NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
36
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
12
4
New Orleans Saints - New York Jets
11
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
6
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
4
4
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
4
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Christian Pulisic has more league goal involvements (17 G/A) than:
— Golazo America (@GolazoAmerica) March 15, 2025
- Michael Olise
- Rodrygo
- Khvicha Kvaratskhelia (Serie A + Ligue 1 combined)
- Phil Foden
- Lautaro Martinez
- Marcus Thuram
- Luis Diaz
- Lamine Yamal
- Heung-Min Son
- Nico Williams
- Leroy Sane
- Karim… pic.twitter.com/KQvbzGOx9z
Poloska vagyok.
9 hónapja
mocsival mi a gond h nem valogatott?Hat nem feltetlenul. Nezd meg a focijukat, negybol harom meccsen az NB I-es szintet suroljak. Mocsi meg konkretan miota kint van, alig fejlodott valamit, nem mer passzolni, jatszani normalisan. Labdat kap, Nagy Adam stilusban csak oldalra vagy hatra passzol. Azt, amit csinal, jol csinalja, csak epp kb nem csinal semmit.
kezdo torokben.nb1nel boven jobb.
YoungZeeZee
9 hónapja
Kylian Mbappe with Real Madrid:• 44 matches
• 36contributions
• 31 goals
• 5 assists
✅ Record in the Spanish Cup
✅ Record in the Spanish Super Cup
✅ Record in the Intercontinental Cup for Clubs
✅ Record in the Spanish League
✅ Record in the Champions League
✅ Record in the European Super Cup
9 hónapja
Hat ez megint érdekes meccs volt. Nem teljesen értem, h mi a tokomert ennyire szar a Lipcse minden meccsen a 2. félidőben, de egy teljesen jó első után megint minősíthetetlen másodikat sikerült pályára rakni.Itt Gulacsin és a Dortmund-on múlt, h nem lett ebből döntetlen/vereseg megint.
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
Új nedves álmom: Betis a BL-ben Iscoval, Antonyval és Darwinnal.fúj
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Új nedves álmom: Betis a BL-ben Iscoval, Antonyval és Darwinnal.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Azon gondolkodtam, hogy a Forest vagy a Mainz bornzérme lenne-e szürreálisabb, de nálam amúgy utóbbi.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Na, Openda. Kellett fikaznom. 😀Pont ez jutott eszembe, amikor szépen, tudatosan csizmaszárral behelyezte😂
rob3r7o
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
TudomA végeredmény itt is más lett, ez csak a félidő.Holnapi FTC-KTE is így fog kinézni, remélem más végeredménnyel…Újabb brutal fontos Union pont. Szeeep!Kedvencem a meccsről
rob3r7o
zacknorb
Sinisa
Őszentsége Sobri Jóska
1-1
Annak sem örülnék holnap 😉
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
Hat hetek óta a legjobb Lipcse félidő volt ez, de ez a sok helyzet meg fogja bosszulni magát, főleg, h mindig a másodikban rosszabb sokkal a csapat. Meglátjuk.
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
A 20-80 se mindennapos …Újabb brutal fontos Union pont. Szeeep!Kedvencem a meccsről
rob3r7o
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
A végeredmény itt is más lett, ez csak a félidő.Holnapi FTC-KTE is így fog kinézni, remélem más végeredménnyel…Újabb brutal fontos Union pont. Szeeep!Kedvencem a meccsről
rob3r7o
zacknorb
Sinisa
9 hónapja
Kerkez öngólpasszt adott.😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
9 hónapja
Holnapi FTC-KTE is így fog kinézni, remélem más végeredménnyel…Újabb brutal fontos Union pont. Szeeep!Kedvencem a meccsről
rob3r7o
zacknorb
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
9 hónapja
Plymouth elbukta a kiesési rangadót is a Derby ellen, így már szinte biztos, hogy kiesnek, Szűcs Kornél 84 percet játszottValószínű, mert szarok, nem véletlenül az utolsók. De matematikailag még egyáltalán nem biztos.
Löfli
9 hónapja
Milan meccset nem adja semmi?
9 hónapja
La Ligába 89. percbe kihagytak egy 11-est, a 92-93. percben kezdik el nézni/szólnak a fülre. 😅Valszeg nem újrarúgatják, hanem utána a kapus az Espanol védő kezére verte.
Its not football, its La Liga!
96.-ba újralövetik a 89. percben kihagyottat. 😅
KeyG
Vagy mégse, most azt mondják.
Ez így geci kellemetlen. Az ilyenknél látszódik hogy itt gecire nem csalnak senkinek, ez a Laliga.
Poloska vagyok.
9 hónapja
La Ligába 89. percbe kihagytak egy 11-est, a 92-93. percben kezdik el nézni/szólnak a fülre. 😅Its not football, its La Liga!
96.-ba újralövetik a 89. percben kihagyottat. 😅
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Brighton's Premier League away record against Manchester City:
— Squawka (@Squawka) March 15, 2025
LLLLLLLD
They finally pick up a point at the Etihad. 🙌 pic.twitter.com/gvILEvZuJ5
Poloska vagyok.
9 hónapja
Plymouth elbukta a kiesési rangadót is a Derby ellen, így már szinte biztos, hogy kiesnek, Szűcs Kornél 84 percet játszott

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Újabb brutal fontos Union pont. Szeeep!Kedvencem a meccsről
rob3r7o
Poloska vagyok.