NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
82
8
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
megbízható? Spursnek vagy Te, van JC6, van Klaci79. az három. asszem nincs is több az országban 😛Tdusz megbízható adatot magyar szurkolói számokra? Mert addig én csak nemzetközi tudok és rávetíteni, hogy magyaron kb ugyanaz.Mondjuk hogy ennek a magyar TVs választásnál mi köze van? (Semmi)Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
A 4. vs 12. párharca azért itt csak sokadhegedűs és igen pluszba még MU meccs is van akiknek egyedül nagyobb táboruk van mint a City+Spurs együtt.
alatriste
Sixo
zacknorb
Sixo
10 hónapja
Tdusz megbízható adatot magyar szurkolói számokra? Mert addig én csak nemzetközi tudok és rávetíteni, hogy magyaron kb ugyanaz.Mondjuk hogy ennek a magyar TVs választásnál mi köze van? (Semmi)Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
A 4. vs 12. párharca azért itt csak sokadhegedűs és igen pluszba még MU meccs is van akiknek egyedül nagyobb táboruk van mint a City+Spurs együtt.
alatriste
Sixo
zacknorb
10 hónapja
Egyetértek hogy kár hogy egy napon van a sok érdekesebb PL meccs szerdán, na 😀na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
Negritis, a vajda
Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.
De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.
Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.
alatriste
Szerintem a MU/Pool/Arsenal/Chelsea csoport elég közel van, talán MU előnnyel, ők voltak a legsikeresebbek. De TV-ben Domit sok amúgy Barca, Real Madrid, Bayern szurkoló és random ember leül megnézni, szóval nézettségebe az viszi a prímet.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
YoungZeeZee
9 410
Man United are closing their canteen and offering employees a piece of fruit instead of free lunches.
— Paddy Power (@paddypower) February 24, 2025
Yet more money saving measures at the club…
pic.twitter.com/N1kdhrICYL
10 hónapja
Kedves Lászlók, 5-kor kezdődik a Partizani elleni kupavisszavágó!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Mondjuk hogy ennek a magyar TVs választásnál mi köze van? (Semmi)Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
alatriste
Sixo
Poloska vagyok.
10 hónapja
Te most mirül beszísz. Ő pont azt állította, hogy a 83 nagyobb, mint a 8585 több mint 83, szóval ez pont nem jó magyarázat 😀Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
alatriste
Sixo
NB2
Szerkesztette: Sixo
10 hónapja
85 több mint 83, szóval ez pont nem jó magyarázat 😀Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
alatriste
Sixo
10 hónapja
Feczkó Magic! 😀7 szerzett gól az elmúlt 160 percben. Előtte 16 meccsen 15 volt a termés... Nem ismerek magunkra. A végén még magabiztosan bent maradunk.Szerintem eldőlt.🙂A lényeg a feljutás, az meg simán meg lesz.Legyen igazad!
Őszentsége Sobri Jóska
Nem hiszek a szememnek. Jól és eredményesen játszik a Honvéd. Tudnak ilyet is?!Jó, hogy mondod: belenézek.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Szerintem csak a magyar drukkerekre gondolt.Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
alatriste
Sixo
10 hónapja
na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
Negritis, a vajda
Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.
Duff
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
Heisman nádor
A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.
Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.

Liverpool Fc
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
alatriste
10 hónapja
Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
Negritis, a vajda
Duff
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
Negritis, a vajda
10 hónapja
Akarja a halál. Ha kiesünk, kb az a végleges süllyesztőt jelentené.7 szerzett gól az elmúlt 160 percben. Előtte 16 meccsen 15 volt a termés... Nem ismerek magunkra. A végén még magabiztosan bent maradunk.Simán bentmaradtok, ezt még te se tudod elpénecolni.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
Ha vasárnap az Ajka ellen is így játszunk egy igazai 6 pontos meccsen (az Ajka a 14. utolsó bent maradó helyen áll), akkor talán végre én is elhiszem, hogy csont nélkül bent maradunk.
10 hónapja
Néha elég élvezetesek tudnak lenni a kiesési rangadók.Pool- Newcastlet érthető, hogy adják, gondolom szoboszlai miatt bármi is lenne adnák. Arsenal - Forest szintén érhető, elvégre 2. vs. 3. helyezett. Na de baszd meg Utd - Ipswich, az egy vallatással fog felérni, nem is értem.Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀Sajnálják a Cityt, annyi pofont kapott prime-timeban az elmúlt hetekben, és hát lássuk be holnap is nagyon komolyat fognak kapni. Nem akarják a halottat tovább rugdosni.
Duff
Sixo
Duff
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀Nincs nézettség, gondolom az összes visszavette a gránátvörös-kék mezt magára 😃
Duff
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
de ha már hétközi pl forduló az jobban zavar,hogy a 4 legérdekesebb meccsből mind a 4 szerdán van. Ma meg a Brighton-Bornemouth-ot meg fogom nézni valszeg de fura lesz h ez jut mára holnap meg valóban tv-je sincs egy city-spursnek. Picit a 2 nap közötti elosztást átgondolhatták volna jobban.

Liverpool Fc
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
10 hónapja
Pool- Newcastlet érthető, hogy adják, gondolom szoboszlai miatt bármi is lenne adnák. Arsenal - Forest szintén érhető, elvégre 2. vs. 3. helyezett. Na de baszd meg Utd - Ipswich, az egy vallatással fog felérni, nem is értem.Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀Sajnálják a Cityt, annyi pofont kapott prime-timeban az elmúlt hetekben, és hát lássuk be holnap is nagyon komolyat fognak kapni. Nem akarják a halottat tovább rugdosni.
Duff
Sixo
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀Logikus, lesz két rangadó, és az MU. Ha választani kell kinek a szenvedését mutassák, MU-t többen fogják nézni. Az már katasztrófaturizmus 😀
Duff
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀Sajnálják a Cityt, annyi pofont kapott prime-timeban az elmúlt hetekben, és hát lássuk be holnap is nagyon komolyat fognak kapni. Nem akarják a halottat tovább rugdosni.
Duff
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀