Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Bekapott gólra nem jött a gyors Inter válaszcsapás. Itt baj lesz4-5 golt fog ma rugni a Barcelona ha igy megy tovabb.
gamerkr
11 hónapja
Bekapott gólra nem jött a gyors Inter válaszcsapás. Itt baj lesz
11 hónapja
Valami olyan kene, ami tv-bol is megy, mar lefekudtem, de nem nezem sokaig szerintem, nincs affinitasom olyan izekhez, mint az Inter. 🤣Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.Nézd TNT sportson akkor
Stez
csebi
11 hónapja
Ok át kapcsolom oda akkorCBS Sport a legjobb.Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.Nézd TNT sportson akkor
Stez
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
CBS Sport a legjobb.Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.Nézd TNT sportson akkor
Stez
csebi
11 hónapja
Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.Nézd TNT sportson akkor
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Még 0-2-nél írtam, de amúgy én is. (Vágyvezérelt módon.)Ki tenne most a Barca továbbjutására?én
nagylaza, főpohárnok
Sixo
11 hónapja
Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.
11 hónapja
Azért nulszogbol csak nem illik
11 hónapja
Mi gólok vannak ma. Oszt még 25 perc se ment le.meg mi lett most kapufa
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
DiMarcot egy JÓ játékosnak tartom, de most nagyon megfirkálták!😲

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
11 hónapja
HelyesJesszus... Iszonyat sokat késik a stream.
dande2
11 hónapja
Kis gol is gol
11 hónapja
Ki tenne most a Barca továbbjutására?
11 hónapja
Helyes
11 hónapja
De azokat nem láttam.🙂Utoljára kb. másfél hete láttam az Intert a Bologna ellen. Akkor olyan szépen kikaptak...Pár napja is a Roma ellen, meg 2 között a Milan ellen a kupában.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
11 hónapja
Ilyen az, amikor csoro ellenfelek vannak, nem pedig egy Milan.Utoljára kb. másfél hete láttam az Intert a Bologna ellen. Akkor olyan szépen kikaptak...Pár napja is a Roma ellen, meg 2 között a Milan ellen a kupában.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
11 hónapja
Jobb is hogy nem látom 😡😡😡😡
11 hónapja
50-50 volt ,hogy a labdát találja el vagy Pedri fejét. Nem kicsit tűnt magas lábnak.