NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
174
16
22:05
RedZone week 16
84
16
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
81
20
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
22:25
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Ja, szóval: ha a csehek lőnek még egy gólt (amire nem sok sanszuk volt) + a hosszabbítást is behúzzák (így vagy úgy), akkor mehetnek tovább. Ha nálad ez a "majdnem", akkor megadom magam.🙂Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
9 hónapja
mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊nem a saját stadionjukban volt a meccs, hanem 250 km-mel arrébb
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊nem lehet hogy zárt kapus volt?
NB2
mer mtk meccsre a játékosok családja se megy ki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊
9 hónapja
Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Sixo
9 hónapja
Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
9 hónapja
1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Értem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
9 hónapja
Lugano-Celje meg jéghoki meccs 😊
9 hónapja
ez a Lugano - Celje meccs zseniális, most lett 5-4 😀ronaldo7.me/soccer-streams/nk-celje-live-stream

Don't blink!
9 hónapja
persze, de ez is olyan hogy láttuk már nem megadvahát, ez megint egy véleményes büntiEz egy fokkal egyértelműbb
Negritis, a vajda
zacknorb
a Sociedadé nálam 50-50, ez 80-20
mondjuk ez a totyorgás olyan szinten undorító, rohadt gáz hogy visszahozták
9 hónapja
hát, ez megint egy véleményes büntiEz egy fokkal egyértelműbb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
9 hónapja
hát akkor ez is bünti
9 hónapja
Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
hát, ez megint egy véleményes bünti
9 hónapja
nah sál előbányászvahajrá Sociedad
9 hónapja
vezet a Plzen!
9 hónapja
Amúgy nem hiszem el, hogy ezt ne érezte volna Alvarez. Azt nem várom el, hogy ott egyből a meccs hevében egy focista ilyenkor jelezze (nem snooker ez), de ha már úgyis elvették, igazán mondhatná, hogy sajnálja az esetet, mert így elvették, de valóban ez volt.
9 hónapja
Na, kezd érdekes lenni a Róma-meccs.Ui: 10 emberrel nehéz lesz, főleg úgy, hogy a labdabirtoklás 68 százalék oda, és a Rómának 1 kapura lövése volt az első félidőben. Úgy látszik, kedd óta olyan szériában vagyok, hogy az, akinek drukkolok, garantáltan kiesik a francba.
Ui2: 2-0. Azt hiszem, ennek vége. Megyek a csehekhez.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
M4? Ott csak a MU lesz 9-től.Meg M4, meg Sport TVEL meg EKL meccseket mi adja amúgy?RTL+
Negritis, a vajda
KeyG
zacknorb
9 hónapja
német rtl-en megy a frankfurt-ajax, de kb el is dőltMeg M4, meg Sport TVEL meg EKL meccseket mi adja amúgy?RTL+
Negritis, a vajda
KeyG
zacknorb
9 hónapja
Hummels piros a 10. percben

Don't blink!