NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
75
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
31
7
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
22:25
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Közben megy a Concacaf Champions Cup is, az USA csapatai egész jól mennek, mind2 Los Angelesi ott van a negyeddöntőben, és az Inter Miami is jól áll.
9 hónapja
Na ez a világ vicce az ELben tart a legtovább a győzelmi esèlye a Spursnek 😀😀😀 eztet se gondoltam volna
9 hónapja
mikor rúgott a MU utoljára 4-et? 😊tavaly októberben a ligakupában
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
mikor rúgott a MU utoljára 4-et? 😊
9 hónapja
Ez Hamarkameratene fixen magyar csapat, csak magyar szavakból áll a nevük.
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
hummelsI am sorry @OfficialASRoma . I want to apologize to our fans and my teammates. I let everyone down today with a mistake that was simply stupid and horrendous. These games used to be the games my team could rely on me, now i fu**** up and cost the whole club the dream of winning the Europa League. Don‘t know what else to say, I am as disappointed in me like all of you.
9 hónapja
ez a bíró hülye az MU meccsen 😀😀😀DDDDDDDDd
9 hónapja
négy4444 ! 😀nem láttam az esetet, csak vicceskedni szerettem volna 😀oké, csak ez sztem nem azhááááátnem hát, még csak három tizi volt! 😊
Negritis, a vajda
bogjosi
Negritis, a vajda
(amúgy összefoglalóban láttam az első tizit, hát..inkább a támadó szabálytalankodott de Ligttel kb, másodiknál Hojlund ha nem Hojlund, akkor az alapból gól, és nem egy kérdéses, ámde azért adható tizi...végén majd megnézem a harmadikat, mindenesetre ez a tizi párbaj..nevetséges)
bogjosi
szerk.: vagy mégse 😀
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
Nem hiszem el ezt a Rangerst more
9 hónapja
Nem is ertem, miert nem allando kezdo Maddison a spursben, messze o a legjobb kp a keretben. Iszonyat jol lat a palyan es szervez. Kb o az a csapatnak, mint BrunoF/Odegaard/Palmer.
9 hónapja
jelenleg 3 OT-s meccsünk van!Ez szép volt ,jövök egy sörrel.
NB2
9 hónapja
Szivacs szerencsére már Szentlőrincben parádézikRasmus, Rasmus...megye2 szint vagy..Vasasnak nem kell ott van Szivacsky, Honvédba mehet.
bogjosi
Sixo
Poloska vagyok.
9 hónapja
jelenleg 3 OT-s meccsünk van!
9 hónapja
Glasgowban kezd érdekes lenni
9 hónapja
egyenlít a Fener 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Rasmus, Rasmus...megye2 szint vagy..Vasasnak nem kell ott van Szivacsky, Honvédba mehet.
bogjosi
9 hónapja
Rasmus, Rasmus...megye2 szint vagy..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
Na, elegem van a mai napból.
9 hónapja
Lyonban nah *Lyon, Chelsea, Betis meccs szerintem eldőltÚgy érzed nem rúg a Bukarest 5öt az Old Traffordon 30 perc alatt?
NB2
Sixo