Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
ozibozi New York Giants 21 541
Elvileg Conte out és De Bruyne és Allegri in a Napoli-nal. De Laurentis összeveszett Conte-val és utóbbinak kell távoznia. LOL 😀
Toto21
😂😂😂😂😂😂🤦

Semmi meglepő 👏😅

Nagyon nem bírom Contet ès hiába Juve legenda, mi is nyertünk vele scudettot, szakmailag sem teljesen fogalmatlan (legalábbis otthon) de emberileg nem egyszerű eset.
dande2
Semmi baj sincs Conteval, csak
A, ne szolj hozza
B, ne menj a kozelebe
C, adj neki minden evben 200 milliot
D, egyaltalan ne is nyilatkozz es beszelj rola
E, amugy se beszelj, kussolj el
F, ne engedd, hogy sokaig a jatekosok kozeleben legyen, mert veluk is osszerugja a port

🤣
Stez
Cserébe ad valamit
11 hónapja
Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.
Stez
Mint patkány a süllyedő hajóról ....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
tekintve, hogy bele lett kényszerítve anno, örüljenek, hogy eddig húzta.
Kenny
Bele lett kényszerítve, hogy ne a piacon legyen milliárdos, és kifizesse a sóherpénzt’ a Vidinek????????
-mindjárt sajnálva büszke lesz rá a város.
11 hónapja
Stez
Nem mint, hanem A patkány…

Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 980 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Vasas korábbi kiváló támadója, Kiss László nem értett egyet azzal, hogy a bírókon múlt volna a feljutás.

– Idegenben abszolút nem ment a csapatnak, de a hazai meccseink is kiélezettek voltak, nem jöttek sima győzelmek. És nem minden mérkőzést kezdtünk elsöprő lendülettel, futásban, játékban és hozzáállásban is volt hiányérzetem. Ami pedig a játékvezetőket illeti, nem értek egyet Pintér Attilával, nem hiszem, hogy a Barcikát kevésbé sújtották volna az ítéletek, vagy hogy valaki azt akarta volna, hogy ne jusson föl a Vasas – magyarázta Kiss.

Egy másik korábbi angyalföldi közönségkedvenc, Váczi Zoltán keményebb hangnemben kritizált.

– Az a gárda, amelyik oda-vissza kikap az utolsó helyezett Tatabányától, meg sem érdemli, hogy feljusson. Nem volt csapat, nem láttam taktikát, és volt olyan meccs, amelyen akaratot sem. Sajnos nincs miről beszélni, úgy tűnik, elvannak a játékosok az állóvízben a nyolc-tíz milliós fizetésükkel. De persze az edző is hibás, hiszen az ő feladata, hogy tűzben tartsa a futballistáit, és a vezetőség is, amely a nem Vasas-szintű focistákat idehozta – sorolta a szókimondásáról híres, korábbi középpályás.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 980 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Stez
 www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2025/05/garancsi-istvan-egy-forintert-eladna-a-vidit-a-szekesfehervari-onkormanyzatnak

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 994 — #NoStress
Stez
Kenny
Akkor miért nem szabadult meg hamarabb tőle?
mert nem engedték?
Kenny
Igen, ez ilyen egyszerű.
Ha belekényszerítenek valamibe, akkor nem te döntesz arról, hogy mikor szállsz ki.

11 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 003 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
az AFC Wimbledon visszajutott a League One-ba!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 659 — Omar's Coming Yo!
Stez
Kenny
mert nem engedték?

11 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 529 — Whoops, looks like something went wrong.
Elvileg Conte out és De Bruyne és Allegri in a Napoli-nal. De Laurentis összeveszett Conte-val és utóbbinak kell távoznia. LOL 😀
Toto21
😂😂😂😂😂😂🤦

Semmi meglepő 👏😅

Nagyon nem bírom Contet ès hiába Juve legenda, mi is nyertünk vele scudettot, szakmailag sem teljesen fogalmatlan (legalábbis otthon) de emberileg nem egyszerű eset.
dande2
Semmi baj sincs Conteval, csak
A, ne szolj hozza
B, ne menj a kozelebe
C, adj neki minden evben 200 milliot
D, egyaltalan ne is nyilatkozz es beszelj rola
E, amugy se beszelj, kussolj el
F, ne engedd, hogy sokaig a jatekosok kozeleben legyen, mert veluk is osszerugja a port

🤣

11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 058 — Így remélem megfelelek nektek.....
Toto21
😂😂😂😂😂😂🤦

Semmi meglepő 👏😅

Szerkesztette: dande2
11 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 399
Leao vagy Eze pedig lehet Müchenben köthet ki. Indulhat az uborkaszezon! 😊
11 hónapja
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 948 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Stez
Kenny

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Stez

11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 948 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Stez

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 117 — Kinek mit intézett a kormánya
Stez
Az tényleg igaz, hogy a télen a Red Bull vitte volna a klubot? Ha igen, miért nem adta el nekik?
r.baggio
Én a Brentford fiókcsapatos tervről hallottam csak.

Poloska vagyok.
11 hónapja
Stez
Az tényleg igaz, hogy a télen a Red Bull vitte volna a klubot? Ha igen, miért nem adta el nekik?
r.baggio
Fogalmam sincs, en azt hallottam, a Red Bull az Osijeket nezegeti, de Lolo nem adta el. Meg a Debrecennel nezelodik valami kulfoldi ceg, de a Vidirol nem tudok pletykakat.
Stez
en mondtam, hogy erdemes lesz figyelni a hireket😃
A Fehervar Red Bull az nem volt igaz amennyire en tudom.

11 hónapja
Stez
r.baggio
Fogalmam sincs, en azt hallottam, a Red Bull az Osijeket nezegeti, de Lolo nem adta el. Meg a Debrecennel nezelodik valami kulfoldi ceg, de a Vidirol nem tudok pletykakat.

11 hónapja
Stez
Valamilyen szinten igaza van😀
JC6 (Mr. Miele)
Igaza? Szerinted azert lep le, mert szegeny lelke nem birja, hogy a szurkolok elkuldik a faszba?

Fogtak es masfel ev alatt kivereztettek a Vidit, kilepett nehany honap alatt a klub mogul az osszes szponzor (vahj milyen hatteru szponzorok voltak, khm), o meg az utolso penzt is kiszedte a klubbol es nullara szopogatta a csontokat. Aztan martirkodik, hogy bruhuhu a kocsog szurkolok, meg amugy o megtett mindent?

Persze, okosan nyomta, most aldozatnak allitja be magat majd megvalik a klubtol, amit amugy mar abszolut tudatosan kinyirtak. Ha bennmaradtak volna, ugyanezt a levelet olvasnad most nagyjabol, csak meg megprobalna kisajtolni penzt valakibol. 🤣

11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 172
Stez
Valamilyen szinten igaza van😀
11 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja

11 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 416 — Steelers fan
Nem bánom, hogy a ki-ki meccsen a Vidi esett ki, de azért annak meg lett volna a bája, ha a Loki NB2-es, Bódi, Varga és Lucas pedig jövőre az NB1-ben szerepelne.
11 hónapja
Erre a Cunha-dologra kivancsi leszek az MU-nal. Vettek egy csatart, aki nem csatar es konkretan kozeppalyaskent sokkal jobban jatszik, ha tole varjak a golokat kilenceskent, az erdekes lesz. Kivancsi vagyok, taktikailag o most hova es mibe erkezik, így elsore azert nagy kerdojel van bennem, hogy hogyn akarjak hasznalni.
Stez
o kilenceskent a PL-ben? hat ugy felfogjak daralni, hogy csak na.
en nem igazan ertem az o leigazolasat. ugye anno talan Palinal kezdett a Herthaban, latszott, hogy ugyes gyerek, de hat hozzaallasbeli gondok voltak vele. utana az Atleticoban sem voltam tole elajulva, es hat a Wolvesnal is inkabb visszavont csatar volt, nem kilences, tudomasom szerint.
nem igazan latom a koncepciot tovabbra sem Manchesterben.
csebi
Ő nem kilences, nem is azt játszott tavaly egész szezonban. A Wolves labda nélkül pont ugyanúgy állt fel, mint a Amorim, és ott végig bal oldali 10es volt Strand Larsen vagy Guedes mögött. És az a poszt kb üres a MUnál, jobbra vannak páran, Bruno, Diallo vagy Mount. A középcsatár kérdést még nem rendezte a MU.
Sixo
ezt mind értem, de BL-el is kevés pénzünk lett volna, anélkül meg még kevesebb. Ha nem hoznak egy tapasztalt csatárt, akkor jövöre ez nem lesz elég.
Toto21
Nem fog top csatar jonni europai sorozat nelkul.

11 hónapja
Erre a Cunha-dologra kivancsi leszek az MU-nal. Vettek egy csatart, aki nem csatar es konkretan kozeppalyaskent sokkal jobban jatszik, ha tole varjak a golokat kilenceskent, az erdekes lesz. Kivancsi vagyok, taktikailag o most hova es mibe erkezik, így elsore azert nagy kerdojel van bennem, hogy hogyn akarjak hasznalni.
Stez
o kilenceskent a PL-ben? hat ugy felfogjak daralni, hogy csak na.
en nem igazan ertem az o leigazolasat. ugye anno talan Palinal kezdett a Herthaban, latszott, hogy ugyes gyerek, de hat hozzaallasbeli gondok voltak vele. utana az Atleticoban sem voltam tole elajulva, es hat a Wolvesnal is inkabb visszavont csatar volt, nem kilences, tudomasom szerint.
nem igazan latom a koncepciot tovabbra sem Manchesterben.
csebi
Ő nem kilences, nem is azt játszott tavaly egész szezonban. A Wolves labda nélkül pont ugyanúgy állt fel, mint a Amorim, és ott végig bal oldali 10es volt Strand Larsen vagy Guedes mögött. És az a poszt kb üres a MUnál, jobbra vannak páran, Bruno, Diallo vagy Mount. A középcsatár kérdést még nem rendezte a MU.
Sixo
ezt mind értem, de BL-el is kevés pénzünk lett volna, anélkül meg még kevesebb. Ha nem hoznak egy tapasztalt csatárt, akkor jövöre ez nem lesz elég.