NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
179
30
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
A hell on wheelsről van valakinek véleménye?Régen láttam de szerintem nagyon jó
Cowboykarcsi90
Jók a karakterek plusz szerintem jól visszadja a polgárhaború utáni hangulatot
Relációba az is jó ahogy bemutatja a frissen felszabadított négerek helyzetét.
De mondjuk a kínai munkások helyzetének bemutatása is megér egy misét
Szóval én ajánlom
több mint 3 éve
A hell on wheelsről van valakinek véleménye?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
geeklife.hu/2021/06/28/wandavision-sorozat-befejezese-vege-megvaltozott-marvel-studios/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Jó lett ez a Batwoman évadzáró, több kérdést is kinyitottak a köv. évadra.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
bogjosi
1 499
Rick és Morty 5. évad bekezdett rendesen! 💯| itt nem karakter fejlődés van, hanem komplett társadalom |
HBO Go-n fentvan az 1. rész...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Ted hamarosan visszatér.több mint 3 éve
Mondat, ami remélem nem kell leírnom a Mennyei nyitófordulója után - még mindig az elvárások felett teljesít a Loki. Közben kijött az első trailer a Picard 2. évadáról.
Time has been broken. #StarTrekPicard season two, coming 2022 💫 #StarTrek pic.twitter.com/OjqarMnFBr
— Star Trek (@StarTrek) June 16, 2021
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Lupin 2. évad Netflixen!
Madden hates me.
több mint 3 éve
Köszi srácok, próba 3 rész megvolt és megvett, úgyhogy dara jön 😊Jo sorozat, de par evad alatt kifutnak az organikus tortenetszalakbol, nekem onnet mar nem volt elmeny, annyira elrugaszkodott volt. Az elso par evad viszont elvezetes volt.
MC12
több mint 3 éve
azt már eddig is 😀Meg a kurvákat is! 🙃Jaja, és a motor mellé biztosan igényelni fog egy shotgun-t is 😊Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.Nem VOLTÁL motoros, de elkerülhetetlenül vágyni fogsz egy motorra 😀
MC12
Én imádtam
Gyurma Pappa
Willie Parker
steelwolf
több mint 3 éve
Meg a kurvákat is! 🙃Jaja, és a motor mellé biztosan igényelni fog egy shotgun-t is 😊Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.Nem VOLTÁL motoros, de elkerülhetetlenül vágyni fogsz egy motorra 😀
MC12
Én imádtam
Gyurma Pappa
Willie Parker
több mint 3 éve
Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.Február óta küzdünk vele, én is nagyon bírom, a 3.,4.,5. évad egészen zseniális, a hatodik már gyengébb, a hetedikkel meg egyenesen nem haladunk hetek óta... Amúgy nagyon jó sorozat, érdemes megnézni.
MC12
| Mondjuk normálisan motorzni megtaníthatták volna a szereplőket mert az üldözéses jeleneteknél amit előadnak az nevetséges 😀 |
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
dugo93
4 233
For All MankindNem jöttem ragozni a dolgot, amit már sokan leírtak, hogy mekkora király sorozat.
Inkább egy fél kérdés a 2. évad, azt hiszem 7. részéről (ha később egyértelművé válik, akkor légyszi ne is spoilerezzetek, inkább ez csak egy költői kérdés 😀):
| A szovjet mérnök aki bemegy Danihez, az a főkunstruktor, Sergej Korolev ugye? Legalábbis őt véltem felfedezni a karakterben. A fizimiska, ahogy a gulagról beszél, ahogy nem mondja meg a nevét...
Érdekes gondolat, hogy ha ő a valóságban nem hal meg - azt hiszem '65-ben - akkor simán lehet, hogy az oroszok megtartják az előnyüket az űrversenyben és hasonlóan alakulnak a dolgok, mint a sorozatban. Hatalmas koponya volt az öreg. |
több mint 3 éve
Willie Parker
15 396
Jaja, és a motor mellé biztosan igényelni fog egy shotgun-t is 😊Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.Nem VOLTÁL motoros, de elkerülhetetlenül vágyni fogsz egy motorra 😀
MC12
Én imádtam
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.Nem VOLTÁL motoros, de elkerülhetetlenül vágyni fogsz egy motorra 😀
MC12
Én imádtam
több mint 3 éve
Rend a lelke mindennek 😀hvg.hu/kultura/20210611_Visszater_Magdi_anyus_a_Baratok_kozt_finalejara
Madden hates me.
több mint 3 éve
MC12
6 381
Köszi srácok, próba 3 rész megvolt és megvett, úgyhogy dara jön 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.fasza lesz
MC12
több mint 3 éve
netlfix he man animációs cuccwww.youtube.com/watch?v=bRcOc8wL4k8
+ előzmény anime a gyűrűkurához
több mint 3 éve
Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.Jaja, nagy kiraly lesz. Az utolso egy, masfel evad kivetelevel kb, legalabbis nekem akkor nagyon valtott egy olyan iranyt a sorozat, ami a kezdetekhez kepest mar tul sok volt. Onnantol nem is volt kifejezetten elvezetes a szamomra, vegigneztem, mert azert csak ledaraltam elotte a korabbi reszeket.
MC12
Mindegy, majd latni fogod, aztan kinek mi. Nekem eleg elbaszott utolso masfel evad volt ez. Ettol fuggetlenul ott van a legjobbak kozott nalam a sorozat.
több mint 3 éve
Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.nekem is majd vmikor meg kell nézni, de "ráér"
MC12
mondjuk a soprnaost nemrég fejeztem be és imádtam
több mint 3 éve
MC12
6 381
Akkor most nekiugrunk a “kötelezők” lista következő, még nem látott sorozatára: Sons of Anarchy. Nem vagyok se motoros se semmi ilyesmi, de hátha jó lesz.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
végre befejeztem a Castlevania 4. évadjátha az utolsó részt kiveszük akkor ez az évad felért az elsőhöz
összeségében egy kurvajó sorozat és aki tolta a játékokat a PS1ig biztos hogy rengeteg utalást lát majd ebben az évadban
ez talán a legjobb film-sorozat videójátékadaptáció
több mint 3 éve
faszán indított a Loki kiváncsi vagyok hova futtatják kinemrég láttam ezt a videót és kb ennek a ellentettjének éreztem ezt a részt