Soccer
42 feliratkozó
11 hónapja
Bazzeg az Illovszkyban minden ellenfél Aranylabdás lesz hirtelen?
11 hónapja
Édes faszom

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Na, végre közben

11 hónapja
Botlábú Radó, ezt még Sixo is berúgta volna

11 hónapja
Csákvár 2. az NB II-ben jelenleg csak mondom.Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknekJó, de ne felejtsd el, hogy ki (volt) az ellenfél: a világszerte rettegett Csákvár és Békéscsaba.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Miért nem? Hát mennyi sört fogyaszthattál volna?!Az azt követő néhány hétben nem lettem volna a mája 😀Csinált egy triplát szóval sztem igen, megérteGrealish to Everton. HWGHova süllyedt ő is... megérte neki is a Citybe menni.
csebi
Mikey
csebi
dugo93
11 hónapja
És a Chester Citybe hogyan igazoltál annyi brazilt? Vagy addigra már egyszerűbb lett a work permit rendszer?én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltamAmúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
De gyűjtse csak az önbizalmat Gruber, aztán a BL-ben is jöjjön pár gól!
Sinisa
Stez
Elég sikeres modell volt, mert nemcsak külföldieket tudtam eladni hanem a 20-22 közötti magyarokat is miután kineveltem őket …
csebi
akik vagy a csapat magja lettek vagy jó pénzt hoztak amiből lehetett bővíteni az infrastruktúrát
Negritis, a vajda
Én anno a 01/02-vel toltam, eleve furcsa volt, hogy egy csomó ország nem volt még eu-s (amik egyébként 2004-re azok lettek IRL), de fiatal brazilokat nem tudtam szinte sosem igazolni).
11 hónapja
Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknekJó, de ne felejtsd el, hogy ki (volt) az ellenfél: a világszerte rettegett Csákvár és Békéscsaba.
warr_b
11 hónapja
Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknek

11 hónapja
Konkrétan az egyik a kapusé a másik a védő balfaszsága.Kb az ilyeneken ment el a
Feljutás is- az értelmetlen hibákon
11 hónapja
Ööö, fordult a kocka

11 hónapja
Pompás. Sikerült hazaérnem a Csaba góljára.Ez hihetetlen b+!!!
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Pompás. Sikerült hazaérnem a Csaba góljára.
11 hónapja
Berecz meg közben Kazincbarcelona

11 hónapja
Hú de kurva jó eddig a Hős Zsombi
11 hónapja
Óóó, gyönyörű Vasas góóól

11 hónapja
Lol, Vasas Armata az M4et szidja xdd
11 hónapja
Az azt követő néhány hétben nem lettem volna a mája 😀Csinált egy triplát szóval sztem igen, megérteGrealish to Everton. HWGHova süllyedt ő is... megérte neki is a Citybe menni.
csebi
Mikey
csebi
11 hónapja
Most lett volna jó ha marad Tel mert akkor balszelre megvan a csere ember. Ráadásul Bambi serulesevel jó sok játék perc lenne elől a szezon első felébenKing Coman to Al Nassr is elvileg megvan. 30 milliót kap a Bayern érteakkor marad Gnabry + a fiatalok elöl. 2 igazolást még várok azért, mert ezzel a kerettel nekivágni a szezonnak nem életbiztosítás 😀
csebi
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Nem bánt minket senki.Konkrétan a Poolosok eddig végig ebben voltak a nemköltéssel a CSÓRÓval, ahogy itt lett írva. Aztán amikor valaki mondta hogy idén is költenek, meg 2 éve jött egy komplett új középpálya, egyből jött a oké de csak most meg persze egyből romboljuk le ezt az imidzset. Most meg jön ez a persze minket BÁNTANAK, azonnal nyerni kell.Ez csak sima nagycsapat hozzáállás a média részéről. Ha nem nyersz meg minden meccset az a baj, ha nyersz akkor miért nem szép játékkal és sok góllal. Ez ezzel jár, és ezért is nagy a nyomás ezeknél a csapatoknal. És jah, ilyen költéssel és kerettel a Pool is ebben a ligában játszik.Nekem a kedvenc érvem hogy elköltött a klub 300 milliót, és emiatt azonnal nyerni kell.(Miközben amúgy bevétel oldalon lassan ostromolja a klub a 200-at is... 😀)
😀😀😀
Mikey
De igen, az összeszokás, kapcsolatok kialakítása nem hoz kattintást így egyszerűbb leírni, hogy egy fél kezdőcsapat lecserélés után is itt vereség nélkül kéne letolni a következő 60-70 meccset merthát költött a csapat.
alatriste
Lehet skizofrén állapotban is tolni, mint az Arsenal szurkolók, akik még mindig kis, csóró, fiatal csapatnak gondolják magukat 0 elvárással...
FLZOLI
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a PIF mennyiért vitt Poolos embert.
És igen, az Arsenalosok is geci irritálóak tudnak lenni gyakran.
zacknorb
Az meg hogy egy csapat úgy költ 300-at, hogy mellette el is ad 200-ért, szerintem nem ugyanaz, mint amikor valaki úgy költ 300-at, hogy nem ad el semennyiért.
Ha ezt nem látod be, akkor kár is beszélgetni erről.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Konkrétan a Poolosok eddig végig ebben voltak a nemköltéssel a CSÓRÓval, ahogy itt lett írva. Aztán amikor valaki mondta hogy idén is költenek, meg 2 éve jött egy komplett új középpálya, egyből jött a oké de csak most meg persze egyből romboljuk le ezt az imidzset. Most meg jön ez a persze minket BÁNTANAK, azonnal nyerni kell.Ez csak sima nagycsapat hozzáállás a média részéről. Ha nem nyersz meg minden meccset az a baj, ha nyersz akkor miért nem szép játékkal és sok góllal. Ez ezzel jár, és ezért is nagy a nyomás ezeknél a csapatoknal. És jah, ilyen költéssel és kerettel a Pool is ebben a ligában játszik.Nekem a kedvenc érvem hogy elköltött a klub 300 milliót, és emiatt azonnal nyerni kell.(Miközben amúgy bevétel oldalon lassan ostromolja a klub a 200-at is... 😀)
😀😀😀
Mikey
De igen, az összeszokás, kapcsolatok kialakítása nem hoz kattintást így egyszerűbb leírni, hogy egy fél kezdőcsapat lecserélés után is itt vereség nélkül kéne letolni a következő 60-70 meccset merthát költött a csapat.
alatriste
Lehet skizofrén állapotban is tolni, mint az Arsenal szurkolók, akik még mindig kis, csóró, fiatal csapatnak gondolják magukat 0 elvárással...
FLZOLI
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a PIF mennyiért vitt Poolos embert.
És igen, az Arsenalosok is geci irritálóak tudnak lenni gyakran.
11 hónapja
Ez csak sima nagycsapat hozzáállás a média részéről. Ha nem nyersz meg minden meccset az a baj, ha nyersz akkor miért nem szép játékkal és sok góllal. Ez ezzel jár, és ezért is nagy a nyomás ezeknél a csapatoknal. És jah, ilyen költéssel és kerettel a Pool is ebben a ligában játszik.Nekem a kedvenc érvem hogy elköltött a klub 300 milliót, és emiatt azonnal nyerni kell.(Miközben amúgy bevétel oldalon lassan ostromolja a klub a 200-at is... 😀)
😀😀😀
Mikey
alatriste