Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
de ha beírod googlebe angolul, akkor nincs ilyen mostani hír, max pletykák.m.facebook.com/story.php?story_fbid=5346533528702527&id=255074384515159&m_entstream_source=timeline&anchor_composer=falseTed Lasso kasza. 🥺🥺ezt hol olvastad?
3.évad még lesz..
steelwolf
nagyon szomorú lennék, ha csak ennyit kapnánk ebből 😕
Fontos_Vidra
steelwolf
több mint 2 éve
m.facebook.com/story.php?story_fbid=5346533528702527&id=255074384515159&m_entstream_source=timeline&anchor_composer=falseTed Lasso kasza. 🥺🥺ezt hol olvastad?
3.évad még lesz..
steelwolf
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Ted Lasso kasza. 🥺🥺ezt hol olvastad?
3.évad még lesz..
steelwolf
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Az az igazság, hogy emlékeim szerint a Kenobi sorozatot már elég régen bejelentették, talán még Mando S01 előtt. Gondolom Kenobival akarták kezdetben áthelyezni a hangsúlyt inkább a sorozatokra Disney-knél.Kenobi S01E03: bőven van benne betúlzás, de mégis jobb rész, mint az 1-2.Én nem értem, miért erőltetik a meglévő történetszálakat a meglévő szereplőkkel folyamatosan, miért nem nyitnak valami újat 100-200 évvel előrébb?
empty taxi
Semmi kreatív ötlet nincs manapság?
KeyG
Kánonban idővonalban pedig rengeteg olyan üres rész van, amelyet ki kell tölteni és nyilván ezeket kezdetben a kedvenc karakterekkel fogják megtenni. Más tészta, hogy pl Luke Skywalkerben több logika lenne, mintsem egy 6 részes Kenobiban ami még 1 évet sem ölel fel.
Emellett nem tudom hibáztatni a Disney-t, hogy Ahsoka külön sorozatot kap, egyszerűen elég fontos és szeretett karakter h megérdemelje (másrészről Filoni egyik kiskedvence, miután ő "alkotta" őt). Rogue One után sem csodálkozom h Andor különálló sorozat lesz. Landot mondjuk nem értem, de legyen az ő dolguk. 😀
több mint 2 éve
High Republic era lesz.The Acolyte is hasonló lesz (h mennyivel korábban az most nincs meg 😀 )A következő filmtrilogia állítólag a régi köztársaság idején fog játszódni.Kenobi S01E03: bőven van benne betúlzás, de mégis jobb rész, mint az 1-2.Én nem értem, miért erőltetik a meglévő történetszálakat a meglévő szereplőkkel folyamatosan, miért nem nyitnak valami újat 100-200 évvel előrébb?
empty taxi
KeyG
Gyanítom sorozatot még nem akarnak olyan korba vinni, amihez még nincs kánon.
empty taxi
Beki
több mint 2 éve
Kenobi S01E03: bőven van benne betúlzás, de mégis jobb rész, mint az 1-2.James Earl Jones!!!
empty taxi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The Acolyte is hasonló lesz (h mennyivel korábban az most nincs meg 😀 )A következő filmtrilogia állítólag a régi köztársaság idején fog játszódni.Kenobi S01E03: bőven van benne betúlzás, de mégis jobb rész, mint az 1-2.Én nem értem, miért erőltetik a meglévő történetszálakat a meglévő szereplőkkel folyamatosan, miért nem nyitnak valami újat 100-200 évvel előrébb?
empty taxi
KeyG
empty taxi
több mint 2 éve
Ted Lasso kasza. 🥺🥺3.évad még lesz..
több mint 2 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A következő filmtrilogia állítólag a régi köztársaság idején fog játszódni.Kenobi S01E03: bőven van benne betúlzás, de mégis jobb rész, mint az 1-2.Én nem értem, miért erőltetik a meglévő történetszálakat a meglévő szereplőkkel folyamatosan, miért nem nyitnak valami újat 100-200 évvel előrébb?
empty taxi
KeyG
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Kenobi S01E03: bőven van benne betúlzás, de mégis jobb rész, mint az 1-2.Én nem értem, miért erőltetik a meglévő történetszálakat a meglévő szereplőkkel folyamatosan, miért nem nyitnak valami újat 100-200 évvel előrébb?
empty taxi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Kenobi S01E03: bőven van benne betúlzás, de mégis jobb rész, mint az 1-2.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Season 2 is officially setting sail. #OurFlagMeansDeath pic.twitter.com/bjGC7mLktz
— HBO Max (@hbomax) June 1, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez a Stranger Things S4E4 eddig kimagasloan a legjobb resz volt az egesz sorozatbol. Az elozo evadot untam az elejen, szerintem siman a legjobb elso negy resz volt az eddigi evadokbol a frissen megjelent par.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
| Szinte tuti. Csak h gyulolete abbol fakad-e h magukra hagytak oket es ezert akarja az eletben maradt egyik hires Jedi mestert trofeakent levadaszni. Szinte biztosan oka van h felfedte Kenobinak h Anakin eletben van es ezzel fajdalmas emlekeket feltepve. Lehet nincs kulonosebb oka, de perpill erdekel.| Reva szerintem a Jedi templomban mutatott gyerekek egyike || Nem titkolták eddig sem, hogy főleg a rajongók karakterek iránti "szeretetére" fognak alaposan építeni. Várható volt, hogy nem lesznek eszeveszett akciók, hanem majd Vader-Obi-Wan összecsapásban kapja meg azt a nagyérdemű. 6 részből ennyire fogja futni.igaz, annál a fogócskánál pl lerágtam a körmöm 😉Na most melyik véleménynek higgyek én, aki holnap akarja elkezdeni nézni? 😄Nézd meg és utána várjuk a véleményedet. 😊
Mikey
braxa véleményét el tudom fogadni, de a dögunalmast már kevésbé. 😀
Beki
thebeke
Ami nekem nem tetszett az pl a Grand Inquisitor, olyan mehh és semleges karakter eddig, ha Rebelshez vagy máshol nézem.
Örültem, hogy ismét kaptunk néhány képet Order 66 coruscanti templom történéseiből. Utána a Grand Inquisitor monológja is jól összefoglalta az azután eltelt 10 évet és Jedi vadászatot stb.
Csodáltam h Obi Vant ki tudták rángatni a Tatooine-ról, hogy Organa megkockáztatta h felkeresi Obi -Wan-t ott (gyakorlatilag a Skywalker testvérpárt veszélybe sodorva ezzel). Leia valszeg innen ismerhette meg Kenobit és ezért kér tőle segítségeket a későbbiekben.
Kíváncsian várom h Reva Kenobi-megszállottságának van-e vmi oka, emellett meglepett h az Inkvizítorok ennyire tudják ki lapul a maszk alatt és ki volt az egykori mestere. |
Beki
Wester
Mondjuk Reva ha igy folytatja, szamara nem lesz jo vege. 😅 |
több mint 2 éve
| Reva szerintem a Jedi templomban mutatott gyerekek egyike || Nem titkolták eddig sem, hogy főleg a rajongók karakterek iránti "szeretetére" fognak alaposan építeni. Várható volt, hogy nem lesznek eszeveszett akciók, hanem majd Vader-Obi-Wan összecsapásban kapja meg azt a nagyérdemű. 6 részből ennyire fogja futni.igaz, annál a fogócskánál pl lerágtam a körmöm 😉Na most melyik véleménynek higgyek én, aki holnap akarja elkezdeni nézni? 😄Nézd meg és utána várjuk a véleményedet. 😊
Mikey
Beki
thebeke
Ami nekem nem tetszett az pl a Grand Inquisitor, olyan mehh és semleges karakter eddig, ha Rebelshez vagy máshol nézem.
Örültem, hogy ismét kaptunk néhány képet Order 66 coruscanti templom történéseiből. Utána a Grand Inquisitor monológja is jól összefoglalta az azután eltelt 10 évet és Jedi vadászatot stb.
Csodáltam h Obi Vant ki tudták rángatni a Tatooine-ról, hogy Organa megkockáztatta h felkeresi Obi -Wan-t ott (gyakorlatilag a Skywalker testvérpárt veszélybe sodorva ezzel). Leia valszeg innen ismerhette meg Kenobit és ezért kér tőle segítségeket a későbbiekben.
Kíváncsian várom h Reva Kenobi-megszállottságának van-e vmi oka, emellett meglepett h az Inkvizítorok ennyire tudják ki lapul a maszk alatt és ki volt az egykori mestere. |
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
| Nem titkolták eddig sem, hogy főleg a rajongók karakterek iránti "szeretetére" fognak alaposan építeni. Várható volt, hogy nem lesznek eszeveszett akciók, hanem majd Vader-Obi-Wan összecsapásban kapja meg azt a nagyérdemű. 6 részből ennyire fogja futni.igaz, annál a fogócskánál pl lerágtam a körmöm 😉Na most melyik véleménynek higgyek én, aki holnap akarja elkezdeni nézni? 😄Nézd meg és utána várjuk a véleményedet. 😊
Mikey
Beki
thebeke
több mint 2 éve
shagi0206
10 949
Én nem bánom, ha olyan szintű lesz, mint a 7. rész, akkor semmi ok a panaszra.Igen, true, este vettem észre én is, azt hittem, hogy ilyen hosszú évad lesz ez, de valóban csak +2 rész van hátra 😕Tudomásom szerint a 2. turnus 2 részes lesz, nem újabb 7. Legalábbis mindenhol 9 részt látok felsorolva.ugyanez nálam is, qrva jó lett ez a 7 rész (4. és 7. különösen!!), várom júliusban a kövi 7-et 😊Stranger things 😎persze szubjektív, de az 5. rész felénél járva kijelentem, hogy eddig ez a legjobb évad. Pedig nem gondoltam azt sem, hogy a szintet fenn tudják tartani, nem hogy még túllépni 😊
steelwolf
shagi0206
bogec7
shagi0206
bogec7
több mint 2 éve
bogjosi
1 498
Igen, true, este vettem észre én is, azt hittem, hogy ilyen hosszú évad lesz ez, de valóban csak +2 rész van hátra 😕Tudomásom szerint a 2. turnus 2 részes lesz, nem újabb 7. Legalábbis mindenhol 9 részt látok felsorolva.ugyanez nálam is, qrva jó lett ez a 7 rész (4. és 7. különösen!!), várom júliusban a kövi 7-et 😊Stranger things 😎persze szubjektív, de az 5. rész felénél járva kijelentem, hogy eddig ez a legjobb évad. Pedig nem gondoltam azt sem, hogy a szintet fenn tudják tartani, nem hogy még túllépni 😊
steelwolf
shagi0206
bogec7
shagi0206
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
shagi0206
10 949
Tudomásom szerint a 2. turnus 2 részes lesz, nem újabb 7. Legalábbis mindenhol 9 részt látok felsorolva.ugyanez nálam is, qrva jó lett ez a 7 rész (4. és 7. különösen!!), várom júliusban a kövi 7-et 😊Stranger things 😎persze szubjektív, de az 5. rész felénél járva kijelentem, hogy eddig ez a legjobb évad. Pedig nem gondoltam azt sem, hogy a szintet fenn tudják tartani, nem hogy még túllépni 😊
steelwolf
shagi0206
bogec7
több mint 2 éve
shagi0206
10 949
még ott nem járok, de ezzel el is érted, hogy még ma meglegyen az is 😊 Holnapi program pedig lesz akkor a Dumbledore titkai.ugyanez nálam is, qrva jó lett ez a 7 rész (4. és 7. különösen!!), várom júliusban a kövi 7-et 😊Stranger things 😎persze szubjektív, de az 5. rész felénél járva kijelentem, hogy eddig ez a legjobb évad. Pedig nem gondoltam azt sem, hogy a szintet fenn tudják tartani, nem hogy még túllépni 😊
steelwolf
shagi0206
bogec7
Majd a Boys, ha kijött az 1. rész.
több mint 2 éve
Nàlam HOF sorozat!ugyanez nálam is, qrva jó lett ez a 7 rész (4. és 7. különösen!!), várom júliusban a kövi 7-et 😊Stranger things 😎persze szubjektív, de az 5. rész felénél járva kijelentem, hogy eddig ez a legjobb évad. Pedig nem gondoltam azt sem, hogy a szintet fenn tudják tartani, nem hogy még túllépni 😊
steelwolf
shagi0206
bogec7
4.résznél járok, de ez kibebaszott jó volt!
A fiatal ,Matthew Broderick' tök jó arc lett 😀
több mint 2 éve
bogjosi
1 498
ugyanez nálam is, qrva jó lett ez a 7 rész (4. és 7. különösen!!), várom júliusban a kövi 7-et 😊Stranger things 😎persze szubjektív, de az 5. rész felénél járva kijelentem, hogy eddig ez a legjobb évad. Pedig nem gondoltam azt sem, hogy a szintet fenn tudják tartani, nem hogy még túllépni 😊
steelwolf
shagi0206
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
ozibozi
17 189
Kb Az első 3 rész részig azt hittem a Colin Farrell a főszereplő benne. 😊
több mint 2 éve
szerintem jobb, a film sztereotipizálás - a series izgalmasabbÉs jó ? Van olyan mint a film?Az igazság árát, Lincoln Lawyer-t nézi vlk?én
ozibozi
sutianap
Toca
Aki nem hiszi, annak utánajárnak