Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
még 10 év és disney mindent megvesz aztán kb ez lesz a valóságKi hogy áll stream fronton, van aki az Hbo Max, Netflix, Disney triót egyszerre tolja? 🙂Ez a téma mindig felbasz. Hogy 2022-Ben mèg 3 különböző streaminget (hbo, Netflix, prime) plusz YouTube, plusz iTunes-t kell külön - külön fizetni, kezelni, app-ba ki app-ba be. Nevetséges. Nem az egyszerűsödés felé kène haladni? Egy appban az összes tartalom amire előfizetek és csókolom. Ha csak hbo akkor X forint ha a Netflix tartalom is akkor 2X és így tovább. Tudom, tudom, a cégek szempontjából csak ellenérv van, de időszakonként ki kell dühöngenem magam ezen 😀
Az Apple baromi jó tartalmat gyárt, megy is Androidos tv-n de mobilon például nem és így tölteni se lehet...
Az Ncore könyvtár nem játszik 🙂
FLZOLI
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 379
Ki hogy áll stream fronton, van aki az Hbo Max, Netflix, Disney triót egyszerre tolja? 🙂Ez a téma mindig felbasz. Hogy 2022-Ben mèg 3 különböző streaminget (hbo, Netflix, prime) plusz YouTube, plusz iTunes-t kell külön - külön fizetni, kezelni, app-ba ki app-ba be. Nevetséges. Nem az egyszerűsödés felé kène haladni? Egy appban az összes tartalom amire előfizetek és csókolom. Ha csak hbo akkor X forint ha a Netflix tartalom is akkor 2X és így tovább. Tudom, tudom, a cégek szempontjából csak ellenérv van, de időszakonként ki kell dühöngenem magam ezen 😀
Az Apple baromi jó tartalmat gyárt, megy is Androidos tv-n de mobilon például nem és így tölteni se lehet...
FLZOLI
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Jughead
5 215
Nálunk is megy mind (vagyis a D+ 1 hét múlva fog). Semmi kedvem letöltésekkel bíbelődni, baszott nagy macera.Ki hogy áll stream fronton, van aki az Hbo Max, Netflix, Disney triót egyszerre tolja? 🙂hbo max, netflix, disney, prime video, apple tv
FLZOLI
briareos
Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
Ki hogy áll stream fronton, van aki az Hbo Max, Netflix, Disney triót egyszerre tolja? 🙂hbo max, netflix, disney, prime video, apple tv
FLZOLI
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Apple TV + HBO Max, de igazából egy torrent oldalon fent van minden aznapra abban a percben kb.Ki hogy áll stream fronton, van aki az Hbo Max, Netflix, Disney triót egyszerre tolja? 🙂+Prime is van
FLZOLI
iPhone-n csodásan megy az AppleTv😊
Gyurma Pappa
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Ki hogy áll stream fronton, van aki az Hbo Max, Netflix, Disney triót egyszerre tolja? 🙂+Prime is van
FLZOLI
iPhone-n csodásan megy az AppleTv😊
több mint 2 éve
Ki hogy áll stream fronton, van aki az Hbo Max, Netflix, Disney triót egyszerre tolja? 🙂Az Apple baromi jó tartalmat gyárt, megy is Androidos tv-n de mobilon például nem és így tölteni se lehet...
több mint 2 éve
Szerintem eletemben nen szakadtam meg ugy jeleneten, mint a The Boys s3e1nel az elejen.Aki latta, tudja mire gondolok. 😂😂😂
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Ebben a sorozatban komolyan az akasztott ki téged? Hűha. 😊1.résznél az a buzis dolog megint kiakasztotta a ,menjetek a faszomba' indexemet!Megnéztem a Boys 3. évadból ami kijött, egy szóval: beteg.sztem hétfőn másnaposan állok neki, nem biztos hogy jó ötlet 😀
empty taxi
Negritis
Természetesen a sorozat fasza!
steelwolf
Gyuri bácsi is meg lett említve a sorozatban, nagyon nevettem.
több mint 2 éve
figy a homelander-doppelganger jelenet nálam nem volt probléma szal kétlem hogy azt túltolják1.résznél az a buzis dolog megint kiakasztotta a ,menjetek a faszomba' indexemet!Megnéztem a Boys 3. évadból ami kijött, egy szóval: beteg.sztem hétfőn másnaposan állok neki, nem biztos hogy jó ötlet 😀
empty taxi
Negritis
steelwolf
ha igen, nézek elébe
(és nem nem vagyok meleg, de ha egy jelenet indokolja had szóljon)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
1.résznél az a buzis dolog megint kiakasztotta a ,menjetek a faszomba' indexemet!Megnéztem a Boys 3. évadból ami kijött, egy szóval: beteg.sztem hétfőn másnaposan állok neki, nem biztos hogy jó ötlet 😀
empty taxi
Negritis
több mint 2 éve
Megnéztem a Boys 3. évadból ami kijött, egy szóval: beteg.sztem hétfőn másnaposan állok neki, nem biztos hogy jó ötlet 😀
empty taxi
több mint 2 éve
Megnéztem a Boys 3. évadból ami kijött, egy szóval: beteg.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 027
Amennyire lehúzták anno a Solo-t én nagyon sokáig nem néztem meg.Az az igazság, hogy emlékeim szerint a Kenobi sorozatot már elég régen bejelentették, talán még Mando S01 előtt. Gondolom Kenobival akarták kezdetben áthelyezni a hangsúlyt inkább a sorozatokra Disney-knél.Kenobi S01E03: bőven van benne betúlzás, de mégis jobb rész, mint az 1-2.Én nem értem, miért erőltetik a meglévő történetszálakat a meglévő szereplőkkel folyamatosan, miért nem nyitnak valami újat 100-200 évvel előrébb?
empty taxi
Semmi kreatív ötlet nincs manapság?
KeyG
Kánonban idővonalban pedig rengeteg olyan üres rész van, amelyet ki kell tölteni és nyilván ezeket kezdetben a kedvenc karakterekkel fogják megtenni. Más tészta, hogy pl Luke Skywalkerben több logika lenne, mintsem egy 6 részes Kenobiban ami még 1 évet sem ölel fel.
Emellett nem tudom hibáztatni a Disney-t, hogy Ahsoka külön sorozatot kap, egyszerűen elég fontos és szeretett karakter h megérdemelje (másrészről Filoni egyik kiskedvence, miután ő "alkotta" őt). Rogue One után sem csodálkozom h Andor különálló sorozat lesz. Landot mondjuk nem értem, de legyen az ő dolguk. 😀
Beki
De azt kell mondjam, hogy minden bénasága ellenére építette a karaktert és nagyon jó jövőt jósolt a 2-3. résznek, amiből ugye nem lett semmi.
Andor kell, mert egy jó karakter volt, a Rogue One pedig az egyik legjobb SW film, kár, hogy több hasonlót nem készítettek.
Lando karakterét, akár a régit, akár az újat szerettem, mert jól játszották a karaktert és mert hozzátett az egészhez, plusz színesítheti az SW világát.
Kenobi sorozat az 1-2 rész alapján jó, bár nem történik túl sok benne eddig, de karakterépítő és színesít ez is.
Igazából nem is baj, hogy kicsit foltozgatják a lyukakat, plusz ízt ad a 4-6 újranézéséhez 😛
Meg hát a filmvásznon mégiscsak ez az éra a legjelentősebb, a 1-3 nem sok jót termelt, a 7-9-et meg inkább hagyjuk. Elbaszott egy folytatás minden téren, amit jelenleg csak ezekkel a sorozatokkal tudnak kijavítani ahhoz, hogy ráforduljanak valami másik filmre...
Illetve kellene egy erős sztori is amit eddig az animációs sorozatokban, játékokban, képregényekben nem lőttek el vagy ugye onnan kell karakterek behozni, de a Skywalkerek történetéhez kapcsolódóak még mindig erősebbek.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Ha jol remlik, The Boys 3. evada ma jott ki."csak" az első 3 rész, de igen ma jött ki
Huu, be kene daralnom.
Stez
Daddy's home. #TheBoysPremiere pic.twitter.com/u2qHeeGFYy
— THE BOYS (@TheBoysTV) June 3, 2022
több mint 2 éve
Ha jol remlik, The Boys 3. evada ma jott ki. Huu, be kene daralnom.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
hu.ign.com/ted-lasso-3-evad/77339/news/sajnos-a-hir-igaz-veget-er-a-sorozat-ami-a-pandemia-alatt-tartotta-bennunk-a-lelket... nem mondta ki hogy ez az utolsó évad, megint csak ugyanazt mondja, hogy eredetileg (ez a szó nagyon fontos, mert tippre ők se gondolták mekkora siker lesz) annyira tervezték, de úgy érzi egyre csak duzzad/növekszik a történet, majd hozzáteszi, hogyha egyszer tényleg lezárják, akkor nagy gonddal fogják tenni.
steelwolf
az ign szégyellje magát, hogy lehoz egy ennyire clickbait "cikket" megint.
That is a tough question and I really can't say for sure that this will be the last series and I know there's been lots of speculation. You do feel it has a life span but it still feels as if it is growing. Originally, it was always intended to be a three series show. There are lots of stories to unravel and settle one way or another in Series Three but when it does finally end all I can say is that we will take great care in landing the plane in a proper and loving way.
több mint 2 éve
Hát de még Olaszországba el se ment 😆még nem kezdtem el nézni, de ha 3 évadra írt alá és annyit raktak előre össze akkor lehet jobb ha csak enniy leszjaja, de annyira masszív siker a meghatározó piacokon, hogy nem hiszem hogy ennyi lenne a vége.Igen, utánanéztem én is!de ha beírod googlebe angolul, akkor nincs ilyen mostani hír, max pletykák.m.facebook.com/story.php?story_fbid=5346533528702527&id=255074384515159&m_entstream_source=timeline&anchor_composer=falseTed Lasso kasza. 🥺🥺ezt hol olvastad?
3.évad még lesz..
steelwolf
nagyon szomorú lennék, ha csak ennyit kapnánk ebből 😕
Fontos_Vidra
steelwolf
Fontos_Vidra
Nem tudom mi alapján hozták le a hírt!
Azt tudom h Lasso 3 évadra írt alá.
steelwolf
Believe! 😀
Fontos_Vidra
Negritis
több mint 2 éve
még nem kezdtem el nézni, de ha 3 évadra írt alá és annyit raktak előre össze akkor lehet jobb ha csak enniy leszjaja, de annyira masszív siker a meghatározó piacokon, hogy nem hiszem hogy ennyi lenne a vége.Igen, utánanéztem én is!de ha beírod googlebe angolul, akkor nincs ilyen mostani hír, max pletykák.m.facebook.com/story.php?story_fbid=5346533528702527&id=255074384515159&m_entstream_source=timeline&anchor_composer=falseTed Lasso kasza. 🥺🥺ezt hol olvastad?
3.évad még lesz..
steelwolf
Fontos_Vidra
steelwolf
Fontos_Vidra
steelwolf
Believe! 😀
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
jaja, de annyira masszív siker a meghatározó piacokon, hogy nem hiszem hogy ennyi lenne a vége.Igen, utánanéztem én is!de ha beírod googlebe angolul, akkor nincs ilyen mostani hír, max pletykák.m.facebook.com/story.php?story_fbid=5346533528702527&id=255074384515159&m_entstream_source=timeline&anchor_composer=falseTed Lasso kasza. 🥺🥺ezt hol olvastad?
3.évad még lesz..
steelwolf
Fontos_Vidra
steelwolf
Fontos_Vidra
steelwolf
Believe! 😀
több mint 2 éve
Igen, utánanéztem én is!de ha beírod googlebe angolul, akkor nincs ilyen mostani hír, max pletykák.m.facebook.com/story.php?story_fbid=5346533528702527&id=255074384515159&m_entstream_source=timeline&anchor_composer=falseTed Lasso kasza. 🥺🥺ezt hol olvastad?
3.évad még lesz..
steelwolf
Fontos_Vidra
steelwolf
Fontos_Vidra