Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
Kivancsi volnek, milyen red flagje van Gyokeresnek, hogy lovogeti tonnaszamra a golokat, ket eve a legjobb csapatok erdeklodeserol lehet olvasni, iden maga Gyokeres mondta, hogy menni akar, hirtelen meg az erdeklodok szama lecsokken es hetek ota alig lehetett hallani normalis erdeklodesrol.Harom napja meg eloadast tartott a Sporting elnoke oriasi pofaval, mindenkit kirohogve, hogy majd hulye lesz elengedni Gyokerest 60-70 millioert, mindenki biztos lehet benne, hogy annyiert nem tavozik... majd eltelik harom nap es Gyokeres 65 millioert tavozik.
több mint 1 éve
én korábban is mondtam hogy 70ért el kéne engednimost jon a nehezebb dio, megegyezni a Poollal.elvileg Luis Diaz megegyezett a Bayernnel.Mennyi lesz a zseton vajon
csebi
ozibozi
csebi
de ha afölé mentek sztem a csapat is rábólint
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
most jon a nehezebb dio, megegyezni a Poollal.elvileg Luis Diaz megegyezett a Bayernnel.Mennyi lesz a zseton vajon
csebi
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
elvileg Luis Diaz megegyezett a Bayernnel.Mennyi lesz a zseton vajon
csebi
több mint 1 éve
elvileg Luis Diaz megegyezett a Bayernnel.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Azért az kemény, hogy Jhon Durán Al-Nassr -> Fenerbache kölcsön 😀Gondolom rájöttek, hogy bovlit kaptak arany papírba csomagolva és kell a hely valami másik embernek a csapatban.
Nem tavaly hozták egy valag pénzért?
Toto21
több mint 1 éve
Hat nyilván eddig az apja miatt kapta a munkákat, lévén h az ő stábjában volt. De elvileg tényleg nem volt rossz asst. HC.Davide Ancelotti mégis HC lesz, csak nem Skóciában, hanem Brazíliában a Botafogo-ban kezdi meg önálló karrierjét.Fater viszi a válogatottat, hirtelen munkája lesz az országban. Btw nem ismerem a munkásságát, saját jogán is kapna munkát a fociban vagy kell hozzá az apja?
Kiváncsi leszek rá.
rob3r7o
Nemes samu09
Aztán h jó lesz e vezetoedzonek, vagy csak az apja mellett tűnik jónak majd kiderül.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Btw nem ismerem a munkásságát, saját jogán is kapna munkát a fociban vagy kell hozzá az apja?Elvileg ő volt az agy a Real stábban, eddig is volt szó pl Rangersről.
Nemes samu09
több mint 1 éve
Davide Ancelotti mégis HC lesz, csak nem Skóciában, hanem Brazíliában a Botafogo-ban kezdi meg önálló karrierjét.Fater viszi a válogatottat, hirtelen munkája lesz az országban. Btw nem ismerem a munkásságát, saját jogán is kapna munkát a fociban vagy kell hozzá az apja?
Kiváncsi leszek rá.
rob3r7o
több mint 1 éve
Davide Ancelotti mégis HC lesz, csak nem Skóciában, hanem Brazíliában a Botafogo-ban kezdi meg önálló karrierjét. Kiváncsi leszek rá.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
KISVÁRDA II: Kubarics (Fekliszov, 75.) – R. Stefan (Krucan, a szünetben), Kozacsuk, Tenkács (Németh V., a szünetben), Veprik – Abdulahhi (Fedorov, 58.), Ponomarenko (Koljada, a szünetben), Szikszai, Scsadej (Jazsik, 58.) – Prjamov, Abdulateef.Viszont cserébe esélyes hogy nem liftezni fognak, ellenben egy olyan csapattal aki a saját akadémistákra és magyar journeymanekre építkezik sokéve😂
De szép magyar nevek...
warr_b
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
KISVÁRDA II: Kubarics (Fekliszov, 75.) – R. Stefan (Krucan, a szünetben), Kozacsuk, Tenkács (Németh V., a szünetben), Veprik – Abdulahhi (Fedorov, 58.), Ponomarenko (Koljada, a szünetben), Szikszai, Scsadej (Jazsik, 58.) – Prjamov, Abdulateef. De szép magyar nevek...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ha jön Guehi, sztem eladjuk Salibàt a Realnak 100 m-értNörgaard nem hivatalos, de várható ő is. Gyökeres 99% , Madueke-ért már küldtünk ajánlatot. Guehi túlzás volna a padra 55 milláért, ezt a Mosquera üzletet reálisabbnak tartom, de őszintén szólva őt már feleslegesnek érzem, ha Kiwior marad, márpedig szerintem bizonyított annyit, hogy maradhasson, ő egy jó csere CB,de ha belegondolok hogy van egy :A Lipcse nem engedett a 90 m euróból, a Sporting 100 mból lement 60-70-re, ezért lett Gyökeres a befutó.A szaúdiak - Al-Hilal, Al-Nasr - 80 milliót ajánlanak a hírek szerint Martinelliért, annyiért kb kötelező eladni.
Ez a Madueke biznisz nem tetszik, egyenlőre, de ha Rodrygo árából összejön egy Eze+Madueke páros, hát legyen.
Csak Martinelli-t ne engedjük el.
Tony Adams
Szóval akkor Gyökeres és Madueke fix? Norgaard nem hivatalos még?
Még Cristhian Mosquera van terítéken a Valenciából kb 30 m-ért.
Guehiért is indulunk, elvileg 55 m az ajánlatunk amit Kiwiorral csökkenthetünk egy eladás/beszámítással.
Nathan Collins van még a kalapban cserepadra.
Willie Parker
Lewis-Skelly / Calafiori / Gabriel / Saliba /Kiwior/ Timber/ B White csapatunk, én ide max valami leketyegő PL veteránt hoznák, Pl Schär-t a Newcastleből
Tony Adams
Utóbbi Schär szerepbe belenyugodna sztem Collins.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Nörgaard nem hivatalos, de várható ő is. Gyökeres 99% , Madueke-ért már küldtünk ajánlatot. Guehi túlzás volna a padra 55 milláért, ezt a Mosquera üzletet reálisabbnak tartom, de őszintén szólva őt már feleslegesnek érzem, ha Kiwior marad, márpedig szerintem bizonyított annyit, hogy maradhasson, ő egy jó csere CB,de ha belegondolok hogy van egy :A Lipcse nem engedett a 90 m euróból, a Sporting 100 mból lement 60-70-re, ezért lett Gyökeres a befutó.A szaúdiak - Al-Hilal, Al-Nasr - 80 milliót ajánlanak a hírek szerint Martinelliért, annyiért kb kötelező eladni.
Ez a Madueke biznisz nem tetszik, egyenlőre, de ha Rodrygo árából összejön egy Eze+Madueke páros, hát legyen.
Tony Adams
Guehiért is indulunk, elvileg 55 m az ajánlatunk amit Kiwiorral csökkenthetünk egy eladás/beszámítással.
Willie Parker
Lewis-Skelly / Calafiori / Gabriel / Saliba /Kiwior/ Timber/ B White csapatunk, én ide max valami leketyegő PL veteránt hoznák, Pl Schär-t a Newcastleből
több mint 1 éve
A Lipcse nem engedett a 90 m euróból, a Sporting 100 mból lement 60-70-re, ezért lett Gyökeres a befutó.A szaúdiak - Al-Hilal, Al-Nasr - 80 milliót ajánlanak a hírek szerint Martinelliért, annyiért kb kötelező eladni.
Tony Adams
több mint 1 éve
mi azt beszéltük hogy lehet hogy az első reakciója egy mosoly volt mer büszke magára hogy övé lett a labdaÉn amit láttam videót, azon pont hogy majdnem elsírta magát, egyből az eset után.donna mozdulataban szandekossqg nem volt.baromi foss szitu.jott es vitte a babatAlattomos féreg aki ott röhögött, majd miután kiderült h mi történt sem ment oda Bambihoz legalább bocsánatot kérni. Sőt meccs után sem akart csak Neuer unszolására ment be a Bayern öltözőjébe.
YoungZeeZee
De nyilván ezt fogja csinálni továbbra is ha a bírok hagyjak neki, csak akkor ne lepodjon meg ezen senki…
csebi
Mikey
de utána azért mikor látszott hogy nagy a baj már ő is aggódott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én amit láttam videót, azon pont hogy majdnem elsírta magát, egyből az eset után.donna mozdulataban szandekossqg nem volt.baromi foss szitu.jott es vitte a babatAlattomos féreg aki ott röhögött, majd miután kiderült h mi történt sem ment oda Bambihoz legalább bocsánatot kérni. Sőt meccs után sem akart csak Neuer unszolására ment be a Bayern öltözőjébe.
YoungZeeZee
De nyilván ezt fogja csinálni továbbra is ha a bírok hagyjak neki, csak akkor ne lepodjon meg ezen senki…
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Friss transzferek:Noah Sadiki (demokratikus kongói, kp) Union SG -> Sunderland 17 millió EUR
Robin Risser (francia, kapus) Strasbourg -> Lens 3 millió EUR
Jakub Kaminski (lengyel, cs) Wolfsburg -> 1. FC Köln kölcsönbe
Noah Cadiou (guadeloupe-i, kp) Rodez -> Lorient 1 millió EUR
Tino Anjorin (angol, kp) Empoli -> Torino kölcsönbe
Jonathan David (amerikai, cs) LOSC Lille -> Juventus ingyé
Tyler Bindon (új-zélandi, v) Nottingham Forest -> Sheffield United kölcsönbe
Angel Gomes (angol, kp) LOSC Lille -> Marseille ingyé
Diego León (paraguayi, v) Cerro Porteno -> Manchester United 4 millió EUR
Vivaldo Semedo (portugál, cs) Udinese -> Watford átigazolási ár nem nyilvános
Ange-Yoan Bonny (francia, cs) Parma -> Internazionale 23 millió EUR
Kyle Walker (angol, v) Manchester City -> Burnley átigazolási ár nem nyilvános
Amario Cozier-Duberry (angol, cs) Brighton -> Bolton kölcsönbe
Odeluga Offiah (angol, v) Brighton -> Preston NE átigazolási ár nem nyilvános
Jamie Gittens (angol, cs) Dortmund -> Chelsea FC 64.3 millió EUR
Igor Jesus (brazil, cs) Botafogo -> Nottingham Forest 11.6 millió EUR
Maxim De Cuyper (belga, v) Club Brügge -> Brighton 20 millió EUR
Tom Krauß (német, kp) Mainz -> 1. FC Köln kölcsönbe
Marcin Bulka (lengyel, kapus) OGC Nice -> NEOM SC 15 millió EUR
Cédric Hountondji (benini, v) Angers -> Bandirmaspor átigazolási ár nem nyilvános
Kyogo Furuhashi (japán, cs) Rennes -> Birmingham City átigazolási ár nem nyilvános
Martín Zubimendi (spanyol, kp) Real Sociedad -> Arsenal FC 65 millió EUR
Martin Vitík (cseh, v) Sparta Praha -> Bologna 11 millió EUR
Adil Aouchiche (francia, kp) Sunderland -> Aberdeen kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
A Lipcse nem engedett a 90 m euróból, a Sporting 100 mból lement 60-70-re, ezért lett Gyökeres a befutó.Ez a Madueke biznisz nem tetszik, egyenlőre, de ha Rodrygo árából összejön egy Eze+Madueke páros, hát legyen.
több mint 1 éve
Martin Vitík a Bolognában, jó kis játékosnak tűnik.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Gyökeres -> Arsenal, hamarosan here we go
több mint 1 éve
Controlling the tempo.
— Arsenal (@Arsenal) July 6, 2025
Martin Zubimendi is a Gunner ✊
Original music by Ezra Collective's Femi Koleoso. pic.twitter.com/sYbDanRUnT
Extra játékos, extra videó
több mint 1 éve
donna mozdulataban szandekossqg nem volt.baromi foss szitu.jott es vitte a babatAlattomos féreg aki ott röhögött, majd miután kiderült h mi történt sem ment oda Bambihoz legalább bocsánatot kérni. Sőt meccs után sem akart csak Neuer unszolására ment be a Bayern öltözőjébe.
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Több mint valószínű, de szerintem vele se lett volna esélyünk. A csapat jó úton halad, de kell egy offseason.Ez sárga? Ne szórakozzunk márÉs ez hol piros? Szerk.: Mondjuk volt lerántás is, így adható...
KeyG
PSG ellen nem lesz a legjobb védőnk, kitömnek mint a libát.
eaglesmcnabb
Én bizakodó vagyok amit az elmúlt évekhez képest láttam, nekem ez a legfontosabb.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers