nézve elferne még a depth, arsenalhoz es cityhez képest bőven.
esanders10
Középhátvéd kéne, minden más posztra legalább 2 jó játékosuk van. Ma többen sérültek, Bradley, Gravenbech, Bajtecic. Joe Gomez.
Sixo
Én főleg a tamado harmadban keveslem. A most pályán lévők után ahogy nezem van egy tavozo felben levo chiesa, egy tinedzser doak es ennyi. Ez nagyon kevés tobb frontra. 2 3 ember kellene még ide imo.