NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
YoungZeeZee 9 410
keves soccert nezek.
ha nezek akkor pool es szoboszlai es ha mar pool
slot sztem egy baszott kedvelheto figura.
annyira visszafogott amennyire kell es mellette szimpatikus.
10 hónapja
YoungZeeZee 9 410
Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.
Kenny
Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
csebi
Nem mondtak meg. Csak a magyarok egy jo kis zsiros ajanlattal keszultek, ezzel szemben meg a nemeteknek szerintem ennyit nem er a dolog, meg Nagelsmann garantalni sem fog spotot Dardainak, Rossi meg mar akkor garantalta, amikor meg a gyerek el sem dontotte, hol akar jatszani.
Stez
meg nem egy messi. a nemeteknel kb tucat jatekos potenciallal talan.nekunk meg need kb.
20sincs ki garantalni barmit nemetben vagy barhol?
YoungZeeZee
Egyaltalan nem tucatjatekos, a nemeteknel is nagy tehetsegkent tartottak szamon, nem veletlenul volt stabil kezdo szinte az osszes korosztalyos csapatban, raadasul a gyerek U17-es Eb-t nyert, az U19-ben kv. vegig kezdett, barmilyen selejtezon vagy baratsagos meccsen.

Csak eppenseggel Dardai szerintem a legkevesbe hatos pozicioban jo, siman jobb tizesben es nyolcasban, raadasul neki pont az a legfobb erossege, hogy jol lat a palyan. Erre Rossi jon azzal, hogy hatosban akarja jatszatni, ami szerintem egy orbitalis baromsag tole mar megint.

De azert az egyertelmu volt, hogy amig a nemeteknel egy jo kozeget kap maximum, addig az MLSZ meg szetpenzeli ot ezert a donteseert, meg megkapta nyilvan a garanciat az azonnali behivasara is. Viszont ez a gyerek nem hulye, ugyhogy szerintem a Bundesligaban magara fogja szedni a megfelelo mentalitast (ala Kerkez, Szoboszlai), ami altal pedig nem fogja hagyni, hogy bedaralja ez a toxikus magyar kozeg.
Stez
erre meg most van idom.
igen, nem tucatjatekos, sztem is hulyeseg hatosban jatszatni, de majd meglatjuk. azert 10 eve oszetettuk volna, ha 3 olyan kozepso kozeppalyasunk lenne akik stabil jatszok ilyen felallasban: 2 bundas meg egy liverpool. a problema az, hogy sem Schafer sem Dardai nem igazan utkozik, de lehet ez egyre kevesbe lesz fontos a top futballban. plusz fejbol nem tudom, hogy a Mister hogyan rakta ossze mostanaban a kozeppalyat Szoboszlaival egyutt, de emlekezzunk, hogy Szobot is volt, hogy probalta hatrebb visszavonva, ami nem izlett sem a csapatnak, sem a Dominiknak.

de azert a nemeteknel eleg kemeny keret van kozeppalyan ebben a nyolcas-hatos poziban:
Kimmich o elegge alap.
Pavlovic a fiatal zseni
Stiller, aki mar tekintetevel megnyeri a parharcait, es elkepesztoen jol iranyit hatosbol
Reitz aki elkepesztoen jol szerez labdakat, plusz az elore jateka miatt Ballackhoz is hasonlitjak
Nmecha, akit annak ellenere nagyon kedvelek, hogy a Dortmundban jatszik es kb egyetlen ude szinfolt ott iden.
Bischoff, akire mar most lecsapott a Bayern pedig olyan emberek padoznak jelenleg is, mint Palhinha.

szoval, ha ugy szamoljuk, hogy Andrich, Gross es tarsai mondjuk 26 utan nem jatszanak, akkor is van minimum 6 vetelytarsa Dardainak. annyira meg nem kiemelkedo jatekos jelenleg, hogy biztosan kijusson vilagesemenyekre. magyar valogatottban meg lenyegeben nincs rivalis, es hat ahogy a ziccerben is mondtak, azert egy palyafutas alatt most mar 1-2 EB mindig leesik a magyar valogatottban.
csebi
kb erre akartam utalni, ha korszakos lenne a nemetek is lecspananak ra, de jelenleg ahogy csebi irta ha van allando rutinos hinayzo nem ot hivnak be elsonek
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.
Kenny
Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
csebi
Nem mondtak meg. Csak a magyarok egy jo kis zsiros ajanlattal keszultek, ezzel szemben meg a nemeteknek szerintem ennyit nem er a dolog, meg Nagelsmann garantalni sem fog spotot Dardainak, Rossi meg mar akkor garantalta, amikor meg a gyerek el sem dontotte, hol akar jatszani.
Stez
meg nem egy messi. a nemeteknel kb tucat jatekos potenciallal talan.nekunk meg need kb.
20sincs ki garantalni barmit nemetben vagy barhol?
YoungZeeZee
Egyaltalan nem tucatjatekos, a nemeteknel is nagy tehetsegkent tartottak szamon, nem veletlenul volt stabil kezdo szinte az osszes korosztalyos csapatban, raadasul a gyerek U17-es Eb-t nyert, az U19-ben kv. vegig kezdett, barmilyen selejtezon vagy baratsagos meccsen.

Csak eppenseggel Dardai szerintem a legkevesbe hatos pozicioban jo, siman jobb tizesben es nyolcasban, raadasul neki pont az a legfobb erossege, hogy jol lat a palyan. Erre Rossi jon azzal, hogy hatosban akarja jatszatni, ami szerintem egy orbitalis baromsag tole mar megint.

De azert az egyertelmu volt, hogy amig a nemeteknel egy jo kozeget kap maximum, addig az MLSZ meg szetpenzeli ot ezert a donteseert, meg megkapta nyilvan a garanciat az azonnali behivasara is. Viszont ez a gyerek nem hulye, ugyhogy szerintem a Bundesligaban magara fogja szedni a megfelelo mentalitast (ala Kerkez, Szoboszlai), ami altal pedig nem fogja hagyni, hogy bedaralja ez a toxikus magyar kozeg.
Stez
erre meg most van idom.
igen, nem tucatjatekos, sztem is hulyeseg hatosban jatszatni, de majd meglatjuk. azert 10 eve oszetettuk volna, ha 3 olyan kozepso kozeppalyasunk lenne akik stabil jatszok ilyen felallasban: 2 bundas meg egy liverpool. a problema az, hogy sem Schafer sem Dardai nem igazan utkozik, de lehet ez egyre kevesbe lesz fontos a top futballban. plusz fejbol nem tudom, hogy a Mister hogyan rakta ossze mostanaban a kozeppalyat Szoboszlaival egyutt, de emlekezzunk, hogy Szobot is volt, hogy probalta hatrebb visszavonva, ami nem izlett sem a csapatnak, sem a Dominiknak.

de azert a nemeteknel eleg kemeny keret van kozeppalyan ebben a nyolcas-hatos poziban:
Kimmich o elegge alap.
Pavlovic a fiatal zseni
Stiller, aki mar tekintetevel megnyeri a parharcait, es elkepesztoen jol iranyit hatosbol
Reitz aki elkepesztoen jol szerez labdakat, plusz az elore jateka miatt Ballackhoz is hasonlitjak
Nmecha, akit annak ellenere nagyon kedvelek, hogy a Dortmundban jatszik es kb egyetlen ude szinfolt ott iden.
Bischoff, akire mar most lecsapott a Bayern pedig olyan emberek padoznak jelenleg is, mint Palhinha.

szoval, ha ugy szamoljuk, hogy Andrich, Gross es tarsai mondjuk 26 utan nem jatszanak, akkor is van minimum 6 vetelytarsa Dardainak. annyira meg nem kiemelkedo jatekos jelenleg, hogy biztosan kijusson vilagesemenyekre. magyar valogatottban meg lenyegeben nincs rivalis, es hat ahogy a ziccerben is mondtak, azert egy palyafutas alatt most mar 1-2 EB mindig leesik a magyar valogatottban.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Szobo nyilatkozat meccs után:
"Nem ez volt a legjobb gólpasszom neki (Salah). Éppen tegnap gyakoroltuk ezt a figurát, bízzunk benne, hogy a jövőben is beválik. Aztán végre ő is észrevett engem, ez nem mindig történik meg! "
🤣
Stoki
Amúgy a videók, meg edzésekről készült képek alapján nagyon jóban vannak.
Mikey
Csak szívja a vérét, nagyon egyben van a csapat
JC6 (Mr. Miele)
Tudom, ezért is írtam.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 063
Érdekes, hogy Antony piros lapot kapott ezredre ártalmatlan szituációra, bezzeg Carlos Romero sárgát kapott legalább season endingre menő szabálytalanságra VAR után Mbappé ellen.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Szemből a vendégből nem láttam, mekkora gól volt, de gratula.
Dzsokijuing
Lol, haverok is voltak vendégbe is, félidőben mondtuk nekik hogy 30-an vagytok xdd

Tavalyhoz képest jobb lett a sör, ez egy plusz.
Dzsokijuing
23 december végén lett új büfés, azóta van rendes csapolt sör, nem a dobozost öntögetik ki, meg jelentősen jobb lett a többi kínálat is.

De ez a Thunderstruck cover, ez egy mínusz.
Dzsokijuing
Ezt viszont kikérem magamnak, minden meccs első csúcspontja ez, ANGYALFÖÖÖÖÖLD

Poloska vagyok.
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 558
"Nem ez volt a legjobb gólpasszom neki (Salah). Éppen tegnap gyakoroltuk ezt a figurát, bízzunk benne, hogy a jövőben is beválik. Aztán végre ő is észrevett engem, ez nem mindig történik meg! "
🤣
Stoki
Mikey
Csak szívja a vérét, nagyon egyben van a csapat
10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 550 — Saturday Night Lights
Barkóczi te jó Isten
zacknorb
Nem volt csúnya!🙂
nagylaza, főpohárnok
Szemből a vendégből nem láttam, mekkora gól volt, de gratula.
Tavalyhoz képest jobb lett a sör, ez egy plusz.
De ez a Thunderstruck cover, ez egy mínusz.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
🤣
Stoki

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
🤣
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Remélhetőleg a Newcastle ellen kicsit pihenteti Domot a mester.
ozibozi
Szerintem nem fogja, mert utána hétvégén nincs meccs a kupakiesés miatt, aztán egy hét pihenővel PSG.
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Remélhetőleg a Newcastle ellen kicsit pihenteti Domot a mester.
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan

zacknorb
Long long overdue. Tavaky utolérték a Szeltiket bajnokság végére, aztán nyomtak egy terített betlit. A kifogások persze jöttek.

Idén meg egy halom fos volt a teljesítmény, szerintem a negyedosztályból visszatérés utáni szezonban, az utóbbi évek leggyengébb keretével nem volt ennyi bukta.
Van Bronckhorst még elrángatta valahogyan Gerrard csapatát az EL-döntőig, de Clement semmit nem javított.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
10 hónapja

Poloska vagyok.
10 hónapja
Békéscsaba, első 13 meccs 10 pont, utolsó 5 meccs 13 pont

Poloska vagyok.
10 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
hogy is mondtam az előbb?
10 hónapja
VFB kb. 4-0-ra vezethetne, rem.nem jön a büntetés érte
10 hónapja
 www.nytimes.com/athletic/6148375/2025/02/23/manchester-city-liverpool-analysis-result/

Negritis, a vajda
XDD 21.8-as PPDA

Poloska vagyok.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 121 — The Mathematician
 www.nytimes.com/athletic/6148375/2025/02/23/manchester-city-liverpool-analysis-result/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 558
Lényeg a W, de azért mocsok szar játékot tol ez a csapat… ződ sasok!
10 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 318 — Steelers fan
Találkozott valaki olyan statisztikával, hogy mennyivel több a piros lap, mióta van VAR?
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 677 — Csodabogár
jól van, Kátrány elvtárs megteszi a szívességet amit kell a züldeknek

gusztustalan
petey
"FIFA biro"
Kenny
minden rendben Kenny, tud ez a Fradi 😉 a szurkolók és a csapat ismét egymásra talált, az Elnök úr és Hajnal is megbocsátatott.
/sarcasm off

(hát a nyilvánvaló tudáskülönbség ellenére és ha ez a fasz nem állítja ki Serát nem mondom nem lett volna X. nem láttam mi játszik a Fradi. kb ez a szórj fel mindenkit és megoldják. rettenet)

szegény Pető, idén 3x épít csapatot 😀 menni kell tovább és bent marad a Vidi.

10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
jól van, Kátrány elvtárs megteszi a szívességet amit kell a züldeknek

gusztustalan
petey
"FIFA biro"

10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Barkóczi te jó Isten
zacknorb
Ugye, ha a fiatalokat játszatták volna Bandika meg Norbika meg Filipke helyett

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta