Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Hannibal: | Hát rohadtul kíváncsi vagyok, hogy Will összekapja-e magát, és hogyan leplezi le Hannibal, mert most mondhatni kurva nagy szarban van, pszichopatánk meg jót röhög a markába. Mesterien terelte rá a gyanút. No meg az is érdekel, hogy Abigail meghal-e, vagy valahogyan el tud menekülni... | Szóval rohadtul bejövős, nagyon izgalmas, kellően morbid. 😀Bria?😀
több mint 11 éve
Szeretem a miliőt 😊 Szóval belekezdekEgy ismerősöm javaslatára arra adtam a fejem, hogy belekezdek a Treme című sorozatba, de gondoltam előtte megérdeklődöm, hogy milyen véleménnyel vagytok ti a sorozatról.MirrMurrZseniális, de csak akkor, ha alapból fogékony vagy New Orleansra és az ottani kultúrárajjncaa
több mint 11 éve
Egy ismerősöm javaslatára arra adtam a fejem, hogy belekezdek a Treme című sorozatba, de gondoltam előtte megérdeklődöm, hogy milyen véleménnyel vagytok ti a sorozatról.MirrMurrZseniális, de csak akkor, ha alapból fogékony vagy New Orleansra és az ottani kultúrára
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egy ismerősöm javaslatára arra adtam a fejem, hogy belekezdek a Treme című sorozatba, de gondoltam előtte megérdeklődöm, hogy milyen véleménnyel vagytok ti a sorozatról.
több mint 11 éve
Erről a Falling Skiesról mi a véleményetek? Elcsíptem egy részelőzeteset, az alapján elég jónak tűnt, de látom nagyon sok vélemény lehúzza, meg kaszált sorozatról beszél.zavi27Nekem bejövős. 1. évad kicsit gyengébb volt a 2.évad viszont rohadt jó 3.évad első része alapján meg érdekes
Kaszáról meg nem tudom ki beszél 😀 2.évadot mindenki dícsérte, 3.eleje pár embernek nem tetszik azt keté sírják a fórumokat.
Amúgy igen logikátlan dolgok és a családi szál idegesítő néha
több mint 11 éve
Erről a Falling Skiesról mi a véleményetek? Elcsíptem egy részelőzeteset, az alapján elég jónak tűnt, de látom nagyon sok vélemény lehúzza, meg kaszált sorozatról beszél.zavi27scifihez képest túl sok családi dráma van benne és a szereplők hajlamosak logikátlanul cselekedni. Ezeken kell túllendülni ha élvezni akarod.
több mint 11 éve
Erről a Falling Skiesról mi a véleményetek? Elcsíptem egy részelőzeteset, az alapján elég jónak tűnt, de látom nagyon sok vélemény lehúzza, meg kaszált sorozatról beszél.
több mint 11 éve
Kb egyetértek, bár nekem az utolsó jelenetsor a kocka dobálós ikerpáros bejött a második évad végén.Luther című krimit nézi valaki? Rövidke angol a Wire-ből jól ismert Idris-el (Stringer Bell ott). Nem életem sorozata, de ajánlom mindenkinek, azt a pár órát amiból az első két évad áll simán megéri.EazzyÉppen nem régen néztem én is végig, korábban írtam róla pont ide:
Végre volt időm bepótolni a Luther két évadát. Nagyon régen láttam ennyira jó pilotot; John és Alice közös jelenetei minden pénzt megérnek. A folytatás, a 2.évad már nem tetszett (a "mellékszínterek" mind besültek a "heti ügy" mellett, bár utóbbinál is komoly visszaesés volt, de az még túlélhető lett volna, ha marad a légkör).DoMDoM
Jó nagy kihagyással csinálják a harmadik évadot amúgy, nemrég olvastam sorozatjunkien, hogy jön hamarosan (konkrétan Júli 2-a az első epizód.), ez is 4 egyórás rész lesz, amit elvileg egy mindent lezáró nagy film fog követni.
www.sorozatjunkie.hu/2013/05/23/mar-a-nyaron-erkezik-a-luther-3-szezonja/
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Jó ebbe a topicba benézni, és szembesülni a sok fehérrel. 😀Luther az egyik legjobb angol sorozat.
Luther című krimit nézi valaki? Rövidke angol a Wire-ből jól ismert Idris-el (Stringer Bell ott). Nem életem sorozata, de ajánlom mindenkinek, azt a pár órát amiból az első két évad áll simán megéri.Eazzy
Luther,Sherlock nem tudom hogy hogyan tudnak ennyi jó sorozatokat csinálni az Angolok folyamatosan.
több mint 11 éve
Luther című krimit nézi valaki? Rövidke angol a Wire-ből jól ismert Idris-el (Stringer Bell ott). Nem életem sorozata, de ajánlom mindenkinek, azt a pár órát amiból az első két évad áll simán megéri.EazzyÉppen nem régen néztem én is végig, korábban írtam róla pont ide:
Végre volt időm bepótolni a Luther két évadát. Nagyon régen láttam ennyira jó pilotot; John és Alice közös jelenetei minden pénzt megérnek. A folytatás, a 2.évad már nem tetszett (a "mellékszínterek" mind besültek a "heti ügy" mellett, bár utóbbinál is komoly visszaesés volt, de az még túlélhető lett volna, ha marad a légkör).DoM
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Luther című krimit nézi valaki? Rövidke angol a Wire-ből jól ismert Idris-el (Stringer Bell ott). Nem életem sorozata, de ajánlom mindenkinek, azt a pár órát amiból az első két évad áll simán megéri.EazzyÉn nem rég pörgettem végig a 2 évadot. Nagyon tetszett, főleg a Luther - Alice jelenetek.
több mint 11 éve
Jó ebbe a topicba benézni, és szembesülni a sok fehérrel. 😀 Luther című krimit nézi valaki? Rövidke angol a Wire-ből jól ismert Idris-el (Stringer Bell ott). Nem életem sorozata, de ajánlom mindenkinek, azt a pár órát amiból az első két évad áll simán megéri.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Na jó, már egyik spoilerre se merek rámenni, szóval sorozatos témák a sorozatos topicba, könyves témák a könyves topicba ezentúl
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
| Mert zombik.| azért olyan sokban nem különböznek a feltámasztottak az eredeti énjüktől..
Azoknak meg ugye nem ugyanúgy jár a halott agyuk, mint az élőké. 😊 | Sobri Jóska
a némber témával kapcsolatban meg szerintem felesleges agyalni...fogalmunk sincs mi lesz vele |
több mint 11 éve
| Mert zombik.| nem...|| nem| De.| Brienne nem halt meg... | braxa88| Nem biza. | Gyurma Pappa
Fel lett akasztva.
Az 5. könyvben csak utalás van rá. Ha ő is az, max szintén zombiként, az meg nem egy perspektívikus jövőkép. | Sobri Jóska
azt választotta utolsó pillanatban h elhozza catnak jaimet. ugye kard v kötél. és az utolsó szó amit kiált h kard: "Egyetlen szót sikoltott"
annak mi értelme h megölik aztán thoros feléleszti ? 😊 | braxa88
Amúgy Brienne tuti nem dobná fel Jaime-t, aki megmentette az életét, pár halott zombinak, akik meg megakarták ölni.
Ha rámegy Jaime-re, akkor már ő is zombi, meglásd. | Sobri Jóska
brienne él mert feldobta jaimet(ez tény), h mentse a saját életét. ettől függetlenül majd kiderül mi lesz, nem hiszem hagyja megöletni jamiet.
annak nins értelme h kőszív megöli, aztán meg felélesztik, minek ölték akkor meg ha most ugyanazok felélesztik. | braxa88
Azoknak meg ugye nem ugyanúgy jár a halott agyuk, mint az élőké. 😊 |
több mint 11 éve
braxa88
12 534
| nem...|| nem| De.| Brienne nem halt meg... | braxa88| Nem biza. | Gyurma Pappa
Fel lett akasztva.
Az 5. könyvben csak utalás van rá. Ha ő is az, max szintén zombiként, az meg nem egy perspektívikus jövőkép. | Sobri Jóska
azt választotta utolsó pillanatban h elhozza catnak jaimet. ugye kard v kötél. és az utolsó szó amit kiált h kard: "Egyetlen szót sikoltott"
Amúgy Brienne tuti nem dobná fel Jaime-t, aki megmentette az életét, pár halott zombinak, akik meg megakarták ölni.
Ha rámegy Jaime-re, akkor már ő is zombi, meglásd. | Sobri Jóska
brienne él mert feldobta jaimet(ez tény), h mentse a saját életét. ettől függetlenül majd kiderül mi lesz, nem hiszem hagyja megöletni jamiet.
annak nins értelme h kőszív megöli, aztán meg felélesztik, minek ölték akkor meg ha most ugyanazok felélesztik. |
több mint 11 éve
| Mi értelme?| nem| De.| Brienne nem halt meg... | braxa88| Nem biza. | Gyurma Pappa
Fel lett akasztva.
Annak mi értelme, hogy Jon-t agyonszurkálják, vagy az ifjú Griff előkerül a semmiből, vagy Mance halálának, esetleg Victarionnak úgy amblokk?
Vagy a Homoki Viperáknak, a Hegy halálának, vagy a Martellek utazásának Daeneryshez, majd megpusztulásuknak?
Martin egy geci és kész. 😊
Ha rámegy Jaime-re, akkor már ő is zombi, meglásd. |
több mint 11 éve
braxa88
12 534
| nem| De.| Brienne nem halt meg... | braxa88| Nem biza. | Gyurma Pappa
Fel lett akasztva.
annak mi értelme h megölik aztán thoros feléleszti ? 😊 |
több mint 11 éve
| De.| Brienne nem halt meg... | braxa88| Nem biza. | Gyurma Pappa
Fel lett akasztva.
Az 5. könyvben csak utalás van rá. Ha ő is az, max szintén zombiként, az meg nem egy perspektívikus jövőkép. |
több mint 11 éve
Megágyaztak rendesen a következő évadnak, hazatéréssel kezdve az érmehajigáláson keresztül, a hollóreptetésig.De basszus én az előző rész óta valami mocskosul paranoiás vagyok, minden jelenetben bajt sejtek 😀
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
| Brienne nem halt meg... | braxa88könyves spoilerek is.
| Nem biza.
Én az egész feltámasztós vonalat légből kapottnak éreztem, ami azért került bele, mert mégis csak fantasy. Nyilván egyszer majd jön a nagy magyarázat, hogy miért pont egy alkoholista, perverz kapott ilyen hatalmat, mint ahogy máskor is kaptunk magyarázatokat. ...oh wait. A fantasy szál 90%-a azzal van megmagyarázva, hogy ez így van. A Másoktól kezdve, a sárkányokon felkeltésén át, a Hetek vs. régi istenek vs. keleti istenek, most beavatkoznak vagy sem stb. Az összeesküvéseket, lásd mondjuk Kisujj nagy monológját szépen kifejti, ami tök jó, de kicsit olyan érzésem van, hogy Martin nem is igazán fantasyt akart írni, hanem egy fiktív középkori kamara drámát, nagyon elnyújtva. És jelzem, ezzel nekem nincs semmi bajom, mert pont ezért tetszik a könyv, de néha úgy gondolom, hogy egy-két fantasy szálat vagy meg kéne magyarázni egy bekezdésben, vagy hagyni az egészet a francba.
És persze, kapunk vargokat (bár az kicsit érthetetlen, hogy a fafejű, katonás életmódot élő Startok közé hogy keveredett varg vér, miközben évezredek óta nem is hallottak róla, ráadásul eléggé felhígult a vérük egy is Tully vérrel), sárkányokat, boszorkánymestereket, de a politikai vonalhoz képest eléggé elnagyoltan.
Visszatérve a sorozatra, megnéztem az utolsó két részt, és a könyvhöz képes kissé lemaradt karakter ábrázolások kaptak több nagyon fontos kiegészítést, ami szerintem bele fért volna:
- Sansa nagy körülményesen megkapja a fejpántot
- halló, Fekete Kéz?
- legalább szóba kerül, hogy jönnek a vendégek délről
- Arya felszáll a hajóra
Továbbra sem tervezem nézni a sorozatot, mert már ott tartunk, hogy a feleségem is azt mondta, hogy inkább a könyvet olvasná tovább, és dobja fel a Kindle-re, mert évadonként két érdekes részért inkább olvasná a könyvet, még a gyerek mellett is. 😊 |
több mint 11 éve
| Olyannyira nagyon kevesen, hogy Slyntet leszámítva senki. 5000 oldalon, 5 könyvön át egy "rossz" se hullott el "jó" által rajta kívül.| valamiért csak visszahozta( bár...😀 )| Martinnál minden sejtetve van, DE lófasz se úgy történik.Könyvesspoiler. | Nem akarok senkit se elkeseríteni, de Catelyn zombiként nem a jók táborát gyarapítja, nem áll bosszút, nem igazságos, pont azt picsázza ki, akit a legkevésbbé gondolnánk és érzünk jogosnak. || ok,hogy a némbert kivette(ha ígyvan egyáltalán)...de amit a feltámadás óta csinált,az pont azt sejteti,hogy igencsak megbosszul majd ezt azt | thebeke
Sobri Jóska
Szóval nagyon ne éld bele magad.
Valamint kin állna bosszút?
Valahogy Brienne után csalódtam benne, az ember ne bízzon holtakban. 😊 | Sobri Jóska
nagyon kevesen kapják meg ami járna nekik,de a Frey(ek) remélem ide tartoznak majd | thebeke
Martin nem akarja kielégíteni olvasói bosszúszomját. 😊 |