Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
BSZ! mondjuk azt nem tudhatod melyik szülinapodra kapod. lehet a 82.-reTegnapVasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
Az élet tényleg azt mondta FÁKKJÚ
zacknorb
iktriad
25 lettem, az SZJA mentesség is elszállt.
Meg amúgy nem is tartom, mert sajna nem úgy alakul.
zacknorb
11 hónapja
TegnapVasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
zacknorb
iktriad
25 lettem, az SZJA mentesség is elszállt.
Meg amúgy nem is tartom, mert sajna nem úgy alakul.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Vasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
zacknorb
11 hónapja
Vasas feljutást kértem szülinapomra.Azt már akkor bemondta nekünk, mikor ezt a balfasz csapatot választottuk...
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Vasas feljutást kértem szülinapomra.Az élet tényleg azt mondta FÁKKJÚ
Poloska vagyok.
11 hónapja
amióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményrőlfél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
iktriad
11 hónapja
fél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
11 hónapja
fél város a pályán Brüsszelben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
És akkor mit mondasz arra, hogy a kieső Tatabánya ellen 0, azaz nulla pontot sikerült begyűjteni?Ott a pont.
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Ő meg Pinyő majd lemeccselhetik ezt a Kecsó-Vasas-on az ősszel. Már ha addig mindkettő marad a jelenlegi helyén...Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben. EAzért Gera elég erős jelölt 😄
iktriad
warr_b
11 hónapja
És akkor mit mondasz arra, hogy a kieső Tatabánya ellen 0, azaz nulla pontot sikerült begyűjteni?Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben.Annyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
De volt BVSC idegen, Tatabánya....
zacknorb
iktriad
11 hónapja
Azért Gera elég erős jelölt 😄Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben. EAnnyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
iktriad

11 hónapja
Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben.Annyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
Promise David megígérte, hogy 90 év után megint bajnok lesz a Royale Union Saint-Gilloise

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Annyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
11 hónapja
Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
11 hónapja
Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁

11 hónapja
Pont ez kéne neki a fejlődéshez. A Vasasban ezt soha nem fogja megkapni.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
11 hónapja
Szerintem októberre már nem ő lesz a Kecsó HC-je. Ne legyen igazam, mert ha marad tovább is ott, az a riválisoknak csak jó.A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Azt hogy jövőre majd pont a Vasas miatt nem jutnak majd fel, mivel Gerának fel kell jutnia.
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
Sajna amennyire jó játékos volt, annyira nem megy neki a vezetőedzősködés.
11 hónapja
Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
11 hónapja
És jön vissza a Vasashoz?A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Azt hogy jövőre majd pont a Vasas miatt nem jutnak majd fel, mivel Gerának fel kell jutnia.
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
Vagy a Vasas leadja majd azokat a meccseket a Kecskemétnek, amivel a KTE feljut?
11 hónapja
A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Azt hogy jövőre majd pont a Vasas miatt nem jutnak majd fel, mivel Gerának fel kell jutnia.
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
nagylaza, főpohárnok