Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Dominguesre nem akarnak figyelni, aki NB1-es szinten is kimagasló?megint full üresben volt a gyerek
zacknorb
11 hónapja
Dominguesre nem akarnak figyelni, aki NB1-es szinten is kimagasló?
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ez szép volt. Nem bírom ezt a Dominguest, iszonyat eszetlen, de ezt odatette.Megérdemli a Loki.
11 hónapja
tök nagy az mb1, 5, ÖT ember Szuhodovszky-val szemben, Domingues balra tök üresen, be is verte LOL
11 hónapja
Ez a Gundel-Takács valami iszonyat szar kapus
11 hónapja
bundás 2 továbbra is nagyon izgi, bár így, hogy a Düsseldorf és az Elversberg leikszelt, a Hamburg és a Köln még esélyesebb az automatikus feljutásra, a 3. helyért viszont nagy harc lesz, 4 forduló van még, este meg Schalke - Hamburg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Valaki nem akar szolni Sinan Medgyesnek, hogy a masodik golt kapjak arrol, hogy o nem jon el az emberevel a hosszun?
11 hónapja
tegnap hallottam megint az nb1 beharangozot, hogy ingyen elerheto a vilagon az m4-en.ez egy reakcio toluk, amiota elbuktak a BL-t es az fizetosre kerult igy hirdetik szinte az osszes foci tartalmukat.
ertem h kiknek kedveznek/szolnak, de akkor is ugy hangzik, mint vmi PL szintu dolog lenne az NB1 + tudom mas sportnal is mondjak ,de sztem vicc 😀
YoungZeeZee
11 hónapja
YoungZeeZee
9 531
tegnap hallottam megint az nb1 beharangozot, hogy ingyen elerheto a vilagon az m4-en.ertem h kiknek kedveznek/szolnak, de akkor is ugy hangzik, mint vmi PL szintu dolog lenne az NB1 + tudom mas sportnal is mondjak ,de sztem vicc 😀
11 hónapja
nekem is szimpatikusak ezek az igazolásokNewcastle United have agreed a deal to sign 18-year-old Antonio Cordero from Spanish second tier side Malaga.jol halasznak, amugy a malaga akar ki is eshet meg ha nem figyelnek oda, pedig nem kezdtek rosszul.
Cordero will be Newcastle’s second post-season arrival after the club completed the signing of 17-year-old Georgian forward Vakhtang Salia from Dinamo Tbilisi in October. Salia will officially join the team this summer.
www.nytimes.com/athletic/6280393/2025/04/18/newcastle-antonio-cordero-transfer/
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
kis kockázat jó magas megtérülési esély
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
YoungZeeZee
9 531
Newcastle United have agreed a deal to sign 18-year-old Antonio Cordero from Spanish second tier side Malaga.jol halasznak, amugy a malaga akar ki is eshet meg ha nem figyelnek oda, pedig nem kezdtek rosszul.
Cordero will be Newcastle’s second post-season arrival after the club completed the signing of 17-year-old Georgian forward Vakhtang Salia from Dinamo Tbilisi in October. Salia will officially join the team this summer.
Negritis, a vajda
11 hónapja
Newcastle United have agreed a deal to sign 18-year-old Antonio Cordero from Spanish second tier side Malaga.Cordero will be Newcastle’s second post-season arrival after the club completed the signing of 17-year-old Georgian forward Vakhtang Salia from Dinamo Tbilisi in October. Salia will officially join the team this summer.
11 hónapja
Höri ma angol meccset vezet RB scouting helyett.
Poloska vagyok.
11 hónapja
nyert a Luton, így mindkét csapatnak 43 pontja van 43 meccs után

Don't blink!
11 hónapja
ahhoz képest 😊13:30-tól kiesési rangadó a csempóban, Derby - Luton!csori luton
Löfli
YoungZeeZee
11 hónapja
13:30-tól kiesési rangadó a csempóban, Derby - Luton!

Don't blink!
11 hónapja
YoungZeeZee
9 531
United meccs:allitom lokes volt az 5.gol,de nincs olyan visszajatszas ami kozelebbrol mutatna.
Bealudtam amikor 2-3 lett. Hajnalban jött egy hatalmas vihar amire felébredtem. Na mondom ránézek hogy estünk ki. Kómásan 5 percig nem értettem, hogy tudtunk tizikkel továbbmenni, ha 3-4 lett oda. Aztán rájöttem, hogy nem is voltak tizik 😀
dugo93
talan itt
youtu.be/YTnhBZXEeBE?si=jRq64T8YS0fR_eND
Szerkesztette: YoungZeeZee
11 hónapja
United meccs:Bealudtam amikor 2-3 lett. Hajnalban jött egy hatalmas vihar amire felébredtem. Na mondom ránézek hogy estünk ki. Kómásan 5 percig nem értettem, hogy tudtunk tizikkel továbbmenni, ha 3-4 lett oda. Aztán rájöttem, hogy nem is voltak tizik 😀
11 hónapja
Tartod?Norvégok mentálisan és fizikálisan is erősnek tűnnek, hátha...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Dehogyis. Szerinte a norvégoknak nem volt esélyük. Oszt' láttuk.Sobri a legnagyobb tizenegyes párbaj fan, neki az a meccsmaga volt a Kánaán.Tartod?Norvégok mentálisan és fizikálisan is erősnek tűnnek, hátha...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Mégis az én napom volt. Nem hittem volna. Amúgy ritkán van ilyen fociélményem.
11 hónapja
És ezzel lett biztos a Laliga 5. BL helye
Poloska vagyok.
11 hónapja
Sobri a legnagyobb tizenegyes párbaj fan, neki az a meccsmaga volt a Kánaán.Tartod?Norvégok mentálisan és fizikálisan is erősnek tűnnek, hátha...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
11 hónapja
Tartod?Norvégok mentálisan és fizikálisan is erősnek tűnnek, hátha...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska