Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Treme csabi19
Lesz 4. évad, vagy mi ezzel a helyzet?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
... a Sírhant művek vagy a Deadwood, szinte bűnjjncaa
Nem tudom miért, de a Deadwood nekem igencsak szenvedős (volt)... A második évad kb. felénél hagytam abba, annyira... A nyáron végignézem majd, lehet, hogy az elejétől, de első körben nem győzött meg.
Pedig, akármennyire is a nyáron nézek meg/kezdek majd el többet közülük (OZ, Six Feet Under, GoT, Boardwalk Empire), azt hittem, bírom a HBO sorozatokat, The Wire nálam TOP1, Treme is közel hozzá, Rómát is gyorsan ledaráltam, a Corner c. minisorozat is gyors volt... De a Deadwood... :/

Május elején megnéztem az angol Office-t, a kevés rész miatt meglepődtem, hogy mennyiszer változott a véleményem, hogy megérte-e vagy sem... De a végére egész kellemes lett, nyáron szerintem az Extras is meg lesz nézve.

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
huu én mostanában nagyon megakadtam a sorozataimmal, nyáron nagy dara lesz(Supernatural s08, Hannibal,Broadchurch,Bates motel,Orphan blcak stb, + ott van még az egész Wire+Sopranos duo)

De tegnap Killing 3. évad nyitány ma nézem, meg ma volt a Teen Wolf szintén ami az 1. szezon után a 2.-ban nagyot nőtt.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
ott a százas lista, gondolom van mit pótolni
a sorozatoknál is az a bajom, mint a filmeknél, hogy a kifejezetten szórakoztató célból készülteket egy kalap alá veszik azokkal, amelyek próbálnak ennél többet/mást nyújtani 😊jjncaa
Ráadásul nagyon sokat befolyásol, hogy pl. mennyire szerettél meg egy sorozatot, legalábbis nálam. Nem láttam a listáról sok sorozatot, de látok a listán olyanokat, amiket nem értek hogy lehetnek rajta, mikor simán sorolok vagy 20-at amit eléraknék.

Meg most pl hogy hasonlítsak össze egy Friendset egy Wire-el? Az egyiket már láttam ezerszer, még mindig röhögök rajta nonstop, és kérdés nélkül nekikezdenék mégegyszer, míg a másik tette rám a legnagyobb hatást az összes eddigi sorozat közül, de pl nem az a ebéd mellé megnézem stílus.

Én csak kategóriánként tudnék sorrendet állítani ez biztos, de még úgyis nehezen. Pl feel good sorozatokat tekintve pl van hogy elkap a Californication-féle Hank életérzés, és akkor az a top, aztán megnézek egy Entourage részt, pl ahol golfoznak a hatodik évadban, és azt mondom, hogy miért csak háromszor pörgettem le a 8 évadot?. Szóval nehéz ez a dolog.

Aztán annyi minden szubjektivitás bejön, pl még a GoT-ra nem tudtam magam rávenni, vagy ahogy egy-két rész után a 24 nekem pl totál nem tetszett, és nem is vagyok rá kíváncsi, míg másoknál ez a két sorozat simán TOP3.

Még egy utolsó gondolat ehhez: a még be nem fejezett sorozatokat listára rakni is igen érdekes. Pl első 3 évad után a HIMYM nálam top sorozat volt sitcom kategóriában, akkor előre toltam volna, most már a 100-as listámon is könyörögnie kéne a helyezésért, vagy pl a Prison Break első évad talán a valaha volt legjobb évad amit láttam, de az egész sorozatot, főleg a 4. évad miatt, még csak TOP10-be se biztos hogy beraknám.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
 www.hir24.hu/kultura/2013/06/04/a-101-legjobb-sorozat/

A saját dobogósaim:
1. GoT
2. Spartacus
3. South Parklaccoo74
egy Spartacust (de akár még egy GoT-ot is, egyre jobban hajlok afelé, hogy csak elolvasom a könyvet 😊), olyan sorozatok elé helyezni, mint a Sírhant művek vagy a Deadwood, szinte bűnjjncaa
Én azokból a sorozatokból emeltem ki az általam legjobbnak vélt hármat, amit láttam.A Sírhant művek, és a Deadwood még kimaradt az életemből.
Nem túl régen kattantam rá a sorozatokra, jó lenne néhány ajánlat.
Aki tud segíthet!
Mostanság a történelmi, fantasy cuccokat nézegetem, de jöhet bármi, amit jónak gondoltok.laccoo74
ott a százas lista, gondolom van mit pótolni
a sorozatoknál is az a bajom, mint a filmeknél, hogy a kifejezetten szórakoztató célból készülteket egy kalap alá veszik azokkal, amelyek próbálnak ennél többet/mást nyújtani 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

A saját dobogósaim:
1. GoT
2. Spartacus
3. South Parklaccoo74
egy Spartacust (de akár még egy GoT-ot is, egyre jobban hajlok afelé, hogy csak elolvasom a könyvet 😊), olyan sorozatok elé helyezni, mint a Sírhant művek vagy a Deadwood, szinte bűnjjncaa
Én azokból a sorozatokból emeltem ki az általam legjobbnak vélt hármat, amit láttam.A Sírhant művek, és a Deadwood még kimaradt az életemből.
Nem túl régen kattantam rá a sorozatokra, jó lenne néhány ajánlat.
Aki tud segíthet!
Mostanság a történelmi, fantasy cuccokat nézegetem, de jöhet bármi, amit jónak gondoltok.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
1.24
2.Lost
3.FNL
4.GoT
5.Luther
6.Sherlock
7.Spartacus

hármat akartam irni,de nem tudtam ezek közül kihagyni egyiket se.

több mint 11 éve

A saját dobogósaim:
1. GoT
2. Spartacus
3. South Parklaccoo74
egy Spartacust (de akár még egy GoT-ot is, egyre jobban hajlok afelé, hogy csak elolvasom a könyvet 😊), olyan sorozatok elé helyezni, mint a Sírhant művek vagy a Deadwood, szinte bűn

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

A saját dobogósaim:
1. GoT
2. Spartacus
3. South Park
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Najólvan...
Kb ennyit reagáltam a rész végén. | A Lannisterekre is remélem kiterjed már a szopóág, mert akármennyire reménykedek benne a 9.részek környékén mindig az lesz a vége hogy megússzák. Én meg szeretek az underdog karaktereknek szorítani, persze elfogadom hogy rosz tündérmese amiben minden bejön nekik, de azért jól esne már kitörni egy "ezt neked te f@szkalap" kiáltásban, miközben valamelyik kevéssé szívemhez nőtt karakter pusztul el.
Amúgy persze aljas módon felépítették az érzelmes hangulatot a lényeg elé... 😀

Ami nagyon nem tetszett az az, hogy megint sikerült megspórolni egy egész város látványos ostromát.
|

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
JJ és Sobri egyetértenek valamiben HÍVJÁTOK A MENTŐKET, TŰZOLTÓKAT, RENDŐRŐKET, KATASZTRÓFAVÉDELMET!!!!tenorx
keversz Tocával/apeszossal, Balázzsal többször találkoztam már személyesen is és nem most először egyezik a véleményünk 😊

---
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
JJ és Sobri egyetértenek valamiben HÍVJÁTOK A MENTŐKET, TŰZOLTÓKAT, RENDŐRŐKET, KATASZTRÓFAVÉDELMET!!!!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 442 — #NoStress
DUPLASPOILER!
TULAJDONKÉPPEN EL SE OLVASSA SENKI! 😊

| Majd Havas Jon halála milyen rossz lesz akkor annak, aki lusta olvasni. 😊 |

KÖNYVES SPOILER!Sobri Jóska
| őt melisandre visszahozza szvsz | braxa88
| Lehet, de tévében tuti ez lesz az adott évad zárómomentuma.
Lesz nagy szomorúság. 😊
|

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Nem tudom, nekem ez most annyira nem ütött, lehet hogy túl sokat vártam tőle.. de valahogy ez nem volt annyira egységes és jól összerakott epizód, mint amit vártam. | Pláne a RW része.. az Arya vs Véreb jelenetsor pl sokkal jobban összerakott, de a Jon-féle szál is, sőt az a 37 másodperc a sivatagi showbol, az is teljesen jó volt. Szerintem itt most kicsit ártott a résznek az, hogy nem fókuszáltak csak mondjuk az Ikrek környékére, csak a Catelyn/Arya vonalra.. mint mondjuk a 2/9-nél ugye. A Catelyn-féle katartikus csúcspont ott volt.. de igazából a dalt is elbénázták, pedig hű de jól ki lehetett volna hozni abból is valamit.. ütős pillanatok voltak benne, de valahogy úgy éreztem nem volt jól felépítve az utolsó 10 perc. 😕 |
Elég sok helyen el is tértek a könyvtől, és volt egy-kettő változtatás, ami tetszett, de nagy részben inkább nem | (már az egész alapszituáció ugye, hogy magával vitte az asszonykát ugye.. ami eléggé no comment, egy okos embertől.. | , szóval.. meh.

Persze egy szolid 8-8.5 pontot adok rá.. de nem az a legendás 9. rész, mint amit vártam 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
GoT. Ennyike:

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
könyv>sorozat
ez volt az első rész ami kinézett valahogy az évadban.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem magyar, bár a neve hangzása megtévesztő lehet.
Az egész családja Kaszter-hegy környékéről származik.Sobri Jóska
a te világodban mit szimbolizál egy netes fórumon a 😛 emotikon?
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
DUPLASPOILER!
TULAJDONKÉPPEN EL SE OLVASSA SENKI! 😊

| Majd Havas Jon halála milyen rossz lesz akkor annak, aki lusta olvasni. 😊 |

KÖNYVES SPOILER!Sobri Jóska
| őt melisandre visszahozza szvsz |
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
De az tény, hogy a GoT-univerzum nem a hagyományos jók-rosszak tengely mentén differenciálódik.Sobri Jóska
Pont ez a jó benne hogyha "semlegesként" olvasod el mindenki motivációját, mindnek igaza van. Épp ezért lehet mindenki szerethető valamiért. Pl az öreg Tywin az egyik kedvenc szereplőm annak ellenére hogy a "gonoszok" feje gyakorlatilag.Hanni
Pontosan.
Teljesen logikus, észszerű karakter a saját nézőpontjából.
Igyeskzik jól csinálni a dolgát a saját családja érdekében.
Igazi műközépkori don Corleone. 😊
Amúgy hogy olvasná valaki "nemsemlegesként"? Magyarok nincsenek benne. Így csak semlegesként lehet. 😊Sobri Jóska
úgy, ahogy említettem: lennie KELL jónak, rossznak és csúfnak, szerethető karaktereknek, antagonistáknak, protagonistáknak és kardélre hányt ágyútöltelékeknek, a végén a gonosz mindig nyerje el méltó büntetését, legyenek nagy tanulságok és EPIC fordulatok, ha valami nem így van megírva, az egyszeri olvasó akkor is csak így lesz képes befogadni a
művetjjncaa
Evvel kapcsolatban lesz mindjárt egy kérdésem a könyv topikban

több mint 11 éve
Magyarok nincsenek benne.Sobri Jóska
Sandor Clegane? 😛kristof
Nem magyar, bár a neve hangzása megtévesztő lehet.
Az egész családja Kaszter-hegy környékéről származik.

több mint 11 éve
De az tény, hogy a GoT-univerzum nem a hagyományos jók-rosszak tengely mentén differenciálódik.Sobri Jóska
Pont ez a jó benne hogyha "semlegesként" olvasod el mindenki motivációját, mindnek igaza van. Épp ezért lehet mindenki szerethető valamiért. Pl az öreg Tywin az egyik kedvenc szereplőm annak ellenére hogy a "gonoszok" feje gyakorlatilag.Hanni
Pontosan.
Amúgy hogy olvasná valaki "nemsemlegesként"? Magyarok nincsenek benne. Így csak semlegesként lehet. 😊Sobri Jóska
úgy, ahogy említettem: lennie KELL jónak, rossznak és csúfnak, szerethető karaktereknek, antagonistáknak, protagonistáknak és kardélre hányt ágyútöltelékeknek, a végén a gonosz mindig nyerje el méltó büntetését, legyenek nagy tanulságok és EPIC fordulatok, ha valami nem így van megírva, az egyszeri olvasó akkor is csak így lesz képes befogadni a művet

---
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Magyarok nincsenek benne.Sobri Jóska
Sandor Clegane? 😛
több mint 11 éve
Pontosan.
Amúgy hogy olvasná valaki "nemsemlegesként"? Magyarok nincsenek benne. Így csak semlegesként lehet. 😊

több mint 11 éve
| gondolom ő a főrosszak egyikévé "nemesedett" a tévében. | Sobri Jóska
így van

---
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Pont ez a jó benne hogyha "semlegesként" olvasod el mindenki motivációját, mindnek igaza van. Épp ezért lehet mindenki szerethető valamiért. Pl az öreg Tywin az egyik kedvenc szereplőm annak ellenére hogy a "gonoszok" feje gyakorlatilag.