Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
10 részes egy évad, de ha úgy számolnék, ahogy te számolsz, akkor vagy megnézem a sorozatot vagy elolvasom a könyveket, előbbi meg nyilvánvalóan egyszerűbb 😛Engem zavarna, hogy éveket várjak arra, amit 1 hónap alatt is megtudhatok. 😊
jjncaa
Dehát tény, hogy sok tévés sorozatot nem láttam, azt a 2-3-at amit meg igen, azt is egy lendülettel pár nap alatt.
A Starkokról meg annyit, hogy | a sorozatot nem láttam, de a könyvet olvasva egyértelmű, hogy pl. Eddard egy pöcs, ha ő nem töketlenkedne az elején, nem lenne teljesen életszerűtlen a viselkedése a GoT-univerzumban, nem halmozna hibát hibára, akkor nem zúdítana a világra háborúskodást, halált, dögvészt, gyilokot, míg pl. Cersei végig logikusan, konzekvensen cselekszik, pedig gondolom ő a főrosszak egyikévé "nemesedett" a tévében. |
De az tény, hogy a GoT-univerzum nem a hagyományos jók-rosszak tengely mentén differenciálódik.
több mint 11 éve
10 részes egy évad, de ha úgy számolnék, ahogy te számolsz, akkor vagy megnézem a sorozatot vagy elolvasom a könyveket, előbbi meg nyilvánvalóan egyszerűbb 😛Szerintem egy évad 10-12 rész, az 10-12 óra.| Majd Havas Jon halála milyen rossz lesz akkor annak, aki lusta olvasni. 😊 | Sobri Jóskaitt valami duplaspoiler jelölést kellett volna alkalmaznod 😛
én nem olvasni vagyok lusta, csak nem érdekel annyira egy fantasy-történet, hogy ennél több időt rászánjak (az ilyen Danarioo-s szálaknál meg fel is szoktam tenni magamnak a kérdést, hogy minek nézem, aztán valami mindig visszarántjjncaa
Kb annyi idő, mint elolvasni egy könyvet.
Bár tény, a GoT könyvek kurva vastagok, így ott másfélszer annyi idő a könyv, mint a sorozat.
Viszont úgy olvastam, hogy az 5 könyv könnyen lehet, hogy nem fér bele 5 évadba, lesz az vagy 7-8 is.Sobri Jóska
MÁSFÉLSPOILERerre szerintem nagyon sokan nem jöttek még rá, aki igen, azt valószínűleg | kevésbé lepte meg a Starkok halála, mert sokan úgy gondolták, hogy majd ők (a "jók") győzedelmeskednek a "rosszak" (Lannisterek) felett, miközben ezerszer el lett mondva, hogy a GoT-világa nem így működik |
| Mindegy ki kerül trónra, biztos rájöttél, hogy az igazi ellenség a nemember jégzombik, | Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
GoTMÁSFÉLSPOILER
| Annyira de annyira de annyira gyűlölöm az ilyen anyámat is eladnám köpönyegforgató gheciket mint ez a Bolton is... bazzeg ennél van aljább a világon mint az árulás? 😒 fuck this shit. Most kinek szúrkoljak a trónrakerülésért??? Marad még max a sárkányanyus, de őt is a "mellékszereplői" miatt bírom csak... | Hanni
| Mindegy ki kerül trónra, biztos rájöttél, hogy az igazi ellenség a nemember jégzombik, és valami összefogás lesz úgyis a finálé, ki tudja kik között...
Még az 5.könyvben is jönnek elő teljesen új királyesélyes főszereplők.
Én nem lennék meglepve, ha a 7-ben előkerülne valaki a semmiből, és ő lenne a Nagy Összebékítő. |
több mint 11 éve
Szerintem egy évad 10-12 rész, az 10-12 óra.| Majd Havas Jon halála milyen rossz lesz akkor annak, aki lusta olvasni. 😊 | Sobri Jóskaitt valami duplaspoiler jelölést kellett volna alkalmaznod 😛
én nem olvasni vagyok lusta, csak nem érdekel annyira egy fantasy-történet, hogy ennél több időt rászánjak (az ilyen Danarioo-s szálaknál meg fel is szoktam tenni magamnak a kérdést, hogy minek nézem, aztán valami mindig visszarántjjncaa
Kb annyi idő, mint elolvasni egy könyvet.
Bár tény, a GoT könyvek kurva vastagok, így ott másfélszer annyi idő a könyv, mint a sorozat.
Viszont úgy olvastam, hogy az 5 könyv könnyen lehet, hogy nem fér bele 5 évadba, lesz az vagy 7-8 is.
több mint 11 éve
| Majd Havas Jon halála milyen rossz lesz akkor annak, aki lusta olvasni. 😊 | Sobri Jóskaitt valami duplaspoiler jelölést kellett volna alkalmaznod 😛
én nem olvasni vagyok lusta, csak nem érdekel annyira egy fantasy-történet, hogy ennél több időt rászánjak (az ilyen Danarioo-s szálaknál meg fel is szoktam tenni magamnak a kérdést, hogy minek nézem, aztán valami mindig visszaránt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
DUPLASPOILER!TULAJDONKÉPPEN EL SE OLVASSA SENKI! 😊
| Majd Havas Jon halála milyen rossz lesz akkor annak, aki lusta olvasni. 😊 |
KÖNYVES SPOILER!
több mint 11 éve
GoT| Annyira de annyira de annyira gyűlölöm az ilyen anyámat is eladnám köpönyegforgató gheciket mint ez a Bolton is... bazzeg ennél van aljább a világon mint az árulás? 😒 fuck this shit. Most kinek szúrkoljak a trónrakerülésért??? Marad még max a sárkányanyus, de őt is a "mellékszereplői" miatt bírom csak... |
több mint 11 éve
uramisten, betegek az emberekKönyvben teljesen más, meg aki olvas az általában felvan arra készülve hogy lesznek fordulatok. Meg egy könyvet pár napig ovlasol. Sorozatokban 2,5 éven át megszeretett karakterek elvesztése sokkal nagyobb sokk egyeseknek 😀
| twitter.com/RedWeddingTears |
hihetetlen, hogy milyen álomvilágban élnek sokan... | remélem a fórumos GoT-olvasók között nem volt olyan, aki ennél a résznél a "sarokba vágta a könyvet"... | jjncaa
Mondjuk én wtf-otlam,de azért Dunának nem megyek mégvan 4,5 Stark 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
uramisten, betegek az emberek| azt azért nem, de szomorú voltam, hiszen addig az egyik kedvenc karakterem volt. könyben valahogy élvezetesebb volt a Robb szál. meg amugy is vártam egy nagy Stark vs Lanniser csatát, aminek elmaradását sajnáltam leginkább. |
| twitter.com/RedWeddingTears |
hihetetlen, hogy milyen álomvilágban élnek sokan... | remélem a fórumos GoT-olvasók között nem volt olyan, aki ennél a résznél a "sarokba vágta a könyvet"... | jjncaa
több mint 11 éve
uramisten, betegek az emberek| twitter.com/RedWeddingTears |
hihetetlen, hogy milyen álomvilágban élnek sokan... | remélem a fórumos GoT-olvasók között nem volt olyan, aki ennél a résznél a "sarokba vágta a könyvet"... |
---
több mint 11 éve
de 😊| Csak nem Lady Stonehearthot találtad meg? | tenorx| mikor egy komolyabb karakter meghal, mindig rá szoktam keresni az életrajzára, ezt most aki nem olvasta a könyveket, semmiképp se tegye meg... | 😊jjncaaazt mondjuk más sorozatoknál sem értem, hogy miért kell a részek címeivel ennyit spoilereznijjncaaEzért nem nézem meg soha semelyik rész címét előre, nagy ritkán utólag.gdavid
---
több mint 11 éve
| Csak nem Lady Stonehearthot találtad meg? || mikor egy komolyabb karakter meghal, mindig rá szoktam keresni az életrajzára, ezt most aki nem olvasta a könyveket, semmiképp se tegye meg... | 😊jjncaaazt mondjuk más sorozatoknál sem értem, hogy miért kell a részek címeivel ennyit spoilereznijjncaaEzért nem nézem meg soha semelyik rész címét előre, nagy ritkán utólag.gdavid
több mint 11 éve
braxa88
12 534
GOT| amugy ténleg nagyon durva, h Starkokkal kezdődött az egész sorozat/könyv. bemutatjuk őket, megszeretetjük őket, aztán megöljük őket, vagy elhíreszteljük h meghaltak és menekülniek kell a világ végére.Majd később legyenek más családok főbb szerepekben: Greyjoy, Tyrell, Martell.
amugy Kb Lannister is alig van nem csak Stark meg Tully |
több mint 11 éve
| Starkokra rájár a rúd rendesen, igaz chocker banda, viszont muszáj lesz behzoni a lemaradásom nyáron könyvekben |
több mint 11 éve
.brk
1 890
vártam nagyon már ezt a részt, hogy felrobbanjon az internet 😀
több mint 11 éve
Édes jó wtf,mi a fasz | megdeglett már majdnem az összes Stark | atyaég 😀
több mint 11 éve
Na jó, ez meg mi a büdös lófasz volt? (rövid és tömör összefoglalásom a résszel kapcsolatban.... 😀 )
több mint 11 éve
| mikor egy komolyabb karakter meghal, mindig rá szoktam keresni az életrajzára, ezt most aki nem olvasta a könyveket, semmiképp se tegye meg... | 😊azt mondjuk más sorozatoknál sem értem, hogy miért kell a részek címeivel ennyit spoilereznijjncaaEzért nem nézem meg soha semelyik rész címét előre, nagy ritkán utólag.gdavid
---
több mint 11 éve
azt mondjuk más sorozatoknál sem értem, hogy miért kell a részek címeivel ennyit spoilereznijjncaaEzért nem nézem meg soha semelyik rész címét előre, nagy ritkán utólag.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
azt mondjuk más sorozatoknál sem értem, hogy miért kell a részek címeivel ennyit spoilereznirész címénél tudtam már h mi lesz benne kb januárbanbraxa88nem volt azért nehéz belőni, hogy megint épp az évad 9. része lesz az, ami a nagy fordulatot hozza 😊jjncaaEz a GoT rész nagyon..., nem találom az igazán jó jelzőt. Nézze meg mindenki!gdavidmióta olvastam könyben ezt a részt vártam. végre eljött a napbraxa88
---
több mint 11 éve
braxa88
12 534
rész címénél tudtam már h mi lesz benne kb januárbannem volt azért nehéz belőni, hogy megint épp az évad 9. része lesz az, ami a nagy fordulatot hozza 😊jjncaaEz a GoT rész nagyon..., nem találom az igazán jó jelzőt. Nézze meg mindenki!gdavidmióta olvastam könyben ezt a részt vártam. végre eljött a napbraxa88
több mint 11 éve
eddig sem volt titok, hogy minden évadot a 9. részre építenek.nem volt azért nehéz belőni, hogy megint épp az évad 9. része lesz az, ami a nagy fordulatot hozza 😊jjncaaEz a GoT rész nagyon..., nem találom az igazán jó jelzőt. Nézze meg mindenki!gdavidmióta olvastam könyben ezt a részt vártam. végre eljött a napbraxa88
több mint 11 éve
nem volt azért nehéz belőni, hogy megint épp az évad 9. része lesz az, ami a nagy fordulatot hozza 😊Ez a GoT rész nagyon..., nem találom az igazán jó jelzőt. Nézze meg mindenki!gdavidmióta olvastam könyben ezt a részt vártam. végre eljött a napbraxa88
---
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Ez a GoT rész nagyon..., nem találom az igazán jó jelzőt. Nézze meg mindenki!gdavidmióta olvastam könyben ezt a részt vártam. végre eljött a nap
több mint 11 éve
Ez a GoT rész nagyon..., nem találom az igazán jó jelzőt. Nézze meg mindenki!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: