NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Into the Badlandsnekem listán van, a warriorral együtt
Valakinek info ?
(Első rész gyanázós)
VvAlekosz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Into the BadlandsValakinek info ?
(Első rész gyanázós)
több mint 3 éve
Netflix uj doku haborus sorozata nagyon ajanlos, aki szereti az ilyet: Age of Samurai. A cimbol kitalahato mirol is lesz szo, nem reszleteznem.Mike Singletary?
ulpianus
több mint 3 éve
Netflix uj doku haborus sorozata nagyon ajanlos, aki szereti az ilyet: Age of Samurai. A cimbol kitalahato mirol is lesz szo, nem reszleteznem.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Ray Donovan film berendelve!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Star Wars: The Bad Batch, an Original Series, starts streaming May the 4th on @DisneyPlus. pic.twitter.com/54drrMFNKK
— Star Wars (@starwars) February 24, 2021
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
na letudtam the crewt, elment egynekAmatőr
briareos
több mint 3 éve
greenboy
267
Jó hír, köszi! 😊Fordítás alatt vanwww.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TMsqjE8qyDAyYPTiL89IzVPISC3KTy1WSMupBACl4AqY&q=when+heroes+fly&oq=when+he&aqs=chrome.1.69i57j46i131i433j46j69i60l2.5288j0j7&client=ms-android-samsung-gs-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8Sajnos csak az első négy részhez találtam feliratot... 😕
Brutál jo kis sorozat
Izraeli
VvAlekosz
greenboy
Hetente jön hozzá felirat most kezdték el
Első 4 rész után brutál jó igaz a 4.kicsit csoresz volt De szerintem fain/fáint lesz a cucc
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Fordítás alatt vanwww.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TMsqjE8qyDAyYPTiL89IzVPISC3KTy1WSMupBACl4AqY&q=when+heroes+fly&oq=when+he&aqs=chrome.1.69i57j46i131i433j46j69i60l2.5288j0j7&client=ms-android-samsung-gs-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8Sajnos csak az első négy részhez találtam feliratot... 😕
Brutál jo kis sorozat
Izraeli
VvAlekosz
greenboy
Hetente jön hozzá felirat most kezdték el
Első 4 rész után brutál jó igaz a 4.kicsit csoresz volt De szerintem fain/fáint lesz a cucc
több mint 3 éve
netflixen is csak angol felirat van hozzáwww.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TMsqjE8qyDAyYPTiL89IzVPISC3KTy1WSMupBACl4AqY&q=when+heroes+fly&oq=when+he&aqs=chrome.1.69i57j46i131i433j46j69i60l2.5288j0j7&client=ms-android-samsung-gs-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8Sajnos csak az első négy részhez találtam feliratot... 😕
Brutál jo kis sorozat
Izraeli
VvAlekosz
greenboy
több mint 3 éve
greenboy
267
www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TMsqjE8qyDAyYPTiL89IzVPISC3KTy1WSMupBACl4AqY&q=when+heroes+fly&oq=when+he&aqs=chrome.1.69i57j46i131i433j46j69i60l2.5288j0j7&client=ms-android-samsung-gs-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8Sajnos csak az első négy részhez találtam feliratot... 😕
Brutál jo kis sorozat
Izraeli
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TMsqjE8qyDAyYPTiL89IzVPISC3KTy1WSMupBACl4AqY&q=when+heroes+fly&oq=when+he&aqs=chrome.1.69i57j46i131i433j46j69i60l2.5288j0j7&client=ms-android-samsung-gs-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8Brutál jo kis sorozat
Izraeli
több mint 3 éve
ozibozi
17 218
IMDB-n ha nincs záró évszám akkor még nincs döntès a kaszáról, és a premier dátum is sokszor szerepel plot nélkül.
több mint 3 éve
rokaur
869
whatnext.eu/geeklife.hu/2021/02/18/vegzet-a-winx-saga-masodik-evad-netflix-sorozat/Van valami oldal, ahol esetleg gyűjtik hogy mikor folytatódnak a netflixes sorozatok?
Negritis
Mikey
Ezt nezd meg esetleg, elvileg van airdate a sorozatokhoz.
több mint 3 éve
TV Time-ban is szokták jelölnigeeklife.hu/2021/02/18/vegzet-a-winx-saga-masodik-evad-netflix-sorozat/Van valami oldal, ahol esetleg gyűjtik hogy mikor folytatódnak a netflixes sorozatok?
Negritis
Mikey
több mint 3 éve
Sorozatjunkie?geeklife.hu/2021/02/18/vegzet-a-winx-saga-masodik-evad-netflix-sorozat/Van valami oldal, ahol esetleg gyűjtik hogy mikor folytatódnak a netflixes sorozatok?
Negritis
Mikey
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Mikey
18 755
geeklife.hu/2021/02/18/vegzet-a-winx-saga-masodik-evad-netflix-sorozat/Van valami oldal, ahol esetleg gyűjtik hogy mikor folytatódnak a netflixes sorozatok?
Negritis
több mint 3 éve
geeklife.hu/2021/02/18/vegzet-a-winx-saga-masodik-evad-netflix-sorozat/
több mint 3 éve
asszem piratebayen is fent van akkor, csak gondoltam hátha van vmi "official" versionvalaki tudja ezt honnan lehetne beszerezni?rarbg.to, elvileg 1080p-ben fent van mindkét évad. Felirat nem tudom létezik-e hozzá.
Dark Side of the Ring
www.justwatch.com/ szerint nem is létezik, ncore tékában nincs fent
Negritis
warr_b
btw kiváncsi leszek erre
www.pcguru.hu/hirek/feliratos-elozetest-kapott-az-allen-kontra-farrow/60777?fbclid=IwAR3aOkAqOH7dR9X6C0YI3kMPbxDTGAGusMSfEE8IE75zREHXH4bOE0Up9x8
több mint 3 éve
valaki tudja ezt honnan lehetne beszerezni?rarbg.to, elvileg 1080p-ben fent van mindkét évad. Felirat nem tudom létezik-e hozzá.
Dark Side of the Ring
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Szvsz, annyira nem durva a fan service, kivéve a végén. Inkább a hardcore fanoknak az ha casual sw néző vagy nem fog leugrani a képernyőről.Nem igazán ismerem baggio preferenciáit, de furcsállom, hogy a Mandaloriant senki nem írta 😀Az első évadot megnéztük, végülis egynek elment, de mivel a másodikról mindenhol azt olvasom, hogy oltári fan service az egész, valahogy nem érzem az égető kényszert, hogy pótoljam
Mégis csak visszarakta a SW-t a térképre.
Hanni
r.baggio
több mint 3 éve
Indult az elmúlt három évben olyan sorozat (legyen akár miniszéria), ami tényleg kihagyhatatlan?
r.baggio
több mint 3 éve
valaki tudja ezt honnan lehetne beszerezni?Dark Side of the Ring
több mint 3 éve
én most vágok bele az expanse 3. évadba, vmiért abbahagytam anno a 2.nál, már nem értem miért.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.