NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Meg is erdemeljuk baszki…

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Kicsi Monaco sem szarozik
10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Atalanta meccs lehet a szokásos őrült Atalanta meccs lesz? 😊 már csak 3 gól kell 😊
10 hónapja
Kane egy félidőt bírt, le kellett cserélni

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
És akkor a Brugge kap egy Lillet vagy egy Aston Villat, a Real és a Bayern meg egy Atleticot vagy egy Leverkusent.
zacknorb
Erre mondta Öcsi Bácsi a görög újságíróknak amikor a Panathinaikos várta a sorsolást még az elején, hogy csak azt érdekli ki a következő, aki nem megnyerni akarja a kupát, csak messzire jutni benne.
Meg is mosolyogták ott hirtelen, oszt csak egy BEK döntő lett belőle😄
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 853 — Kinek mit intézett a kormánya
az Atalanta meg nem tűnik túl izzadósnak
Őszentsége Sobri Jóska
Sobrinak igaza lett, sima Brugge

Poloska vagyok.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 853 — Kinek mit intézett a kormánya
PO követő feelingként trash zenét fogok hallgatni félidőben 😊

Poloska vagyok.
10 hónapja
És akkor a Brugge kap egy Lillet vagy egy Aston Villat, a Real és a Bayern meg egy Atleticot vagy egy Leverkusent.
zacknorb
Hat elnézve a mai első félidőt az atletico v Leverkusen kap egy kis csapatot majd
csebi
Ahhoz kéne 2 gólt lőni minimum, vagy tizikig elmenni.

Poloska vagyok.
10 hónapja
zacknorb
Hat elnézve a mai első félidőt az atletico v Leverkusen kap egy kis csapatot majd

10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 431 — LIGHTS OUT!

zacknorb
beírtam a keresőbe, hogy Loius Buffon, kijavított, hogy Loius Vuitton.

10 hónapja
bergamóban mi a fasz történik?
Löfli
Ugyanaz ami Brüsszelben ment, így várható volt, hogy ez lesz.

10 hónapja

Poloska vagyok.
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 066
Löfli
This is called truth

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja

Poloska vagyok.
10 hónapja
Olaszokat ma beárazzák a Beneluxok.
10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 830 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Közben Celtic hatalmas helyzet kettő is. Előbb Guerreiro ment a gólvonalról majd egy középre adasnal a Celtic támadó centikkel marad le az üres kapunál

10 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 040
Most a tanc elmarad ahogy latom...

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Elment Arne Slot, egyből mennyivel jobb lett a Feyenoord.
Sixo
B+, egy pillanatra megállt bennem az ütő
10 hónapja
Mivel a Bayern, Benfica már múlt héten kvázi továbbment, az Atalanta meg nem tűnik túl izzadósnak, így valóban ez a meccs igérkezik a legizgalmasabbnak a mai négyből.
Őszentsége Sobri Jóska
Én alapból hoszabbítást tippeltem, de bekezdett a Brugge, kell itt szenvedni Bergamoban

Poloska vagyok.
10 hónapja
Elment Arne Slot, egyből mennyivel jobb lett a Feyenoord.

10 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 105 — Invisible man
Másnál is rossz a közvetítés a Sport1-en? Folyamat szétesik a kép.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
Ezzel kb elszállt az ötödik BL hely a Serie A-nak.

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 045
Éreztem, hogy az a 2023-as elődöntő egy kifutott eredmény volt, nem lesz belőle rendszer.
Mondjuk azóta az edzői stabilitásnak is annyi.

10 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Milan 10 emberrel fog nyomni egy félidőt.
ozibozi
Nem is néznek ki jól azóta
1-1
ozibozi
Hozzá kell tenni hogy Concencao vmi hihetetlen amatőr módon cserélt, totál összezavarta vele a csapatot

BEARS BABY!

Sir Alex immortal