Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Elustondora különös kevesebbért bedobták az utolsó ember pirosat, mint amit ma Inigo Martínezre nem.Idén mindent is a Barcának kell nyerni mert kell a suska.....nem tudnak majd regisztrálni....
KeyG
Mondjuk azt sem engedtem volna,hogy Olmo játszon max kapott volna 1 hónapra engedélyt....na nem tudják regisztrálni akkor így jártak....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Necces volt.de a lènyeg a W 😏
11 hónapja
Elustondora különös kevesebbért bedobták az utolsó ember pirosat, mint amit ma Inigo Martínezre nem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Olmo még mindig játszhat?Reméljük, különben bunti lesz
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Hogy is volt a nem kell megtorpanni büntető előtt mondás csütörtökön.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Diósgyőrnek is visszaadva az őszi 4-es, tavaszi veretlenség folytatódik, irány Európa!
11 hónapja
Olmo még mindig játszhat?
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

11 hónapja
Laci nyert, hangyafasznyi esély maradt még a bennmaradásra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Csóri Gulát hordágyon kellett levinniÜtközött?
zacknorb
Draft

11 hónapja
Csóri Gulát hordágyon kellett levinni
Poloska vagyok.
11 hónapja
Dominguesre nem akarnak figyelni, aki NB1-es szinten is kimagasló?Húsz perce azt hittem, hogy minimum leszakadt a lába, úgy ütötte a földet, aztán ver kettőt 😀
zacknorb

11 hónapja
Ti is melegbe vagytok még Peteyjaja, de szerintem 4 pont elég lenne. tippre Nyír1 lesz a kieső. mondjuk a Lokival uccsó forduló lenne a legszebb, őket kilökni 😀 nekik is meleg a hátralevő 5 meccs.
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Ti is melegbe vagytok még Petey
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Ti is melegbe vagytok még Petey
11 hónapja
Dominguesre nem akarnak figyelni, aki NB1-es szinten is kimagasló?megint full üresben volt a gyerek
zacknorb
11 hónapja
Dominguesre nem akarnak figyelni, aki NB1-es szinten is kimagasló?
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ez szép volt. Nem bírom ezt a Dominguest, iszonyat eszetlen, de ezt odatette.Megérdemli a Loki.
11 hónapja
tök nagy az mb1, 5, ÖT ember Szuhodovszky-val szemben, Domingues balra tök üresen, be is verte LOL
11 hónapja
Ez a Gundel-Takács valami iszonyat szar kapus
11 hónapja
bundás 2 továbbra is nagyon izgi, bár így, hogy a Düsseldorf és az Elversberg leikszelt, a Hamburg és a Köln még esélyesebb az automatikus feljutásra, a 3. helyért viszont nagy harc lesz, 4 forduló van még, este meg Schalke - Hamburg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Valaki nem akar szolni Sinan Medgyesnek, hogy a masodik golt kapjak arrol, hogy o nem jon el az emberevel a hosszun?