Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 117 — Kinek mit intézett a kormánya
Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.
iktriad
Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
Stez
Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.
iktriad
Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.
Stez
Lasd Beke. Odament, mint egy kiskiraly, Bodeek helyre tettek ment is tovabb Nyiregyre.
Kenny
És ott megbecsülik btw.

Poloska vagyok.
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 659 — Omar's Coming Yo!
Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.
iktriad
Stez
iktriad
Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.
Stez
Lasd Beke. Odament, mint egy kiskiraly, Bodeek helyre tettek ment is tovabb Nyiregyre.

Szerkesztette: Kenny

11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 659 — Omar's Coming Yo!
A Lazio végén még kicsúszik Európából.
Sixo
hat bazmeg ez ami itt volt.

11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 545 — LIGHTS OUT!
Örülök, hogy a Lecce bentmarad, mert annak idején a Zeman-féle csapat az egyik legszebb focit játszotta a Serie A-ban, de sosem értettem, hogy egy kék címerű csapatnak miért piros-sárga meze van.
Kampman
Az Empoli vereségével szerintem mind1 is volt, hogy nyertek, vereséggel is bent maradtak volna.

11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 184
Örülök, hogy a Lecce bentmarad, mert annak idején a Zeman-féle csapat az egyik legszebb focit játszotta a Serie A-ban, de sosem értettem, hogy egy kék címerű csapatnak miért piros-sárga meze van.

Szerkesztette: Kampman

11 hónapja
fake.id 1 891 — sixseveeeeeen
Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.
Stez
Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
nagylaza, főpohárnok
Szalah meg majdnem 20-at, es attol meg nem egy onzo jatekos?
Stez
Pontosan. Ez a kibaszott clickbait media kreálmánya.
zacknorb
ibaka supposed to come hard!
11 hónapja
A Lazio végén még kicsúszik Európából.

11 hónapja
fake.id 1 891 — sixseveeeeeen
fél város a pályán Brüsszelben
Löfli
Szájer meg az ereszről nézi?
iktriad
amióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményről
fake.id
Az adrenalin csodákra képes
slowmotion
nyilván, de ez úgy is elég rockandroll vállalás volt. hatalmas szerencse, hogy ekkora bigott balfasz a szarbán, ezzel aztán tarolni lehetett volna a fiatalok között. leszarva a karantént az 50+-os fazon bdsm buliról parkourozva menekül egy halom ekivel a tatyeszban xd és mindez került 200 eurójába mindösszesen, epik shit
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 117 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Stez
Pontosan. Ez a kibaszott clickbait media kreálmánya.

Poloska vagyok.
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 529 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
nagylaza, főpohárnok

11 hónapja
Középkezdésből majdnem kiegyenlített a Venezia xD

11 hónapja
ozibozi New York Giants 21 541
Juve nevelés kamu tízit csinált a Juvenel
11 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 004 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
idén nem lesz csoda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Hopp a Parma
11 hónapja
vicces lenne, ha az Empoli így maradna, a Lazio végre észhez térne, a Venezia meg valahogy bekotorna még egy gólt. hármas holtverseny a tizenhetedik helyen, körmérkőzéses kistorna a bentmaradásért 😊
slowmotion
Világ vicce lenne pedig, hogy a Lecce úgy maradhat bent hogy január vége óta, csak múlt héten nyert meccset. Az majd 3 hónap👀
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 804 — Cowboys fan
vicces lenne, ha az Empoli így maradna, a Lazio végre észhez térne, a Venezia meg valahogy bekotorna még egy gólt. hármas holtverseny a tizenhetedik helyen, körmérkőzéses kistorna a bentmaradásért 😊
11 hónapja
Eusebio Di Francesco a mezénél rántotta vissza Ildicet, nem végette már el olyan hamar a bedobást xD

11 hónapja
Stez
nagylaza, főpohárnok
Engedd el

Poloska vagyok.
11 hónapja
Savona jól bebaszta a léc alá, Di Gregorionak esélye sem volt kivédeni.

11 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 689 — beers & Packers
Stez
11 hónapja
Annyira éreztem ...

11 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Ha talál még1 gólt az Empoli a nagyon gyenge Verona ellen, akkor kiesett a Parma.
Sixo
Emlékezhetünk, hogy szinte pontosan egy éve ugyanez volt a helyzet és akkor egy 93. percben szerzett góllal maradtak bent

Em-poli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 529 — Whoops, looks like something went wrong.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Pont ez kéne neki a fejlődéshez. A Vasasban ezt soha nem fogja megkapni.
iktriad
Nem, ennek a gyereknek pont nem az kene a fejlodeshez, hogy elviszi egy NB I-es csapat tobbmillios fizetesert, hogy aztan ciganykodhasson tovabb. Maradjon az NB II-ben, rakjon le valamit az asztalra, vegyen vissza magabol, aztan majd ha ez sikerult, akkor jojjon az NB I.
Stez
Basszus, ez az ember NB2ben is bizonyított, igen, sokat pofázik, ebből baj lesz, de ez a gyerek jó.
zacknorb

11 hónapja
gyerünk Empoli
Löfli
Miért szeretnéd ma Balogh Boti kiesne az első osztályból?

11 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 004 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
gyerünk Empoli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!