NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
45
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
tizik
9 hónapja
falnak megyek hogy mennyire szarok a streamekén most találtam egy normálisat (tegnap ez nem nagyon sikerült)
Negritis, a vajda
sportsurge.win/Atletico-Madrid-vs-Real-Madrid/38344
annyi, hogy néha újraindítja magát, olyankor annyit kellett csinálni, hogy unmute.
9 hónapja
vfdbfdsn
175
Persze ez nem kérdésAlvarez gyerektől ma örökölni lehet csak a labdátMindettől függetlenül a City nagy szívességet tett azzal, hogy nem tartott rá igényt.
Yamal19
shagi0206
9 hónapja
falnak megyek hogy mennyire szarok a streamek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Alvarez gyerektől ma örökölni lehet csak a labdátMindettől függetlenül a City nagy szívességet tett azzal, hogy nem tartott rá igényt.
Yamal19
9 hónapja
Ancelotti 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Realosok nem tudnák egyből lőni azt a rohadt labdát???a folyamatos másodszándék miatt, mindig ott egy Atleti védő
9 hónapja
semleges nézőnek rohadt undorító az Atleti taktikája, tipikus célfutballSemmivel sem konnyebb megvalositani, mint egy Guardiola-fele csoda tikitakat. Ekezik sokan Simeonet, kozben a pali egy zseni
NB2
9 hónapja
atm 8/16 a kapu/lövésde legalább szarabb. hosszabbításban legalább pariban vagyunk, de előtte nukusemleges nézőnek rohadt undorító az Atleti taktikája, tipikus célfutballreal se jobb egy fokkal se
NB2
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
real 3/8
beszédes
9 hónapja
lehet hogy kevesebb gól voltnézd, én benne lennék, hogy mindkét madridi csapatot kiszavazzák, és a Pool menjen helyettük, akár azon az áron is, hogy két Arsenal-meccs jönne.
de a pool-psg jobb párharc volt a 2 meccs alapján
Negritis, a vajda
9 hónapja
de legalább szarabb. hosszabbításban legalább pariban vagyunk, de előtte nukusemleges nézőnek rohadt undorító az Atleti taktikája, tipikus célfutballreal se jobb egy fokkal se
NB2
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
vfdbfdsn
175
Alvarez gyerektől ma örökölni lehet csak a labdát
9 hónapja
semleges nézőnek rohadt undorító az Atleti taktikája, tipikus célfutballreal se jobb egy fokkal se
NB2
9 hónapja
semleges nézőnek rohadt undorító az Atleti taktikája, tipikus célfutball
9 hónapja
lehet hogy kevesebb gól voltde a pool-psg jobb párharc volt a 2 meccs alapján
9 hónapja
Esküszöm ennek a Vininek egyetlen jó megmozdulása sem volt, nem értem miért rodrygot kapta le.Modricék óta jobban pörög a Real, igaz azért az Atleti is egyre többször nyílik ki
Így hogy feljött vaszkez és kamavinga javult a futómennyiség, más pozitívum nincs.
Abban az egyben bízok, hogy a 90 perc alibink után ők fáradtabbak lesznek.
eaglesmcnabb
9 hónapja
Esküszöm ennek a Vininek egyetlen jó megmozdulása sem volt, nem értem miért rodrygot kapta le.Így hogy feljött vaszkez és kamavinga javult a futómennyiség, más pozitívum nincs.
Abban az egyben bízok, hogy a 90 perc alibink után ők fáradtabbak lesznek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Vini kapd be, már rég fekhetnénk...
9 hónapja
na de miben?Azert fura, hogy Simeone lehozza Griezmannt egy tiziparbajos meccsen.Sántikál.
Stez
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Azert fura, hogy Simeone lehozza Griezmannt egy tiziparbajos meccsen.Sántikál.
Stez
9 hónapja
Ha eljutnak addig ki is fogjavini két klasszissal szarabb mint tegnap salahÉs Salah legalább belőtte, ő kihagyhatja ma 2x is
eaglesmcnabb
ozibozi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Azert fura, hogy Simeone lehozza Griezmannt egy tiziparbajos meccsen.Gyengébb lövő mint sokan gondolják.
Stez
Poloska vagyok.
9 hónapja
Azert fura, hogy Simeone lehozza Griezmannt egy tiziparbajos meccsen.
9 hónapja
Épp ezen gondolkoztam h vajon ezt a Griezmann-Alvarezt ma is megbontjae h Sorloth jöjjön
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.