NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
78
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
57
10
22:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
8
3
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
6
5
22:25
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Rasmus, Rasmus...megye2 szint vagy..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
Na, elegem van a mai napból.
9 hónapja
Lyonban nah *Lyon, Chelsea, Betis meccs szerintem eldőltÚgy érzed nem rúg a Bukarest 5öt az Old Traffordon 30 perc alatt?
NB2
Sixo
9 hónapja
Lyon, Chelsea, Betis meccs szerintem eldőltÚgy érzed nem rúg a Bukarest 5öt az Old Traffordon 30 perc alatt?
NB2
9 hónapja
Mi meccs lehetett a Lugano-Celje, 5-4 hosszabbítás után, és ekkor jött még a 11es párbaj.
9 hónapja
nem láttam az esetet, csak vicceskedni szerettem volna 😀oké, csak ez sztem nem azhááááátnem hát, még csak három tizi volt! 😊
Negritis, a vajda
bogjosi
Negritis, a vajda
(amúgy összefoglalóban láttam az első tizit, hát..inkább a támadó szabálytalankodott de Ligttel kb, másodiknál Hojlund ha nem Hojlund, akkor az alapból gól, és nem egy kérdéses, ámde azért adható tizi...végén majd megnézem a harmadikat, mindenesetre ez a tizi párbaj..nevetséges)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
Lyon, Chelsea, Betis meccs szerintem eldőlt
9 hónapja
át is kapcsoltam inkább a Rangers meccsre, talán az most a legizgibbLyon meccset kívül a másik 3 egy gólon belül van.
Löfli
9 hónapja
át is kapcsoltam inkább a Rangers meccsre, talán az most a legizgibb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
ez nálam se tizi, mi a faszt kellett volna csináljon a védő?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Nevetséges. A tizipárbaj amúgy nem 120 perc után szokott jönni?
9 hónapja
ez amúgy mekkora kamutizi volt

Don't blink!
9 hónapja
a hajrában egyenlített ki a Lazio, az is épp hogy átvánszorgott a gólvonalon, és 0-1-nél simán benne volt a Plzen gólJa, szóval: ha a csehek lőnek még egy gólt (amire nem sok sanszuk volt) + a hosszabbítást is behúzzák (így vagy úgy), akkor mehetnek tovább. Ha nálad ez a "majdnem", akkor megadom magam.🙂Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
oké, csak ez sztem nem azhááááátnem hát, még csak három tizi volt! 😊
Negritis, a vajda
bogjosi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
hááááát
9 hónapja
Schimanski gólt szerzett a sorozatban. /igaz nem a Duisburg színeiben/A félidőben egy gól a Fenerbache hátránya.
Ha a másodikban Tanner is betalál, jöhet a hosszabbítás.
9 hónapja
KIESÉS!!!Büntetőpárbaj?Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Vagy továbbjut a Margit?
warr_b
9 hónapja
Büntetőpárbaj?Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Vagy továbbjut a Margit?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
közben láttam, hogy Thunban volt a meccs, de Celjéből sem jöttek sokan...mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊nem a saját stadionjukban volt a meccs, hanem 250 km-mel arrébb
NB2
Löfli
siralmas látvány volt
9 hónapja
Ja, szóval: ha a csehek lőnek még egy gólt (amire nem sok sanszuk volt) + a hosszabbítást is behúzzák (így vagy úgy), akkor mehetnek tovább. Ha nálad ez a "majdnem", akkor megadom magam.🙂Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
9 hónapja
mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊nem a saját stadionjukban volt a meccs, hanem 250 km-mel arrébb
NB2

Don't blink!
9 hónapja
mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊nem lehet hogy zárt kapus volt?
NB2
mer mtk meccsre a játékosok családja se megy ki