Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
láttam, hogy a Match4 a Villa meccset adja, de a Fullham és a Newcastle meccs is izgisebb, az éremátadást meg átadják majd utána és arra már odakapcsolhattak volnaugye ez most vicc, hogy a tv-ben a Pool-CP meccs lesz???Meg utána a kupaátadás.
NB2
De lesz a Chelsea-Forest is a kettesen
zacknorb
11 hónapja
Bundás Győrnyilván az eddigi veretlen Győr PONT az utolksó fordulóban bukik 😀
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
jó kis londoni meccs lesz a feljutásért, hajrá Charlton.
built for this shit
11 hónapja
Amúgy a Sky is a Poolt adja.
Poloska vagyok.
11 hónapja
ugye ez most vicc, hogy a tv-ben a Pool-CP meccs lesz???Meg utána a kupaátadás.
NB2
De lesz a Chelsea-Forest is a kettesen
Poloska vagyok.
11 hónapja
ugye ez most vicc, hogy a tv-ben a Pool-CP meccs lesz???A bajnok meg a kupagyőztes. Én is ezt választanám ha lehet választani, hogy melyiket adjam.
NB2
11 hónapja
ugye ez most vicc, hogy a tv-ben a Pool-CP meccs lesz???
11 hónapja
Romano szerint majdnem mindenben megvan a megegyezés Kerkezzel is, a többi pedig már csak formalitás.Azért ha a mai bajnokavatás és a holnapi parádé után egy héten belül bejelentené a klub Wirtz, Frimpong és Kerkez leigazolását is, az konkrétan best week ever feeling lenne.
De előtte jó lenne győzelemmel zárni a szezont, a végén meg keserű lesz a szájíz az utolsó hónap miatt. 😛
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
x.com/realmadrid/status/1926579291057242529?t=QZDZBUFXXvub2aUomdmAUA&s=19
Poloska vagyok.
11 hónapja
Az Inter elleni meccsig talán jobbak is voltak. Ott még egy szűk győzelem, aztán jött két döntetlen és három vereség. Így a 4. helyből 9. hely lett a vége. Ami alapvetően az ellenfelek erősségét nézve még nem is lenne feltétlen kirívó, csak hát az nagy igazság hogy az utolsó 5 meccs ha nem sikerül, akkor az keserű szájízt tud hagyni, hiába teljesítettél előtte 33 meccsen át jól.Nekem ez a narráció miatt ütötte meg a szemem, hogy mennyivel jobb az ideig szezon Italiano alatt, mint amilyen a tavalyi volt Mottával. Persze most Vincenzo ázsiója magasabban van, mert éppen nyert a kupát, Mottát meg kibaszták a Juvétól, de ha azt nézzük tavaly ő 5. lett egy erősebb bajnokságban, Italiano meg 9. lesz idén.Sok gazdag nagy csapat is gyakran elfogy tavaszra, nem csak egy olyan /hozzájuk képest kicsi/Most nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
Sixo
ahol évre-évre elviszik azokat a playakat/edzőt akik nyomnak egy-két jobb szezont. Nem csak az akarással van ott már gond tavaszra.
Nekik ez a kupa kárpótlás (50 éve semmit sem nyertek már) ez a szurkolóknak most mindent jelent, a tulajdonos meg kényszeredetten mosolyogva ünnepel, mert a többszörös BL pénzek meg nagyon-nagyon fognak hiányozni a büdzséből, még ha ott pofozógépek is voltak
ozibozi
Sixo
Szerkesztette: Mikey
11 hónapja
A bajnok csinálókMost nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
A csapat alapjai azért megmaradtak, csak elvittek pár kulcsjátékost.Nekem ez a narráció miatt ütötte meg a szemem, hogy mennyivel jobb az ideig szezon Italiano alatt, mint amilyen a tavalyi volt Mottával. Persze most Vincenzo ázsiója magasabban van, mert éppen nyert a kupát, Mottát meg kibaszták a Juvétól, de ha azt nézzük tavaly ő 5. lett egy erősebb bajnokságban, Italiano meg 9. lesz idén.Sok gazdag nagy csapat is gyakran elfogy tavaszra, nem csak egy olyan /hozzájuk képest kicsi/Most nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
Sixo
ahol évre-évre elviszik azokat a playakat/edzőt akik nyomnak egy-két jobb szezont. Nem csak az akarással van ott már gond tavaszra.
Nekik ez a kupa kárpótlás (50 éve semmit sem nyertek már) ez a szurkolóknak most mindent jelent, a tulajdonos meg kényszeredetten mosolyogva ünnepel, mert a többszörös BL pénzek meg nagyon-nagyon fognak hiányozni a büdzséből, még ha ott pofozógépek is voltak
ozibozi
Sixo
Az volt a meglepő inkább, hogy az utolsó hónapig esélyük volt BL helyre, és ősszel még szerdánként BL-t is játszottak, még ha nem is sikeresen.
11 hónapja
Matheus Cunha az MU-ba megy, 70 M euro három részletben. Ritka nagy faszkalapnak tűnik az ember, uh kicsit aggódtam hogy egy szimpi csapatba kerül, de minden oké, egy igazi égben köttetett házasság ez.🤪Valahol olvastam, hogy annyira szorít az MUnál a PSR, hogy már akkor érdemes leszarni, költeni mocsok sokat, és benyelni a pontlevonást. Lehet hogy ennek első jele Cunha??
11 hónapja
Nekem ez a narráció miatt ütötte meg a szemem, hogy mennyivel jobb az ideig szezon Italiano alatt, mint amilyen a tavalyi volt Mottával. Persze most Vincenzo ázsiója magasabban van, mert éppen nyert a kupát, Mottát meg kibaszták a Juvétól, de ha azt nézzük tavaly ő 5. lett egy erősebb bajnokságban, Italiano meg 9. lesz idén.Sok gazdag nagy csapat is gyakran elfogy tavaszra, nem csak egy olyan /hozzájuk képest kicsi/Most nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
Sixo
ozibozi
11 hónapja
Sok gazdag nagy csapat is gyakran elfogy tavaszra, nem csak egy olyan /hozzájuk képest kicsi/Most nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
Sixo
11 hónapja
Ott még láttam rajtuk hogy próbálkoznak, csak nem jöttek az eredmények.Most nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
Sixo
11 hónapja
Most nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
11 hónapja
Bundás Győr👎
JC6 (Mr. Miele)

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
12 hónapja
Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
12 hónapja
Egyrészt az MTK 9-ig jutott el pont 100 évvel ezelőtt, másrészt (hiányosak az emlékeim) az a politikai közeg szerintem nem nekik kedvezett.7 bajnoki cím egymás után, az MTK-nak és az Újpestnek sikerült ez egyszerHasonló politikai közegben.
Kampman
szaba
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
12 hónapja
Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.
12 hónapja
Nem, random akartak egy vasárnapi meccset és ez jött ki. Simán elfért volna péntekre, a Paks meg zárónak.Vajon milyen megfontolással raktak be még egy tét nélküli ZTE - Szpari meccset a végére?gondolom azzal számoltak, hogy kiesési rangadó lesz.
Kampman
Kenny
Ugye a forduló programja a héten állt össze.
Poloska vagyok.
12 hónapja
Vajon milyen megfontolással raktak be még egy tét nélküli ZTE - Szpari meccset a végére?gondolom azzal számoltak, hogy kiesési rangadó lesz.
Kampman
12 hónapja
Vajon milyen megfontolással raktak be még egy tét nélküli ZTE - Szpari meccset a végére?