Sorozatok
32 feliratkozó
3 órája
Elkezdtük végre a Yellowstonet. Most tartunk a második évad vége felé.Nagyon haladós a sorozat, mert nehéz abbahagyni. Azt, hogy miért azt nem feltétlenül tudom, mert tele van logikátlan dolgokkal, idegesítő és érthetetlen karakterekkel és van benne 1-2 borzalmas színész is. 😀
Azt se igazán értettem az első évadban, hogy | miért kell minden részben meghalnia valakinek. 😀 | Sokszor teljesen oda nem illően.
Szóval szórakoztató sorozat, de ha pár dolgot jobban/logikusabban csinálták volna benne, akkor simán TOP10 lehetne nálam.
10 órája
Ez sztem gáz, mondjuk nem is tudtam hogy ott az amazon visziItthon se tudom kinél van
www.reddit.com/r/AmazonPrimeVideo/comments/1pnvz84/amazon_bows_to_turkish_government_censors_and/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 órája
Nalam mondjuk az abszolut top resz az s4e4 volt, de ez szubjektiv.Nem szubjektív - szinte mindenki a "Dear Billy-t" tartja a széria eddigi csúcsának.
Stez
A mostani évad 6. részét (Escape from Camazotz) várják sokan, mert az is Shawn Levy-s rész lesz(az egyetlen a záró szezonban) és ott is Max lesz valószínűleg a központi karakter, mint a Dear Billy-nél. És a Duffer tesók szerint is az a 2. etap kulcsrésze.
Szerkesztette: iktriad
1 napja
Nekem nagyon hiányzik Billy a sorozatból, imádtam a karakterét. Sadie meg nem véletlen, hogy lassan a Marvel egyik legerősebb női karakterét fogja megkapni.Az a resz egy hulladek. De az nyugtasson, hogy sok rossz resz azon kivul nem lesz. Raadasul szerintem alapbol nagyjabol a legjobb etap a 2-3. evad, Billy es Max is mocsok jo mellekszereplok, az o behozasuk nagyot dobott az elotte is kivalo sorozaton. Nalam mondjuk az abszolut top resz az s4e4 volt, de ez szubjektiv.A karácsonyi etap trailere:Hétvégén kezdtem el a Sobri szabály alapján, basszus s02e07 az olyan szinten kilóg az egészból, hogy bro ezt miért kellett?
iktriad
Kb mint a Lostból az a rész, amikor a Doki a south west Asia tourjáról mesél csak.
zacknorb
Stez
A 2-3 volt nálam is a legjobb évadok.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
Az a resz egy hulladek. De az nyugtasson, hogy sok rossz resz azon kivul nem lesz. Raadasul szerintem alapbol nagyjabol a legjobb etap a 2-3. evad, Billy es Max is mocsok jo mellekszereplok, az o behozasuk nagyot dobott az elotte is kivalo sorozaton. Nalam mondjuk az abszolut top resz az s4e4 volt, de ez szubjektiv.A karácsonyi etap trailere:Hétvégén kezdtem el a Sobri szabály alapján, basszus s02e07 az olyan szinten kilóg az egészból, hogy bro ezt miért kellett?
iktriad
Kb mint a Lostból az a rész, amikor a Doki a south west Asia tourjáról mesél csak.
zacknorb
1 napja
A karácsonyi etap trailere:Hétvégén kezdtem el a Sobri szabály alapján, basszus s02e07 az olyan szinten kilóg az egészból, hogy bro ezt miért kellett?
iktriad
Poloska vagyok.
1 napja
Annyit még hozzátennék, hogy az egész zenéje zseniális, a hangulattal együtt.Igen, mondjuk a hangulat az nekem megvolt het reszen at, de ebben a zarasban peldaul kevesbe. Vartam-vartam a nagy attorest, azt, hogy | Pennywise a resz elejen kicsit mezesmadzagkent elhuzott brutalitast es verengzest folytatni fogja, de aztan a resz arrol szolt, hogy egy befagyott tavon benazott | . Ez picit meh volt. De meg ezzel egyutt is nagyon eros sorozat, szerintem nagyjabol minden tekintetben. Ha a fent leirton kivul valami negativumot kene meg mondanom, az inkabb az, hogy a karakterek feluletesek es eleg semmilyenek lettek, a legtobb legalabbis. De ettol fuggetlenul is nalam sima 8.5/10 kornyeke a sorozat, foleg amiatt, hogy milyen sokat volt szo Pennywise multjarol, az entitasrol magarol, alaposan el lett melyitve.
warr_b
Nekem igazabol az a kerdes, hogy ha | a multban, 27 evvel korabban jatszodik majd a kovetkezo evad, akkor hogyan fogjak tovabb melyiteni, mivel most azert mar a jovo miatt nagyon sok mindent tudni lehet. Igy a visszafele haladas kacifantos lehet nehol, hogy ne fulladjon egy-egy szal majd erdektelensegbe, mondvan, mar annyi mindent tudni lehet, hogy a multban tovabbi ujdonsagok emiatt furak lehetnek. Meg ha 27 evvel korabbrol kiderulnek dolgok, hogyhogy azokrol senki sem tud majd akar a jelenlegi, 1962-es evadban, netalantan meg kesobb? Foleg ugy, hogy van egy nem kis csoport, az indian oslakosok, akik meg konkretan tudnak az entitasrol, annak a multjarol, a titkokrol, es ugye itt a zaras alapjan invitalnak is a csoportjukba masokat is Derrybol, hogy segitsenek vedeni az embereket. |
De ezt majd remelhetoleg az irok megoldjak. 🙂
Szerkesztette: Stez
1 napja
Annyit még hozzátennék, hogy az egész zenéje zseniális, a hangulattal együtt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
It: Welcome to Derry 7/10De visszafele lesz meg.
Most már értem a három évadot, meglesz a három ciklus.
Nem vártam tőle sokat, és az elején nem is kötött le. Hiába a horror, ijesztés, a bohóc (Nem tudom miért fordították le a nevét magyarra, maradjon csak Pennywise is magyarul, Karajcáros nagyon szarul hangzik) és Bill Skarsgård kell hozzá hogy műküdjön. Pont ezért az évad második fele már jobban lekötött, tetszett hogy sokat megtudunk a múltról is. Az utolsó résszel nem tudom mi volt a cél, elég laposra sikeredett.
Engem megvett a követkető évadokra, imádom ahogy meghűl bennem a vér amikor meglátom Skarsgård által játszott Pennywise-t.
Nomac
Szerintem amugy jo volt ez a resz is, es kulon jo volt, ahogy | rendesen hozzakotottek a filmhez. Mondjuk nem adnam, ha visszafele akarna Pennywise kinyirni az idosebb rokonokat, elegge terminator koppintas lenne, de a vegen eroteljesen utaltak ra, hogy a multban lesz buli es mar nem a jovoben, ami ertheto is, hiszen azt ugye a filmek mar le is fedtek. | .
Skarsgard amugy egy zseni. Amit lemuvel Pennywise eljatszasakor hangban, arcban, egeszen elkepeszto. Nem csoda, hogy osszeno ezzel a karakterrel, de egesz egyszeruen tenyleg hihetetlen, hogy mennyire az ove ez a szerep, es mennyire felelmetesen tudja eladni az egeszet. O emiatt lesz legenda szerintem.
Szerkesztette: Stez
1 napja
It: Welcome to Derry 7/10Most már értem a három évadot, meglesz a három ciklus.
Nem vártam tőle sokat, és az elején nem is kötött le. Hiába a horror, ijesztés, a bohóc (Nem tudom miért fordították le a nevét magyarra, maradjon csak Pennywise is magyarul, Karajcáros nagyon szarul hangzik) és Bill Skarsgård kell hozzá hogy műküdjön. Pont ezért az évad második fele már jobban lekötött, tetszett hogy sokat megtudunk a múltról is. Az utolsó résszel nem tudom mi volt a cél, elég laposra sikeredett.
Engem megvett a követkető évadokra, imádom ahogy meghűl bennem a vér amikor meglátom Skarsgård által játszott Pennywise-t.
1 napja
Az év egyik legjobb sorozata volt ez a The beast in me a Netflixen nekem. Fantasztikus színészi alakítások, kidolgozott karakterek, történet, képi világ.
2 napja
Az amerikai időt írják, nálunk szerintem ilyen hajnali 2, 3 körül kerül ki.Mikor jon ki az utolso resz? Mara van irva hbo-n, de semmi.Kíváncsi leszek mit szóltok majd hozzá.It: Welcome to Derry.Ha eddig tetszett, a bohóc még csak most fog majd belejönni 😉 Kíváncsian várom az évadzárót.
Meg csak ot reszen vagyok tul, de amugy kva jo eddig. Oke, nem talalja fel a spanyolviaszt, az is negativum, hogy csak most jelent meg Pennywise, de egyebkent az szerintem tok jo, hogy a szokasos verengzes miatt vajkal a multban is, es valaszt akar adni, hogy mi miert tortenik.
Jo, hat az mellekes, hogy ez a | meteor leesett az egbol, es kiszabadult valami foldontuli entitas belole | sztori iszonyat ratyi es sablon, de az akkor is tetszik, hogy tobb oldalrol is probaljak megkozeliteni az egesz dolgot.
De amugy nekem nagyon atjon a hangulat, konkretan szerintem meg a filmekkel is felveszi a versenyt, a masodik resszel biztosan peldaul.
Rosszabbat vartam, de nagyon igenyes es azert alapos sorozat. Az utolso harom reszt majd holnap-holnaputan nezem meg, de igazabol az elejetol baromi magas a szinvonal, es ez csak no reszrol reszre.
Stez
Nomac
warr_b
Stez

2 napja
Mikor jon ki az utolso resz? Mara van irva hbo-n, de semmi.Kíváncsi leszek mit szóltok majd hozzá.It: Welcome to Derry.Ha eddig tetszett, a bohóc még csak most fog majd belejönni 😉 Kíváncsian várom az évadzárót.
Meg csak ot reszen vagyok tul, de amugy kva jo eddig. Oke, nem talalja fel a spanyolviaszt, az is negativum, hogy csak most jelent meg Pennywise, de egyebkent az szerintem tok jo, hogy a szokasos verengzes miatt vajkal a multban is, es valaszt akar adni, hogy mi miert tortenik.
Jo, hat az mellekes, hogy ez a | meteor leesett az egbol, es kiszabadult valami foldontuli entitas belole | sztori iszonyat ratyi es sablon, de az akkor is tetszik, hogy tobb oldalrol is probaljak megkozeliteni az egesz dolgot.
De amugy nekem nagyon atjon a hangulat, konkretan szerintem meg a filmekkel is felveszi a versenyt, a masodik resszel biztosan peldaul.
Rosszabbat vartam, de nagyon igenyes es azert alapos sorozat. Az utolso harom reszt majd holnap-holnaputan nezem meg, de igazabol az elejetol baromi magas a szinvonal, es ez csak no reszrol reszre.
Stez
Nomac
warr_b
2 napja
Kíváncsi leszek mit szóltok majd hozzá.It: Welcome to Derry.Ha eddig tetszett, a bohóc még csak most fog majd belejönni 😉 Kíváncsian várom az évadzárót.
Stez
Nomac

2 napja
It: Welcome to Derry.Ha eddig tetszett, a bohóc még csak most fog majd belejönni 😉 Kíváncsian várom az évadzárót.
Stez
2 napja
It: Welcome to Derry.Meg csak ot reszen vagyok tul, de amugy kva jo eddig. Oke, nem talalja fel a spanyolviaszt, az is negativum, hogy csak most jelent meg Pennywise, de egyebkent az szerintem tok jo, hogy a szokasos verengzes miatt vajkal a multban is, es valaszt akar adni, hogy mi miert tortenik.
4 napja
Ez jön az HBO-ra | (ha a Netflix is engedi nekik) | 2026-ban.nem fog ez lezárulni jövőre még 😊
iktriad
és sztem Trumpék többet tiltanának be ha a paramount nyer
minjá a képen egy néger? há milyen ez már a fehér keresztyén muricában?
4 napja
YoungZeeZee
9 393
x aktak...tvvarhato volt h nem adnak le minden reszt es ugy hagynak ki reszeket h pon a mitologiai reszek maradnak ki.
ahogy korabban irtam tulhosszu az original foleg a kozepen levo evodesre nem is emlekeztem...de
videan elerheto x aktak az igazsag resz.
az utolsl resze az original sorozatnak,abban osszefoglalnak mindent. 80perc kb mert dupla.
5 napja
10 év után januárban jön a Night Manager 2. évada.- The past is a deadly weapon. The new season of The Night Manager streams January 11. pic.twitter.com/iFMI487G2K
— Prime Video (@PrimeVideo) December 11, 2025
5 napja
Percy Jackson S2E01-02egész jól indult a második évad, az effektek nincsenek a csúcson, de vállalható még így is
az Annabethet alakító színész fejlődött valamennyit, de van még hova
South Park S28 évadzáró
return of the wooden critters 😊
metal jesus
volt itt minden | baby suicide |
6 napja
House of Ashur E2mondom megnézem már a szereplőket közben, hogy ki kicsoda
Messia (Ashur 2 nőjéből a barna) volt Ofelia b+ a Faun Labirintusából
a többi nem rémlik sehonnan
viszont Achilliát remélem nem viszik fullosan Spartacus vonalra, mer gáz lenne
igazából ha a Gods of the Arena vonalát vinnék az jobb lenne
ami még probléma vele, hogy szar az akciókban, ez komoly gond lehet
Szerkesztette: Negritis, a vajda
7 napja
Kíváncsi vagyok az eredeti V vegyület az honnan van amit ad Soldier Boy Homelandernek.Nekem annyira nem adja, hogy Kripke kb. csinal szep lassan egy Supernatural reuniont a The Boysbol. Ackles rohadt jol nyomta Soldier Boyt, az fix, Dean Morgan meg alapbol jo szinesz, de mondjuk Padalecki szerintem szornyu szinesz, es hat en Misha Collinsert sem lelkesedem.
Illetve van e még belőle? Sok kérdés van itt, lehetne már április 8.
Nekem Padalecki valami seftes befolyásos maffiózónak tűnik.
KeyG
Kivancsi leszek, tuti elmebeteg karaktereket kell eljatszaniuk.
7 napja
Jah ok, az nem érdekel 😊Az előzetes 😀Kíváncsi vagyok az eredeti V vegyület az honnan van amit ad Soldier Boy Homelandernek.Oh elindult? Vagy ez még a trailer?
Illetve van e még belőle? Sok kérdés van itt, lehetne már április 8.
Nekem Padalecki valami seftes befolyásos maffiózónak tűnik.
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG