NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Itt is faszság volt. DDR-t nem kellett volna kibaszni vagy ha már mindenképp egyből szólni kellett volna az öreg maistronak.Azért ne túlozzunk már. Ezt megelőzően 6 bajnokiból 5öt megnyert, közte a 2 milánói csapat ellen. Semmi értelme full Romaba tolni és évente 3 edzőt elfogyasztani. Keresi a csapatát, és 2025re kezd összeállni.Vlahovic lol 😀. Nagyon gyenge ez a JuveIgen es ezek a koklerek kepesek vedeni Mottat. Giuntolival egyutt kellene elzavarni a picsaba oket, 2 Serie C szintu kokler.
Toto21
Beki
Sixo
Azért az nagyon kemény, hogy:
- Elmúlt 5 meccs: #1 Roma
- Elmúlt 10 meccs: #1 Roma
- Elmúlt 15 meccs: #2 Roma (Inter mögött de csak gólkülönbség miatt, pontban 33-33 mindkét csapat).
Ranierivel kezdett volna idén ez a csapat (nagyon teoretikus feltevés tudom) de tükör simán meglenne az a kurva BL 😕

Liverpool Fc
9 hónapja
Sobri érveihez hozzátenném, hogy nem csak a döntések miatt van inkonzisztencia, hanem a szabályok miatt is. Nagyon kevés az egzakt, egyértelmű szabály, és pl.: a les miatt is megy a nyafogás, ami ilyen.Én nem vagyok végzett játékvezető (még, gondolkodom az elvégzésén), csak a szabálykönyvet olvastam sokszor és próbáltam azt interpretálni. Szerintem a videón linkelt eset (amely videó amúgy nem alkalmas véleményalkotásra/ítélethozatalra, mert változó sebességű, mint ahogy bármiről álló képet linkelni csak narratívagyártáshoz lehet, dönteni az alapján nem lehet, vagy hibás folyamat) lehet büntető, amennyiben a játékvezető a szabályzat ide vonatkozó részébe beilleszthetőnek látja a szitut.:
IFAB Law 12- Fouls and Misconduct, 12.1 - Direct free kick
If an offence involves contact, it is penalised by a direct free kick.
Careless is when a player shows a lack of attention or consideration when making a challenge or acts without precaution. No disciplinary sanction is needed
Én ezen változó sebességű videó alapján nem tudok döntést hozni, de mindkét döntést indokolhatónak gondolom.
Poloska vagyok.
9 hónapja
De ha ilyen prekoncepcióid vannak, akkor miért nézel valamit, ami szerinted manipulált/szkriptelt? Vagy ha nézed, akkor csak szórakozz, ne csavarodj rá. Egy filmnél, vagy sorozatnál se zavar, hogy előre meg van írva, vagy egy scripted reality műsornál, akkor a soccerben miért zavar? Ha valamiről tudod, hogy szkriptelt, mint mondjuk egy pankráció, de mégis azon nyígsz, hogy ez előre le van beszélve, meg van koreografálva, akkor ki a hülye?Ne szórakozzunk már, hogy az a feltételezés, hogy egy adott szituációban a bírón kívül aki nem lát videón egy adott szituációt a VAR szobában képes 4 ember tévedni, még ha legjobb tudomásom szerint csak 1 játékvezető van ott +3 asszisztens.És a VAR-t nem emberek üzemeltetik, a látottakat nem emberek értékelik, a döntéseket nem emberek hozzák?Amit írsz az addig volt igaz amíg nem volt VAR. A VAR az emberi tévedés mellé behozta az én szememben a csalást. Nincs más, nincs több. Az Osasuna és az Atlético ellen ennék kevesebbért fújtak 11-est a Real ellenfelének.Nem nyaffognék én, ha a fújások pártatlanok lennének.De nem azok, mert emberek fújnak, nem gépek, akik hibáznak, inkozisztensek, ráadásul a soccer szabályrendszere se egzakt, így ez a sportág ilyen, hosszútávon kiegyenlítődik. Gondolom 1-2 éve követed, no para, pár évig nézed, majd megszokod, és nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget a dolognak, mint annak, hogy a bajnokság egyik sorsdöntő meccsén zuhog az eső, vagy a kupadöntő előtt megbetegszik a sztárjátékos.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
24 éve követem a Realt amikor Zidane odaigazolt.
Szóval számomra az emberi tévedés fogalma a VAR-ig létezik, amint ott a videó a képek és akik látják azok nem azt látják, mint ami, az számomra csalás.
És ha ez fordítva van akkor is ezt mondom.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Ha komolyan ez a feltételezés, hogy emberek videó alapján folyamatosan benéznek valamit, akkor ezek nem felnőtt emberek vagy nem valóak arra a posztra, mert értelmileg nem odavalók. Ha az van amit írsz, ami számomra nem elfogadható felnőtt emberként akkor téboly van.
Nézd meg, itt az eset.
Mit ítéltél volna, mezei szakiként?
x.com/amrtslpz/status/1898802365177754006
KeyG
Ha meg jó konteósként csalást gyanítasz egy nem szkriptelt műsornál, akkor hagyd a faszba. Változtatni nem tudsz rajta, csak magadon, és ha dühít, akkor ne tedd ki ennek magadat.
Én nem nézem a pankrációt, de ha biztos lennék benne, hogy pl. a UFC-ben előre le van beszélve a végkimenetel, akkor azt se nézném. Vagy a dartsban, sakkban, NFL-ben, országúti kerékpárban, teniszben, stb., stb. Van annyi minden más szórakozás.
Nem vagyok mezei szaki, végzett játekvezető vagyok, csak már nem vezetek. 😊
Amit linkeltel ott nem történt szabálytalanság, a szürkemezes játékos szaladt a fehérmezes után tempóhátrányban, majd amikor a fehérmezes lefékezett, és elrúgta a labdát, akkor lendületből rálépett a lábára, akit ez nem befolyásolt a labda elrúgásában. Vagyis se szándék nem volt szabálytalankodni, se a rálépés nem befolyásolta az eseménysort.
De gondolom itt a csapatod ellen mégis büntetőt ítéltek, és ez baszott fel, ezért gyanítasz szándékolt manipulációt. Idegesítő lehet, elismerem, de csak azt tudom mondani, amit fentebb írtam.
Szerintem a soccer nem szkriptelt, nem manipulált, nem csalások vannak, hanem emberi döntések, az meg sose százszázalékos. Az amfociban is vannak játékvezetői tévedések, nem egzakt szabályok, inkonzisztencia. De -mint írtam- hosszútávon ez kiegyenlítődik. Ami egyszer meg nem adott holding mondjuk a Jax ellen, az máskor meg nem adott holding a Jax ellenfelének, hol egy centivel előrébb teszik le a labdát, hol eggyel hátrébb, stb. Adott szituban elkeserítő, de mindenki tud példát rá -aki pár évtizede néz egy sportot- amikor az ő kedvencei ellen, és amikor a javukra tévedtek. That's life.
Szerinted a soccermeccsek manipuláltak, oké, és ha ez rosszul hat rád, idegesít, dühít, frusztrál, feszültté tesz, akkor meg hagyd a faszba, mert tiszta játékot akarsz nézni, nem ezt a manipulált, szkriptelt, csalásokkal teli sportágat.
9 hónapja
Ne szórakozzunk már, hogy az a feltételezés, hogy egy adott szituációban a bírón kívül aki nem lát videón egy adott szituációt a VAR szobában képes 4 ember tévedni, még ha legjobb tudomásom szerint csak 1 játékvezető van ott +3 asszisztens.És a VAR-t nem emberek üzemeltetik, a látottakat nem emberek értékelik, a döntéseket nem emberek hozzák?Amit írsz az addig volt igaz amíg nem volt VAR. A VAR az emberi tévedés mellé behozta az én szememben a csalást. Nincs más, nincs több. Az Osasuna és az Atlético ellen ennék kevesebbért fújtak 11-est a Real ellenfelének.Nem nyaffognék én, ha a fújások pártatlanok lennének.De nem azok, mert emberek fújnak, nem gépek, akik hibáznak, inkozisztensek, ráadásul a soccer szabályrendszere se egzakt, így ez a sportág ilyen, hosszútávon kiegyenlítődik. Gondolom 1-2 éve követed, no para, pár évig nézed, majd megszokod, és nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget a dolognak, mint annak, hogy a bajnokság egyik sorsdöntő meccsén zuhog az eső, vagy a kupadöntő előtt megbetegszik a sztárjátékos.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Szóval számomra az emberi tévedés fogalma a VAR-ig létezik, amint ott a videó a képek és akik látják azok nem azt látják, mint ami, az számomra csalás.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Ha komolyan ez a feltételezés, hogy emberek videó alapján folyamatosan benéznek valamit, akkor ezek nem felnőtt emberek vagy nem valóak arra a posztra, mert értelmileg nem odavalók. Ha az van amit írsz, ami számomra nem elfogadható felnőtt emberként akkor téboly van.
Nézd meg, itt az eset.
Mit ítéltél volna, mezei szakiként?
x.com/amrtslpz/status/1898802365177754006
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
És a VAR-t nem emberek üzemeltetik, a látottakat nem emberek értékelik, a döntéseket nem emberek hozzák?Amit írsz az addig volt igaz amíg nem volt VAR. A VAR az emberi tévedés mellé behozta az én szememben a csalást. Nincs más, nincs több. Az Osasuna és az Atlético ellen ennék kevesebbért fújtak 11-est a Real ellenfelének.Nem nyaffognék én, ha a fújások pártatlanok lennének.De nem azok, mert emberek fújnak, nem gépek, akik hibáznak, inkozisztensek, ráadásul a soccer szabályrendszere se egzakt, így ez a sportág ilyen, hosszútávon kiegyenlítődik. Gondolom 1-2 éve követed, no para, pár évig nézed, majd megszokod, és nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget a dolognak, mint annak, hogy a bajnokság egyik sorsdöntő meccsén zuhog az eső, vagy a kupadöntő előtt megbetegszik a sztárjátékos.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Illetve mennyivel jobb neked, ha úgy nézel egy meccset, hogy annak úgyis integráns része a csalás? Így szórakoztatóbb? Mert ez elég furcsának tűnik számomra. De persze ízlések...
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Amit írsz az addig volt igaz amíg nem volt VAR. A VAR az emberi tévedés mellé behozta az én szememben a csalást. Nincs más, nincs több. Az Osasuna és az Atlético ellen ennék kevesebbért fújtak 11-est a Real ellenfelének.Nem nyaffognék én, ha a fújások pártatlanok lennének.De nem azok, mert emberek fújnak, nem gépek, akik hibáznak, inkozisztensek, ráadásul a soccer szabályrendszere se egzakt, így ez a sportág ilyen, hosszútávon kiegyenlítődik. Gondolom 1-2 éve követed, no para, pár évig nézed, majd megszokod, és nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget a dolognak, mint annak, hogy a bajnokság egyik sorsdöntő meccsén zuhog az eső, vagy a kupadöntő előtt megbetegszik a sztárjátékos.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
We are just the Ravens!
9 hónapja
Nem nyaffognék én, ha a fújások pártatlanok lennének.De nem azok, mert emberek fújnak, nem gépek, akik hibáznak, inkozisztensek, ráadásul a soccer szabályrendszere se egzakt, így ez a sportág ilyen, hosszútávon kiegyenlítődik. Gondolom 1-2 éve követed, no para, pár évig nézed, majd megszokod, és nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget a dolognak, mint annak, hogy a bajnokság egyik sorsdöntő meccsén zuhog az eső, vagy a kupadöntő előtt megbetegszik a sztárjátékos.
KeyG
9 hónapja
Nem nyaffognék én, ha a fújások pártatlanok lennének. De nem azok.Negreira leaguenem unod még? 😀
KeyG
Kenny
Ez bokatörés is lehetett volna és 11-esnek kellett volna lenni sima pirossal. ( Nem érdekel a dupla büntetés szabály )
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
9 hónapja
Azért ne túlozzunk már. Ezt megelőzően 6 bajnokiból 5öt megnyert, közte a 2 milánói csapat ellen. Semmi értelme full Romaba tolni és évente 3 edzőt elfogyasztani. Keresi a csapatát, és 2025re kezd összeállni.Vlahovic lol 😀. Nagyon gyenge ez a JuveIgen es ezek a koklerek kepesek vedeni Mottat. Giuntolival egyutt kellene elzavarni a picsaba oket, 2 Serie C szintu kokler.
Toto21
Beki
9 hónapja
Vlahovic lol 😀. Nagyon gyenge ez a JuveIgen es ezek a koklerek kepesek vedeni Mottat. Giuntolival egyutt kellene elzavarni a picsaba oket, 2 Serie C szintu kokler.
Toto21
9 hónapja
Vlahovic lol 😀. Nagyon gyenge ez a Juve
9 hónapja
Kolasinac micsoda gólpassz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Pedig remènykedtem benne, hogy hátha mèg lehet esèly a scudettóèrt de hát ha nem akarják a srácok 🤷🤦😏 kb kèt hèt alatt sikerül vègkèpp elbukni mindent. Ügyess 👏👏👏
9 hónapja
kamutizivel vezetünk a Juve ellen, csak így tovább srácok! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Jót tett nekik is az edzőváltás.Feltámasztottuk őket. Mint a Honvédot.A Honvéd közben nagy nehezen leizmozta a Soroksárt. Vérfürdő lesz a kiesés elleni harc az NB II-ben, mert a 8. Mezőkövesd és az utolsó (16.) Tatabánya között NÉGY pont a difi.Közben a Tatabányával mi történt? Megtáltosodott?
Ugyanitt Kántor Kevin a teljes Honvéd tábort mea culpa-ra fogja késztetni. Amikor idejött pár hete, mindenki húzta a száját, hogy ki ez, minek van itt a svájci ötödosztályból. Ma csereként rúgott 1,5-et (az egyik öngól szagú volt), és ollózott egy győztes gólt.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
warr_b
9 hónapja
remélem olcsón ki tudunk szállni Hojlundból, mert egy rakat roncs a srác. Nincs önbizalma, itt ő már nem fog sok vizet zavarniCsak ugy ahogy Antonyból meg Onanából meg Mountból. Esti számtan: ezen játékosok igazolására mennyi pénzt költött kedvenc kopaszunk?
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
a bundásban 2 hete nem nyert meccset az aktuális hazai csapat 😲
9 hónapja
Feltámasztottuk őket. Mint a Honvédot.A Honvéd közben nagy nehezen leizmozta a Soroksárt. Vérfürdő lesz a kiesés elleni harc az NB II-ben, mert a 8. Mezőkövesd és az utolsó (16.) Tatabánya között NÉGY pont a difi.Közben a Tatabányával mi történt? Megtáltosodott?
Ugyanitt Kántor Kevin a teljes Honvéd tábort mea culpa-ra fogja késztetni. Amikor idejött pár hete, mindenki húzta a száját, hogy ki ez, minek van itt a svájci ötödosztályból. Ma csereként rúgott 1,5-et (az egyik öngól szagú volt), és ollózott egy győztes gólt.
iktriad
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
A Honvéd közben nagy nehezen leizmozta a Soroksárt. Vérfürdő lesz a kiesés elleni harc az NB II-ben, mert a 8. Mezőkövesd és az utolsó (16.) Tatabánya között NÉGY pont a difi.Közben a Tatabányával mi történt? Megtáltosodott?
iktriad
9 hónapja
"Ilyen apró dolgokon múlnak a dolgok." Ezt megjegyzem.
9 hónapja
érdekes a bíráskodás a Loki - Fradi meccsen. Kubatov befizette az extra adót vajon?
9 hónapja
remélem olcsón ki tudunk szállni Hojlundból, mert egy rakat roncs a srác. Nincs önbizalma, itt ő már nem fog sok vizet zavarniAhhoz kövi szezonban valamit villantania kell, mert anélkül nagyon mínusz..itt vagy kölcsönben valahol mindegy
Toto21