NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Tegyetek magatoknak egy szivességet és nézzétek az Expanset.

Hát mi a jó isten volt a 3. évad második fele 😀 😀 😀
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 218
Rég láttam már ennyire jó nyitóepizódot mint a Dark első része. Remélem tudom követni majd a szálakat.
zavi27
Szerintem akik írták is elvesztek a másodikban. 😉
több mint 3 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Rég láttam már ennyire jó nyitóepizódot mint a Dark első része. Remélem tudom követni majd a szálakat.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 197 — The Mathematician
midseason faws trailer, kurvajó
de spoileres
 twitter.com/marvelstudios/status/1381638239069605888?s=21

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
megneztem a Timelesst. hat amennyire jol indult, annyira gyenge lett. vegere mar tele lett logikai bukfencekkel meg csak picit sem probaltak odafigyelni semmire. kedvencem az, hogy | fohos anyja meghal a multban, de a fohos ennek ellenere megszuletik kesobb ... |

jo alapotlet volt, de mar a masodik evadra elfogyott annyira a szufla, hogy minimalisan odafigyeljenek fontos dolgokra nem csak a reszletekre ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
nah folyamatban a marve batman moon knight
 geeklife.hu/2021/04/11/moon-knight-budapest-forgatas-oscar-isaac-ethan-hawke/

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
nemtom ki nézi aktívan a Falcon - Winter Soldier-t
sztem kurvajó, és engem mocskosul meglepett hogy | Battlestar-t engedték meghalni |
úgy néz ki ez lesz | a "tipping point" és ez lökte John-t teljesen át a határon és innentől elindul a brutalitás |
az az ending odabaszott, és számomra nagyon sokat számít hogy csak ebben a 4 részben több karakter bemutatás-fejlődés-dráma volt mint a teljes snyder cut-ban ...
Negritis
1. rész nagyon nem tetszett, oké alapozás stbstb! Tegnap folytattam..3. rész közepénél vagyok! Végre megjött Brühl és lesz tánc is! 🤣🤣
Szépen fejlödik a sorozat! Tetszik! 😀
több mint 3 éve
nemtom ki nézi aktívan a Falcon - Winter Soldier-t
sztem kurvajó, és engem mocskosul meglepett hogy | Battlestar-t engedték meghalni |
úgy néz ki ez lesz | a "tipping point" és ez lökte John-t teljesen át a határon és innentől elindul a brutalitás |
az az ending odabaszott, és számomra nagyon sokat számít hogy csak ebben a 4 részben több karakter bemutatás-fejlődés-dráma volt mint a teljes snyder cut-ban ...

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kevin Garvey is back!
Kibebaszott hangulatos a trailer!

Szerkesztette: steelwolf
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 index.hu/kultur/2021/04/06/meghalt-paul-ritter-csernobil-es-a-harry-potter-szinesze/

RIP, nem jó, de tragikus...

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 765 — StuG Life
Tell me your secrets eleg jo az elso par resz utan. Hamish Linklater fenomenalis, de a noi foszerepek is erosek.
topin
azért szomorú h nem tudták megfizetni az igazit

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Én most a Timelessre porogtem rá egész bejön

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 008
Tell me your secrets eleg jo az elso par resz utan. Hamish Linklater fenomenalis, de a noi foszerepek is erosek.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Túl a vörös kanapén

Rájátszik a groteszkre a sorozat, de gyorsan ledaráltam az 1. évadot, szórakoztatott. Júliusban jön a 2. Netflixre.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Miközben az egyik Fehér Farkas épp nyomoz, egy másik befejezte forgatni a 2. évadát.

ha a maradék 3 részben kapunk egy | T'Challa kameót, akkor nem tudom még milyen érzéseim lesznek. mármint nem vágok semmit hova fog ez kifutni, ki lesz a power broker, csak a 3. rész végéből gondolkozok |
shawnka
Akkor jól gondoltam, hogy kire gondoltál twitteres bejegyzésedben.
Egyébként eddig teljesen rendben van a 2. MCU-s sorozat. Remélem sikerül még emelni ennél is jobban a színvonalat a 2. félidőben.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Tetszik ahogy építezik a Falcon and the Winter Soldier, ebből kijöhet egy fasza storyline.
empty taxi
jaja, a ma visszahozott 2 karakter sokat hozzáadott
és nekem John Walker karakter bemutatása is tetszik
nameg az akciók kurvajók
Negritis
ha a maradék 3 részben kapunk egy | T'Challa kameót, akkor nem tudom még milyen érzéseim lesznek. mármint nem vágok semmit hova fog ez kifutni, ki lesz a power broker, csak a 3. rész végéből gondolkozok |
shawnka
nem hiszem hogy ő előkerülne, de képregények alapján az simán lehet hogy
| a flagburnerek - akik kb a watchdogs - megölik Walker feleségét vagy szüleit aki ezért megkattan | és ugye a mai részben ezt elkezdték megágyazni
ami engem érdekel hogy | Sharon Carter pontosan milyen kapcsolatban van a Power Brokerrel |

több mint 3 éve
Tetszik ahogy építezik a Falcon and the Winter Soldier, ebből kijöhet egy fasza storyline.
empty taxi
nameg az akciók kurvajók
Negritis
1.részt láttam, hát nekem nem tetszett!
Mondjuk nem is vártam tőle semmit.

Ellenben a Superman&Lois kellemes!
steelwolf
😀 😀 😀

jó, az első rész alapozott, de az eddigi háromból messze az a leggyengébb, a második már korrektebb képet ad a sorozat valós hangulatáról.
több mint 3 éve
empty taxi
nameg az akciók kurvajók
Negritis
1.részt láttam, hát nekem nem tetszett!
Mondjuk nem is vártam tőle semmit.

Ellenben a Superman&Lois kellemes!
több mint 3 éve
empty taxi
nameg az akciók kurvajók
Negritis
több mint 3 éve
empty taxi
nameg az akciók kurvajók

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 1 501
Rick és Morty 5. évad trailer:
Évadnyitó: június 20...jéj 🙂

youtu.be/F6Zy_mLgSNQ

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Új Bad Batch trailer
 www.youtube.com/watch?v=3mHl2LKmxuk
több mint 3 éve
 www.gamestar.hu/masvilag/elkaszaltak-az-amerikai-istenek-sorozatot-nem-jon-ujabb-evad-292379.html

pedig agyaltam rajta h elkezdjem-e nézni