NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
247
33
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Csak egy kis Alien-Blade Runner vegyites, nem tul kreativ. Jol kezdodott, nezhetetlen lett a vegere.A feleségem konkrétan idegbeteg lett a sorozat második felétől, pedig imádta a felültést meg az elejét.A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
iktriad
Sokat elmond egyébként, hogy a legérdekesebb részek a flashbackek...
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
nemtom hogy Usa, Filmek vagy ide a legjobb de elvileg mini series szóval ide jön 😀Crime of the Century
húb+, vannak bicskanyitogató dolgok és ez eléggé elől van közöttük (collective is)
a big pharma pénzéhségét eddig is tudtuk és azt is hogy mekkora lobby erejük van, de azért itt 1 fokkal mélyebbre sikerül menni
kamu orvosi terminológia, előre megírt fda engedély, lobbisták által megírt törvény javaslat, ...
azt is szépen bemutatja hogy mennyire nem könnyű egy ilyen probléma feloldása, viszont mégis 1 bitesen foglalkoztak csak vele
| aki már addict azzal mi lesz, és a csávó akiről akár a breaking bad is szólhatna az kemény eset volt |
akinek van HBO Go az sztem nem jár vele rosszul
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sikerült végre rávenni páromat a GoT-ra. Ma fejeztük be, lenyomtuk 3 hét alatt.Így egyben nézve, a "gondolkodási" időt kiiktatva valóban sokkal kevésbé baromság mint anno.
Bár a winterfelli csatáért továbbra sem tudok megbocsátani nekik 😀
több mint 3 éve
nah végre befejeztem a sopranost, tudom tudomkurvajó volt, de ez a befejezés
áááá 😀
több mint 3 éve
A feleségem konkrétan idegbeteg lett a sorozat második felétől, pedig imádta a felültést meg az elejét.A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
iktriad
Sokat elmond egyébként, hogy a legérdekesebb részek a flashbackek...
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Hivatalosan is berendelték a 2. évadot!Elméletben lesz még folytatása.Lásd új szereplők megjelenése a szezonzáróban.Lezárt sorozat, vagy még folytatódni fog?A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 3 éve
Elméletben lesz még folytatása.Lásd új szereplők megjelenése a szezonzáróban.Lezárt sorozat, vagy még folytatódni fog?A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
iktriad
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Lezárt sorozat, vagy még folytatódni fog?A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
iktriad
több mint 3 éve
A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
több mint 3 éve
| nem volt egy nagy rész, ami egyedül említett dolog volt, az már az első részből is egyértelmű volt számomra, még az a kérdés, hogy mi a "szuperképessége", reméltem kiderül, de még nem || Kíváncsi leszek h Rex említés szintén elmondja-e h mikor váltak külön Ahsokával, meg pár egyéb infót. Persze, ha Order 66 után hetekkel találja meg a Bad Batch Rex-et akkor mindegy ez. || Sztem erre már az 1. részben is utaltak, persze lehet rosszul emlékszek. |Ez a 2. Bad Batch rész viszont nagyon töltelék volt.| Egyetlen kiemelendő rész, mikor azt mondták Omega kapcsán h a kaminóiak nem ok nélkül hozták létre. |
empty taxi
Beki
empty taxi
Beki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Köszi így már értemValaki fel tudna világosítani hogy a Sólyom és Tél Katonája sorozatban kik ezek "menekültek"?És kik ellen harcolnak? Mert nem világos a storyaz alap szitu az hogy Thanos elcsattintotta a fél világot
VvAlekosz
ezért a 3. világból pótolták a hiányzó munkaerőt a fejlett országok
viszont mikor jött a visszacsatt akkor újramegjelentek
és a kormányok megoldása az hogy migránsok haza
és persze az hogy levetett kapcarongyként bánnak velük nem tetszik nekik
nah ez a "flag smashers" motivációja
Negritis
több mint 3 éve
Valaki fel tudna világosítani hogy a Sólyom és Tél Katonája sorozatban kik ezek "menekültek"?És kik ellen harcolnak? Mert nem világos a storyaz alap szitu az hogy Thanos elcsattintotta a fél világot
VvAlekosz
ezért a 3. világból pótolták a hiányzó munkaerőt a fejlett országok
viszont mikor jött a visszacsatt akkor újramegjelentek
és a kormányok megoldása az hogy migránsok haza
és persze az hogy levetett kapcarongyként bánnak velük nem tetszik nekik
nah ez a "flag smashers" motivációja
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Valaki fel tudna világosítani hogy a Sólyom és Tél Katonája sorozatban kik ezek "menekültek"?És kik ellen harcolnak? Mert nem világos a story
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
| Kíváncsi leszek h Rex említés szintén elmondja-e h mikor váltak külön Ahsokával, meg pár egyéb infót. Persze, ha Order 66 után hetekkel találja meg a Bad Batch Rex-et akkor mindegy ez. || Sztem erre már az 1. részben is utaltak, persze lehet rosszul emlékszek. |Ez a 2. Bad Batch rész viszont nagyon töltelék volt.| Egyetlen kiemelendő rész, mikor azt mondták Omega kapcsán h a kaminóiak nem ok nélkül hozták létre. |
empty taxi
Beki
empty taxi
több mint 3 éve
a shura no tokival mi a baj?Próbáltam emészthető/kezdőknek is befogadható mainstream változatokkal jönni, erre... 😕nem sok animét nézek netflixen 😀nah megnéztem a Yasuke-t és nem tudom hogy ajánlanám-e j szívvel bárkinekRule 1
kicsit olyan semmilyen
talán akkor javaslom hogy szeretted az Obsidian Samurai küldiket Nioh-ban
Negritis
ne nézz Netflix animét 😛
És ha nem jó, ajánl mást... nem tudom mi a műfaja pontosan, itt van 3 javaslat
i) Samurai Champloo - ezzel "illik" kezdeni / kötelező kategória
ii) Katanagatari - picit más típusú történet (kevéssé történelmi, több a fantasy benne) - én imádom ezt, sztem nagyon alulértékelt...
iii) (nyilván, d'oh) Afro Samurai...
Igor
a Blood of Zeus meg a Castlevania nem hiszem hogy klasszikusan annak számítana
ha gore is kell és szamurájok akkor sztem a Shigurui
egyébként meg akkor bedobom a Mutsu Enmei Ryuu Gaiden: Shura no Toki-t
ami szintén tök jó volt emlékeim szerint
Negritis
Igor
több mint 3 éve
Próbáltam emészthető/kezdőknek is befogadható mainstream változatokkal jönni, erre... 😕nem sok animét nézek netflixen 😀nah megnéztem a Yasuke-t és nem tudom hogy ajánlanám-e j szívvel bárkinekRule 1
kicsit olyan semmilyen
Negritis
ne nézz Netflix animét 😛
ii) Katanagatari - picit más típusú történet (kevéssé történelmi, több a fantasy benne) - én imádom ezt, sztem nagyon alulértékelt...
Igor
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
nem sok animét nézek netflixen 😀nah megnéztem a Yasuke-t és nem tudom hogy ajánlanám-e j szívvel bárkinekRule 1
kicsit olyan semmilyen
Negritis
ne nézz Netflix animét 😛
Igor
több mint 3 éve
nah megnéztem a Yasuke-t és nem tudom hogy ajánlanám-e j szívvel bárkinekRule 1
kicsit olyan semmilyen
Negritis
ne nézz Netflix animét 😛
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
nah megnéztem a Yasuke-t és nem tudom hogy ajánlanám-e j szívvel bárkinekkicsit olyan semmilyen
több mint 3 éve
| Sztem erre már az 1. részben is utaltak, persze lehet rosszul emlékszek. |Ez a 2. Bad Batch rész viszont nagyon töltelék volt.| Egyetlen kiemelendő rész, mikor azt mondták Omega kapcsán h a kaminóiak nem ok nélkül hozták létre. |
empty taxi
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ez a 2. Bad Batch rész viszont nagyon töltelék volt.| Egyetlen kiemelendő rész, mikor azt mondták Omega kapcsán h a kaminóiak nem ok nélkül hozták létre. |
empty taxi
több mint 3 éve
Netflixen vegignyomtam a Mindhuntert, nagyon tetszett. Hasonló műsorokból egy sem jött be, de valaki nem ajánlana valami ehhez hasonló rejtett kincset?
#JC6
több mint 3 éve
- JC6
6 995
Netflixen vegignyomtam a Mindhuntert, nagyon tetszett. Hasonló műsorokból egy sem jött be, de valaki nem ajánlana valami ehhez hasonló rejtett kincset?
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
StarWars új reakciók? 1/2rész.