Soccer

42 feliratkozó

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 916 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Bazzeg az Illovszkyban minden ellenfél Aranylabdás lesz hirtelen?
11 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 754 — Csodabogár
És ott a hattrick Borsosnak

11 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 713 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Édes faszom

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 713 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na, végre közben

11 hónapja
Botlábú Radó, ezt még Sixo is berúgta volna

11 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 754 — Csodabogár
Ezt a 2 faszt 😄😄😄

11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 272 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknek
warr_b
Jó, de ne felejtsd el, hogy ki (volt) az ellenfél: a világszerte rettegett Csákvár és Békéscsaba.
nagylaza, főpohárnok
Csákvár 2. az NB II-ben jelenleg csak mondom.
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 375 — Cowboys fan
Grealish to Everton. HWG
csebi
Hova süllyedt ő is... megérte neki is a Citybe menni.
Mikey
Csinált egy triplát szóval sztem igen, megérte
csebi
Az azt követő néhány hétben nem lettem volna a mája 😀
dugo93
Miért nem? Hát mennyi sört fogyaszthattál volna?!
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 375 — Cowboys fan
Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.
Stez
Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
De gyűjtse csak az önbizalmat Gruber, aztán a BL-ben is jöjjön pár gól!
Sinisa
Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.
Stez
Amúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.
Elég sikeres modell volt, mert nemcsak külföldieket tudtam eladni hanem a 20-22 közötti magyarokat is miután kineveltem őket …
csebi
én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltam
akik vagy a csapat magja lettek vagy jó pénzt hoztak amiből lehetett bővíteni az infrastruktúrát
Negritis, a vajda
És a Chester Citybe hogyan igazoltál annyi brazilt? Vagy addigra már egyszerűbb lett a work permit rendszer?
Én anno a 01/02-vel toltam, eleve furcsa volt, hogy egy csomó ország nem volt még eu-s (amik egyébként 2004-re azok lettek IRL), de fiatal brazilokat nem tudtam szinte sosem igazolni).
11 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 992 — beers & Packers
Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknek
warr_b
Jó, de ne felejtsd el, hogy ki (volt) az ellenfél: a világszerte rettegett Csákvár és Békéscsaba.
11 hónapja

11 hónapja
ozibozi New York Giants 21 819
Konkrétan az egyik a kapusé a másik a védő balfaszsága.
Kb az ilyeneken ment el a
Feljutás is- az értelmetlen hibákon
11 hónapja
Ööö, fordult a kocka

11 hónapja
Pompás. Sikerült hazaérnem a Csaba góljára.
nagylaza, főpohárnok
Ez hihetetlen b+!!!
11 hónapja
Pompás. Sikerült hazaérnem a Csaba góljára.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 916 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Opta Laliga
11 hónapja
Berecz meg közben Kazincbarcelona

11 hónapja
Hú de kurva jó eddig a Hős Zsombi
11 hónapja
Óóó, gyönyörű Vasas góóól

11 hónapja
Lol, Vasas Armata az M4et szidja xdd
11 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 740
Grealish to Everton. HWG
csebi
Hova süllyedt ő is... megérte neki is a Citybe menni.
Mikey
Csinált egy triplát szóval sztem igen, megérte
csebi
Az azt követő néhány hétben nem lettem volna a mája 😀

11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 314 — Lucas Scott
King Coman to Al Nassr is elvileg megvan. 30 milliót kap a Bayern érte
csebi
akkor marad Gnabry + a fiatalok elöl. 2 igazolást még várok azért, mert ezzel a kerettel nekivágni a szezonnak nem életbiztosítás 😀
Toto21
Most lett volna jó ha marad Tel mert akkor balszelre megvan a csere ember. Ráadásul Bambi serulesevel jó sok játék perc lenne elől a szezon első felében

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 863
Nekem a kedvenc érvem hogy elköltött a klub 300 milliót, és emiatt azonnal nyerni kell.

😀😀😀
Mikey
(Miközben amúgy bevétel oldalon lassan ostromolja a klub a 200-at is... 😀)
De igen, az összeszokás, kapcsolatok kialakítása nem hoz kattintást így egyszerűbb leírni, hogy egy fél kezdőcsapat lecserélés után is itt vereség nélkül kéne letolni a következő 60-70 meccset merthát költött a csapat.
alatriste
Ez csak sima nagycsapat hozzáállás a média részéről. Ha nem nyersz meg minden meccset az a baj, ha nyersz akkor miért nem szép játékkal és sok góllal. Ez ezzel jár, és ezért is nagy a nyomás ezeknél a csapatoknal. És jah, ilyen költéssel és kerettel a Pool is ebben a ligában játszik.

Lehet skizofrén állapotban is tolni, mint az Arsenal szurkolók, akik még mindig kis, csóró, fiatal csapatnak gondolják magukat 0 elvárással...
FLZOLI
Konkrétan a Poolosok eddig végig ebben voltak a nemköltéssel a CSÓRÓval, ahogy itt lett írva. Aztán amikor valaki mondta hogy idén is költenek, meg 2 éve jött egy komplett új középpálya, egyből jött a oké de csak most meg persze egyből romboljuk le ezt az imidzset. Most meg jön ez a persze minket BÁNTANAK, azonnal nyerni kell.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy a PIF mennyiért vitt Poolos embert.

És igen, az Arsenalosok is geci irritálóak tudnak lenni gyakran.
zacknorb
Nem bánt minket senki.

Az meg hogy egy csapat úgy költ 300-at, hogy mellette el is ad 200-ért, szerintem nem ugyanaz, mint amikor valaki úgy költ 300-at, hogy nem ad el semennyiért.

Ha ezt nem látod be, akkor kár is beszélgetni erről.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Nekem a kedvenc érvem hogy elköltött a klub 300 milliót, és emiatt azonnal nyerni kell.

😀😀😀
Mikey
De igen, az összeszokás, kapcsolatok kialakítása nem hoz kattintást így egyszerűbb leírni, hogy egy fél kezdőcsapat lecserélés után is itt vereség nélkül kéne letolni a következő 60-70 meccset merthát költött a csapat.
alatriste
Ez csak sima nagycsapat hozzáállás a média részéről. Ha nem nyersz meg minden meccset az a baj, ha nyersz akkor miért nem szép játékkal és sok góllal. Ez ezzel jár, és ezért is nagy a nyomás ezeknél a csapatoknal. És jah, ilyen költéssel és kerettel a Pool is ebben a ligában játszik.

Lehet skizofrén állapotban is tolni, mint az Arsenal szurkolók, akik még mindig kis, csóró, fiatal csapatnak gondolják magukat 0 elvárással...
FLZOLI
Konkrétan a Poolosok eddig végig ebben voltak a nemköltéssel a CSÓRÓval, ahogy itt lett írva. Aztán amikor valaki mondta hogy idén is költenek, meg 2 éve jött egy komplett új középpálya, egyből jött a oké de csak most meg persze egyből romboljuk le ezt az imidzset. Most meg jön ez a persze minket BÁNTANAK, azonnal nyerni kell.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy a PIF mennyiért vitt Poolos embert.

És igen, az Arsenalosok is geci irritálóak tudnak lenni gyakran.
11 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 764 — farkas.l.zoltan@gmail.com

😀😀😀
Mikey
alatriste