Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Basszus, ez az ember NB2ben is bizonyított, igen, sokat pofázik, ebből baj lesz, de ez a gyerek jó.Nem, ennek a gyereknek pont nem az kene a fejlodeshez, hogy elviszi egy NB I-es csapat tobbmillios fizetesert, hogy aztan ciganykodhasson tovabb. Maradjon az NB II-ben, rakjon le valamit az asztalra, vegyen vissza magabol, aztan majd ha ez sikerult, akkor jojjon az NB I.Pont ez kéne neki a fejlődéshez. A Vasasban ezt soha nem fogja megkapni.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Poloska vagyok.
11 hónapja
Nekem születésnapomon volt a Ramos 90+3 gól az sem zaklatott fel ennyire, mint a mai Vasas.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Nem, ennek a gyereknek pont nem az kene a fejlodeshez, hogy elviszi egy NB I-es csapat tobbmillios fizetesert, hogy aztan ciganykodhasson tovabb. Maradjon az NB II-ben, rakjon le valamit az asztalra, vegyen vissza magabol, aztan majd ha ez sikerult, akkor jojjon az NB I.Pont ez kéne neki a fejlődéshez. A Vasasban ezt soha nem fogja megkapni.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
11 hónapja
Feczkó, te troll. 😀 (Szerintem jönnie kellett volna egy tizinek a Tóth Milán faultnál.)11 hónapja
Parma is szorulhat még
11 hónapja
Ha talál még1 gólt az Empoli a nagyon gyenge Verona ellen, akkor kiesett a Parma.
11 hónapja
Hát akkor jövőre megint egy osztályban játszik a Venezia és a Catanzaro. Legalább lesz két meccs, amikor garantált a fél öröm.
11 hónapja
Ezzel a védősorral nem kéne visszaállni védeni az 1 gólos előnyt, az esélytelen.
11 hónapja
Jó, mondjuk Révész se jobb ebben, aztán az ő csapata feljutott. Szóval nem csak a kommunikáción múlik.Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.Szerintem elsősorban a többi meccsre gondolt ebben a mondatban, de nem véletlenül akarták már szövetségi kapitányi korszakában is kommunikációs tréningre küldeni az MLSZ-től.
Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?
nagylaza, főpohárnok
Kampman
11 hónapja
Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.Szerintem elsősorban a többi meccsre gondolt ebben a mondatban, de nem véletlenül akarták már szövetségi kapitányi korszakában is kommunikációs tréningre küldeni az MLSZ-től.
Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?
11 hónapja
Ebből a táblázatból az a durva hogy idegenbeli meccseket nézve 9. hely, 😕www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/merkantil-bank-liga/#/h2n6jR1k/form/overall/15A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
nagylaza, főpohárnok
iktriad
NB2
Otthon 1. lett a Vasas.
mondjuk az OK
Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
Az utolsó nyolc forduló:Mezőkövesd Zsóry FC–Vasas FC 3–0
Vasas FC–Aqvital FC Csákvár 3–0
BVSC-Zugló–Vasas FC 2–1
Vasas FC–Gyirmót FC Győr 1–0
Szentlőrinc–Vasas FC 2–1
Vasas FC–Békéscsaba 1912 Előre 3–1
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Vasas FC 0–1
Vasas FC–Budapest Honvéd FC 2-2
Négy győzelem, három vereség(!), egy döntetlen. Édeskevés... A Honvéd elleni sorsdöntő meccsen (hazai pályán) nemcsak győzni nem sikerült, hanem annak is örülhettünk, hogy nem kaptunk ki. Meg nem érdemelt mázli lett volna behúzni a W-t az utolsó másodpercben lőtt (fejelt) góllal, szóval, teljesen jogos, hogy ebbe a szar Nb1-be se férünk be.
De ettől még fájdalmas.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/merkantil-bank-liga/#/h2n6jR1k/form/overall/15A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
nagylaza, főpohárnok
iktriad
11 hónapja
Az egyik legkisebb költségvetés van és a legjobb szakmai munka folyik ott. Remélem 😊Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban.A Szegedben sajna annyira nem tudok hinni mint a Vasasban. De abban biztos vagyok, hogy jövőre is lesz egy Kecsó, Barcika szerű Cindarella sztori. A tippem erre a Kozármisleny.
Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
JC6 (Mr. Miele)
iktriad
11 hónapja
Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban.A Szegedben sajna annyira nem tudok hinni mint a Vasasban. De abban biztos vagyok, hogy jövőre is lesz egy Kecsó, Barcika szerű Cindarella sztori. A tippem erre a Kozármisleny.
Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Az adrenalin csodákra képesamióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményrőlfél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
iktriad
fake.id
11 hónapja
Gyerünk Velence! Ki kell húzni 😀(És jó lenne egy vendég siker is Torinóban)

Liverpool Fc
11 hónapja
Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban. Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
11 hónapja
Utólag is boldog szülinapot! Szerintem még biztos megéled hogy a Steelers egyszer visszajut a Mennyeibe!TegnapVasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
Az élet tényleg azt mondta FÁKKJÚ
zacknorb
iktriad
25 lettem, az SZJA mentesség is elszállt.
Meg amúgy nem is tartom, mert sajna nem úgy alakul.
zacknorb