Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Na a The Flight Attendant 2×06 k.rva jó lett!!!
több mint 2 éve
mondjuk a 3ból Toby volt a legszarabb Spidey 😊 szal onnan nem volt könnyű előrelépniEnnek szokott az lenni a vege, hogy elkezdenek erolkodni azzal, hogy visszahozzak a szeretheto karaktereket, Iron-mant, Capt Americat, csak se Downey, de Evans nem fofja mar vallalni, igy uj szereplovel elszurjak oket. Mert Maguire eseteben sikerult eltalalniuk, es tudtak jo spider maneket talalni, de Cap es Iron eseteben annyira osszenott a szinesz a karakterrel, hogy szerintem massziv bukas lesz (nem penzugyileg, minosegben es kritikakban). Itt a multiverzum, ugyhogy mostmar ugy is megtehetnek barmit, a kepregenyekben sem letezik mar olyan, hogy halal, max pihentetnek egyeneket, de igazabol ugy is az a vege mindig, hogy visszahozzak ezeket a valahogy.van visszaesés, de semmiképp sem durvawww.youtube.com/watch?v=gim2kprjL50Endgame óta nagyon durva a lejtmenet, ez is lök rajta szépet
iktriad
braxa88
a dr strange 2-ben pl sztem az egész MCU legjobb főgonoszát láttuk
She Hulk eleve egy fringe karakter annak minden előnyével és hátrányával
a fő bajom hogy borzalmas a CGI, simán leugrik a képernyőről
az MCU egyik baja jelenleg hogy nincs igazi csapat identitása mert a Thanos éra hősei kimenőben, az újaknak meg nem volt még ideje hogy megszilárduljanak, valamint túl nagy a teher aminek meg kéne felelniük
valamint ugye arra is figyelniük kell hogy bizonyos hősöket nem nagyon hozhatnak mer egyértelmű balhé menne hogy nyúlták a DC-ből (odavissza nyúltak egymástól nonstop)
vagy mert úgy változtattak a 616os lore-n hogy nehéz lenne behozni
nagyon sok mindenkit kellene kiszolgálniuk és egyre nehezebb, a képregény rajongók akik ismerik She-Hulk-t vagy a A-Forcet ők imádni fogják valszeg, viszont a koca nézők meg a fejüket fogják majd
(és akkor még csak ezután jön szegény ms marvel amit ő kap majd az lesz szép)
Negritis
Stez
bár a forgatókönyv se segített neki
nekem pl a F&WS kifejezetten tetszett főleg ugye kis russellel ahogy próbálkozik hozni valamit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ennek szokott az lenni a vege, hogy elkezdenek erolkodni azzal, hogy visszahozzak a szeretheto karaktereket, Iron-mant, Capt Americat, csak se Downey, de Evans nem fofja mar vallalni, igy uj szereplovel elszurjak oket. Mert Maguire eseteben sikerult eltalalniuk, es tudtak jo spider maneket talalni, de Cap es Iron eseteben annyira osszenott a szinesz a karakterrel, hogy szerintem massziv bukas lesz (nem penzugyileg, minosegben es kritikakban). Itt a multiverzum, ugyhogy mostmar ugy is megtehetnek barmit, a kepregenyekben sem letezik mar olyan, hogy halal, max pihentetnek egyeneket, de igazabol ugy is az a vege mindig, hogy visszahozzak ezeket a valahogy.van visszaesés, de semmiképp sem durvawww.youtube.com/watch?v=gim2kprjL50Endgame óta nagyon durva a lejtmenet, ez is lök rajta szépet
iktriad
braxa88
az MCU egyik baja jelenleg hogy nincs igazi csapat identitása mert a Thanos éra hősei kimenőben, az újaknak meg nem volt még ideje hogy megszilárduljanak, valamint túl nagy a teher aminek meg kéne felelniük
valamint ugye arra is figyelniük kell hogy bizonyos hősöket nem nagyon hozhatnak mer egyértelmű balhé menne hogy nyúlták a DC-ből (odavissza nyúltak egymástól nonstop)
nagyon sok mindenkit kellene kiszolgálniuk és egyre nehezebb, a képregény rajongók akik ismerik She-Hulk-t vagy a A-Forcet ők imádni fogják valszeg, viszont a koca nézők meg a fejüket fogják majd
Negritis
több mint 2 éve
van visszaesés, de semmiképp sem durvawww.youtube.com/watch?v=gim2kprjL50Endgame óta nagyon durva a lejtmenet, ez is lök rajta szépet
iktriad
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
www.youtube.com/watch?v=gim2kprjL50Endgame óta nagyon durva a lejtmenet, ez is lök rajta szépet
iktriad
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=gim2kprjL50
több mint 2 éve
Akkor ez neked is tetszeni fog:Az vitathatatlanul a Firefly.Btw, szerintem anno ezzel baszták el a Jericho-t is, az a sorozat nagyon ott volt a szeren, érdemes megnézni a kasza ellenére is.Az a mai napig az egyik legnagyobb sorozatfájdalmam, ahogy bántak azzal a sorival.
Solymi
Hanni
warr_b
youtu.be/FLNJWB7cQWo
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 027
Na ja, azzal is jol elbantak, pedig fantasztikus volt. Meg a film is tetszett.Az vitathatatlanul a Firefly.Btw, szerintem anno ezzel baszták el a Jericho-t is, az a sorozat nagyon ott volt a szeren, érdemes megnézni a kasza ellenére is.Az a mai napig az egyik legnagyobb sorozatfájdalmam, ahogy bántak azzal a sorival.
Solymi
Hanni
warr_b
Bar, lehet h jobb igy, mert ki tudja mi lett volna kesobb.
A BSG-t is sajnaltam, pedig ott is volt olyan evad aminek a fele csak filler volt.
Arrol nem is beszelve h meg melle kitoltak nem egy filmet.
De a legjobban a Tronol harcat csesztek szet az utolso 2-3 evaddal, mert sietni akartak Star Warst rendezni (abbol is mi lett), meg valszeg alapanyag hijan mar nem tudtak olyan eros sztorit letenni.
Foleg ugy h a Daenerys szal tobbnyire unalom volt.
több mint 2 éve
Az vitathatatlanul a Firefly.Btw, szerintem anno ezzel baszták el a Jericho-t is, az a sorozat nagyon ott volt a szeren, érdemes megnézni a kasza ellenére is.Az a mai napig az egyik legnagyobb sorozatfájdalmam, ahogy bántak azzal a sorival.
Solymi
Hanni
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 027
Nem lett volna rossz sorozat, de olyan szarul volt megírva meg szétosztva az események, hogy az valami katasztrófa.Btw, szerintem anno ezzel baszták el a Jericho-t is, az a sorozat nagyon ott volt a szeren, érdemes megnézni a kasza ellenére is.Az a mai napig az egyik legnagyobb sorozatfájdalmam, ahogy bántak azzal a sorival.
Solymi
Hanni
Mondom, nekem a folyamat családi drámázás maradt meg mint felesleges elem, azt kellett volna visszább venni.
több mint 2 éve
Btw, szerintem anno ezzel baszták el a Jericho-t is, az a sorozat nagyon ott volt a szeren, érdemes megnézni a kasza ellenére is.Az a mai napig az egyik legnagyobb sorozatfájdalmam, ahogy bántak azzal a sorival.
Solymi
több mint 2 éve
és ha antal imre szereplésére utaltam? 😀Most vettem észre én is 😀antalólgia...de igen, antalógiaAbban nem különálló epizód mindegyik? mintha úgy rémlene, pár éve láttam néhány részt.Mondjuk ha már itt vagyok akkor megradom az esélyt, hogy kérjek pár ajánlást hasonló sci-fik sorozatokhoz 😀love death robots?
A Black Mirrort + Mr Robotot még nem néztem, de azokról jókat hallottam.
Borbinho
Negritis
Borbinho
amúgy elvileg az alapítvány egész jó lett csak ne asimov alapítványához nézd
Negritis
beszarsz
sutianap
Nagyon jó, végülis...Antolov repülőgépgyár is lehetne 😀
Szerk.: amugy meg az antalogia az az Antall Jozsef munkassagaval foglalkozo tudomanyag 😀
Solymi
elírtam no 😀
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 027
Most vettem észre én is 😀antalólgia...de igen, antalógiaAbban nem különálló epizód mindegyik? mintha úgy rémlene, pár éve láttam néhány részt.Mondjuk ha már itt vagyok akkor megradom az esélyt, hogy kérjek pár ajánlást hasonló sci-fik sorozatokhoz 😀love death robots?
Borbinho
Negritis
Borbinho
Negritis
beszarsz
sutianap
Nagyon jó, végülis...Antolov repülőgépgyár is lehetne 😀
Szerk.: amugy meg az antalogia az az Antall Jozsef munkassagaval foglalkozo tudomanyag 😀
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 027
Ajnánlom még a For All Mankindot is, alternatív valóságos téma, mi lett volna ha az oroszok lépnek először a Holdra címszóval.Első évad nagyon adta, nagyon valósághű és realisztikus vagy inkább elképzelhető az irány amerre elmentek.
Második évad ehhez képest elég gyengén indít, de érdemes kivárni, az a drámaépítgetős, alapozós rész, aztán jó lesz az is. Van pár dolog benne, amivel nem értek egyet, de hát amerikai sorozat, kell bele a családi dráma ezek szerint.
Btw, szerintem anno ezzel baszták el a Jericho-t is, az a sorozat nagyon ott volt a szeren, érdemes megnézni a kasza ellenére is.
A For All Mankindnak júniusban jön a 3. évada, érdekes lesz az is, a 2. évad végi teasernek köszönhetően.
több mint 2 éve
antalólgia...de igen, antalógiaAbban nem különálló epizód mindegyik? mintha úgy rémlene, pár éve láttam néhány részt.Mondjuk ha már itt vagyok akkor megradom az esélyt, hogy kérjek pár ajánlást hasonló sci-fik sorozatokhoz 😀love death robots?
Borbinho
Negritis
Borbinho
Negritis
beszarsz
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
de igen, antalógiaAbban nem különálló epizód mindegyik? mintha úgy rémlene, pár éve láttam néhány részt.Mondjuk ha már itt vagyok akkor megradom az esélyt, hogy kérjek pár ajánlást hasonló sci-fik sorozatokhoz 😀love death robots?
Borbinho
Negritis
Borbinho
több mint 2 éve
Abban nem különálló epizód mindegyik? mintha úgy rémlene, pár éve láttam néhány részt.Mondjuk ha már itt vagyok akkor megradom az esélyt, hogy kérjek pár ajánlást hasonló sci-fik sorozatokhoz 😀love death robots?
Borbinho
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Mondjuk ha már itt vagyok akkor megradom az esélyt, hogy kérjek pár ajánlást hasonló sci-fik sorozatokhoz 😀love death robots?
Borbinho
több mint 2 éve
azért ez megint baszó lett 😀
+ még mindig van pár olyan kérdés ami az eleje óta foglalkoztat, és remélem megválaszolásra kerül végül. Szerintem is esett a színvonal, de igazából (számomra) all time best körüli évad volt az első, onnan nem nehéz azért.
Az idősíkos baszakodás a 2.évadban szerintem jó volt, és nekem tetszett is, hogy egy ilyen eszközzel tették egyedivé a 2.évadot, nem csak folytatták az elsőt, vagy csak mentek egy új parkba.
Szerintem a "real world" megjelenítése a 3.évadban picit félrement, és ott jött talán pár Lost szerű mindfuck, hogy ezt belerakjuk mer' annyira mésztirkusak vagyunk.
Adok neki még esélyt na, főleg h tényleg kevés sorozat van ami érdekelne (szuperhősös mind kilőve érdeklődés hiányában, és ahogy nézem az a menő manapság, legalábbis enkóron azok vannak többnyire) 😀
Mondjuk ha már itt vagyok akkor megradom az esélyt, hogy kérjek pár ajánlást hasonló sci-fik sorozatokhoz 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Én az első kettőt imádtam, majd egyszer mindenképp újra is nézem, de a harmadik után eszem ágában nem állna nekiállni a negyediknek, utoljára a régi dexter utolsó évada volt a hypeolt sorozatok között ennyire gagyi, mint az
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
szerencsére 1 hónap múlva jön a Westworld, ha újra nem is nézem az első 3 évadot, de a redditet végigpörgetem addig.engem a 2. végén nagyon elvesztett a westworld, pedig az elsőt imádtam
Borbinho
több mint 2 éve
Nagyon ajánlom a Severance című sorozatot a sci-fi kedvelőknek. Évek óta az első sorozat (a Mindhunter + a Westworld után kb), aminek nekikezdtem, és szerencsére egyáltalán nem kellett csalódnom, sőt.
Imádom az ilyen sorozatokat, ahol végig mindfuck van. 1.5 nap alatt le is pörgettem az első évadot (9rész, kb 7-8 óra össz). A 9 rész alatt kb 20x mondhattam azt hangosan hogy "maaaaaan this is so fucked up" és különböző variációi 😀
szerencsére 1 hónap múlva jön a Westworld, ha újra nem is nézem az első 3 évadot, de a redditet végigpörgetem addig.
több mint 2 éve
Winning Time: The Rise of the Lakers Dynastyezt azért legalább aspektusokban vitatják
Nem emlékszem mikor láttam ennyire jól megcsinált sorozatot. Szuper story (és true), remek színészek. Bárkinek ajánlottam senki nem csalódott.
Első évad utolsó része a héten jött ki.
vpi
több mint 2 éve
MC12
6 379
Nincs bejelentett második évad - még - de ahogy itt is írták, meg ahogy máshol is olvastam, elég sok nyitott kérdés maradt (nekem még van egy rész vissza) szóval simán folytatható. És amekkora kritikai siker, meg is lepne, ha nem jönne.Szóval ha nem is lesz nálam all-time top 10, még 20 sem, de idén mindenképpen top 3 egyelőre. Ez egy igazi, jó sorozat. Jó sztori, jó színészek, jó forgatókönyv, fasza kivitelezés. Még sok ilyet.Lezárt sorozat, vagy az első évad a sok közül?
MC12
Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”