NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
200
24
22:25
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Csak hogy rendes dolgokról is essen szó:Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség az eredetileg 2025. március 30-án (vasárnap) 17 órára kisorsolt Vasas FC – Soroksár SC, valamint a 2025. április 6-án (vasárnap) 16 órára kisorsolt Mezőkövesd Zsóry FC – Vasas FC Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzések időpontját 2025. március 31., illetve 2025. április 7., hétfő 20 órára módosította.
A két összecsapást a televízió közvetítésre jelölte ki.
Zsír, így tudok menni a Soroksár ellen is.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Inkabb kene beszelni a cigany Viniciusrol, aki az Aranylabda fail ota nem csak egyre irritalobb, de egyre nagyobb baromsagokat is csinal. 😃Amúgy az elmúlt másfél hónapban mintapolgár volt, amióta kupameccsen lebaszta Modric.
Nem hiszem el, hogy ebbol a palibol nincsen elege meg a sajat csapatanak is.
Stez
A szurkolók nagyobbik részének Real oldalon is elege van belőle, dehát Perez papa liebling.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Nem ertem azt az allitast, hogy nem lehet kivenni a masodik labdaerintest, mert van olyan kameraallas, aminel siman ki lehet venni. Innentol a vitat sem ertem, mert a szabaly meg egyertelmu. Ergo teljesen korrekt itelet szuletett.Inkabb kene beszelni a cigany Viniciusrol, aki az Aranylabda fail ota nem csak egyre irritalobb, de egyre nagyobb baromsagokat is csinal. 😃
Nem hiszem el, hogy ebbol a palibol nincsen elege meg a sajat csapatanak is.
9 hónapja
Mondjuk itt most a továbbjutás kapcsán vlhogy mindenki csak 1 meccsről beszél,
pedig itt is
2 meccset játszottak.
9 hónapja
igen, azért írtam nagy betűkkel, szerintem kamu amúgyEz a "mindig a realt segítik a bírók" szöveg is egyértelműen faszság, és konkrétan nem igaz, de hogy a tegnapi napon hozott egyértelműen vitatható döntés (ha nem az lenne, nem menne a vita róla kb. mindenhol) nekünk kedvezett az tény. Akkor is ha ÁLLÍTÓLAG Alvarez elismerte a duplaérintést.1. Több vitatható eset is volt, és ezek kb 50-50-ben jöttek ki (Simeone kéz-nemkéz, Lenglet piros-sárga, Vini pofázik-e sárgáért, Alvarez tizenegyes).
eaglesmcnabb
2. Az Alvarez eismertét én Realos oldalakon láttam, Atletisen meg azt, hogy nem érezte a doubletouchot (ez nem egyenlő azzal, hogy nem volt az)
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Ez a "mindig a realt segítik a bírók" szöveg is egyértelműen faszság, és konkrétan nem igaz, de hogy a tegnapi napon hozott egyértelműen vitatható döntés (ha nem az lenne, nem menne a vita róla kb. mindenhol) nekünk kedvezett az tény. Akkor is ha ÁLLÍTÓLAG Alvarez elismerte a duplaérintést.1. Több vitatható eset is volt, és ezek kb 50-50-ben jöttek ki (Simeone kéz-nemkéz, Lenglet piros-sárga, Vini pofázik-e sárgáért, Alvarez tizenegyes).
eaglesmcnabb
2. Az Alvarez eismertét én Realos oldalakon láttam, Atletisen meg azt, hogy nem érezte a doubletouchot (ez nem egyenlő azzal, hogy nem volt az)
Poloska vagyok.
9 hónapja
megtorest nem, csak lassitast sztem. (legalabbis en a megtorest ugy ertelmezem, hogy akkor megtorik a mozgas, megall. az meg elvileg nem szabad.)amugy itt ami meg bennem felmerul, hogy eltero megiteles ala esik a rugo es a kapus szabalytalansaga.Erre azt szokás felhozni, hogy a kapusok korlátozva lettek eleve, a rugóknál meg engedélyezték a mozgás megtörését stb.
ha a rugo szabalytalankodik akkor egybol ervenytelen azonban ha a kapus akkor ujrarugas van es nem pedig ervenyesnek itelnek egy golba tarto lovest. ez nekem nem tunik egyenlo banasmodnak hiszen egyik esetben a szabalytalankodo fel kap lehetoseget meg javitasra, a masik meg nem.
csebi
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
El kéne törölni a kibaszott tizenegyeseket döntetlennél, és addig kéne játszani amíg el nem dől, és nem lenne vita, vagyis biztos lenne, de sokkal kevesebb 😀, évek óta ezt ugatom. Nyilván örülök hogy továbbmentünk, de hogy így, az nálam nem OK. És az sem, hogy ha nem lenne tizipárbaj akkor se jutottunk volna tovább, mert ezzel a focival reggelig nem lőttünk volna gólt az hétszentség.
A Madridosok részéről ezt az Atletit degradáló "megint beparkolták a buszt" dolgot sem értem, könyörgöm az Atletinek volt egy rakat helyzete, nekünk ha ugyanazt a meccset néztem egy volt, amikor Mbappe kiharcolta a tizit. Itt aki tegnap ölte a focit azok mi voltunk. Nyilván Cholo megette reggelire Ancelottit, de ez azért nem új story.
Ez a "mindig a realt segítik a bírók" szöveg is egyértelműen faszság, és konkrétan nem igaz, de hogy a tegnapi napon hozott egyértelműen vitatható döntés (ha nem az lenne, nem menne a vita róla kb. mindenhol) nekünk kedvezett az tény. Akkor is ha ÁLLÍTÓLAG Alvarez elismerte a duplaérintést.
De ami engem a legjobban zavar (Ancelotti mellett, akinek nagyon remélem az idei lesz az utolsó szezonja), és az ő szerencséjére a tizik miatti herce-hurca elveszi róla a figyelmet, az Vinicius. Kibaszott szánalmas teljesítmény, és kibaszott szánalmas viselkedés újfent. Ancelotti meg védi mint valami szent tehenet, ezzel is csak adja alá a lovat, és a gyerek elhiszi magáról hogy amit csinál az rendben van. Folyamatosan rátekeredik a labdára, buta, öncélú játékos. Addig kellett volna lehúzni az arabokat amíg még volt rá kereslet. Így sajnos itt fog maradni a nyakunkon és meccsről-meccsre lejáratja a Madridot, amit én sajnálok mert rajta kívül rengeteg szerethető, szimpatikus játékosunk van.
Mindenki jött azzal a dumával hogy minek ide Mbappe, úgyis szétbassza az öltözőt, amúgy is nagyképű stb, ezzel szemben pont az ellenkezőjét mutatja. Ahogy én látom. Ha szarul játszik, ha jól, mindig alázatos, nem hibáztat senkit, nem foglalkozik sem z ellenféllel sem a szurkolókkal, a csapattársakkal is jól kijön. Nyilván véletlenül, de ő is és Rodrygo is pont azon a pár meccsen volt a legjobb amikor Vini nem játszott. Ancelottin kívül mondjuk mindenki látta ezt. Közel sem hozza a legjobbját, ez tény, bár ahhoz kéne egy edző is, aki képes az erősségeire formálni a fociját, de hogy rá kéne építeni a csapatot, és nem a brazilra az egyértelmű. Ha végre odaviszed a világ legjobb balszélsőjét, akkor nem baszod be középre, és nem nézed Vini ámokfutását meccsről-meccsre. Sajnos sok Madrid szurkolónál sem egyértelmű hogy el kéne engedni a Vini vonalat, de azok nem tudom milyen mozit néznek. Ráadásul ő nagyon nem középcsatár, hiába játszatják ott, és bizony sokszor ő is ellövi passz helyett, de látszik hogy nála nem az a gond mint Vininél hogy öncélú lenne, hanem inkább az, hogy sokszor hoz hibás döntést.
amugy itt ami meg bennem felmerul, hogy eltero megiteles ala esik a rugo es a kapus szabalytalansaga.Igen, hülye szabály, bár a kapus akkora hátrányban van tizinél, hogy valahol megértem a kompenzálást, de hogy ezt eddig 10 emberből hány ember tudta hogy ilyenkor nem újralövik, azt azért megnézném, mert én pl. nem tudtam.
ha a rugo szabalytalankodik akkor egybol ervenytelen azonban ha a kapus akkor ujrarugas van es nem pedig ervenyesnek itelnek egy golba tarto lovest. ez nekem nem tunik egyenlo banasmodnak hiszen egyik esetben a szabalytalankodo fel kap lehetoseget meg javitasra, a masik meg nem.
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
amugy itt ami meg bennem felmerul, hogy eltero megiteles ala esik a rugo es a kapus szabalytalansaga.Erre azt szokás felhozni, hogy a kapusok korlátozva lettek eleve, a rugóknál meg engedélyezték a mozgás megtörését stb.
csebi
9 hónapja
mindannyian egy kicsit Janekek vagyunk.Kele:Köszi Janek, erről beszéle mindenhol.
Három észrevétel (ha tetszik: pontosítás, mítoszrombolás, fact-check) a tegnap esti Alvarez-ügyhöz:
1️⃣Mint az a sokadik képből, a negyvenhetedik kikockázásból végül teljesen egyértelművé vált: Julian Alvarez valóban kétszer is hozzáért a labdához tizenegyese elvégzése közben. Hogy szándékosan, avagy nem - egyébként nyilvánvalóan nem - az a szabályszerűség szempontjából teljesen mindegy, ugyanis az előnyszerzés és a szándékosság sem feltétele annak, hogy szabálytalannak minősüljön az így elvégzett büntető.
2️⃣A szabálykönyv ugyanígy teljes egyértelműséggel foglal állást abban a kérdésben is, mi a teendő, amennyiben egy ilyen eset - szabálytalanul elvégzett büntető - a tizenegyespárbajban következik be. Eszerint: ha a tizenegyest elvégző játékost azt követően szabálytalankodik, hogy a játékvezető sípjelével engedélyt adott a büntető elvégzésére, a rúgás - kimenetelétől függetlenül - kihagyottnak minősül. Nincsen tehát újrarúgás. A zavart az értelmezésben az okozhatja, hogy amennyiben a kapus követ el szabálytalanságot, a játékvezető figyelmezteti őt, a büntetőt pedig újra el kell végezni.
3️⃣Nem, hiába írják meg komolyabbnak gondolt magyar lapok is, hogy Szymon Marciniak játékvezetőt a labdába épített szenzor segíthette tegnap abban, hogy - mint a fentiek bizonyítják - a helyes döntést hozhassa meg, a valóság az, hogy a Bajnokok Ligájában az UEFA nem használ labdába épített csipeket. Ezt kizárólag a női és a férfi Eb-k mérkőzéseire vezették be eleddig, azaz a döntéshez sasszem kellett, esetleg némi segítség az ellenfél kapusától, Thibaut Courtois-tól.
A fő kérdés persze kevésbé az, szabálytalan volt-e Alvarez tizenegyese, vagy hogy van-e csip a labdában, mint inkább az: mi a búbánatos fittyfenének kellene történnie ahhoz, hogy a sportág legrangosabb, legfontosabb, legtöbb pénzt termelő és legnagyobb nézőtömeget vonzó sorozatában az elvileg a játék középpontjában lévő szurkolók végre valahára INFORMÁCIÓT, MAGYARÁZATOT kapjanak arra, hogy mi alapján hozzák meg a továbbjutást érdemben befolyásoló döntéseiket a játékvezetők. Ha valami, hát ez tényleg jelentősen rontja a meccsélményt, masszívan erodálja sportág értékét, ráadásul ösztönzi a bugyuta, káros összeesküvés-elméletek terjedését is.
Íme, a szabálykönyv:
downloads.theifab.com/downloads/laws-of-the-game-2024-25?l=en
ozibozi
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Kele:Köszi Janek, erről beszéle mindenhol.
Három észrevétel (ha tetszik: pontosítás, mítoszrombolás, fact-check) a tegnap esti Alvarez-ügyhöz:
1️⃣Mint az a sokadik képből, a negyvenhetedik kikockázásból végül teljesen egyértelművé vált: Julian Alvarez valóban kétszer is hozzáért a labdához tizenegyese elvégzése közben. Hogy szándékosan, avagy nem - egyébként nyilvánvalóan nem - az a szabályszerűség szempontjából teljesen mindegy, ugyanis az előnyszerzés és a szándékosság sem feltétele annak, hogy szabálytalannak minősüljön az így elvégzett büntető.
2️⃣A szabálykönyv ugyanígy teljes egyértelműséggel foglal állást abban a kérdésben is, mi a teendő, amennyiben egy ilyen eset - szabálytalanul elvégzett büntető - a tizenegyespárbajban következik be. Eszerint: ha a tizenegyest elvégző játékost azt követően szabálytalankodik, hogy a játékvezető sípjelével engedélyt adott a büntető elvégzésére, a rúgás - kimenetelétől függetlenül - kihagyottnak minősül. Nincsen tehát újrarúgás. A zavart az értelmezésben az okozhatja, hogy amennyiben a kapus követ el szabálytalanságot, a játékvezető figyelmezteti őt, a büntetőt pedig újra el kell végezni.
3️⃣Nem, hiába írják meg komolyabbnak gondolt magyar lapok is, hogy Szymon Marciniak játékvezetőt a labdába épített szenzor segíthette tegnap abban, hogy - mint a fentiek bizonyítják - a helyes döntést hozhassa meg, a valóság az, hogy a Bajnokok Ligájában az UEFA nem használ labdába épített csipeket. Ezt kizárólag a női és a férfi Eb-k mérkőzéseire vezették be eleddig, azaz a döntéshez sasszem kellett, esetleg némi segítség az ellenfél kapusától, Thibaut Courtois-tól.
A fő kérdés persze kevésbé az, szabálytalan volt-e Alvarez tizenegyese, vagy hogy van-e csip a labdában, mint inkább az: mi a búbánatos fittyfenének kellene történnie ahhoz, hogy a sportág legrangosabb, legfontosabb, legtöbb pénzt termelő és legnagyobb nézőtömeget vonzó sorozatában az elvileg a játék középpontjában lévő szurkolók végre valahára INFORMÁCIÓT, MAGYARÁZATOT kapjanak arra, hogy mi alapján hozzák meg a továbbjutást érdemben befolyásoló döntéseiket a játékvezetők. Ha valami, hát ez tényleg jelentősen rontja a meccsélményt, masszívan erodálja sportág értékét, ráadásul ösztönzi a bugyuta, káros összeesküvés-elméletek terjedését is.
Íme, a szabálykönyv:
ozibozi
Poloska vagyok.
9 hónapja
amugy itt ami meg bennem felmerul, hogy eltero megiteles ala esik a rugo es a kapus szabalytalansaga.ha a rugo szabalytalankodik akkor egybol ervenytelen azonban ha a kapus akkor ujrarugas van es nem pedig ervenyesnek itelnek egy golba tarto lovest. ez nekem nem tunik egyenlo banasmodnak hiszen egyik esetben a szabalytalankodo fel kap lehetoseget meg javitasra, a masik meg nem.
9 hónapja
Jojo Mr felnottIgazad van fel kene noni, es amikor a Real ellen vagy a Barcanak kedvezoen fujnak nem hetekig Negreia ligazni 😀Fel kell nőni először is, a tegnapi estét végigbírózta ( jogtalanul ).Igy igy igaza van egyertelmuenNeked van igazad.Oldalak vannak teli, hogy nem egyértelmű double touch. De mikor egy Real-os leír egy majdnem bokatörést vagy egy season endingre menő pirosat nem érő szabálytalanságot, akkor jönnek az ilyen Barcelonás megmondó emberek, illetve hogy nem volt semmi.Amikor kikap Real napokig mast se csinalsz ember 😀“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
Egyértelmű a double touch szemből lassítva erre van a VAR.
Ezt ellenben nem is vizsgálta.
image hosting websites
Sajnálom az Atléticot a sors közbeszólt az elcsúszással, jók voltak.
KeyG
Blevi
KeyG
Kenny
Blevi
Én voltam a hülye, hogy másokkal ellentétben próbáltam értelmeset is hozzáírni.
KeyG
BleviErről majd beszélünk ha az én kedvenc csapatom fizet 15-20 évig Negreirának. 😊Igazad van fel kene noni, es amikor a Real ellen vagy a Barcanak kedvezoen fujnak nem hetekig Negreia ligazni 😀Fel kell nőni először is, a tegnapi estét végigbírózta ( jogtalanul ).Igy igy igaza van egyertelmuenNeked van igazad.Oldalak vannak teli, hogy nem egyértelmű double touch. De mikor egy Real-os leír egy majdnem bokatörést vagy egy season endingre menő pirosat nem érő szabálytalanságot, akkor jönnek az ilyen Barcelonás megmondó emberek, illetve hogy nem volt semmi.Amikor kikap Real napokig mast se csinalsz ember 😀“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
image hosting websites
KeyG
Blevi
KeyG
Kenny
Blevi
KeyG
Blevi
KeyG
9 hónapja
Kele:Három észrevétel (ha tetszik: pontosítás, mítoszrombolás, fact-check) a tegnap esti Alvarez-ügyhöz:
Íme, a szabálykönyv:
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Sztem 87534. visszanezesre se lehet megallapitani, hogy egyszer vagy ketszer ert-e bele. Nekem aztan tokmindegy melyik csapat megy tovabb, egyikert se rajongok.De csak azt nem ertem mar megint, hogy mi a isten faszaert kell belenyulni. Bebaszta, ahogy kell, kapusnak eselye se volt, masik iranyba is ment. Semmit se szamitott, hogy megsimogatta-e a tamaszkodo laban a labszoret a labda vagy sem, mindket esetben vedhetetlen lett volna. Nem az tortent, hogy szabad szemmel lathatoan egyertelmuen szabalytalan tizit rugott, semmit se szamitott a kimenetelben, hogy megcsuszott-e vagy sem, hozzaert-e vagy sem. Kellett volna mennie tovabb a tiziparbajnak, mindenfele szarakodas nelkul.
9 hónapja
Én voltam a hülye, hogy másokkal ellentétben próbáltam értelmeset is hozzáírni.1. Mintha itt mindenki csak hülyeségeket írna.
KeyG
2. A nem vizsgálta a VAR marhára nem értelmes hozzászólás, amikor ezerszer el lett mondva, hogy de
Poloska vagyok.
9 hónapja
Igazad van fel kene noni, es amikor a Real ellen vagy a Barcanak kedvezoen fujnak nem hetekig Negreia ligazni 😀Fel kell nőni először is, a tegnapi estét végigbírózta ( jogtalanul ).Igy igy igaza van egyertelmuenNeked van igazad.Oldalak vannak teli, hogy nem egyértelmű double touch. De mikor egy Real-os leír egy majdnem bokatörést vagy egy season endingre menő pirosat nem érő szabálytalanságot, akkor jönnek az ilyen Barcelonás megmondó emberek, illetve hogy nem volt semmi.Amikor kikap Real napokig mast se csinalsz ember 😀“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
image hosting websites
KeyG
Blevi
KeyG
Kenny
Blevi
KeyG
Blevi
Erről majd beszélünk ha az én kedvenc csapatom fizet 15-20 évig Negreirának. 😊Igazad van fel kene noni, es amikor a Real ellen vagy a Barcanak kedvezoen fujnak nem hetekig Negreia ligazni 😀Fel kell nőni először is, a tegnapi estét végigbírózta ( jogtalanul ).Igy igy igaza van egyertelmuenNeked van igazad.Oldalak vannak teli, hogy nem egyértelmű double touch. De mikor egy Real-os leír egy majdnem bokatörést vagy egy season endingre menő pirosat nem érő szabálytalanságot, akkor jönnek az ilyen Barcelonás megmondó emberek, illetve hogy nem volt semmi.Amikor kikap Real napokig mast se csinalsz ember 😀“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
image hosting websites
KeyG
Blevi
KeyG
Kenny
Blevi
KeyG
Blevi
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Nem ment le, nem engedte elvégezni Valverdének, ott ment a videózás. Aztán mutatta hogy érvénytelen, és utána lőhetett csak Valverdemielott Toca, Key vagy bki nekem esik: nem gondolom, hogy ez csalas volt, csak a transzparencia.szerintem kurva szánalmas hogy lement a kövi rúgás mire kitalálta a VAR hogy mi legyen
az is kibaszottul vicces, hogy az Atletico szurkoloknak sztem egy ideig le sem esett a helyszinen, hogy szoporoller van. mert keptelenek kihangositani a birot, hogy elmondja 2 ertelmes mondatban, hogy mi az itelet.
csebi
Negritis, a vajda

9 hónapja
Szerintem amúgy senkinek nem azzal van a baja, ha egy-egy rossz(nak vélt) bírói ítélettel foglalkoznak itt, hanem ha heteken keresztül semmi más téma nincs, és ezt megkoronazzuk egy globális, mindent átszövő teoriaval.Szerintem pont hogy most nem kell, mert megvannak a dolgok, amikkel ezt javítani lehetne. Érzékelők a lasziban mint a világversenyeken, a bíró kommunikálja le, mi a döntés és ne kelljen millióknak találgatni, ilyenek.
Rohadtul unalmas, hogy más téma sincs, csak a kva birok. Továbbjutott tegnap a Real (meccset nem láttam, ugyh nem tudom h érdemtelenül vagy nem), nem lehetne ezt elengedni végre?
rob3r7o
Itt nem egy meg nem adott piros utáni gól miatt szabadítunk rá emberekre egy médiagépezetet, hanem próbáljuk összeszedni, kinek milyen infója van, mert a lack of communication miatt nincs egyértelműsítve a szitu.
Poloska vagyok.
9 hónapja
mielott Toca, Key vagy bki nekem esik: nem gondolom, hogy ez csalas volt, csak a transzparencia.szerintem kurva szánalmas hogy lement a kövi rúgás mire kitalálta a VAR hogy mi legyen
az is kibaszottul vicces, hogy az Atletico szurkoloknak sztem egy ideig le sem esett a helyszinen, hogy szoporoller van. mert keptelenek kihangositani a birot, hogy elmondja 2 ertelmes mondatban, hogy mi az itelet.
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
tegnap irta vki itt, hogy elvileg nincs benne, csak az EBn volt.engem aztan nem lehet Real partisaggal vadolni, de a kezezes az sztem is tizi volt. szoval abban teljesen igaza van sztem KeyG-nek.en meg azt olvastam h van erzekelo benne😆
ez a doubletouch meg olyan, en szembol nem lattam olyan bezoomolast, hogy egyertelmu legyen, az oldalso kameranal van, csak eppen ott meg nem lehet egyertelmuen kijelenteni, hogy biztosan a labatol mozdult meg, mert hatulrol van.
raadasul jo lenne tudni, hogy mi a tokom az a 'semi automated system', ha elvileg nincs a labdaban foldrenges jelzo ...
Nem értem. Eddig az volt, hogy folyamatosan a Real ellen (meg persze a Chiefs-nek) csalnak, most meg egy kétes szituban a Real mellett döntenek, holott simán megadhatták volna? Ez nem illik a narratívába.big picturet neztek. tudtak, hogy fognak meg adni tizit meg elvesznek egy berugott tizit majd az Atleticotol. az egeszet felpitettek ezt okosan 😉
Jughead
csebi
YoungZeeZee
de az is teny, hogy az EKG jelet nem vagtak be a meccs kozben, szoval biztosan CSALAS volt.
mielott Toca, Key vagy bki nekem esik: nem gondolom, hogy ez csalas volt, csak a transzparencia.
9 hónapja
Igazad van fel kene noni, es amikor a Real ellen vagy a Barcanak kedvezoen fujnak nem hetekig Negreia ligazni 😀Fel kell nőni először is, a tegnapi estét végigbírózta ( jogtalanul ).Igy igy igaza van egyertelmuenNeked van igazad.Oldalak vannak teli, hogy nem egyértelmű double touch. De mikor egy Real-os leír egy majdnem bokatörést vagy egy season endingre menő pirosat nem érő szabálytalanságot, akkor jönnek az ilyen Barcelonás megmondó emberek, illetve hogy nem volt semmi.Amikor kikap Real napokig mast se csinalsz ember 😀“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
image hosting websites
KeyG
Blevi
KeyG
Kenny
Blevi
KeyG
Szerkesztette: Blevi
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
engem aztan nem lehet Real partisaggal vadolni, de a kezezes az sztem is tizi volt. szoval abban teljesen igaza van sztem KeyG-nek.en meg azt olvastam h van erzekelo benne😆
ez a doubletouch meg olyan, en szembol nem lattam olyan bezoomolast, hogy egyertelmu legyen, az oldalso kameranal van, csak eppen ott meg nem lehet egyertelmuen kijelenteni, hogy biztosan a labatol mozdult meg, mert hatulrol van.
raadasul jo lenne tudni, hogy mi a tokom az a 'semi automated system', ha elvileg nincs a labdaban foldrenges jelzo ...
Nem értem. Eddig az volt, hogy folyamatosan a Real ellen (meg persze a Chiefs-nek) csalnak, most meg egy kétes szituban a Real mellett döntenek, holott simán megadhatták volna? Ez nem illik a narratívába.big picturet neztek. tudtak, hogy fognak meg adni tizit meg elvesznek egy berugott tizit majd az Atleticotol. az egeszet felpitettek ezt okosan 😉
Jughead
csebi
9 hónapja
Szerintem amúgy senkinek nem azzal van a baja, ha egy-egy rossz(nak vélt) bírói ítélettel foglalkoznak itt, hanem ha heteken keresztül semmi más téma nincs, és ezt megkoronazzuk egy globális, mindent átszövő teoriaval. Rohadtul unalmas, hogy más téma sincs, csak a kva birok. Továbbjutott tegnap a Real (meccset nem láttam, ugyh nem tudom h érdemtelenül vagy nem), nem lehetne ezt elengedni végre?
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
engem aztan nem lehet Real partisaggal vadolni, de a kezezes az sztem is tizi volt. szoval abban teljesen igaza van sztem KeyG-nek.De ott nem is az volt a felvetés, hanem az a teljesen agyabeteg faszság hogy nem vizsgálták, holott ez már milliószor el lett mondva hogy de, mindent IS néz a VAR.
csebi
Poloska vagyok.