NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 582
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Meg is erdemeljuk baszki…
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Kicsi Monaco sem szarozik
10 hónapja
Atalanta meccs lehet a szokásos őrült Atalanta meccs lesz? 😊 már csak 3 gól kell 😊
10 hónapja
Kane egy félidőt bírt, le kellett cserélni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
És akkor a Brugge kap egy Lillet vagy egy Aston Villat, a Real és a Bayern meg egy Atleticot vagy egy Leverkusent.Erre mondta Öcsi Bácsi a görög újságíróknak amikor a Panathinaikos várta a sorsolást még az elején, hogy csak azt érdekli ki a következő, aki nem megnyerni akarja a kupát, csak messzire jutni benne.
zacknorb
Meg is mosolyogták ott hirtelen, oszt csak egy BEK döntő lett belőle😄
10 hónapja
az Atalanta meg nem tűnik túl izzadósnakSobrinak igaza lett, sima Brugge
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
10 hónapja
PO követő feelingként trash zenét fogok hallgatni félidőben 😊
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ahhoz kéne 2 gólt lőni minimum, vagy tizikig elmenni.És akkor a Brugge kap egy Lillet vagy egy Aston Villat, a Real és a Bayern meg egy Atleticot vagy egy Leverkusent.Hat elnézve a mai első félidőt az atletico v Leverkusen kap egy kis csapatot majd
zacknorb
csebi
Poloska vagyok.
10 hónapja
És akkor a Brugge kap egy Lillet vagy egy Aston Villat, a Real és a Bayern meg egy Atleticot vagy egy Leverkusent.Hat elnézve a mai első félidőt az atletico v Leverkusen kap egy kis csapatot majd
zacknorb
10 hónapja
beírtam a keresőbe, hogy Loius Buffon, kijavított, hogy Loius Vuitton.
zacknorb
10 hónapja
bergamóban mi a fasz történik?Ugyanaz ami Brüsszelben ment, így várható volt, hogy ez lesz.
Löfli
10 hónapja
bergamóban mi a fasz történik?This is called truth
Löfli
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
És akkor a Brugge kap egy Lillet vagy egy Aston Villat, a Real és a Bayern meg egy Atleticot vagy egy Leverkusent.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Olaszokat ma beárazzák a Beneluxok.
10 hónapja
bergamóban mi a fasz történik?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Közben Celtic hatalmas helyzet kettő is. Előbb Guerreiro ment a gólvonalról majd egy középre adasnal a Celtic támadó centikkel marad le az üres kapunál
10 hónapja
Most a tanc elmarad ahogy latom...This feels like a lifetime ago 😕 pic.twitter.com/ehcVuivmVt
— Italian Football TV (@IFTVofficial) February 18, 2025
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Elment Arne Slot, egyből mennyivel jobb lett a Feyenoord.B+, egy pillanatra megállt bennem az ütő
Sixo
10 hónapja
Mivel a Bayern, Benfica már múlt héten kvázi továbbment, az Atalanta meg nem tűnik túl izzadósnak, így valóban ez a meccs igérkezik a legizgalmasabbnak a mai négyből.Én alapból hoszabbítást tippeltem, de bekezdett a Brugge, kell itt szenvedni Bergamoban
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
10 hónapja
Másnál is rossz a közvetítés a Sport1-en? Folyamat szétesik a kép.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
Éreztem, hogy az a 2023-as elődöntő egy kifutott eredmény volt, nem lesz belőle rendszer.Mondjuk azóta az edzői stabilitásnak is annyi.
10 hónapja
Hozzá kell tenni hogy Concencao vmi hihetetlen amatőr módon cserélt, totál összezavarta vele a csapatotMilan 10 emberrel fog nyomni egy félidőt.Nem is néznek ki jól azóta
ozibozi
1-1
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal