Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483
Ted Lasso kasza. 🥺🥺

3.évad még lesz..
steelwolf
ezt hol olvastad?
nagyon szomorú lennék, ha csak ennyit kapnánk ebből 😕
Fontos_Vidra
 m.facebook.com/story.php?story_fbid=5346533528702527&id=255074384515159&m_entstream_source=timeline&anchor_composer=false
steelwolf
de ha beírod googlebe angolul, akkor nincs ilyen mostani hír, max pletykák.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ted Lasso kasza. 🥺🥺

3.évad még lesz..
steelwolf
ezt hol olvastad?
Fontos_Vidra
 m.facebook.com/story.php?story_fbid=5346533528702527&id=255074384515159&m_entstream_source=timeline&anchor_composer=false
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483
Ted Lasso kasza. 🥺🥺

3.évad még lesz..
steelwolf
ezt hol olvastad?
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Kenobi S01E03: bőven van benne betúlzás, de mégis jobb rész, mint az 1-2.
empty taxi
Én nem értem, miért erőltetik a meglévő történetszálakat a meglévő szereplőkkel folyamatosan, miért nem nyitnak valami újat 100-200 évvel előrébb?
Semmi kreatív ötlet nincs manapság?
KeyG
Az az igazság, hogy emlékeim szerint a Kenobi sorozatot már elég régen bejelentették, talán még Mando S01 előtt. Gondolom Kenobival akarták kezdetben áthelyezni a hangsúlyt inkább a sorozatokra Disney-knél.
Kánonban idővonalban pedig rengeteg olyan üres rész van, amelyet ki kell tölteni és nyilván ezeket kezdetben a kedvenc karakterekkel fogják megtenni. Más tészta, hogy pl Luke Skywalkerben több logika lenne, mintsem egy 6 részes Kenobiban ami még 1 évet sem ölel fel.
Emellett nem tudom hibáztatni a Disney-t, hogy Ahsoka külön sorozatot kap, egyszerűen elég fontos és szeretett karakter h megérdemelje (másrészről Filoni egyik kiskedvence, miután ő "alkotta" őt). Rogue One után sem csodálkozom h Andor különálló sorozat lesz. Landot mondjuk nem értem, de legyen az ő dolguk. 😀
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
empty taxi
Én nem értem, miért erőltetik a meglévő történetszálakat a meglévő szereplőkkel folyamatosan, miért nem nyitnak valami újat 100-200 évvel előrébb?
KeyG
A következő filmtrilogia állítólag a régi köztársaság idején fog játszódni.
Gyanítom sorozatot még nem akarnak olyan korba vinni, amihez még nincs kánon.
empty taxi
The Acolyte is hasonló lesz (h mennyivel korábban az most nincs meg 😀 )
Beki
High Republic era lesz.
több mint 2 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
empty taxi
James Earl Jones!!!

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
empty taxi
KeyG
empty taxi
The Acolyte is hasonló lesz (h mennyivel korábban az most nincs meg 😀 )
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ted Lasso kasza. 🥺🥺

3.évad még lesz..
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 124 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
empty taxi
KeyG

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
empty taxi

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 124 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a Stranger Things S4E4 eddig kimagasloan a legjobb resz volt az egesz sorozatbol. Az elozo evadot untam az elejen, szerintem siman a legjobb elso negy resz volt az eddigi evadokbol a frissen megjelent par.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Na most melyik véleménynek higgyek én, aki holnap akarja elkezdeni nézni? 😄
Mikey
Nézd meg és utána várjuk a véleményedet. 😊
braxa véleményét el tudom fogadni, de a dögunalmast már kevésbé. 😀
Beki
igaz, annál a fogócskánál pl lerágtam a körmöm 😉
thebeke
| Nem titkolták eddig sem, hogy főleg a rajongók karakterek iránti "szeretetére" fognak alaposan építeni. Várható volt, hogy nem lesznek eszeveszett akciók, hanem majd Vader-Obi-Wan összecsapásban kapja meg azt a nagyérdemű. 6 részből ennyire fogja futni.
Ami nekem nem tetszett az pl a Grand Inquisitor, olyan mehh és semleges karakter eddig, ha Rebelshez vagy máshol nézem.
Örültem, hogy ismét kaptunk néhány képet Order 66 coruscanti templom történéseiből. Utána a Grand Inquisitor monológja is jól összefoglalta az azután eltelt 10 évet és Jedi vadászatot stb.
Csodáltam h Obi Vant ki tudták rángatni a Tatooine-ról, hogy Organa megkockáztatta h felkeresi Obi -Wan-t ott (gyakorlatilag a Skywalker testvérpárt veszélybe sodorva ezzel). Leia valszeg innen ismerhette meg Kenobit és ezért kér tőle segítségeket a későbbiekben.
Kíváncsian várom h Reva Kenobi-megszállottságának van-e vmi oka, emellett meglepett h az Inkvizítorok ennyire tudják ki lapul a maszk alatt és ki volt az egykori mestere.
|
Beki
| Reva szerintem a Jedi templomban mutatott gyerekek egyike |
Wester
| Szinte tuti. Csak h gyulolete abbol fakad-e h magukra hagytak oket es ezert akarja az eletben maradt egyik hires Jedi mestert trofeakent levadaszni. Szinte biztosan oka van h felfedte Kenobinak h Anakin eletben van es ezzel fajdalmas emlekeket feltepve. Lehet nincs kulonosebb oka, de perpill erdekel.
Mondjuk Reva ha igy folytatja, szamara nem lesz jo vege. 😅
|
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Mikey
Beki
thebeke
| Nem titkolták eddig sem, hogy főleg a rajongók karakterek iránti "szeretetére" fognak alaposan építeni. Várható volt, hogy nem lesznek eszeveszett akciók, hanem majd Vader-Obi-Wan összecsapásban kapja meg azt a nagyérdemű. 6 részből ennyire fogja futni.
Ami nekem nem tetszett az pl a Grand Inquisitor, olyan mehh és semleges karakter eddig, ha Rebelshez vagy máshol nézem.
Örültem, hogy ismét kaptunk néhány képet Order 66 coruscanti templom történéseiből. Utána a Grand Inquisitor monológja is jól összefoglalta az azután eltelt 10 évet és Jedi vadászatot stb.
Csodáltam h Obi Vant ki tudták rángatni a Tatooine-ról, hogy Organa megkockáztatta h felkeresi Obi -Wan-t ott (gyakorlatilag a Skywalker testvérpárt veszélybe sodorva ezzel). Leia valszeg innen ismerhette meg Kenobit és ezért kér tőle segítségeket a későbbiekben.
Kíváncsian várom h Reva Kenobi-megszállottságának van-e vmi oka, emellett meglepett h az Inkvizítorok ennyire tudják ki lapul a maszk alatt és ki volt az egykori mestere.
|
Beki
| Reva szerintem a Jedi templomban mutatott gyerekek egyike |

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mikey
Beki
thebeke
|
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 949
Stranger things 😎
steelwolf
persze szubjektív, de az 5. rész felénél járva kijelentem, hogy eddig ez a legjobb évad. Pedig nem gondoltam azt sem, hogy a szintet fenn tudják tartani, nem hogy még túllépni 😊
shagi0206
ugyanez nálam is, qrva jó lett ez a 7 rész (4. és 7. különösen!!), várom júliusban a kövi 7-et 😊
bogec7
Tudomásom szerint a 2. turnus 2 részes lesz, nem újabb 7. Legalábbis mindenhol 9 részt látok felsorolva.
shagi0206
Igen, true, este vettem észre én is, azt hittem, hogy ilyen hosszú évad lesz ez, de valóban csak +2 rész van hátra 😕
bogec7
Én nem bánom, ha olyan szintű lesz, mint a 7. rész, akkor semmi ok a panaszra.
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 1 498
Stranger things 😎
steelwolf
persze szubjektív, de az 5. rész felénél járva kijelentem, hogy eddig ez a legjobb évad. Pedig nem gondoltam azt sem, hogy a szintet fenn tudják tartani, nem hogy még túllépni 😊
shagi0206
ugyanez nálam is, qrva jó lett ez a 7 rész (4. és 7. különösen!!), várom júliusban a kövi 7-et 😊
bogec7
Tudomásom szerint a 2. turnus 2 részes lesz, nem újabb 7. Legalábbis mindenhol 9 részt látok felsorolva.
shagi0206
Igen, true, este vettem észre én is, azt hittem, hogy ilyen hosszú évad lesz ez, de valóban csak +2 rész van hátra 😕

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Stranger things 😎
steelwolf
shagi0206
bogec7
több mint 2 éve
Stranger things 😎
steelwolf
shagi0206
bogec7
még ott nem járok, de ezzel el is érted, hogy még ma meglegyen az is 😊 Holnapi program pedig lesz akkor a Dumbledore titkai.
Majd a Boys, ha kijött az 1. rész.
több mint 2 éve
Stranger things 😎
steelwolf
shagi0206
bogec7
Nàlam HOF sorozat!
4.résznél járok, de ez kibebaszott jó volt!
A fiatal ,Matthew Broderick' tök jó arc lett 😀
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 1 498
Stranger things 😎
steelwolf
shagi0206

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 189
Kb Az első 3 rész részig azt hittem a Colin Farrell a főszereplő benne. 😊
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Az igazság árát, Lincoln Lawyer-t nézi vlk?
ozibozi
én
sutianap
És jó ? Van olyan mint a film?
Toca
szerintem jobb, a film sztereotipizálás - a series izgalmasabb

Aki nem hiszi, annak utánajárnak