Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Elég gyenge lett szerintem, de nem akartam az én negatív vélemenyemmel nyitni a sort

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Semmi a Dexter évadnyitóról?

Nekem elég vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
aki szereti az alaprealityket (Survivor, The Amazing Race), az mindenképpen próbálja be a Siberia pilotját. nem fog csalódni 😀
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 123 — The Mathematician
Hannibal uccsó része miért nincs fent ncore-on? (Vagy csak én nem találom?)Vrijbloed
fent van az, csak ugye utolsó rész után nem részenként van fent, hanem egybe az egész season.Divat
Jaaaaaa. De a francnak van kedve hozzá az egészet leszedni. 😀 :/ Köszi!Vrijbloed
nem pipálod ki csak az uccsót és kész

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
breaking bad 5.évaddal (első felével) végeztem. ez a sorozat odabasz minden részben.
nagyon kiváncsi vagyok mi lesz az uccsó évadban,
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Hannibal uccsó része miért nincs fent ncore-on? (Vagy csak én nem találom?)Vrijbloed
fent van az, csak ugye utolsó rész után nem részenként van fent, hanem egybe az egész season.Divat
Jaaaaaa. De a francnak van kedve hozzá az egészet leszedni. 😀 :/ Köszi!Vrijbloed
csak az utolsót pipáld ki és győzöl.
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Jaaaaaa. De a francnak van kedve hozzá az egészet leszedni. 😀 :/ Köszi!
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Kalózoknál szerintem megtalálod külön is!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
fent van az, csak ugye utolsó rész után nem részenként van fent, hanem egybe az egész season.

|
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Hannibal uccsó része miért nincs fent ncore-on? (Vagy csak én nem találom?)
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Ja,már egy hónapja vége,sajna..Blitzburgh
le is akartam írni, elfelejtődött, most legalább akkor:
ilyen elcseszett évadfinálét nagyon keveset láttam eddig!

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Historyn indult a vikingekről egy sorozat, mely találóan a Vikings nevet kapta. Akik érdeklődnek életük, kultúrájuk iránt, azoknak érdemes megnézni. Hasonló a Spartacus vagy a Rómához, csak kelta köntösbe öltöztetve.1 évad, 9 epizód, 1 órás hosszúságban, és van magyar felirat is hozzá.

süti
Már beszéltünk is róla többször is itt hogy kurva jó, csak kicsit rövid 😀
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Ja,már egy hónapja vége,sajna..
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Historyn indult a vikingekről egy sorozat, mely találóan a Vikings nevet kapta. Akik érdeklődnek életük, kultúrájuk iránt, azoknak érdemes megnézni. Hasonló a Spartacus vagy a Rómához, csak kelta köntösbe öltöztetve.1 évad, 9 epizód, 1 órás hosszúságban, és van magyar felirat is hozzá.

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Mi történt vele?Cowboykarcsi
látta Rómát.......
keringési valami, vagy szívroham, vagy strokesutianap
J.T. Walsh, JGandalf-ini... Sajnos várható az ilyen emberkéknél😕
no meg John Candy pl...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Mi történt vele?Cowboykarcsi
látta Rómát.......
keringési valami, vagy szívroham, vagy stroke

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Mi történt vele?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Ááá Tony 😕 Pont msot darálom. RIP. Hihetetlen jó színész volt.
több mint 11 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Nem akarom elhinni 😕. Nyugodjék békében.
több mint 11 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan

R.I.P.

Go Jets!
több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Tőlem is komoly RIP, kedvenc sorozatom kiemelkedő karakterét alakította hibátlanul. Top3 kedvenc színészemben benne van, bár igazán jó filmben nems zerepelt a Tiszta románc epizódszerepét leszámítva, minden alakítása kiváló volt, több filmet csak miatta élveztem. Nagyon nagy veszteség, szerintem öregként nagyon komoly szerepeket vihetett volna el a karakterével, nagyon nagy kár érte már csak ezért is.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
RIP: 😕
több mint 11 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Meghalt James Gandolfini, nyugodjék békében! 😕
Hatalmas sorozat volt a Sopranos.Stez
Pont most láttam én is 😕 Talán a kedvenc sorozatkarakteremet alakította.

Nyugodjék békében!

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Meghalt James Gandolfini, nyugodjék békében! 😕
Hatalmas sorozat volt a Sopranos.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Egy ismerősöm javaslatára arra adtam a fejem, hogy belekezdek a Treme című sorozatba, de gondoltam előtte megérdeklődöm, hogy milyen véleménnyel vagytok ti a sorozatról.MirrMurr
Zseniális, de csak akkor, ha alapból fogékony vagy New Orleansra és az ottani kultúrárajjncaa
Így van!
Azt nem tudom, hogy a The Wire-t láttad-e, mert ha igen, akkor ugyanaz rendezi ezt is, tehát a karakter felépítése terén tudod mire számíthatsz.
Ha szereted azt, hogy pl egy bizonyos embert annyira megismersz egy sorozatban, hogy már néhány szituációban apró mimikákon tudsz felnevetni pl, vagy csak csak simán mintha tényleg ismernéd őket, akkor a te sorozatod.
Ha minden részben egetverő akciót és pörgős eseményvilágot akarsz, akkor nem, és akkor sem, ha nem szereted a zenét 😀

Jó szórakozást hozzá!

Don't talk the walk, Walk the talk!