Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
És ott megbecsülik btw.Lasd Beke. Odament, mint egy kiskiraly, Bodeek helyre tettek ment is tovabb Nyiregyre.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Kenny
Poloska vagyok.
11 hónapja
Lasd Beke. Odament, mint egy kiskiraly, Bodeek helyre tettek ment is tovabb Nyiregyre.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Szerkesztette: Kenny
11 hónapja
A Lazio végén még kicsúszik Európából.hat bazmeg ez ami itt volt.
Sixo
11 hónapja
Örülök, hogy a Lecce bentmarad, mert annak idején a Zeman-féle csapat az egyik legszebb focit játszotta a Serie A-ban, de sosem értettem, hogy egy kék címerű csapatnak miért piros-sárga meze van.Az Empoli vereségével szerintem mind1 is volt, hogy nyertek, vereséggel is bent maradtak volna.
Kampman
11 hónapja
ibaka supposed to come hard!Pontosan. Ez a kibaszott clickbait media kreálmánya.Szalah meg majdnem 20-at, es attol meg nem egy onzo jatekos?Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
Stez
nagylaza, főpohárnok
Stez
zacknorb
11 hónapja
nyilván, de ez úgy is elég rockandroll vállalás volt. hatalmas szerencse, hogy ekkora bigott balfasz a szarbán, ezzel aztán tarolni lehetett volna a fiatalok között. leszarva a karantént az 50+-os fazon bdsm buliról parkourozva menekül egy halom ekivel a tatyeszban xd és mindez került 200 eurójába mindösszesen, epik shitAz adrenalin csodákra képesamióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményrőlfél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
iktriad
fake.id
slowmotion
11 hónapja
Pontosan. Ez a kibaszott clickbait media kreálmánya.Szalah meg majdnem 20-at, es attol meg nem egy onzo jatekos?Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
Stez
nagylaza, főpohárnok
Stez
Poloska vagyok.
11 hónapja
Szalah meg majdnem 20-at, es attol meg nem egy onzo jatekos?Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
Stez
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Juve nevelés kamu tízit csinált a Juvenel
11 hónapja
idén nem lesz csoda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Hopp a Parma
11 hónapja
vicces lenne, ha az Empoli így maradna, a Lazio végre észhez térne, a Venezia meg valahogy bekotorna még egy gólt. hármas holtverseny a tizenhetedik helyen, körmérkőzéses kistorna a bentmaradásért 😊Világ vicce lenne pedig, hogy a Lecce úgy maradhat bent hogy január vége óta, csak múlt héten nyert meccset. Az majd 3 hónap👀
slowmotion
11 hónapja
vicces lenne, ha az Empoli így maradna, a Lazio végre észhez térne, a Venezia meg valahogy bekotorna még egy gólt. hármas holtverseny a tizenhetedik helyen, körmérkőzéses kistorna a bentmaradásért 😊
11 hónapja
Eusebio Di Francesco a mezénél rántotta vissza Ildicet, nem végette már el olyan hamar a bedobást xD
11 hónapja
Engedd elEz a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
Stez
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
11 hónapja
Savona jól bebaszta a léc alá, Di Gregorionak esélye sem volt kivédeni.
11 hónapja
Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
Stez
11 hónapja
Ha talál még1 gólt az Empoli a nagyon gyenge Verona ellen, akkor kiesett a Parma.Emlékezhetünk, hogy szinte pontosan egy éve ugyanez volt a helyzet és akkor egy 93. percben szerzett góllal maradtak bent
Sixo
Em-poli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Basszus, ez az ember NB2ben is bizonyított, igen, sokat pofázik, ebből baj lesz, de ez a gyerek jó.Nem, ennek a gyereknek pont nem az kene a fejlodeshez, hogy elviszi egy NB I-es csapat tobbmillios fizetesert, hogy aztan ciganykodhasson tovabb. Maradjon az NB II-ben, rakjon le valamit az asztalra, vegyen vissza magabol, aztan majd ha ez sikerult, akkor jojjon az NB I.Pont ez kéne neki a fejlődéshez. A Vasasban ezt soha nem fogja megkapni.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
zacknorb
11 hónapja
gyerünk EmpoliMiért szeretnéd ma Balogh Boti kiesne az első osztályból?
Löfli
11 hónapja
gyerünk Empoli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!