NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
Sorozatok
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/tv/konnyek-volgye-shat-neila-valley-of-tears/movie-223212/amp
Valakinek valami velemeny ?
azon gondolkoztam meg h Verstappen nyilatkozott-e egyaltalan a netflix stabnak?Szintén megvolt!En imadom ezt a Forma 1 sorozatot. Legujabb evad (Netfixen, torrenten):jaja en is ledaraltam lenyegben masfel nap alatt. tetszett nagyon.
Drive to survive. Season 3.
ulpianus
mutatja a tavalyi evet, hogy a ket elsovel alig foglalkoztak, volt egy resz Bottasrol es kb ennyi, amugy sokadhegedusok voltak.
csebi
Jobbra számítottam, sok mindent kihagytak!
Günther Steiner kurvajó arc!
steelwolf
plusz azert latszik rajta a szerkesztes nagyon pl Ablont meg sem kerdeztek arrol, hogy kimaradt vagy kivagtak, es igazabol a Gasly temat sem nagyon feszegettek direktben Hornereknel. amugy sztem Gaslynak mar eselye nincsen visszamennie a red bullhoz, ott vmi eltort abban a kapcsolatban, latszik, hogy Horner ki nem allhatja. talan egy kozepcsapathoz tudna menni majd pl Renaulthoz mert francia.
valamint a Russell-Bottas csatarol sem lett sok minden belevagva.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Szintén megvolt!En imadom ezt a Forma 1 sorozatot. Legujabb evad (Netfixen, torrenten):jaja en is ledaraltam lenyegben masfel nap alatt. tetszett nagyon.
ulpianus
mutatja a tavalyi evet, hogy a ket elsovel alig foglalkoztak, volt egy resz Bottasrol es kb ennyi, amugy sokadhegedusok voltak.
csebi
Jobbra számítottam, sok mindent kihagytak!
Günther Steiner kurvajó arc!
Az első része ötletes és király volt.Fejtsd ki miért volt gagyi. Figyelek.Amennyire gagyi lett a Wv vége, remelem annyira jó lesz ez.Mackie-vel mint akciószínésszel sztem nincs gond, a szerepválasztása és a forgatókönyvek már más kérdésSzerintem is ez a floorja ennek a 6 részesnek. De remélem tartogatnak némi (pozitív) meglepetést.
én emiatt nem aggódok ezen
legfeljebb kapunk egy hót közepes akció sorozatot
Negritis
iktriad
Toca
shawnka
Nekem az utolsó 2 rész túl sablonos.
Jó a gagyi túlzás, de ahhoz képest amilyen volt az első pár részben, nekem az utolsó 2-3 rész után hiányérzetem volt.
Fejtsd ki miért volt gagyi. Figyelek.Amennyire gagyi lett a Wv vége, remelem annyira jó lesz ez.Mackie-vel mint akciószínésszel sztem nincs gond, a szerepválasztása és a forgatókönyvek már más kérdésSzerintem is ez a floorja ennek a 6 részesnek. De remélem tartogatnak némi (pozitív) meglepetést.
Negritis
iktriad
Toca
En imadom ezt a Forma 1 sorozatot. Legujabb evad (Netfixen, torrenten):jaja en is ledaraltam lenyegben masfel nap alatt. tetszett nagyon.
ulpianus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Állat vagyok, ami enni kér...
Amennyire gagyi lett a Wv vége, remelem annyira jó lesz ez.Mackie-vel mint akciószínésszel sztem nincs gond, a szerepválasztása és a forgatókönyvek már más kérdésSzerintem is ez a floorja ennek a 6 részesnek. De remélem tartogatnak némi (pozitív) meglepetést.
Negritis
iktriad
Mackie-vel mint akciószínésszel sztem nincs gond, a szerepválasztása és a forgatókönyvek már más kérdésSzerintem is ez a floorja ennek a 6 részesnek. De remélem tartogatnak némi (pozitív) meglepetést.
Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ez így van SS nagyon korrekt, Brühl pedig az Alienistben nagyon jó volt!Brühl már a Civil Warban is megmutatta mit tud, de elég megnézni a Goodbye Lenint vagy a Rush-t, és benne őt mint Laudát, hogy milyen kaliberű színész.
steelwolf
Ez így van SS nagyon korrekt, Brühl pedig az Alienistben nagyon jó volt!A 3 korai új Marvel sorozatból tény, hogy ez a leggyengébbnek tűnő sorozat színészekben az előzetes infók alapján. De én bízom Sebastian Stanben és főleg Brühlben. Amúgy ez tűnik leginkább kvázi szokásos Marvel menetnek is. Ami lehet jó és rossz is, kinek ez mennyire jön be.A Marvel megint ad egy extra okot, amiért érdemes lesz várni a pénteket. Kezdve ettől a héttől.Mackie miatt nálam nem annyira város!
☆ More than a symbol ☆ Watch the final trailer for Marvel Studios’ The Falcon and The Winter Soldier and start streaming the Six-Episode Event this Friday on @DisneyPlus. #FalconAndWinterSoldier pic.twitter.com/9jrrrXDF47
— Marvel Studios (@MarvelStudios) March 15, 2021
iktriad
steelwolf
iktriad
A 3 korai új Marvel sorozatból tény, hogy ez a leggyengébbnek tűnő sorozat színészekben az előzetes infók alapján. De én bízom Sebastian Stanben és főleg Brühlben. Amúgy ez tűnik leginkább kvázi szokásos Marvel menetnek is. Ami lehet jó és rossz is, kinek ez mennyire jön be.A Marvel megint ad egy extra okot, amiért érdemes lesz várni a pénteket. Kezdve ettől a héttől.Mackie miatt nálam nem annyira város!
☆ More than a symbol ☆ Watch the final trailer for Marvel Studios’ The Falcon and The Winter Soldier and start streaming the Six-Episode Event this Friday on @DisneyPlus. #FalconAndWinterSoldier pic.twitter.com/9jrrrXDF47
iktriad
steelwolf
A Marvel megint ad egy extra okot, amiért érdemes lesz várni a pénteket. Kezdve ettől a héttől.Mackie miatt nálam nem annyira város!
iktriad
Brühl az egyik, ha nem a legnagyobb aduja ennek a minisorozatnak. Remélem kap valami a képregényekben látott szerkót is.Zemo is back. Here's your refresher on the old foe before the premiere of Marvel Studios' "The Falcon and The Winter Soldier": https://t.co/uQfWSrtuFK
— Marvel Entertainment (@Marvel) March 14, 2021
Negritis
A Marvel megint ad egy extra okot, amiért érdemes lesz várni a pénteket. Kezdve ettől a héttől.
iktriad
Zemo is back. Here's your refresher on the old foe before the premiere of Marvel Studios' "The Falcon and The Winter Soldier": https://t.co/uQfWSrtuFK
— Marvel Entertainment (@Marvel) March 14, 2021
www.southparkstudios.com/episodes/0ncw71/south-park-south-parq-vaccination-special-season-24-ep-2meglepően valósághű volt a South ParQ Vaccination SpecialMárcius 15 23:00 Comedy Central szinkronosan
Negritis
bcsarli
meglepően valósághű volt a South ParQ Vaccination SpecialMárcius 15 23:00 Comedy Central szinkronosan
Negritis
Mi az a Marvel unlimited, google a barátom persze 😀marvel képregény előfizetés, netflix módra
Toca
Hát az első pár rész kurva jó volt, az utolsó pár meg nagyon összecsapott.WandaVision: 1-nek jó volt, annyira nem nyűgözött le.sztem kurvajó volt
empty taxi
kellően elborult, bő extra anyag a marvelhez
ami zavart hogy | megint köcsög a "karhatalom" |
Negritis
egyébként a Wandavision után 2 short series-t javaslok olvasásraMi az a Marvel unlimited, google a barátom persze 😀
House of M
S.W.O.R.D.
mind2 elérhető a marvel unlimiteden
Negritis
www.netflix.com/browse?jbv=81046613
Netflix sorozat, egy kutyakikepzo sracrol a Bay Area kornyeken. Utolso reszben spoiler! Beast Mode M. Lynch is felbukkan. Aki szerette a Cat from Hell sorozatot, annak ajanlom.
Állat vagyok, ami enni kér...