NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
252
33
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
nem a Vasasról volt szó 😛Biztatóan nyitott a Loki. Várom a folytatást.máris elkezdődött az NB2?
iktriad
| elnézést |
Löfli
több mint 3 éve
| beszoptátok nincs itt semmi érdekes || kurva lassú ... |Star Wars - The Bad Batch| 6. rész után tartom ezt továbbra is.
| Nagyon lassan építik fel Filoniék ezt az évadot... túlságosan vontatott.
Megérkeznek 1-1 bolygóra, eltöltenek ott 20-25 percet, alig látunk vmit és tovább is állnak (pl Pantora és a héten Ord Mantell). Oké, láttuk már Fennec Shandet, aki most kezdte talán a bounty hunter dolgot; említik Jabba nevét; látjuk Bib-et és ennyi. Omegáról is nagyon lassan csordogálnak az infók és még mindig nem érzi azt az ember, hogy tényleg a squad tagja lenne.
Valamint a rancor sztem nem ugyanaz, amit Luke megölt, mert a mostani részben "her"-ként hivatkoznak rá. |
Beki
Ezúttal a Corellián vannak 10-15 percet: szép akciódús rész, amelyben ismét van pár utalás és ennyi. Behozzák itt is a Martez testvéreket, akik tesznek utalást arra h kiknek dolgoznak (miért kellett a droid commander feje számukra), de itt is lehet csavar. Nyilván sokatmondó h Ahsoka R7 droidja náluk van (CW 7. évad utolsó részében is Rex és Ahsokánál volt a droid).
A végén a "misztikus" alak kb bárki lehet, akire he-ként hivatkoznak. Ugye Rex szerepelt a trailerben, így ha vele vennék fel a kapcsolatot, semmi értelme nem lenne ennek a titokzatosságnak. Bail Organát is kizárnám, szimplán ekkoriban túl sok mindenre kell figyelnie, mintsem h egy elcseszett klón squadot keressen. Olvastam jó pár tippek h Mace Windu az, jót mosolyogtam. |
Beki
csebi
több mint 3 éve
| kurva lassú ... |Star Wars - The Bad Batch| 6. rész után tartom ezt továbbra is.
Megérkeznek 1-1 bolygóra, eltöltenek ott 20-25 percet, alig látunk vmit és tovább is állnak (pl Pantora és a héten Ord Mantell). Oké, láttuk már Fennec Shandet, aki most kezdte talán a bounty hunter dolgot; említik Jabba nevét; látjuk Bib-et és ennyi. Omegáról is nagyon lassan csordogálnak az infók és még mindig nem érzi azt az ember, hogy tényleg a squad tagja lenne.
Valamint a rancor sztem nem ugyanaz, amit Luke megölt, mert a mostani részben "her"-ként hivatkoznak rá. |
Beki
Ezúttal a Corellián vannak 10-15 percet: szép akciódús rész, amelyben ismét van pár utalás és ennyi. Behozzák itt is a Martez testvéreket, akik tesznek utalást arra h kiknek dolgoznak (miért kellett a droid commander feje számukra), de itt is lehet csavar. Nyilván sokatmondó h Ahsoka R7 droidja náluk van (CW 7. évad utolsó részében is Rex és Ahsokánál volt a droid).
A végén a "misztikus" alak kb bárki lehet, akire he-ként hivatkoznak. Ugye Rex szerepelt a trailerben, így ha vele vennék fel a kapcsolatot, semmi értelme nem lenne ennek a titokzatosságnak. Bail Organát is kizárnám, szimplán ekkoriban túl sok mindenre kell figyelnie, mintsem h egy elcseszett klón squadot keressen. Olvastam jó pár tippek h Mace Windu az, jót mosolyogtam. |
Beki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 407
Dzsu nem Allah-hoz készül megint?Dzsudzsákék feljutottak a Mennyeibe. 😉Biztatóan nyitott a Loki. Várom a folytatást.máris elkezdődött az NB2?
iktriad
| elnézést |
Löfli
iktriad
Al-Dzsu-dzak Bha-lash
több mint 3 éve
Dzsudzsákék feljutottak a Mennyeibe. 😉Biztatóan nyitott a Loki. Várom a folytatást.máris elkezdődött az NB2?
iktriad
| elnézést |
Löfli
több mint 3 éve
Iktriadnak tökéletes. 😊Biztatóan nyitott a Loki. Várom a folytatást.máris elkezdődött az NB2?
iktriad
| elnézést |
Löfli
több mint 3 éve
Biztatóan nyitott a Loki. Várom a folytatást.máris elkezdődött az NB2?
iktriad
| elnézést |
több mint 3 éve
Biztatóan nyitott a Loki. Várom a folytatást.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Star Wars - The Bad Batch| 6. rész után tartom ezt továbbra is.
Beki
több mint 3 éve
Lenyomtam 😊Nem nezem el, szaz fekvo!Ja, akkor elnézést 😊a sorozat címe, ha tippelnem kell ez:A f.szom ezekbe a rövidítésekbe! Mi az az OZ?!Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Aki szereti a börtönös sorozatokat/filmeket, annak kötelező darab.
Remélem az 5. évaddal (nevezzük spin offnak) nem rontják el, negyedik tökéletes lezárás volt.
Nomac
Stez
bcsarli
www.imdb.com/title/tt0118421/
Negritis
bcsarli
Amugy persze, ez az, amit Negritis linkelt.
Stez
több mint 3 éve
MC12
6 381
A Lucifer 10. Részében most a linebacker-t sikerült hátvédnek fordítani 😊 mondjuk két mondattal előtte eltalálták hogy védő a pozíció 😊 (gondolom a defense nagy segítség volt)
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
8 napHBO Go
1.évad, lezárt.
8 nappal egy aszteroida becsapódása előtt vagyunk és azt mutatja be h főhőseink h élik ezt meg.
több mint 3 éve
Ezt adom, etalon sorozat 🙂Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Remélem az 5. évaddal (nevezzük spin offnak) nem rontják el, negyedik tökéletes lezárás volt.
Nomac
Stez
több mint 3 éve
Nem nezem el, szaz fekvo!Ja, akkor elnézést 😊a sorozat címe, ha tippelnem kell ez:A f.szom ezekbe a rövidítésekbe! Mi az az OZ?!Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Nomac
Stez
bcsarli
Negritis
bcsarli
Amugy persze, ez az, amit Negritis linkelt.
több mint 3 éve
Ja, akkor elnézést 😊a sorozat címe, ha tippelnem kell ez:A f.szom ezekbe a rövidítésekbe! Mi az az OZ?!Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Nomac
Stez
bcsarli
Negritis
több mint 3 éve
a sorozat címe, ha tippelnem kell ez:A f.szom ezekbe a rövidítésekbe! Mi az az OZ?!Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Nomac
Stez
bcsarli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A f.szom ezekbe a rövidítésekbe! Mi az az OZ?!Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Nomac
Stez
több mint 3 éve
Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Ha bortonos sorozat, akkor nalam az OZ a #1.
Nomac
több mint 3 éve
Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek.Én is nagyon szerettem! 😉😄
Nomac
5.évad-) | Elég nagy katyvasz, de a 2 szereplő miatt érdemes megnézni! |
több mint 3 éve
Vis A Vis Eddig a spanyol sorozatokat elég messziről elkerültem. Valahogy ennek sikerült beszippantania, nem mostanában fordult velem elő, hogy valamire így ráfüggjek. Aki szereti a börtönös sorozatokat/filmeket, annak kötelező darab.
több mint 3 éve
Manifest:Amennyire "értelmetlen" a sztori, annyira megfogott engem. 10/10
Várom a 3. Évadot, nekem tetszik a magyar hangokkal is. 😀
több mint 3 éve
Star Wars - The Bad Batchpont így gondolom én is. | inkább lennének 30-40 perces részek, de lépkednének előre a történetben is |
Beki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Star Wars - The Bad Batch| Nagyon lassan építik fel Filoniék ezt az évadot... túlságosan vontatott.
több mint 3 éve
Engem konkrétan felb..szott agyilag ,hogy az utolsó 25 percben pofánvágták az egész történetetCsak egy kis Alien-Blade Runner vegyites, nem tul kreativ. Jol kezdodott, nezhetetlen lett a vegere.A feleségem konkrétan idegbeteg lett a sorozat második felétől, pedig imádta a felültést meg az elejét.A farkas gyermekei mennyire jó /nem jó ?Meg lehet nézni, bár a második fele itt-ott erősen fejvakarós. A főcíme még mindig gyönyörű.
Janek
iktriad
Sokat elmond egyébként, hogy a legérdekesebb részek a flashbackek...
Gyurma Pappa
Stez
több mint 3 éve
Desvalaki asszem nézte itt mikor kijött, én most bírtam rávenni magam és megterhelő
aki szereti a true crime sztorikat az ezt is zabálni fogja valszeg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!